Smink a szürke szemek

Smink a szürke szemek

A leggyakoribb a szemünk szürke színe. Ugyanakkor egyáltalán nem beszél a tulajdonosok unalmasságáról és kimondhatatlanságáról. A szürke szemű lányok nem szeretik az unalom és az egyhangúságot, törekednek a sokszínűségre és a folyamatos fejlesztésre. Az íriszük is változhat a nap folyamán a körülményektől függően. Az ilyen szemek hatalmas számú árnyalatúak, sötétek vagy világosak lehetnek, zöld vagy kék tartományban maradva.

A szürke szemek kifinomultak, titokzatosak és pályázók. Néhány nő álmodik, hogy világos és kifejező zöld vagy kék szeme van. De a szürke hangzás szépsége az, hogy a lehető legtöbb sminkeljárást fel tudja venni, ezáltal árnyékolva és rendkívüli fényt adva a megjelenésnek.

Nézzük meg, milyen jellemzői vannak az ilyen szemeknek, és hogyan válasszuk ki, figyelembe véve a színtípust, a hajszínt és a bőrt.

Jellemzők

A szürke szemekben a leggyakoribb technika a szürke árnyékok használata. Ez a legtöbb nyerő opció, amely lehetővé teszi, hogy felfedje a lány gyönyörű szépségeit. Ebben az esetben a szürke palettához bármilyen opció használható: fény, ezüst, fém, aszfalt árnyalatai. Ezek relevánsak lesznek a nap és az esti sminkben. A legfontosabb dolog - megtalálni a megfelelő partnereket ebbe a tartományba.

 • Ilyen árnyalatok, mint az arany és a homok, a csokoládé, az őszibarack és a fa, a lila és a kék színe tökéletesen megfelelnek az írisz szürke árnyalatának. A nemesfémek színei: az arany, a réz és a bronz jól megteremthetik az ünnepi képet, külön-külön vagy fahéj, fa vagy csokoládé színével használhatók.
 • Sötétbarna, fekete vagy sötét fémes színek. Szemhéjfestékként való használatra alkalmasak, tökéletesen hangsúlyozzák a tüskés alakját, kiemelik és látványosabbá teszik a szemet.
 • A borok és a lila színárnyalatok lágyítják a megjelenést, életképessé és játékosabbá teszik a képet. Ezeknek a spektrumoknak az élénk színei alkalmasak a nappali sminkelésre, a padlizsán és a szilva változatok pedig gazdag esti megjelenést hoznak létre.

Annak érdekében, hogy a szakemberek mélységét és kifejeződését biztosítsák, a szakemberek három színt használnak, amelyek egymásba kerülnek. A szem belső sarkában tegye a legtöbb fényt, hogy nyitottabb és frissebb legyen. A külső sarok oldalán a legsötétebb kozmetikumok kerülnek felhasználásra, ami térfogatot teremt és a szem legvonzóbb formáját képezi. A század közepén tette az átlagos hangot. Ezek gondosan árnyékolva vannak, hogy ne lássák az átmenetek egyértelmű határait. A szempillák gyökereinek teljes hosszúságú képének létrehozásához bor, fekete vagy természetes színű nyilakat rajzolhat.

 • Alkalmi smink Könnyebb és vonzóbbá válik, ha a nyilak is jól árnyékolódnak. Így kiemelik a szemeket, hangsúlyozzák a szempillákat, és hosszabb és csodálatosabbá teszik őket.
 • Az esti kép helyénvaló lesz a sminket a "macska szeme" vagy a "füstös szem" stílusában keresni

Határozzuk meg, mely árnyékok előnyösek a szürke szemű lányoknál:

 • Sötét bőrre A legjobb, ha hideg árnyékot választunk, így a szemeket a bőrhöz képest hangsúlyozzák.
 • Könnyű vagy halvány bőr esetén A bőr arisztokratikus tulajdonságaira meleg tónusok segítségével lehet hangsúlyozni.
 • Barna gamma a sötét szemekhez segít kiemelni a szem mélységét és a sötét bőrű szürke írisz kontrasztját.
 • Kék és kék gamma árnyékok segíteni fog a megfelelő alkörzet íriszének.
 • Friss zöld és lila hangok hogy a megjelenés élénkebb és kifejezőbb legyen egy hideg bőrrel kombinálva.
 • A fém színek bármilyen típusú sminket hozhatnak létre.: acél, arany, réz, ezüst.
 • Könnyű és tágas kép segít megszervezni a fehér, szürke és fekete, bordó, zöld, csokoládé, barna színárnyalatok árnyékát.
 • Kifejező arc bronz, réz, tégla és korall, valamint őszibarack és terrakotta.
 • Drámai estén A kép kék, kék és lila színárnyalat, türkiz, karamell, rózsaszín és ezüst.

Nagyon sokféle lehetőség és kombináció illik a szürke szemekhez. De nem mindent kell használni.

 • Világos és sötétugyanakkor a meleg színekkel kapcsolatos árnyalatok megduzzadhatnak, és az arc fáradt és beteg.
 • Az árnyékok és az írisz színe közötti tökéletes egyezés nem üdvözlendő így a szemük elveszik a hátterükön.
 • teljesen a radikális fekete q összegziA szemek vizuálisan kisebbek és szűkebbek lesznek.
 • Matt árnyékok nem a legjobb megoldás a szürke szemű hölgyek számára.
 • Túl világos színekkülönösen a mindennapi használatban nevetséges és vulgáris lesz.

A legjobb, ha a szürke szemek összetételét a tulajdonos színtípustól függően választjuk ki. A kiválasztásban hatalmas szerepet játszanak a haj.

 1. szőkék a kép lágy és kifejezővé teszi a kozmetikumok meleg választékát. Különösen alkalmas erre a célra. A mélység létrehozásához használhat semleges bézs színek kombinációját, gyöngyházhatású, gyengéd őszibarack. A szemét fekete vagy sötétbarna szemceruza vagy ceruzával díszítheti és hangsúlyozhatja. Az utolsó érintés a klasszikus fekete vagy lágy csokoládé színárnyalat kiterjesztésének vagy ömlesztett szempillaspirálának használata.
 2. Szőke hajra szürke használatával szinte az egész szerszámkészletet használhatja. A legfontosabb dolog az, hogy figyelembe vegyük azok relevanciáját, helyesen válasszák ki a színek kombinációját egymás között, ruháikat és kiegészítőket.
 3. A sötét gesztenye a haj jó megoldás az iris friss árnyalatának hangsúlyozására a smink megfelelő hangjaival. A kék árnyékok kékre fogják fordítani a szem alatti árnyalatot, és a hamva zöldre teszi őket.
 4. Barna, hideg színű a lila árnyalatai meg fognak tenni. A kép lágyításához használhatja a csokoládé és egyéb meleg lehetőségeket. De jobb választani az árnyalatot gyöngyházzal. A mindennapi használathoz nem szükséges gazdag színek kombinációja az árnyékokban. Egyszerű smink készítéséhez csak hozza a szemet természetes barna vagy fekete ceruzával, és használja a szempillaspirálot. A mélyszemű szemek esetében az alsó szemhéj belső oldalát fehér ceruzával kell festeni, konvexre pedig fekete-fehér.

típusok

Ha megtanulod, hogyan kell megfelelően használni a színeket a szürke szemek sminkjében, kiválaszthatja őket a kilépéshez, a ruhákhoz és a kiegészítőkhöz, akkor nem csak magadnak, hanem mindenkinek is tetszeni fogsz.

 • Alkalmi megjelenés. Ebben a szürke szemű lányok sok árnyalatot használhatnak. Minden nap ne használjon fényes terrakotta vagy narancssárga változatokat. Eltávolítják az írisz színét, évszázadokra összpontosítva a figyelmet, miközben a szemek fáradtnak és fájdalmasnak tűnnek. A szelíd kép segít az árnyékok természetes, természetes színének létrehozásában. A szürke szemek univerzális szürke paletta, világos és sötét színek, ashalt, aszfalt, gyöngyház vagy ragyog. Az iris sötétebb vizuális megjelenítéséhez világos sminket kell használnia. A szabály az ellenkező irányban működik, a sötét kozmetikumok sokkal könnyebbek lesznek az íriszben. Az ilyen szemek vezetése különböző színű, ceruza, árnyék vagy szemceruza. A szakértők azt javasolják, hogy a nyilak vékonyak legyenek, nem lépnek túl a szempillák határain. Ellenkező esetben már a szemüket is vágják, és nem fogják meg.Nagy szemek esetén a belső szemhéjat alulról fekete ceruzával rajzolhatja meg, és egy kis fehér szemceruza vizuálisan bővíti a kicsieket.
 • Esti megjelenés. Napközben a szürke irisszal rendelkező lány egyáltalán nem használhat árnyékot, ami könnyű vagy nyári sminket alkot egy ceruzával és egy szempillaspirálral. Az ünnepi smink azonban különleges lesz a mások képzeletének megragadása érdekében. Ezt a látványt legjobban a fényes árnyalatok gyöngy árnyalataival lehet elvégezni.
  • Sötét smink szürke szemek alkalmasak barnára. Világossá teszi a szemet, és hangsúlyozza a kontrasztot.

  • Fényes smink barna hajú, barna vagy sötét hajú. Használhat fémtónusokat, nemesfémek árnyalatait, padlizsánt és bort. Kiválaszthatja a hangot, például a kék ruha alatt, különösen azért, mert a kék és a kék gamma színek mélységét és a megfelelő mélyedést adja. A vörös lányok tökéletesen megfelelnek a réz, arany vagy bronz hangjának.

 • A tiszta őszibarack és a finom őszibarack és egérhangok kombinációja segít létrehozni üzleti kép. Könnyű nap vagy nyaralás lehet, ha egy egyszerű klasszikus fekete nyilat ad. Ez a kép mindig friss és releváns, alkalmas mind a fiatal hölgyek, mind azok számára, akik átlépték az 50 éves jelet.

A szép sminknek az árnyékok árnyalatait, az elpirulást és a rúzsot kell kombinálnia, hogy azok rendezettek legyenek, és válogassanak a közelgő eseményhez. A szürke szemek árnyékokkal vagy nyilakkal kombinálhatók.

 • Különösen azonosítható esküvői smink szürke szemek. Mivel a menyasszony képe általában fehér ruhát, finom virágokat és ártatlan képet jelent, a bézs, az arany és az ezüst színárnyalat természetes árnyalatai a legjobbak. Jobb választani őket, figyelembe véve a menyasszony hajának és bőrének színét. Az esküvői smink fényes és szokatlan színeit el kell kerülni, a vörös vagy a lila furcsa lesz. Kivételt képeznek a tematikus esküvők, vagy egy különleges tartomány használata a ruha és a csokor tervezésében, díszítésében. A szempillaspirál és a szemceruza klasszikus fekete vagy természetes barna színek lehetnek.

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

A kozmetikákat a megjelenés színtípustól és az azt követő eseménytől függően kell kiválasztani. A szürke szemeket könnyen kozmetikával készítheti el. Tekintsünk néhány lehetőséget a piacon. Ezek a legjobban illeszkednek a tavaszi szín típushoz, és a legnépszerűbbek a sminkművészek és az egyszerű lányok körében.

 • A Guerlen hat árnyalatú palettája. Ez a termék bézs színű és csont árnyalatú, amely lehetővé teszi, hogy nyugodt meztelen megjelenést hozzon létre. Ezen kívül a készlet fekete, szürke szatén, lila és barna árnyalatokkal rendelkezik, így minden alkalommal készíthet képet.
 • A NYX Bohemian Chic palettán a matt árnyékok meglehetősen gazdag választéka található. Még magával is bevihető, nagy tükörrel, két pálca változattal és 24 árnyékváltozattal rendelkezik, beleértve a bézs, barna, szürke, természetes skálákat. Egy szép alkalmi megjelenés lesz.
 • A L'Oreal Color Riche négy árnyalatú palettája, amely tökéletesen megfelel a szürke-kék színárnyalat irisának.. A lila és kék árnyalatok árnyékai segítenek abban, hogy a szürke szemek mélyebbé, telítettebbé váljanak, kékes árnyalattal.
 • A Urban Decay márka két paletta lehetőséget kínál a szürke szemű lányok ünnepi megjelenésének megteremtésére. Mindegyik termék tizenkét árnyalatot tartalmaz, enyhe csillogással. A semleges tónusok gazdag választékának köszönhetően az esti megjelenés és a menyasszony sminkelésére alkalmas.
 • A professzionális kozmetikumok márka a MAC kiváló minőségű termékeit kínálja, amely fényes és kontrasztos képeket hoz létre. A professzionális eszközök a smink tartósságát, a kényelmes textúrát és a hipoallergén hatásúak.Ezen túlmenően, a cég honlapján vannak mesterkurzusok a vállalat termékeinek használatáról, amelyek segítenek kiválasztani a kívánt megjelenés eszközeit.

A szakértők tanácsot adnak a szürke szemű hölgyeknek, hogy fordítsanak figyelmet a gyöngy és szatén kozmetikai termékekre. Segíteni fognak egy nyitott és csillogó megjelenésnek.

Minden szürke szemű szépség a kozmetikumok körében egy ezüst árnyalatú palettának kell lennie. Szükség lehet egynél több opcióra, de többre is. Végül is, a szürke skála egyetemes az írisz ezen színéhez. Lehetővé teszi, hogy minden hölgy hangsúlyozza a szemük előnyeit.

 1. Fair lányok A barna meztelen árnyalatok alkalmi megjelenéshez is alkalmasak.
 2. Pepelnovolosym Jobb figyelni a bézs és arany lehetőségekre.
 3. szőkék illik pasztell gammához. Nem kell fényes, éles árnyékokat választani nagyon könnyű hajjal, túlságosan provokatívak lesznek, különösen napközben. Az aranyszőrök tulajdonosai élénk színeket kaphatnak a lila vagy a bor színében, de nagyon óvatosan kell őket használni. A szőkeek bátorabb színeket használhatnak gazdag hajszínnel, és lágy fényárnyalatoknál jobb, ha inkább a meztelen sminket választják.
 4. barnák kell, hogy vegye fel az eszközöket, hogy hangot a bőr.
 • Hideg porcelán a bőr jól megy az árnyékok árnyalataival. Ez segít kiemelni az írisz színét. És az árnyékok és a szempillaspirál jobb választani az arany és a barna árnyalataiban.
 • Hölgyeim Keleti típus sötét bőrrel, megengedheti a sötétbarna használatát. A sminkben akár fekete vagy nagyon sötét színű is használható, de kis mennyiségben a szem külső sarkában.
 • Sötétbarna haj Jobb figyelni a korall, őszibarack és sötét rózsák finom színeire. A kivételes esetekben a fényes árnyalatok megengedettek, és csak a ruhák megfelelő kiválasztásával.

Ha a smink típusának kiválasztásakor nem tudja megérteni, hogy melyik opciót szereted, add fel a „füstös szemek” tenyerét. Ez a smink tökéletesen hangsúlyozza a szemet és alkalmas ovális, háromszög alakú és kerek arcra.

Hogyan kell jelentkezni?

A helyes választás mellett a sminknek megfelelően kell lennie. Tekintsünk több lehetőséget, amelyek lépésről lépésre alkalmasak a szürke szemű szépségekre.

Az első opció hajú vagy hajú hölgyek számára alkalmas.

 1. Minden smink elején az epidermist a szokásos módon kell tisztítani, alkalmazzon hidratálót vagy alapozót. Használja az alapítványt vagy a BB-t és a port, hogy kiegyenlítse az arc tónusát, és tökéletesítse és tökéletesítse a felületet.
 2. A szemhéjakat alapozással is lehet borítani vagy egy speciális rejtegető, amely hosszabb ideig tartó sminket biztosít.
 3. Fényes árnyékokfehér, világos bézs vagy világos ezüst a szem belső sarkára.
 4. Barna hangok helyezzen egy rögzített szemhéjra, közelebb a szem külső sarkához. A nappali sminkeléshez sötét bézs árnyékokat használhat. A vörös hajú lányoknak pedig vöröses árnyalatokat használhat.
 5. Végső érintés, amire szüksége van aláhúzza a szemet ceruza vagy szemceruza segítségével fekete vagy sötét szürke. A nyilaknak elég vékonynak és tisztának kell lenniük.
 6. Teljes smink ömlesztett szempillaspirálral és szemöldökformázással ceruzával, gélrel vagy speciális árnyékokkal.

A következő videóban csináljunk egy lépésről lépésre napi sminket.

Az ünnepi sminknek különböznie kell a szokásos, nem csak a telítettségtől, hanem a különleges kozmetikumok használatától is. Az eszközöknek magas színvonalúnak és bizonyítottnak kell lenniük annak érdekében, hogy a döntő pillanatban ne maradjanak el. Ezen túlmenően fokozott ellenállással kell rendelkezniük ahhoz, hogy hosszú ideig ellenálljanak a változásnak, és esetleges változások az időjárási viszonyok között a hideg és a magas páratartalomtól a hő és a nap között.

 1. Ünnepi alkotás létrehozásához kötelező az epidermisz előzetes tisztítása és előkészítése.. Használjon hidratálót vagy alapozót. Győződjön meg róla, hogy a hangot rejtegetővel és alapozással igazítja. Töltse ki az alapot por segítségével.
 2. Az alsó szemhéj belső felülete egy fehér ceruza szűk szemek számára, és széles körűek számára fekete.
 3. aza belső sarokról világos ezüst vagy csillogó fehér árnyékot kell tenni.
 4. A mozgó évszázad közepén a türkiz fényes hangsúlyt kell helyeznie.
 5. A mobil szemhéj vonalán kék vagy szürke kerül alkalmazásra rögzítve belülről külső sarokba. Ezt árnyékolni kell.
 6. A szemhéjfelszínen lévő színeknek puha gradienst kell képezniük. - fehértől türkizig, majd sötétkék vagy szürke. A szemöldök irányába türkiz és ezüst színnel kell befejeznie.
 7. Hagyja szemétceruzával vagy fekete szemceruza használatával. Lehetséges a felső és az alsó szemhéjak is. De ne tegyük túlságosan vastagnak a vonalat, hogy a szemek ne legyenek kisebbek.
 8. Használja a szempillaspirálot a térfogat és a nyúlás hatására. Különleges esetekben a szerszámot hamis szempillák hatására használhatja, vagy a külső sarokban mesterséges gerendákat ragaszthat, hogy a szemét kifejezőbbé tegye.

Következő - egy esküvői smink a menyasszonyhoz szürke szemekkel.

A professzionális sminkművészek titkai

A szakterületük szakemberei megosztják titkait, hogy létrehozzanak egy szép látványt, amely hangsúlyozza a szürke szemek gyengédségét és szépségét.

 • Fáradt és fájdalmas a zöld, az ég, a narancs vagy a rózsa túl világos árnyalatai szürke szemek megjelenését eredményezhetik.
 • A semleges árnyalatok szépek lesznek napi kép.
 • Az esti sminkhez Jobb a kövek árnyalatai használata. Különleges esetekben szokatlan nyilakkal rendezhetjük, használd a "macska szem" stílusát, füstös kialakítást, vagy használd a kiterjesztett szempillákat.
 • A fekete és szürke alkotóelemek illeszkednek irodai stílusban, ha nem teszi túl sötétnek és ragyogónak. Ugyanakkor a gyöngyház és a ragyogó kozmetikumok megfelelő tervezésével és használatával tökéletes választás lehet az esti megjelenéshez.
 • természetes A szürke írisz egyik jellemzője, hogy enyhén megváltoztathatja az árnyalatot. a világítás és a környezet függvényében. Ezt a tényt a sminkművészek ügyesen használják. A szelíd kék árnyalatú homok, karamell és bronz színárnyalatának megadására használatos. A fém árnyékok pedig élesen tükrözik az acélt.
 • Ahhoz, hogy a kék írisz legyen, az alsó szemhéj nyakát kék szempillaspirálral fedheti le, vagy egy azonos színű ceruzával rajzolhat. Ha pedig a friss szemhéjban zöld színárnyalatokkal frissíti a fényt, a szemed hasonló árnyalatban fognak játszani.
 • Hölgyek hideg színtípussal A sminkben jobb, ha meleg bézs és barna árnyalatokat használ, hogy kiemelje a szemeket a bőr hátterében.
 • Smink rózsaszín és szürke színben alkalmas szőke és hajú.
 • Korall, őszibarack és sötét rózsaszín szemdíszítés barna szőrű, szürke szemű nők számára alkalmas.
 • Kis szemekhez A szemceruza használata nem szükséges túlságosan aktív, jobb, ha az alsó szemhéj belső oldalán fehér vonalat rajzolunk.

Ezek a leckék segítenek a tökéletes smink létrehozásában, amely csak a szépségét és a személyiségét hangsúlyozza.

A make-up kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy a szín típusára összpontosítson, fontos a haj és a bőr természetes színe. Az esettől függően kiválaszthatja a színárnyalat színét és intenzitását. A mindennapi életért a láthatatlan természetes árnyalatok használatára alkalmas. A szürke szemű szépségek csak naponta kezelhetők szemceruza és szempillaspirálral. Ünnepi rendezvényre Megengedheti magának a lédús árnyalatokat, a bélés és a hasított színek különböző lehetőségeit. A fényes ötletek új színeket és nagyszerű hangulatot hoznak az ünnepi képnek.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok