Hogyan kell az árnyékot helyesen alkalmazni?

Hogyan kell az árnyékot helyesen alkalmazni?

A smink a divatos női kép nagyon fontos része. Ezzel befejezheti a képet és ügyesen helyezheti el az ékezeteket. Úgy gondolják, hogy a szemek - a lélek tüköre, és ezért a leggyakrabban a szemek sminkje a legnagyobb figyelmet fordítja. Sok nő az árnyékok segítségével próbálja kiemelni sminkjét, és ezáltal diverzifikálja divatos arculatát. A szem szép volt, és tökéletesen kiegészítette a képet, tudnod kell, hogyan kell helyesen alkalmazni az árnyékot.

Szem smink funkciók

A szem smink nagyon hosszú és gondos folyamat. Helyesen és gondosan kell végezni, figyelembe véve az összes fontos szabályt. Ennek a sminknek az a fő jellemzője, hogy az arcát vizuálisan megváltoztathatja, a szem alakját állíthatja be, átalakítja őket.

 • A szemek vizuálisan nagyobbak vagy kisebbek lehetnek.. Gyakran a sminkművészek különböző árnyalatú árnyalatokat használnak a szemek növelése érdekében.
 • Szintén, ha elég mély szeme vanEzt könnyen beállíthatja. Ilyen kozmetikumok segítségével sok vizuális effektet érhetünk el - például megváltoztathatja a szem elhelyezkedését az arcán. Helyesen állítsd fel a szemed, vizuálisan, vagy éppen ellenkezőleg, szűkítheted őket.
 • Egy másik smink funkció árnyékokkal ez az A megfelelő alkalmazási technika segítségével elrejtheti az ilyen korú problémát, mint a függő szemhéj. Rejthető, és az arc fiatalabb lesz, és a bőr a szem körül - feszes.
 • Sminkfunkció árnyékokkal az, hogy ezeket speciális alapokra kell alkalmazni. Ez egy nagyon fontos szabály. Meg kell jegyezni, hogy a kozmetikumok ne gördüljenek le a szemhéjakra. Ez különösen igaz a meleg időben előforduló szem sminkre.

A make-up árnyékok átalakíthatják a megjelenést és drámaian megváltoztathatják a megjelenést. Ezért fontos, hogy kövessük a sminkművészek összes ajánlását és az árnyékok alkalmazásának alapvető szabályait.

A smink típusai

Az árnyékok segítségével mindenféle szem sminket készíthet.

A rendkívül szokatlan smink az állandó smink. Ez a tetoválás toll, amelyet a szalon vagy klinikán dolgozó szakember végez. Jellemzője a tartósság. Egy speciális tű a bőr alá fecskendeznek pigmenteket, amelyek foltot adnak. A sminkje a legelterjedtebb, de nem kell minden nap frissítenie. Megmentheti magát a szükségtelen bajoktól. De ez a smink nem túl népszerű, mert nem minden nő dönthet az ilyen eljárásról. Ezért sokan használják a szokásos kozmetikai árnyékokat, és sokféle sminket hozhatnak létre.

Vásárolhat árnyék ceruzát. Ezek az eszközök nagyon kényelmesen alkalmazhatók, nedves sminket éreznek. A könnyed szemhéjfesték segítségével könnyed sminket is készíthet. Nagyon jó a bőrön, bár nem gördülnek, még akkor is, ha nem hoznak különleges alapot nekik. Nagyszerűek bármilyen sminkre. Az ilyen termékek univerzálisak, de speciális ecsettel kell lenniük, hogy ne szóródjanak a szem alá.

A legnépszerűbb szemhéjfesték smink a füstös szem smink.. Ez az érdekes make-up a világos és sötét árnyalatok kombinációja, amely a tejfehértől a feketeig terjed (az utóbbi tónusainak túlnyomó része). Egy ilyen make-up magában foglalja ezt az adott színsémát, és minden árnyalat egyenletesen átalakul egymásra. Rendszerint ez egy meglehetősen sötét fajta smink, amelyet leggyakrabban egy stílusos esti megjelenéshez használnak. Tökéletes egy fél vagy más különleges alkalomra.

Vannak, akik inkább szemhéjfestékkel szeretnék monokróm szemhéj sminket csinálni. Gyakran vékony nyilakkal végződik a szemhéj mentén. Ez a smink nagyon egyszerű és sokoldalú. Néhány ember inkább csak a felső szemhéjfestéket szeretné festeni, de minden sminkművész azt javasolja, hogy az alsót is festeni tudják, mivel ez az árnyékokkal ellátott szem smink szerves része. Ha könnyű napközbeni sminket csinál, ezt a sminket csak a felső szemhéjra alkalmazhatja.

A sminkfajták között kiemeljük a sminket tollalami a színek tiszta elosztása és a különböző árnyalatok közötti határok lágyítása. Azt is kiemelheti a szokásos smink nélkül toll, amely élénkebb és fülbemászó. A make-up művészek általában nem javasolják a szemhéjfestést toll nélkül, mivel az ilyen smink nem harmonikus, és csak merész kép létrehozására alkalmas.

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

A szemhéjfesték választása csak az Ön vágyától függ.

Meg lehet vásárolni sült árnyékok, amelyek meglehetősen sűrű szerkezetű. Ezek nagyon magas minőségű tömörítettek és különböző hőmérsékletek vannak kitéve, ha létrejönnek. Éppen ezért ők általában szörnyűek. Nagyon kényelmesek és könnyen alkalmazhatók, textúrájúak, aminek következtében nem kerülnek a szemhéjakra. A sült textúra nagyon egyszerűvé és gyorsá teszi az alkalmazást.

A leggyakoribb árnyéktípus, amelyet leggyakrabban a nők - a poros árnyékok.. Ezek általában háromszínű árnyékok, de kétszínű palettát is használhat. Általában a két vagy három árnyalatú palettát megkülönbözteti az a tény, hogy az egyik készlet hangjai egy színtartományban vannak. Ezeket együtt kell használni, óvatosan elhomályosítva a vonalakat. Vannak paletták a napi sminkhez, valamint az esti sminkeléshez. Egyes készletek kontrasztos színekkel rendelkeznek, de feltételezzük, hogy ezeket az árnyalatokat együtt fogjuk használni - világos képet készíteni.

Sok gyártó 10, 12 vagy több árnyalattal rendelkező palettákat gyárt. Ez egy nagyon sokoldalú készlet, amellyel bármilyen szem sminket hozhat létre. A por árnyék lehet matt és fényes.. A legjobb, ha az árnyékokat előnyben részesítjük egy enyhe fémes csillogással, mivel a legjobbak a szemhéjakon. Egyes lányok folyékony árnyékokat választanak, amelyek kerek korsóba vagy speciális kefével ellátott csőbe kerülhetnek.

Az ilyen kozmetikumok sajátossága az, hogy az alkalmazás előtt feltétlenül szükséges az alapok megteremtése az árnyékok számára. Ellenkező esetben nagyon gyorsan gördülnek le, a szemhéjban a ráncok területén hiányosságok jelennek meg. Az ilyen árnyékok csak száraz, átlátszatlan alapokon helyezkednek el. Ezeket csak akkor kell kiválasztani, ha azt tervezi, hogy olyan eszközt kíván vásárolni, amely alapja lesz nekik. Általában az ilyen típusú árnyékokat sokféle élénk színben mutatják be, és minden árnyalat nagyon szép és gazdag.

Ez a kozmetika tökéletes bármilyen alkalomra.

Hogyan kell jelentkezni?

Az árnyékok azok a kozmetikumok, amelyeket megfelelően kell alkalmazni a kívánt eredmény elérése érdekében. A legjobb, ha lépésről lépésre utasításokat használ, fokozatosan alkalmazva az árnyékok árnyalatait örökre. Ahhoz, hogy megtudja, hogyan csodálatosan kiemelheti a szem árnyékát, olvassa el az ilyen kozmetikumok használatára vonatkozó utasításokat.

A legegyszerűbb alkalmazási módszer, amelyet a kezdők használhatnak, az, hogy a felső szemhéjat sötétítse a gyűrődés közelében. Ebben az esetben a század belső és fő részei világosabbak, a megjelenés nyitottabbá válik, és a szemek kifejezőek. A kezdők elégségesek és pár tónusúak az ilyen típusú kozmetikumokból, de egy világosabb szakmai smink létrehozásához három színt kell használni. A három árnyalatú paletta ideális az esti smink létrehozásához.

Ahhoz, hogy a tökéletes smink árnyékok legyenek, be kell tartania egy bizonyos rendszert..

 • Először is szükséges az alap matt anyagot alkalmazni a szemhéjakra. Szerepe sűrű textúrájú alapanyagot, valamint port is képes. Az alapzat úgy van kialakítva, hogy a szemhéjak felületét kiegyenlítse és megmentse őket a fénytől.
 • Ezután meg kell kezdeni az alkalmazást - a felső szemhéj külső sarkából (a mobil és a rögzített részeket elválasztó sorból). A szemnek félig nyitottnak kell lennie. Ehhez csak a legjobb keféket kell használni. Ez a fajta smink speciális kefékkel vagy szivaccsal kerül alkalmazásra - a teljes hajtás mentén. Ne feledje, hogy ez lesz a sminked legsötétebb része (a nyilak kivételével, ha rajzolni akarsz).
 • Ezután meg kell váltani egy világosabb árnyék árnyékra, amelyre a század közepét kell lefedni. Jobb, ha egy gyöngyház gyöngyháza lesz az alapszínen. Ezen túlmenően fontos, hogy a megjelenés típusának megfelelő kozmetikumokat használjon. Ez a szín a szem smink alapját képezi. Ezenkívül a század mozgó része és a csúcs között elhelyezett árnyékokkal kombinálható. Próbáljon meg 1 vagy 2 tónusokkal választani az első fényesebb színt.
 • Ezután meg kell vennie a legkönnyebb árnyékokat, amelyek a palettán vannak.. Meg kell kezelniük a szem szögletes részét, amely érintkezik az orrával. Szükséges a szemöldök alá helyezni, hogy a megjelenés még nyitottabb legyen. A világos árnyékok helyett használhatja a kiemelőt. A csillogó árnyékok a szemhéj felső részén a legjobban alkalmazhatók, és a sötét árnyékokat ajánljuk, hogy a vonalat a hajszálra vagy a szemhéj mentén levő vonalra festjük.
 • A következő lépés az, hogy harmóniát hozzon a képbe.. Ehhez óvatosan árnyékolnia kell az árnyékokat, hogy az átmenetek sima és lágyítsák a vonalat. Ez olyan könnyű színátmenetet eredményez, amely nagyon nőies és romantikus. Az árnyékok felfelé vagy oldalra nyúlhatnak - a szem alakjától függően (különösen, ha az alakját kívánja beállítani). Néhány nő először szemceruza, de ez téved, mert jobb, ha a szemhéjat ceruzával festeni az árnyékok fölé. A vonal lehet vékony és világos, és talán szélesebb, tollasodással. Hangsúlyozhatja a szeme színét és a szem árnyékát, ami a szemhéj mentén hasonló színű vonalat okoz. Ez az opció tökéletes barnák és barna hajú nők számára.
 • Miután árnyékolt egy vonalat a szemhéjfestékkel rajzolt szemhéj mentén, füstös hatást vagy füstös szemet hozhat létre. Ez a smink nagyon divatos és releváns, tökéletes az esti megjelenéshez. Ahhoz, hogy a szemek szélesebbé váljanak, és a megjelenés kifejezőbb legyen, az alsó szemhéjat is ki kell tölteni. Külső részének sötétebbnek kell lennie (a belsőhez képest). Az alsó szemhéj mentén levő vonalnak nagyon vékonynak kell lennie.

Ne próbálj meg nagyon fényes árnyalatokat használni, különben a fáradtság hatását vagy a körök megjelenését a szem alatt láthatja. Könnyebb és világosabb árnyalatokat kell választani.

 • Ezután folytathatja a szempillaspirál alkalmazását, majd - az ajkak festésére. Fontos, hogy a következő szabályt betartjuk: ha árnyékokkal kiemelte a szemét, jobb, ha az ajkát világos árnyalatúvá teszi. Minden sminkművész azt ajánlja, hogy hangsúlyozza a szemét vagy az ajkát.

Sminkművészek titkai

A sminkművészek fontos szabályokat alkalmaznak, amellyel maguk is valódi remekművet hoznak létre.

Minden mester azt javasolja, hogy árnyékokat alkalmazzon a szőnyegpadra, mert ily módon a szem smink hosszabb ideig tart, és a smink simább és nem gördül le a nap folyamán. Ezen kívül ez a bázis lehetővé teszi, hogy pontosan átadja az árnyékok árnyékát. A sminkművészek csak a híres márkák magas színvonalú árnyékainak használatát javasolják, mivel ezek az eszközök nem összetörnek, és nem képeznek csomókat.

Egy másik szabály, amelyet figyelembe kell venni, hogy az árnyékokat árnyékolni kell. Így drasztikusan megváltoztathatja a sminket és javíthatja azt. A sminkművészek úgy vélik, hogy az árnyékolás alkalmazásának fő lépése a tollak előkészítése, nem ajánlják, hogy elhanyagolják őket. Nagyon érdekes titka, hogy a make-up művészek megoszlanak: ha nem biztos benne, hogy bármilyen típusú szemhéjfesték van-e kombinálva, megvásárolhat egy kozmetikai palettát, amelyben minden szín egyértelműen kombinálható. Általában két-négy színből álló palettán kerülnek bemutatásra. A sminkművészek tiltják a smink használatát az árnyékok több mint 4 különböző színének használatakor. Ellenkező esetben elronthatja a sminket, ami nagyon fogékony és vulgáris.

Tehát az árnyékokat árnyékolni kell, és a határok és a különböző színek közötti átmenetet lágynak és simavá kell tenni. Ez a smink visszafogott és harmonikus lesz.

Minden alkotóművész egyhangúlag azt mondja, hogy létre kell hozni napi smink tökéletes illeszkedés kompakt por árnyékokmert nagyon könnyű textúra. Az ilyen smink tökéletes és törékeny árnyékok.

Ha létrehozni szeretne esti megjelenés, jobb, ha t sminket használYeni-ceruza vagy krém-árnyékmert lágyabb textúra és kifejezettebb árnyalatokkal rendelkeznek. Ezek jól illeszkednek a szemhéjakhoz, és lehetővé teszik, hogy a szemre fókuszáljon.

Egy másik titok, hogy a make-up művészek megosztják, hogy nem használnak folyékony szemhéjat, amikor sminket készítenek árnyékokkal.. Általában a szemceruzával helyettesítik, mivel sokkal kényelmesebb, ha színes szemhéjakkal árnyalatban alkalmazzák. Ezenkívül könnyen árnyékolható, homályos hatást okozva. Így elrejtheti a duzzadt szemhéjakat.

Minden szakértő azt javasolja, hogy vegye fel az árnyékokat a megjelenés típusának megfelelően, és válasszon ki egy adott alkalomra (és el kell döntenie, hogy megfelelő árnyalatok lesznek-e megfelelőek). Smink művészek tanácsot adnak Ne alkalmazzanak fényes smink árnyékokat napközben, és nem is használnánk "mérgező" árnyalatokat. Ellenkező esetben fájdalmas megjelenést hozhat létre, és könnyedén hozzáadhatja az arcot. Egy este ki javasolják, hogy felvegyék fényes csillogás.

Gyakori hibák

Azok a nők, akik sminket csinálnak először vagy sietve, gyakran hibáznak, amikor árnyékokat készítenek.

 • Az egyik leggyakoribb ilyen hiba az, hogy nem elég árnyék az árnyékok. Tehát a hölgyek elrontják a sminket, így vulgárisabbak. Szükséges az árnyalatok közötti átmenetek simítása, hogy a make-up az ideális legyen. Ehhez speciális applikátort kell használni - szivacsot, amely általában árnyékokkal (vagy egy speciális kefével) kerül.
 • A következő hiba az árnyékok alkalmazásakor az, hogy a nők nem ismerik az intézkedéseket. Sokat vetnek a szemhéjakra, és sminkük nem lesz elegáns és természetes, hanem vulgáris és fülbemászó. Ezt a szabályt csak akkor lehet megsérteni, ha bármely tematikus pártba megy. Nem csak az ilyen bevonat vastagsága, hanem annak területe is függ az árnyékok számától. Ne próbáljon árnyékot tenni a szemöldökre. Jobb, ha a szem és a szemöldök között kis rés marad, mert különben a smink megsérül.
 • A következő hiba az, hogy a nők nagyon világos és pontos átmenetet kell hagyni a különböző árnyalatok között. Kontrasztos színeket használnak, nem összpontosítva a kombinációs szabályokra. Az árnyék megfelelő alkalmazásához egyes nők speciális rendszereket használnak. De így nem lehet javítani a sminket, és elrontani, mert minden átmenetet ki kell simítani a tökéletes smink elérése érdekében. Ez a hiba annak is köszönhető, hogy a nők nagyon rosszul árnyékolják az árnyékokat. Minden színnek zökkenőmentesen kell váltania. Kombinálni kell őket.
 • A következő hiba, amit sok nő csinál, az nagyon sötét árnyalatok használata a szemhéj rögzített részén. A szemhéjaknak a hajtogatások fölött elhelyezkedő részét ugyanolyan árnyalatúak, mint a mozgó részre, ezáltal rontva a sminket. Így a fájdalmas szemek hatását hozzák létre. A szemhéj felső részén túl sötét árnyékot hozhat létre, és az elsüllyedt szemek hatását. Ilyen hiba esetén az árnyékok könnyebbé válnak a szemhéj mozgó részéről a szemöldök felé. A szemöldök a legjobb, ha világos árnyalatú árnyalatokat használ.
 • A következő gyakori hiba az a nők túl magasak az alsó szemhéjban. Nyilvánvaló, hogy sokkal kisebb méretű, ezért nem szabad túl nagy figyelmet szentelni. Ellenkező esetben kiválaszthatja a sötét köröket a szem alatt, ha nem, akkor hozzon létre hatást. Az alsó szemhéjat nagyon vékonyra kell hozni, és óvatosan keverjük össze az árnyékokat.
 • Egy másik hiba, amit a sminkművészek kritizálnak sok száz fényes árnyék a század belsejében. Az árnyékok alkalmazásakor a fő szabály az, hogy tisztázzák a szem belső sarkát. De sok nő nagy mennyiségben helyezte el ezt a részt nagyon fényes árnyékokkal, ezáltal rontva a szemük alakját. Ezért, hogy egy elegáns sminket hozzon létre, próbálja meg a lehető legkevesebb árnyékot alkalmazni a század belsejében.
 • Néhány nő hibázik a színek eltérése. Szemszín árnyékokat használnak. Így a szemeket nem hangsúlyozzák - elvesztenek egy ilyen sminkben. A legjobb, ha kontrasztos árnyalatokkal kiemeljük a szemszínt, ami segít a megjelenés kifejezőbbé tételében.
 • Egy másik gyakori hiba, hogy a szem smink létrehozásakor a fiatal szépségek elismerik - használjon sok fényes és összeférhetetlen árnyalatot. Ez a smink nem alkalmas nappali és esti képekre. Úgy tűnik, hogy visszahelyezett egy retro fél. Próbáljon meg megfigyelni a harmóniát árnyalatok kombinációjában, és ne használjon legfeljebb négy különböző színt, amelyek kiegészítik egymást. Akkor a megjelenése tökéletes lesz! Nem fogsz észrevenni és meghódítani a képed kifinomultságát.

Az árnyékok helyes alkalmazása - a következő videóban.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok