Hollywood smink

Hollywood smink

Mindenki megdöbbent, milyen szép és káprázatos színésznők vannak Hollywoodban. És ez nem meglepő, mert szép sminkes lesz. Minden nő ugyanolyan kitűnőnek szeretne nézni, mintha egy hollywoodi dáma lenne, úgy, hogy az emberek figyeljenek rá. És ez segíthet a sminkben. A divatipar részeként számos különböző stílusa van, amelyek közül a legnépszerűbb az úgynevezett klasszikus hollywoodi smink.

Jellemzők

A klasszikus smink szabályai olyanok, hogy csak egy akcentus lehet az arcon: a szem vagy az ajkak kiemelkednek. A hollywoodi smink sajátossága a fényesség, az elegáns, lehetővé teszi a hangsúlyt mindkettő aktív hangjaira. De meg kell felelnie a harmónia törvényeinek. Jellemzője egy sugárzó, sima arc, sima, tiszta bőr, grafikus szem és egészséges, fényes ajkak.

A hollywoodi make-up stílus kifogástalan arctónuson alapul. A bőr különös figyelmet kap, sima, sima, hibamentes. Ez a modern kozmetikumok segítségével érhető el. A fényes arc hatását egy fényvisszaverő részecskéket tartalmazó alapja adja. Az arca sima és egyenletes. Az arc és a nyak közötti határon lévő éles színátmenetek elfogadhatatlanok, ki kell simítani őket.

A hollywoodi sminket az egyértelműség, a kontraszt, a fényerő és az expresszivitás jellemzi.

Az ajkak, amelyek szükségszerűen körvonalazottak, egy fényes rúzsot alkotnak. Gyakran előfordul, hogy az ajak make-up művészek klasszikus fényes vörös rúzsot használnak. Hollywood smink nem vörös ajkak nélkül van!

A szemek make-up-ját főleg sötét árnyalatokkal végezzük. A nyilakat egyértelműen és gondosan tartják, kiemelve a szemöldök természetes növekedési vonalát. A nagyobb hatás érdekében hamis szempillákat használhatunk. Ez kifejező megjelenést fog adni.

Ha el kell rejtenie bizonyos hibákat, szabálytalanságokat, vagy például az alsó szemhéj alatt lévő sötét bőrt, a stylistok rejtegetőt használnak.

Egy tapasztalt sminkes mindig harmonizál a szemöldök vonal és az ajak kontúrok között.

Ha az ajkak sora nyugodt, akkor a szemöldök nyugodt vonala van kombinálva, és ugyanazok a szemöldökek támogatják az ajkak görbe vonalát.

A hollywoodi smink megkülönbözteti a sötét szempillák sűrűségét. A sminkesek hosszabbítót és terjedelmes szempillaspirálot alkalmaznak, ami jól fest. Rendszerint több réteg kerül alkalmazásra, és az előzőeknek száradniuk kell, hogy ne hagyják, hogy a szempillák együtt maradjanak.

irányok

„Füstös szemek” („füstös szemek”) - A hollywoodi stílus leggyakoribb iránya. Ez a smink tökéletes a vörös szőnyeg, a társadalmi események és egyéb ünnepségek számára. A hollywoodi csillagok gyakran használják a „füstös szemek” kifejezést, például gyakran használnak ilyen sminket Reese Witherspoon és Scarlet Johanson.

Egy speciális alap, amelyet a fő smink alkalmazása előtt alkalmaznak, fényvisszaverő részecskéket tartalmaz, amelyek az arcot fényessé teszik. A sminkművészek különös figyelmet fordítanak az arccsontokra. Az arc kifejező része a poros sötét tónusokkal rendelkezik. A hollywoodi sminkben nem fogadják el az elpirulást.

A szem az arc fő része. A kontrasztos árnyékok segítségével kiemelkednek a szemceruza. A szemöldök egy különleges ceruzával van kiemelve, ami formájukat formázza.

Hollywood stílus - Ezek világos vörös vagy lila ajkak. A nagyobb mennyiségű szakemberek a külső sarkokból ragyogják őket, beállítják a kontúrokat, kiemelve a kiálló részeket. Ezt követően rúzs kerül alkalmazásra.

A "Smokey Ice" mellett, A make-up művészek aktívan használnak fekete nyilakat, amelyeket egy nagyon kontrasztos vonal alkalmaz. A fényes árnyalat árnyékát is használhatja. A „Füstös jég” irányának kiválasztásakor az ajkak matt rúzskal borítanak, és ha a szemek vékony nyilakkal vannak kiemelve, fényesek, ragyogóak.

A technika lépésről lépésre történő alkalmazása

A stilisták sokféle smink technikával rendelkeznek, köztük a klasszikus alkalmazási mód. Hollywood smink - ezek közül az egyik.

  • Ennek végrehajtása egy kifogástalan alapra van szükség. Ennek eléréséhez a sminket speciális szerszámokkal alkalmazzák a bőrre, ez lehet egy kefe vagy szivacs, majd egyenletesen eloszlik az arcra.
  • Az elpirul A make-up művészek kiválasztanak egy árnyalatot, amely hangsúlyozza az arcszínt. Az arccsont területére a haj növekedésétől az arc és árnyék közepéig terjednek. A rouge hangja nem szabad túlságosan különbözni a természettől. A sminkpor rögzítéséhez használjuk.
  • szemek make-up művészek hangsúlyozzák a szemceruza, a sötét színek árnyékai vagy ragyogóak. Győződjön meg róla, hogy a felső és az alsó szempillákat alaposan fel kell festeni. Lehetőség van a csokrok használatára.

mert egy nagyobb térfogat a befejező smink alkalmazása előtt porított szempillák és ajkak lehetnek.

Töltsön fel 50-es filmsztárokat

A hollywoodi smink klasszikus technikája a múlt század 50-es éveinek kezdete. Ezekben az években virágzó művészeti smink van. A hölgyek nőiesebbé válnak, a bőr bőre elhalványul a háttérben, a könnyű barnaság egyre népszerűbb.

Az 1950-es évek hollywoodi felépítése a legvonzóbb és nőiesebb alkotás. Az akkori szépségek felkeltették a figyelmet, és mindig nagyszerűnek látszottak. Biztosan feltételezhetjük, hogy a Hollywoodi Duna Marilyn Monroe az 50-es évek stílusának ikonja. Képeiben láthatjuk a korszak összetételének jellegzetességeit.

A hollywoodi smink elindítása egyenletesen elosztott hanggal volt szükséges. Maszkhatás nélkül, ahol az arc a nyakon és a füleken hatol, az átmenetnek láthatatlannak kell lennie. Az arccsontok hangsúlyozták az elpirulást.

A sminkművészek arzenáljában többféle dekoratív kozmetikai eszköz jelent meg.

Napjainkig a divat a nyilak szeme alá került, de aztán ceruzával vagy szemceruzával rajzoltak. Alkalmazásukhoz több technikát alkalmaznak, amelyek leggyakoribbak az 50-es években:

  • Ez lehet egy vékony vonal, ugyanaz a teljes hosszúság mentén, ami kiemeli a szempillák vonalát, miközben kissé meghaladhatja a szemek körvonalát;
  • Egy nyíl, amely a szem külső részén kinyílik és felemelkedik; Végül egy vastag vonal a nyíl teljes hosszában, miközben nem lépheti túl a szemhéjakat.
  • Különös figyelmet fordítottak a szemöldökre. A make-up művészek arzenáljában szemöldök árnyalatok vagy kozmetikai ceruzák voltak. A hang sötétebb része az ívelt középre esett, míg a szemöldök kezdete áttetsző volt. A szempillák vastagok voltak és erősen összeálltak. Aztán jött a feje fölött.
  • A make-up ajkaknál a vörös otenkov sötét árnyalatait használták, formájukban egy szívhez hasonlítottak. A rúzs szükségszerűen matt, fényes.
  • Az 50-es években a hollywoodi csillagok képe nem szokott árnyékokat, ragyogást, csillogást és különböző gyöngyhatásokat alkalmazni a sminkben.

Ma ez a smink divatban van.

Modern stílus

A modern világban a klasszikus hollywoodi smink megváltoztatta az irányokat. A színésznők természeti szépségét értékelik, sminkjük láthatatlan, az arc smink nélkül történő hatása létrejön.

A smink használatának megkezdéséhez páros hangszínt kell létrehoznia. Használhatja szivacsot vagy ecsetet. A make-up ajkakon a sminkesek finom hangok fényét használják. Csillagos mosoly is hangsúlyozza a homályos rúzs természetes árnyalatait. Nagyon finom akcentus szemek, az árnyék használata közben, a sötét kontrasztos színek kivételével.

A smink csillagoknak stabilnak kell lenniük. Ehhez a szemek rajzolása során tapasztalt stylistok használják az alapokat az árnyékok alkalmazása előtt.Színtelennek kell lennie, hogy az árnyékok vegyes formában ne kapjanak teljesen más, felesleges árnyalatot. Alkalmazási séma: a szemhéj felső részét bézs vagy homokszínű applikátor segítségével árnyékokkal kezeljük, majd egy második pezsgő réteget alkalmazunk. A tapasztalt sminkművészek néha használhatják a kezüket a kezelt baktériumellenes szappan előtt, hogy ne hozzák a szemet a fertőzésbe.

A modern sminkben a hollywoodi stílusban a szemek vizuálisan meghosszabbodnak. Ez lehetővé teszi, hogy az applikátor kis mennyiségű sötétebb árnyalatot alkalmazzon: szürke, szén, jade, csokoládé uralkodik. Ebben az esetben nagy jelentőséget tulajdonít a tollnak, mivel az árnyékok határai elmosódnak.

Végül a nyíl - a hollywoodi smink alapja. Vékonyan és óvatosan körbevágja a század szélét bármilyen éles smink ceruzával vagy béléssel minden sminkművész. A külső szegélyt felfelé kell felemelni.

Ez a smink minden nőt modern hollywoodi szépséggé teszi!

A hollywoodi smink készítéséről további információkat a következő videóban talál.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok