Smink a zöld szemek és a szőke haj

Smink a zöld szemek és a szőke haj

A zöld szemű és szőke hajú lányok látványosak és vonzóak. Ez a megjelenés és a stressz nem különösebben szükséges, mert egyedül néz ki. Ebben a cikkben megtudhatja, mely színek és árnyalatok alkalmasak arra, hogy a smink nagyon szép legyen.

Vannak olyan alapvető szabályok, amelyeket érdemes megjegyezni, amikor az ilyen megjelenésű lányoknak sminket végeznek. A kozmetikumok fő feladata az ilyen lányok számára, hogy hangsúlyozzák a kifejező természeti szépséget, és ne vegyenek valami újat. Most megtudhatja ezeket az alapvető szabályokat.

A videóban egy blogger lány megmutatja, hogyan készítsen egy szép sminket a zöld szemek és a barna haj számára.

Táblák alkotóelemben

Az első dolog az, hogy megvitassuk az elegáns "nem" -et.

A zöld szemű barna hajú nőknek el kell kerülniük az ezüst, kék és piros árnyékokat.. Ők elrontják a megjelenést, és a természet szemében gyönyörűek lesznek. A vörös árnyékok segítségével a beteg vagy könnyes megjelenés hatását kapja.

Ami a szemceruza és a szempillaspirál színeit illeti, a legjobb, ha a hajszálakat sötétebb árnyalatokkal felemeljük.. Túl világos színek nem tűnnek olyan szépnek, mint a sötétebb árnyalatok. Szinte az összes szín, kivéve a szilva, alkalmazható az ajkakon. Ez az árnyék nagyon veszteségesnek tűnik.

Milyen színeket kell használni?

Most már beszélhetünk az ilyen megjelenésű szépségek tökéletes sminkjéről. Szükséges a színtípus jellemzőire összpontosítani.

Világos szőke

A gyönyörű hamu-szőke hajú és szürke-zöld szemű lányok a szürke és a lila tökéletes árnyalatai. Új módon segítik a szem színének feltárását és kifejezőbbé tétele. Például kombinálhatja a lila szemhéjfestéket szürke szemceruza segítségével.

A világosbarna haj alatt a gyengéd pasztell árnyalatokat is fel lehet venni. Tehát a pezsgő árnyalatai tökéletesek.

Világosbarna

Világosbarna haj, aranyszínű fényű, fényűző. Vedd fel azokat a kozmetikumok árnyalatait, amelyek melegek. Arany vagy mézes árnyalatok és világos barna szempillaspirál lehet. Ezek a színek nagyszerűek a smink-zöld szemek számára.

Sötét szőke

Ha sötét hajú és szőnyeg-zöld szeme van, akkor finom szürke és sötét árnyékok. Éjszakai sminkként biztonságosan „füstös jéget” készíthet, anélkül, hogy félne, hogy túlságosan dacos lesz. Ez a smink minden bizonnyal megfelel.

Kép létrehozása

Ahhoz, hogy világosabbá tegyük, hogyan lehetne a kozmetikával jobban megjelenni a megjelenését, nézzünk meg néhány példát a népszerű sminkre minden nap és különleges alkalmakra.

nap

Talán egy klasszikus napi sminkkel kell kezdeni. A zöld szemű barna hajú nők maguk is nagyon vonzóak, így minimális kozmetikát használhatnak. Ha bármilyen bőrproblémája van, el kell rejtenie ezeket a hibákat egy tonális eszközzel. Ez nem csak a pattanások elrejtésére, hanem az arcszín kiegyenlítésére is segít.

Ha a hibák észrevehetőek, és el akarják rejteni őket, akkor a hang nem lesz elég. Használja ki a rejtegetőt. Tedd a szemed alá, hogy elrejtse a sötét köröket és a pattanásokat, hogy eltávolítsa a vörösséget. Minden tonális erőforrásnak meg kell egyeznie a bőr színével. A sötétebb hang nem ad barnító hatást, de sötét foltokkal kiemelkedik a bőrön.

Miután kijavította a fő hátrányokat, a hatását könnyű por réteggel rögzítheti. Így a bőre unalmas és még kissé bársonyos lesz. Néhány port is örökre alkalmazhat.Ez meghosszabbítja az árnyékok viselésének idejét, és a nap folyamán nem fognak leereszkedni és eltömődni.

Ami az árnyékokat illeti, láthatatlannak kell lenniük a nappali sminkben.. Válasszon alapszínt egy meztelen palettáról - a világos bézs, pezsgő, gyöngyház nagyszerűen néz ki egy ilyen sminkben. Nem kellene a béléssel hangsúlyozni a szemét. De ha akarja, hangsúlyozhatja a felső szemhéj rácsvonalát. De még mindig érdemes tartózkodni a lövészektől. Egyébként, ha mindannyian úgy döntöttél, hogy szemet hozsz, egy ceruzát kell használni erre a célra, barna, de nem fekete. Különösen akkor, ha a szemöldöke természeténél fogva nem klasszikus fekete.

A szempillaspirál is jobban barna. Az arcán lévő almákon egy kis barnás színű őszibarack színű. A semlegesnek rúzsnak vagy ajakfénynek kell lennie. Ön tökéletesen illeszkedik a bézs színekhez, amelyek nem vonzanak különös figyelmet.

Nyudovy

A meztelen árnyalatokkal rendelkező semleges smink most már több, mint valaha népszerű, különösen, ha az árnyékok és a rúzs matt. Zöld szemű, barna hajú nők, akik pontosan illeszkednek. Ezt a sminket gyakran „smink nélkül” nevezik.

Ez a technika rendkívül egyszerű és még a divatos nők is képesek lesznek elsajátítani. Először kiegyenlítjük a bőrszínt.. Ha nincsenek fényes akcentusok a make-upban, minden kisebb hiba észrevehető. Ezért gyakorlatilag nincsenek komoly hibák a bőrön.

Egy vékony alapozó vagy könnyű por réteg segít létrehozni a tökéletes smink alapját.. A szín nem lehet túl sötét vagy világos. A napfényben jól néz ki, és nem tűnik ki. Nem tartalmazhat sem villogó részecskéket. De könnyen használhatja a kiemelőt néhány zóna javításához. Tegyünk például egy kis terméket az orr hegyére, az arccsontokra vagy a felső ajak fölé.

Frissességet adhat a képhez egy világos őszibarack vagy pasztell szín segítségével. Óvatosan árnyékolja őket, hogy ne legyenek láthatók. Ugyanez vonatkozik az árnyékokra is. Szükségük van árnyékolásra és egymással kombinálásra. Általában érdemes világos bézs és világosbarna árnyalatokat választani.

A szem kontúrját világos barna ceruzával lehet kiemelni. Világos ütésekkel alkalmazzák, így a vonal nem túl világos és észrevehető. A semleges szem smink utolsó szakasza - barna szempillaspirál alkalmazása.

este

Az esti sminknek élénkebbnek kell lennie. Ezzel kiemelkedik és kiemeli a megjelenésük jellemzőit. De nem szükséges egyszerre festeni. Válasszon színeket, amelyek illeszkednek és megfelelnek.

Sok lány szerette, ezek füstös szemű smink. A szemhéjak fényviszonyai elegánsak és szépek. Ebből a célból kiválaszthatja a legkülönbözőbb színeket és hozzáadhatja őket csillogó vagy kis ragyogáshoz.

Nézzük meg lépésről lépésre, hogyan kell csinálni a "Smokey" -t.

  • Először is hangsúlyozni kell a szemét. a kontúr mentén, kiemelve a rácsvonalat. Ehhez a legjobb, ha sötétbarna ceruzát használunk. A fekete túlságosan is megdöbbent. Alternatív megoldásként sötét olajbogyó árnyalatot is készíthet, amely fényesebbé teszi a szemét.
  • A ceruzát kis szemcsésedéssel, majd árnyékolással kell alkalmazni a szemre. A sminknek kis dologban is füstösnek kell lennie. A szem külső sarkában érdemes sötétebb színt használni.
  • Az ilyen make-up árnyékokat egy palettából választják ki. A bázis szemhéján világos árnyékokat alkalmazunk. A mozgó szemhéj sarkaiban és szélénél sötétebb színek árnyalnak. Az ezen hangok közötti átmeneteknek minimálisan észrevehetőnek és jól árnyékoltnak kell lenniük.
Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok