Smink egy fotózásra

Smink egy fotózásra

Professzionális smink egy fotózásra - a siker kulcsa. A grafikus szerkesztők segítségével kiküszöböli a fényképek kimerítő feldolgozását és lehetővé teszi, hogy a keretek hibátlanok legyenek. Ez a make-up számos funkcióval rendelkezik.

A fotózáshoz make-up

A felvétel helyétől függetlenül a kiválasztott témának, a képnek, a ruházatnak, a kiegészítőknek, a sminknek megfelelőnek és vonzónak kell lennie. A professzionális smink művészet, a fantázia és a természetesség harmóniája. A tapasztalt make-up művészek ezt a make-up-ot hívják fel a képekre, ahol az ékezetek ügyesen vannak beállítva - és ugyanakkor a kép nem egyéniség nélkül van.

Ma a fotózásra való sminket nem csak a nők választják. Már régen a gyermek fotózásra - az óvodai (és még az óvoda) korától kezdődően - rendelhető meg. Ha a lányok nyugodtan reagálnak egy ilyen jelenségre, a fotó hajtások férfi sminkje sok ellentmondásos véleményt hoz. Azonban radikálisan különbözik a nőstől, és egyáltalán nem hasonlít a zenei bálvány képére. Ez csak egy olyan eszköz, amellyel olyan vonzó képeket lehet beszerezni, amelyekben az ember a legjobb fényben néz.

A fotózás make-up jellemzői a következők:

  • Szakmai megközelítés. Ez nem csak egy standard kozmetikai eljárás. A make-up egy make-up művész munkája, aki pontosan látja, hogy hol szükséges a korrekció, és milyen mennyiségben. Ez minden vonal és stroke hibátlansága.
  • Természetesen a kép alapja. A fotó sikeressége a kozmetikumok helyes alkalmazásától függ. A fotó sminkje meglehetősen telített, de nem hoz létre torlódást és a maszk hatását. A kozmetikumok egész arzenálja használható, de az arcnak természetesnek kell lennie.
  • Nincs szobrászat. A kamera képes megragadni a smink torlódását, amely első pillantásra szépnek és megfelelőnek tűnik. Ezekből a képekből gyakran teljesen más embernek tűnik.
  • Megfelel a tervezett képnek. A kozmetikumok kiválasztása nem lehet véletlen vagy univerzális. Fontos, hogy az árnyalatok nem különálló gondos kidolgozása (rúzs, szemhéjfesték, por), hanem a smink, a ruha, a frizura és a választott karakter színpalettájának harmóniája.
  • A kozmetikai árnyalatok nemes palettája. A sav és a mérgező színek elfogadhatatlanok: még a fényes smink sem szükséges. Ez a hangsúly a stílus egyszerűsítését és a kép ízlését eredményezi. Még egy fülbemászó és kreatív sminket is létrehozhat egy tisztességes színválasztékkal anélkül, hogy rájuk kiabálnánk.
  • A "megfelelő" kozmetikumok használata. Még ha a fotózás ritkán történik, a kozmetikumoknak korhatárnak, bőr típusnak kell lenniük, és alkalmazkodniuk kell a hangjához. A legjobb sminktermékeket HD jelzéssel látjuk el, így a maximális természetes sűrűségű sűrű réteg.

A mai fotózásra vonatkozó make-up nem csak a kép lökete. Ennek jelentősége az esküvői sminkhez hasonlítható, amikor még a kisebb hiányosságok is elfogadhatatlanok. Segít megbirkózni a megfelelő hangulat megteremtésével, és hozzájárul a forgatás tökéletes elvégzéséhez.

A make-up a fényképezés kiválasztott témájától függ. Lehet, hogy:

• természetes (természetes);

• fényes;

• szokatlan (arcművészet);

• kreatív.

Minden egyes faj különös esetre vonatkozik. A fényképezés „szezonja” is befolyásolja a színpalettát és az alkalmazás intenzitását. Például a puha és meleg tónusok melegítik a képet, így nyáron megfelelőek lesznek. A téli fotózáshoz a színpaletta hideg hangjai szükségesek.

A nemek és az életkor is fontosak:

  • női - nincs korlátozva a szépség tüzérség kiválasztásában, és lehet lágy és kreatív is;
  • baba - kizárja a tonna kozmetikumokat, hangsúlyozza az életkor varázsát;
  • hím - minimális beavatkozást tesz lehetővé, a tiszta bőrre összpontosítva.

A fényképezés egyik jelenlegi szabálya (utcai, stúdió) a kozmetikai matt textúra kiválasztása. A vakító smink tönkreteheti a megjelenést, és rendetlenné teszi a személyt. Ebben az esetben a fénykép készítéséhez használt szép smink nem fog működni.

Népszerű helyek

Ma a fotózási helyek választéka változatos. A lövészet a természetben, otthon, a stúdióban és a strandon is elvégezhető. A választás a fotós képzeletétől és képességeitől, valamint az ügyfél kívánságaitól függ.

A természet fotózása az egyik legnépszerűbb lehetőség. Semmi sem fogja hangsúlyozni a pillanat szépségét, mint a fák zöld lombozata, vadvirágok, őszi park, színes levelek, a strand vagy a fehér hó. Ha a fotós hivatásos a mezőjében, akkor a fénykép háttere úgy néz ki, mintha a világ legjobb helyén lőtt volna.

Megfelelő, telített smink, kifejezett arcvonásokkal, így az általános hátteret nem veszik el.

Az otthoni fotózás lehetővé teszi a boldog családi élet legjobb pillanatait. Ez nem egy minimalista stílus a mindennapi sminkkel, mint amilyennek látszik: ez egy egész világ, amely az érzelmekben és érzésekben demonstrálható. Ez a make-up lehetővé teszi a kozmetikumok egész arzenálját - megfelelő színárnyalatokkal a természetes természet mellett.

Fotózása a stúdióban - egyfajta játék. Ez a helyzet akkor, amikor a smink az intenzitás mértékében eltérő lehet. Nem szabad azonban elfelejtenünk, hogy a stúdió fénye csökkentheti az igazi smink telítettségét. Ha a felvétel a stúdióban történik, a smink intenzitásának nagyobbnak kell lennie. A nappali (természetes) világítás lágyabb, így a smink finomabb és természetesebb lehet.

lefektetés

Frizura - fontos felvételi pont. Enélkül a smink nem tűnik szépnek. A fényképes munkamenet különleges alkalom, így csak hagyja, hogy a haj laza legyen. Szükséges a térfogat megadása, a tompa fürtök csavarása. Még az üzleti nő szokásos stílusa sem fogadja el az egyszerűséget fényképezés közben. Fektetés szükséges, függetlenül attól, hogy szerény romantikus vagy luxus esti megjelenés.

ruhák

A szükséges ruhákat a kiválasztott témát figyelembe véve választják ki, és segít jobban behatolni a fotózás légkörébe. Hála neki, a kép releváns és teljes.

A ruházat kiválasztását alaposan kell kezelni, különben a kép nem felel meg a témának, a háttérnek és az expozíciónak.

ötletek

A fotó hajtások témája nagyon változatos. A tapasztalt fotósok a legkülönfélébb ötleteket kínálhatják a jelmezekkel és a belső terekkel, amelyek tetszés szerint tetszenek.

A forgatás legfontosabb és legérdekesebb témái:

• tengeri fantáziák (egy sellő, fiatal, kapitány, szirénák képe);

• sötét vázlatok (vámpírok, Halloween produkciók, szellemek);

• üzleti felvétel (nagy portfólió);

• családi nyaralás (karácsonyfa, karácsonyi jelenetek, születésnap, szabadtéri kikapcsolódás);

• virágmotívumok (nagy és terjedelmes színekkel való expozíció);

• amazon képe (stílusos csábító, gyakran a tengerparton);

• fotógyakorlatok a baba előrejelzése előtt (szelíd és megható pillanatok);

• romantikus és esküvői produkciók (szerelmi történetek a képekben);

• először a baba csecsemők (szokásos vagy jelmezes ruhában - keresztelők, virág, balerina, cica és mások képe);

• modellportfólióko (a tervezett munka modelljeinek előnyös perspektívái);

• bábképek (a gyermekek lövése kibővített belső tárgyakkal, nagy hajkefékkel, tükrökkel, íjakkal, amelyekben a gyermek Barbie-babát, Winx-et játszik);

• sportesemények az edzőteremben vagy az utcán (A szépség és illeszkedés test bemutatása).

A fényképes munkamenet két vagy három témakörből állhat, és egy meghatározott színtartományban (kék, rózsaszín, szürke) is elvégezhető. Ebben az esetben a ruházat, a smink és a bútorok színesek.

Terhes

A gyermek várakozása különleges téma. Ha ebben az időszakban nem jelenik meg allergiás a kozmetikumokra, megengedheti magának az árnyékokat, szempillaspirálokat és rúzsokat. Az árnyalatok jobban választhatnak a természetesek közül. Ezek könnyű, bézs színek, csokoládé, barna, szürke és füstös. Jobb elutasítani az árnyékok fekete színét: egyszerűbbé teszi a képet, és árnyékot ad. Ne használjon piros pigmenteket: a szemeket betegnek, duzzadtnak és könnyessé teszik.

Általában a smink intenzívebb lesz, mint a mindennapi, de nem olyan fényes, mint az este:

• barna ceruzával, a szempillák növekedési vonala mentén vékony vonalat költenek;

• a vonal felett és az egész század folyamán terjessze az árnyékokat a tónushoz, amely sötétebb, mint a bőr természetes színe;

• a felső szemhéj közepétől kezdve, Az árnyékok ragyogóbbá teszik a külső sarokot, sima módon összekötik az árnyalatokat;

• sötét árnyalat befejezi az árnyék lejátszását: vékony ecsettel van felhordva, kiemelve a külső sarkot és enyhén árnyékolva;

• ha nagy szemek hatását szeretné növelni, Használhat egy fekete ceruzát, növelve a külső sarok fényerejét;

• a belső sarok megszabadul a piros alaktól fehér árnyékok használata kötelező árnyékolással;

az utolsó érintés szempillaspirál lesz.

Amazon smink

A csábító szépség képe - a tisztességes szex kedvenc témája. Mivel ez a stílus természetes fényt hordoz magában, a munka egy puha tollú ombrát használ:

• a felső mozgatható aljzat felhelyezése után valamint az alsó szemhéjban és a belső sarokban a fény árnyékokat árnyékolják és árnyékolják őket;

• Sötétebb árnyékok kerülnek az alsó szemhéjba, óvatosan összekapcsolja a két hangot;

a sötétebb szín kiemeli a szem külső sarkát és adjunk hozzá mélységet azáltal, hogy a felső szemhéj fölé rajzolunk egy árnyékkal;

sötéttónus kombinálódik a másik kettővel, ha szükséges, hajtsa fel a gyűrűt ecsettel;

• a szemöldök kissé hangsúlyozza a címeren maradt árnyékot, anélkül, hogy külön kefével fésülnénk őket;

• a felső szemhéj szempillák növekedése mentén rajzoljon egy vonalat ceruzával, ne feledkezzünk meg a külső sarokról, majd könnyedén csatlakoztassuk a vonalat a sötét árnyékhoz;

A szemet szempillaspirálral kell kitölteni: három réteg a felső szempillákon, egy vagy kettő - az alsó;

• a szempillák fésültek, a ragadósság megszüntetése.

A kép érzékenyebbé tétele érdekében Rózsaszín vagy korall rúzsfestékkel tölthetsz fel.

Családi fényképezéshez

Az anyukának nemcsak külső, hanem belső szépségét is át kell adnia. Nyugodt, egészséges és boldog megjelenés. A bőr egészségére van szükség.

Ha a gyermek (gyermek) kora kicsi, elegendő a bőrt porolni. A lányok a szempillákat sminkelhetik, és természetes árnyalatokkal enyhén árnyékolhatják a szemüket.

A fiúknak és a férfiaknak nem kell extra „dekoráció”: a morzsoló por több mint elég. Természetesen, ha a bőrt ki kell igazítani, akkor ezt meg kell tennie. Ellenkező esetben nyilvánvaló lesz a kíméletlen bőr megjelenése egy gyönyörű anya hátterében.

Lépésről lépésre útmutató és szabályok

Ha nem tudja használni a professzionális sminkművész szolgáltatásait, mindent otthon csinálhat. Ebben az esetben az alap az, hogy lépésről lépésre mesterkurzust vegyen, és szigorúan kövesse az összes ajánlást. Általában a stylistok utasítása nem olyan bonyolult, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. A lényeg az, hogy elutasítsuk az „annál több, annál jobb” elvet. A make-up utasítások örömmel fogadják a legjobb eredményt, mintha egy órás szakemberrel próbálkoznánk.

A smink alapvető szabályai:

• az adatbázis kötelező használata;

• az arc egyenletes és tiszta tónusa;

• nem zsíros;

• az ékezetek megfelelő elhelyezése;

• fókusz - szemek;

• a szem, a szemöldök és az ajkak versengésének hiánya;

• nemcsak az arcra, hanem a dekoltára is.

edzés

Nem titok, hogy a smink sikere nagyban függ az arc bőrének tisztaságától. A make-up soha nem néz ki szépnek, ha az arc tónusa gyulladt, a bőrön, a szem körüli sötét köröken vagy az életkori foltokon irritáció lép fel.Ez zavarja az akcentust, és arra is kényszeríti a fotósot, hogy hosszú időre „tisztítsa meg” a bőrt egy grafikus szerkesztővel.

Nem számít, hogy tervezik-e a színt vagy a fekete-fehér kereteket: a bőrnek sima, tiszta és szépnek kell lennie. Előre kell gondoskodnunk az egészségéről. Szükség esetén kezelje az arc problémás területeit.

A sminknek nem szabad semmit sem rontania: a fotózást meg kell rendelnie, nemcsak az arc egészségét és szépségét illetően. Fontos, hogy a nézet pihenjen. Ezért érdemes előre gondolni az alvó üzemmódot, és ne felejtsük el elhelyezni a körmöket is: az ilyen apróságok azonnal elpusztíthatják a tökéletes képet.

Ezen túlmenően, mielőtt képeket készítene, ne fogyasszon sok folyadékot úgy, hogy az arcod ne tűnjön duzzadtnak. Ne enni fűszeres ételeket, hogy ne okozzon akne. És ne légy buzgó a bozót használatával: a bőr erős irritációja nem rejti el a sminket.

Hogyan csináld magad?

A smink alkalmazása előtt tisztítsa meg a bőrt, mossa le hideg vízzel: szűkíti a pórusokat és lassítja a faggyúgyártást. Akkor szüksége van egy tonikra. Az arc tónusának kiegyenlítése két árnyalatú alapozással: sötét helyezze az első réteget, elfedve a teljes hátteret.

A világos árnyék a korrektor szerepét szolgálja, és segít abban, ha nincs rejtegető. Ezzel teljesen elrejti az akne és a sötét köröket a szem körül. A rétegek nem lehetnek túlságosan sűrűek, különben a krém eltömődik, és a ráncok megjelenhetnek a fotó szépségében, kiemelve az arckifejezéseket.

Az alapozás után az arcra laza por kerül felhasználásra, nem felejtve el, hogy az arcról a dekoltázó területre zökkenőmentes legyen. A por árnyalatának meg kell egyeznie az arcszínével.

Annak érdekében, hogy az arc a képen nem tűnik sápadtnak, egy kicsit elpirulnak, és folytatják a szemet.

Szem és szemöldök

Szemek - a lélek tüköre, ez a smink alapja. Kiválónak kell lenniük a hibátlan bőr hátterével. Ahhoz, hogy ezek a fókuszban legyenek, gondos rajzolásra van szükség. A sminkművészek javasolják az alap használatát az árnyékok alkalmazása előtt: így a kozmetikumok nem kerülnek a szemhéjak hajtásaiba, és a smink elég hosszú ideig tart, anélkül, hogy ki kellene javítani.

A sminkművészeknek azt javasoljuk, hogy ne használják a szemceruza használatát: néhány évet ad a korhoz, és megváltoztatja a szem alakját, megfosztva őket a természetes szépségüktől. Az árnyékok mentén a mozgó szemhéj szempilláinak növekedése után dolgozzon ki egy vonalat egy fekete vagy barna ceruzával. Ez kifejező megjelenést fog adni. Ha szeretné megnyitni és növelni a szemét, akkor a külső sarokot ceruzával jelölheti meg, fehér szempillákkal sétálhat a szempillák növekedésével, majd szempillaspirálral töltheti fel szempilláit, és ne felejtse el csavarodni őket egy curling eszközzel.

A szemöldöknek kissé könnyebbnek kell lennie, mint a szem. Ideális esetben a barnáknak kissé világosabb haja van a hajuknak, és a szőkenek két hangja van. A szemöldök alakja ceruzával kiemelve, majd ecsettel árnyékolva, eltávolítva egy éles vonalat.

ajkak

A hangsúly főszabálya nem a rivalizálás. Az ajkának érzékinek és természetesnek kell lennie. Az olajos ragyogást és a nacre-t kizárják: az ilyen kozmetikumok kiemelt szerepet fognak hozni a képen.

Ha azt szeretné, hogy az ajkai kövérek legyenek, de természetesek, egy érdekes technikát használhat: fényes rúzs kerül a középre - és egy kefével a kontúrokra nyúlik. Ez vizuális megkönnyebbülést hoz létre, és nem szakítja meg a szemet.

Ha az ajkak tónusai egyenletesek, célszerű körvonalazni egy hasonló árnyalatú ceruzával, ellenkező esetben a fénykép nem lesz sem a körvonalakkal.

Hogyan készítsünk sminket egy fotózásra - a következő videóban.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok