Smink a kék szemek

Smink a kék szemek

A női kék szemek szépsége lenyűgöző hatást gyakorol minden emberre. A kék szín néha a nőiesség és a gyengédség szinonimájának is nevezik. A smink feladata - hangsúlyozni ezt a természetes szépséget. A kék szemű diplomásnak tökéletesnek kell lennie, és ehhez gondosan meg kell erősítenie a sminkjét.

Megkülönböztető jellemzők

A kék az írisz egyik leggyakoribb árnyalata. Ősi idők óta az ilyen szemek tulajdonosai vonzónak és kívánatosnak tartottak. A kék szemek színeit összehasonlítjuk a menny kékével, türkiz vízfelülettel és a tavaszi vadvirágok kékével.

Az ilyen szemű nők nagyon jó és nyitott emberek benyomását keltik, kellemes velük kommunikálni, és gyakran jól ismerik szépségük hatalmát.

A kék szem smink árnyalatai nagyon egyszerűek. A legfontosabb dolog - ne félj használni a rendelkezésre álló színek teljes palettáját, nem csak a leggyakoribb árnyékokra. A modern lányok kiválaszthatják a kedvezőbb színeket, hangsúlyozzák szépségüket. A próbaverzió és a keserű hiba alapján felveszi a tökéletes árnyékot.

Gyengéd töltsük fel

A kék az írisz kék árnyalata. Ez a szín biztosítja a legtöbb kísérletet az esti mike számára. Ennek a szemszínnek köszönhetően meglehetősen nehéz nem kitalálni és kiválogatni egy tökéletesen megfelelő árnyalatot, de mégis jobb, ha sötét árnyékot használ. Nagyszerű lesz, és a szemceruza sötét színű.

Az írisz zöld-kék árnyalatú lányai számára erősen ajánlott csak világos árnyalatok árnyékolása.

Ez az egyik fő szabály. A ruháidtól vagy a hangulatotól függően a saját szemszíned a kékre, vagy például a zöldre hajlik. Ez megfelelő árnyékolással történik. Például a világos árnyalatok nagyon kedvezően hangsúlyozzák a kéket, míg a melegek tökéletesen kiemelik a zöld színű macskafüzeteket.

Elég érdekes a macska szeme színe - ez az, amikor a kék fényes sárga színű. Ez a kombináció a macskákra jellemző, ezért jött létre ez a név. A tisztességes nemi profi stylistok ilyen képviselői nem tanácsolják az árnyékok sötét árnyalatainak használatát.

Javasoljuk, hogy egy világosabb árnyalatot válasszon, mint a természetes szemszín.

Az árnyékok színválasztásával kapcsolatos nehézségek nagy része azoktól származik, akiknek a természet kékszürke szeme volt. Ez a kombináció meglehetősen gyakori. Az árnyékok színei nem lehetnek túl világosak, a pasztell árnyalatok a legjobban rájuk néznek.

este

A végzősnek ki kell választania a megfelelő esti sminket, el kell kerülnie a durva hibákat, hogy a diploma megszerzése során csodálatosan nézzen ki. A smink, különösen az este, drámai módon megváltoztathatja a lány képét. Ismerve a smink létrehozásának alapvető lépéseit és szabályait, a Hamupipőke remek hercegnővé válhat.

A smink nem olyan egyszerű, mint az első pillantásra, itt vannak törvények és szabályok. Ha úgy dönt, hogy magad alkalmazza, emlékeznie kell erre.

Az esti smink készítésének módja az alábbi videóban tekinthető meg:

A megfelelő könnyű sminket lépésről lépésre kell elvégezni:

  • Arctisztítás. Használjon micelláris vizet, tisztítószert vagy gélt mosásra.
  • Hidratálják. Alkalmazzon egy könnyű hidratálót.
  • A megfelelő hang kiválasztásaMelynek kell lennie ugyanolyan színűnek, mint a bőre, vagy világosabb hangon. A sminknek egyenletesnek kell lennie, hirtelen átmenet nélkül, zökkenőmentesen retusált árnyékokkal.

árnyalatok

A make-up néhány hibája a leggyakrabban feltűnő.Különösen figyelemre méltó görbe ajkak, egyenetlen vagy túl sötét szemöldök, egyenetlenül húzott nyilak. A képedben mindennek harmonikusnak kell lennie, ezért legyen különösen óvatos, és ne tegyen ilyen nyilvánvaló hibákat.

A make-up egy nagyon egyedi dolog, ami a megjelenés típusától függ, ezért nem szabad divat-trendeket követni, pontosan meg kell választania a színsémát.

Minden ember négy színtípusra osztható az évszakok szerint, és attól függően, hogy egy színpalettát kell választanod magadnak. Ez a szétválasztás a szem, a haj és a bőr színének megfelelően történik. Különösen fontos, hogy figyelembe vegyük a smink kiválasztását a prom.

Fontos, hogy mindent megismerjünk, különösen az esti sminkben. Természetesen kiemelheti a szemét és az ajkát, de még mindig világos, hogy egy dologra van szükség. A sminknek nem kell mocskosnak lennie, itt a legfontosabb a színek és formák harmónia. A mozgás a ruha színeinek árnyékának kiválasztása. Ha lila ruhája van, akkor a vörös ajkak nem végezhetők el.

Az esti sminkelésben ragyogást és élénk színeket használhat, mint ékezeteket, de ezt nagyon óvatosan kell kezelni.

Inept kezekben egy ilyen „szépségfegyver” „tömegpusztító fegyverré” válhat - nem olyanra, ami nem díszíti, hanem elrontja a természeti lányos szépséget a buli pártnál. Ezért, ha nem vagy benne abban, hogy saját készségei és erősségei vannak, akkor jobb, ha egy sminkeshez fordul, aki ezzel segít.

Hasznos tippek

Esti smink a csillogó és fényes árnyékok használatát jelenti.akivel nagyon óvatosan kell viselkednie, mivel képesek összeomlani. Ha ilyen zavar következett be, akkor ki lehet javítani. Nem számít, hogy milyen furcsa lehet, a szokásos skót segít. Távolítsuk el a megrepedt csillogást, ez segít egy kis darabon: ragaszkodjon a területre, ahol csillog, amire nincs szüksége, és egyszerűen távolítsa el őket a filmmel együtt.

Először ragyogást, majd egy alapot alkalmaz (könnyebb eltávolítani az extra ragyogásokat). Továbbá, ha leesnek, egy bolyhos kefe segít, amit óvatosan el kell távolítani.

A smink ellensége könnyek. Eltávolítják a kozmetikumokat, és majdnem lehetetlen később elrejteni. De senki sem mentes a könnyektől (de legyen az öröm könnye!) Ezért a szentimentális lányoknak emlékezniük kell: amikor sírni kezd, a fő dolog az, hogy azonnal kicsit nedvesítse a könnyet egy száraz szalvétával, és egyáltalán ne dörzsölje. Egy könnyű blot mozgással alig tudod elkapni a mágikus sminket.

Az érettségi előkészítésekor nem szabad eltévednie a smink és a színtartomány kiválasztásakor. Ha nem tudja, hogy milyen ruhát szeretne, vagy ha nincs ilyen, akkor a barna füstös jég vagy a tiszta nyilak mindenki számára előnyös lehetnek. Ez a smink szinte mindenkinek illeszkedik, és a különböző képek „aranykeresztje”.

Mindig divatos a természetes árnyékok palettája. A zöld és minden színárnyalat, szintén rózsaszín és lila, most népszerűek. Ha az árnyékok textúrájáról beszélünk, akkor a matt fokozatosan elhalványul a háttérben, de ismét divatos nedves ajkak és néhány ragyog az ajkakon.

Hogyan kell elfedni az akne és a bőr hiányosságait

A szem alatti rejtegetőt használjuk, hogy elrejtsük az álmatlan éjszakákat, a korrektorot, hogy elrejtsük a pattanásokat. A korrektor helyileg alkalmazandó.

Emlékeztetni kell - először hangot alkalmazunk, és ha nem teljesen elrejti őket, akkor korrekciót alkalmazunk a problémás területre. Annak érdekében, hogy a smink jó, tegye fel a sminket, mozgassa a 2-3 métert, és nézze meg magát a tükörben.

Ezt a manipulációt úgy kell megtenni, hogy lássuk, hogy az emberek hogyan látják Önt, mert távolról jobban láthatjuk, hogy vannak-e hibák a sminkben.

Tekintse meg a következő videót, hogy megtudja, hogyan kell elrejteni a bőr hiányosságait.

Hogyan kell kozmetikákat rögzíteni egész nap

A nők vágyai, hogy egész nap tartsák a sminket, teljesen normális.Ez különösen igaz a nyáron, amikor a promák többségét tartják fenn, és olajos vagy kombinált bőr tulajdonosai számára.

Van néhány titka a smink megjavításáról, és úgy, hogy egy különleges napon 100% -ban nagyon hosszúnak tűnik.

Általában professzionális eszközökkel kell ezt megtenni - ez az első lépés. De nem csak a professzionális kozmetikumok garantálják a fenntarthatóságot. Vannak bizonyos árnyalatok, amelyeket figyelembe fogunk venni.

A bőrt előkészíthetjük a típus szerint választott puha hámlással, majd könnyű textúrával megnedvesíthetjük - szérum vagy könnyű krém zsíros vagy kombinált bőrre, száraz bőrre - krém vagy hidratáló alap a sminkeléshez. Ezt követően egy gondosan előkészített bőrön tökéletesen illeszkedik a megfelelően kiválasztott hangalap.

Ebben az esetben az arc friss, jól ápolt és sugárzó lesz. Annak érdekében, hogy az árnyékokat hosszú ideig tartsák a szemen, és ne „csavarjanak”, egy speciális alapra helyezzük őket.

A hagyományos kompakt árnyékok helyettesíthetik a krémet vagy különleges akvarell, ami nagyon tartós, még a hőben is. A sminket speciális, professzionális rögzítőszerekkel végeztük, amelyek vékony, átlátszó fóliával fedik le az egész arcot, ezáltal rögzítve a tonális alapot, a port és az árnyékokat.

A tartós smink nem jár bőrrel, és könnyen alkalmazható, ezért ne használja naponta. De életünkben mindig vannak napok, amikor tökéletesnek kell lennünk, és nem kell aggódnunk a sminkünkkel kapcsolatban, még akkor is, ha 30 fokos hő van.

Az iskolai érettség csak egyszer kerül sor életre, ezért az ünnepléshez szükséges sminket nagyon óvatosan kell kiválasztani.

Előzetesen meg kell látogatni egy olyan szakembert, aki a szemöldök formájába kerül, és tanácsot ad arra, hogyan kell gondoskodni róluk, amit a jövőben be kell tartani. A szépség megmenti a világot, így adjunk hozzá egy kis sminket a kék szemek természetes szépségéhez, kövessük a tippeket, és a királynő lesz az érettségi buli!

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok