Töltsük fel a 60-as évek stílusát

Töltsük fel a 60-as évek stílusát

A divat változó, de néhány trend fokozatosan visszatér - vagy azonnal klasszikává válik.. Az eddigi klasszikusok közé tartozik a 60-as évek stílusában kialakított trend smink. Ebben a cikkben megismerkedhet a make-up összes jellemzőjével és végrehajtásával.

Főbb jellemzők

Először néhány részletről beszélni, amelyek a retro stílusú sminket különlegesnek és szokatlannak teszik. Először is ebben a stílusban a hangsúlyt általában egyetlen zónára helyezik. Ezek lehetnek szemek vagy ajkak. Leggyakrabban a szemek voltak kifejező és világosak. Hosszú, vastag szempillák, szemceruza és szemhéjfesték - ezek a 60-as évek stílusában a smink jellemzői.

A lányok és a nők olyan figyelemre méltó akcentussal rendelkeztek, mert sok szemet sok fiatal társított és vonzerejű. Annak érdekében, hogy a smink egyidejűleg ne legyen túl vulgáris, az ajkakat fényes rúzs vagy fényes festéssel festették. Sokan azonban azt állítják, hogy az akkori lányok nem használtak rúzsokat, mert szörnyű minőségűek voltak, és konzisztenciájukban ragadós agyagra hasonlítottak.

Smink technika

Ha szép make-up-t szeretne készíteni retro stílusban, akkor meg kell ismerkednie minden szakaszában.

alapítvány

Ha ékezeteket szeretne helyezni, ki kell egyenlítenie a bőrtónust, hogy tökéletes legyen. Ne feledje, hogy ebben a stílusban a sminknek minél természetesebbnek kell lennie. Ehhez először egy olyan alapot kell választanod, amely megfelel a bőrednek. Aztán meg kell javítania a hiányosságokat egy könnyű rejtegető segítségével. Tehát nem lesz hatása a maszknak, de ugyanakkor nagyon jól ápolt lesz.

A 60-as években a lányok gyakran használtak pirulatot, hogy megjelenésük „egészségesebb” legyen. A sápadt bőr kontrasztja enyhén elpirult a lányoknak különleges varázsa. Ha meg szeretné ismételni ezt a hatást, akkor a pirulát világos rózsaszín árnyalattal kell kiválasztani. A barna vagy vörös árnyalattal rendelkező ügynök mindent elpusztít.

szemek

A smink leglényegesebb szakasza a szemfestészet. A 60-as években a lányok nem fordítottak nagy figyelmet a szemöldök tervezésére. Ezért nem lehetnek túl sötétek és világosak veled.

Jobb, ha nagyobb figyelmet fordít a szemek sminkjére. Először alkalmazzon szürke és barna szem árnyékot a szemhéjaira. Sötétebb és világosabb árnyalatokat kell egymással kombinálni, gondosan árnyékoló átmeneteket. A hasonló make-up is gyakran használják szemceruza. A 60-as évek stílusában készült sminkhez fekete és barna szemceruza is választható. Minden attól függ, hogy a megjelenés milyen-e.

Ha szőke vagy, akkor könnyebb, világosbarna vonalak, a szempillák növekedési vonala mentén színezett. De leggyakrabban faszén-fekete ceruzákat használtak, amelyekkel a szem külső sarkát színezték.

A szemhéjokon gyönyörű sötét nyilakat is készíthet. Lehetnek vékonyak és alig észrevehetőek vagy vastagabbak.

Természetes szempilláik mellett a lányok gyakran megragadták a fejüket. Végül is a vastag és buja szempillák olyan ártatlanok és bájosak voltak. Ha nem akarja a szőrszálakat összezavarni, elég lesz, hogy a szempillákat több réteg szempillaspirálral festjük. Ily módon a felső és az alsó szempillákat is festik.

ajkak

Annak érdekében, hogy az ajkak ne veszítsék el a szexi szép szemek hátterét, de ugyanakkor jól látszottak, akkor is színezettnek kell lenniük. A sminkművészeknek, akik a 60-as évek stílusában sminket csináltak, egy kis titok van - a fényes vagy rúzs alkalmazása előtt az ajkát könnyű rejtegetővel borította. Nagyon kevésnek kell lennie.

Ez a trükk tökéletesen segít az ajkak sápadtabbá tételében.Miután ilyen alapot alkalmaztak az ajkakra, barack vagy világos rózsaszín rúzs bevonható. Alternatív megoldásként használhat egy meztelen (szinte láthatatlan) fényt is. Ahhoz, hogy az ajak kontúr tisztább legyen, egy kontúr ceruzával állítsa össze. Kívánt esetben kiválaszthatja az ajak fölötti lyukat - a kiemelő néhány gombját.

A 60-as évek stílusában készült smink tökéletes a fiatal lányok és az idősebb nők számára. Lehetővé teszi, hogy elrejtse a hibákat, és hangsúlyozza a méltóságot, hogy a kép bájosabb és ártatlanabb legyen.

A szemek és a semleges rúzs fényes akcentusa a vállalati pártok és pártok számára alkalmas. Próbálj ki egy ilyen fényes sminket - talán újra felfedezed magad egy retro diva képében. Ez a kép nagyon érdekesnek és szokatlannak tűnik, sok érdekes pillantást vonz.

Az alábbi videóban - hogyan kell sminket csinálni a 60-as évek stílusában.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok