Smink a "Pin Up" stílusban

Pin Up smink

A sminket a szépség megteremtésének fő eszközének tekintik, nemcsak finoman maszkolja az összes bőrhibát, hanem segít jól kinézni. A modern kozmetikumoknak köszönhetően néhány perc alatt bármely nő végzetes szépséggé válhat. Ma már sok stílus van a kép kialakításához, de a stílusban lévő smink külön figyelmet érdemel. "Pin Up". A távoli 40-es években kezdte alkalmazni.

A nyilak, a halvány bőr és az élénkvörös rúzs szemével egyértelműen kiemeljük ezt az irányt.

stílus "Pin Up" mindig divatos, mivel lehetővé teszi kiváló eredmények elérését a kép létrehozásában. Különösen jól illik a lányokhoz. A smink egyedisége a színek és árnyalatok kombinációja. Például a fényes ajkak és a kifejező szemek különösen a szőke vagy barnák arcának világos hátterére néznek. Meg kell jegyezni, hogy ez a stílus nem mindennapi, de szépen kiegészíti a jelmezes partit, ahol a felháborító képnek köszönhetően a nő kiemelkedik a tömegből.

Jellemzők

Általában a smink "Pin Up" inkább magabiztos és világos lányok. Ezt a stílust választva, a szépségek nemcsak nőies kekszekké válnak, hanem hevesek, lenyűgözőek is. Ennek a sminknek a fő szabálya az arc sima szerkezete, fehér és őszibarack színű, és a bőr hiányosságainak teljes hiánya. A szemöldöknek megfelelő formájúnak kell lennie, ami mérsékelt kopást biztosít. A kifejező szemeknél használjon tiszta nyilakat, és az ajkakat fényes rúzs festik.

A "Pin Up" -et egy bizonyos szekvencia jellemzi a smink alkalmazásában, így minden kozmetikát lépésről lépésre alkalmazunk. Titokzatos kép létrehozása:

 • rejtegető;
 • Sminkalap;
 • Alapozó krém;
 • Por, az arcnak megfelelő;
 • Fehér és fekete ceruza;
 • Vízálló szemceruza;
 • szempillaspirál;
 • Hamis szempillák;
 • Árnyékok matt palettán;
 • pirulás;
 • Ajakbélés és rúzs.
8 fénykép

A kép nagy hangsúlyt fektet a szempillákra, térfogata és hossza javul a patch gerendák segítségével. Az ilyen szempilláknak köszönhetően a megjelenés kifejező és ugyanakkor naiv, kifinomult. Természetesen ez a stílus nem használható a mindennapi életben, de elengedhetetlen az ünnepi eseményekhez és a fotózásokhoz. Meg kell jegyezni, hogy a coquette képének kitöltéséhez ki kell választania a megfelelő ruhát is, amelyet harmonikusan kombinálnának a teljes sminkkel. Fontos szerepet játszik a tartozékok.

Töltsük fel "Pin Up" szakosodott szalonban és önállóan is végrehajtható, bizonyos szabályok betartásával:

 • A szem és az ajka a kép középpontja.. A kozmetikumok alkalmazása során a legnagyobb figyelmet fordítják számukra. Javasoljuk, hogy kizárólag ellenálló termékeket használjon, amelyek megőrzik a smink minden elemét.
 • Bőr tónus sima.
 • A szemöldökeket megfelelően kell beállítani.a felesleges ragadós szőrszálak eltávolításával. A szemöldök formájának megrajzolásához egy speciális, ferde ecsetet vagy ceruzát használhat. Világosabbak és kissé sötétebbek, mint a normál szín.
 • A klasszikus "Pin Up" nem ad elpirulást, de a kép új értelmezésében enyhe emésztés megengedett, amelyen természetesen elpirulnak.
 • A nyilak a smink legnehezebb eleme.. Könnyen rajzolhatók, de maximális pontosságot igényelnek. Először tehát a legjobb, ha néhány vázlatot egy kontúr ceruzával készítünk, majd rajzolhat egy magabiztos béléssel.Ennek eredményeként a nyilaknak állandónak, világosnak és egyenletesnek kell lenniük.
 • Ami az ajkakat illeti, rendkívül fényes rúzsokkal festik őket.. Általában a piros színt részesítik előnyben, de más eredeti árnyalatokkal végzett kísérletek megengedettek. Szép szilva színű vagy bor. A rúzs használata előtt az ajkakat ceruzával kell formázni.
 • A make-up árnyékai kis kiegészítés, és ezért nem alkalmazhatók vagy gyöngy skála.

Hogyan lehet magad?

 • Ez a fajta smink tiszta bőrt igényel.ezért a kozmetikumok használata előtt az arcot alaposan megtisztítják és hidratálják. A kép létrehozása egy tonális alap használatával kezdődik, amely egyenletesen van vékony rétegben. A következő lépés a szemek tervezése. Érdemes megjegyezni, hogy a stílus "Pin Up" egyszerű, de látványos sminket biztosít. Kezdetben a szem területét alapozza meg, amelyhez az árnyékolás vagy a rejtegető alja megfelelő.

A maszkolószert kis dózisokban alkalmazzák, különben a szemhéjak össze fognak tapadni a redőkbe, durva csíkokat képezve.

 • A szemhéjak sminkeléséhez ajánlott a semleges árnyalatok kiválasztása.. A fehér, gyöngy és bézs színárnyalatok jól jelennek meg, az árnyékokat közvetlenül a szem felső részén, a szemöldök alatt, valamint az egész felső szemhéj területén alkalmazzák. A sminkművészeknek azt tanácsolják, hogy kísérletezzenek az árnyékok színeivel, és keverjük össze az alapvető színt a csillogás és a csillogás tippjeivel. Ha a lány a "macska szemének" hatását akarja hozzáadni a képhez, akkor ebben az esetben a szem sarkaiban egy vastag szemceruza és kis nyilak szükségesek.
 • Ahhoz, hogy a nyilak tökéletesek legyenek, Használhatja mind a folyékony szemceruza, mind a speciális szemceruza. Kezdetben a vonalak vékonyan húzódnak, majd egy széles nyílba kerülnek. A make-up félkövér betakarításhoz ajánlott egy egész kontrasztos árnyékot és egy fekete ceruzát kombinálni. Kiváló választás lehet vörös vagy zöld árnyék.
 • Ami a szemöldökét illeti, a görbe megfelelő íves alakra van szüksége, magas ívvel.. A szemöldök minden hibája egy ceruzával korrigálható, ami nagyobb tisztaságot biztosít számukra. A ceruza színe a hajszíntől, de kissé sötétebb tónusoktól függ. Annak érdekében, hogy a kép titokzatos legyen, a szemek sarkaiba mesterséges szempillákat helyeznek.
 • A smink utolsó érintése az ajaktervezés.amely hidratáló balzsammal kezdődik. Ezután egy vonalat rajzolunk ceruzával. Ezek kissé túlléphetnek a természetes kanyarban, ami a teljesség hatását eredményezi. Ezután az ajkakat fényes rúzs festik. Annak érdekében, hogy az ajkak egyenletesek és simaak legyenek, ajánlott kefe használata. Az első rúzsréteg alkalmazása után az ajkakat papírtörlővel és a második réteggel kell nedvesíteni.

A "Pin Up" stílusban készült smink tanulsága, lásd a következő videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok