Smink barna tónusok

Smink barna tónusok

Az árnyékok barna árnyalatai megtalálhatók az egyes lányok arzenáljában. Sokan mégis ilyen nagy árnyalatokkal rendelkeznek, ami nagyon kényelmes. A barna árnyalatokat univerzálisnak tekintik. Velük, létrehozhat egy mérsékelt nap sminket vagy csábító estét. Ebben a cikkben közelebbről megvizsgáljuk, ki illik ezekhez az árnyékokhoz, és hogyan hozhatunk létre egy nyerő sminket, helyesen hangsúlyozva a szem és az arc méltóságát, és természetesen elrejti az összes hibát.

Jellemzők és előnyök

A barna árnyalatú smink minden alkalomra ideális, ugyanúgy alkalmas a nagyon különböző megjelenésű, haj- és szemszínekkel rendelkező lányokra. A barna minden árnyalata univerzális, smink létrehozásakor többé-kevésbé intenzívek lehetnek a létrehozandó képtől függően.

A barna szín könnyedén segít kiemelni az arc természetes szépségét, és az ilyen tónusok megfelelően végrehajtott sminkje kétségtelenül univerzális figyelem tárgyává teszi.

Annak ellenére, hogy az árnyékokat meglehetősen könnyű felhelyezni a szemekre, és rúzsokkal felvenni az ajkakat, a smink készítésekor néhány árnyalatot és trükköt kell ismerni. Néha egy ilyen szín szeszélyes lehet.

Sok hölgy fél attól, hogy sötét árnyalatú palettát használjon, beleértve a sötét bézs, barna és csokoládé színeket, mert úgy gondolják, hogy hozzáadják a korukat. Valójában annak érdekében, hogy pár évet ne adjunk hozzá, gondosan válasszuk ki a dekoratív eszközöket, és olvassuk el a sminkművészek ajánlásait, és vegyük figyelembe a saját arcvonásait is. És akkor az ilyen árnyalatokkal könnyedén kihangsúlyozhatja a szem mélységét és expresszivitását, a pír gyengédségét vagy az arccsontok tisztaságát.

Ha nem tudod, milyen sminket csinálsz egy fontos esemény vagy ünnepléshez, nyugodtan válasszon egy barna árnyalatú választékot. A nemesbarna szín mindig megfelelőnek és természetesnek tűnik, különösen, ha a megfelelő árnyalatot választotta.

Ki alkalmas?

A barna sokoldalúsága ellenére ne felejtsük el, hogy nem minden árnyék alkalmas a szem és a bőr bármilyen színére. A tökéletes smink létrehozása során a hibák elkerülése érdekében javasoljuk, hogy vegye figyelembe az alábbi javaslatokat a kívánt árnyék kiválasztásához.

 • A kék szemű lányoknál a barna árnyalatok igazán kiválóak. A kakaó tökéletes árnyalatai, különböző intenzitású kávéfajták, bronz és arany. Az árnyékok textúrája nagyon különböző lehet, itt lehet megadni a preferenciákat és a matt opciókat, és a Shimmer-rel. A csillogás apró ékezetei arany pigmentek segítségével rendezhetők. A tégla árnyalatokkal és a vörös hozzáadásával a legjobban óvatosnak kell lennie, hogy a szemek fáradtnak tűnjenek, és még néhány évet is hozzáadjanak.
 • A zöld szemű hölgyek is jól alkalmazhatók a különböző barna árnyalatokhoz. Ha például világos zöld szeme van, akkor előnyben részesítse a bronz opciókat. Sötétzöld lehet a meztelen, bézs és kontrasztos barna árnyalatokkal. Nagyszerű megoldás lenne az árnyékok zöld-barna kombinációjának használata.
 • Smink művészek azt javasolják, hogy a szürke szemű lányok nagyon szépek legyenek a barna árnyalatokkal. De ha egy ilyen merész lépésről döntenek, akkor a legjobb, ha könnyű és nem szembetűnő árnyalatokat választunk, mint például a mokka, tejtermék, tejszín, krém és finom kávé. A szürke szemű hölgyek a legjobb természetes sminket használják egy világosbarna palettán.
 • A barna szemek leginkább barna árnyalatúak. Sötét szemű hölgyek választhatják a különböző színű, barna színű árnyalatokat. A különböző make-up művészek nagyon eltérő véleményekkel rendelkeznek. Vannak, akik úgy vélik, hogy nem szabad ugyanolyan árnyékot választani, mint a szemét, míg mások ellenkezőleg, azt mondják, hogy az árnyékok tökéletesen illeszkednek a szemekhez. Ebben az esetben azt javasoljuk, hogy készítsen néhány próba-sminket és eldöntse, hogy mely árnyékot szeretné szembesíteni.
 • A mélyfekete szemek birtokosai jobban elhagyják a barna árnyalatait, zöld színekkel vagy olíva árnyalattal. Ezek a színek valószínűleg nem fognak előnyösnek lenniük, és a legvalószínűbb, hogy a megjelenés durva és nehéz. Jobb figyelni a szürke-barna, rózsaszínű vagy meztelen változatokra.

faj

Leggyakrabban nem használhat egy univerzális sminket a nap folyamán, este pedig mindig vannak különbségek. És a színek intenzitása nagy szerepet játszik. Napközben mérsékelt árnyalatokat használunk, este pedig telítettebbek.

 • Nap smink. A tisztességes nemek közül sokan nem gondolják a mindennapi képüket a lágy, "puha jég" nélkül, puha barna színben. A kurzus a tejszín, a bézs-barna, a karamell és a finom kávé. Ilyen make-up-ban nagyon fontos, hogy figyeljünk az arc tökéletes hangjára, ezért ne kapj néhány alapszínkrémet a sajátod felett, mert a barnító hatásnál jobb bronzos port használni. A barna szem smink leggyakrabban nem tetszik az ugyanolyan szín elpirulni, jobb, ha előnyben részesíti az őszibarack változatokat, puha rózsaszín vagy bézs árnyalatot. Ragyogó kiemelők segítik az arcot Ugyanilyen fontos, hogy figyeljünk a szemöldökre, a tökéletes alaknak kell lenniük, mert a teljes smink hangját állítják be. A nappali sminkben az ajkak rúzsának természetesnek kell lennie, választhatja a szatén vagy matt opciókat meztelenül.
 • Esténként barna tónusok teszik lehetővé a hölgyeknek, hogy kísérletezzenek egy kicsit, és világosabbá váljanak. Bármilyen ünnepségre vagy az esti dátumra fényesebb árnyalatokat használhat. A barna füstös jég kiválóan barátságos a szén-fekete nyilakkal. Egy aranybarna árnyék kombináció is alkalmas lenne egy esti sminkelésre. Kiváló megoldás az lenne, ha az alsó belső szemhéjakat vízálló fekete ceruzával hozzák. A szempillákat több rétegben kell festeni, plusz extra gerendákat is beilleszthet a nagyobb vastagságra és térfogatra. Ha esténként finom krémes árnyalatokat teszel, és barnare hígítjuk, de a smink nagyon természetesnek bizonyult, a legjobb, ha előnyben részesítjük a fényes rúzsot, nagyon előnyösnek tűnik.

Az alkalmazás szakaszai

A smink megfelelő létrehozásához javasoljuk, hogy vegye figyelembe az alábbi utasításokat.

Smink barna színben lépésről lépésre:

 • Alkalmazzon alapot a megtisztított és hidratált bőrre. Segíteni fog az arc hangjának egyenletesebbé tételében és az alapítvány szilárdságának meghosszabbításában.
 • Minden hiba (ha van) elrejti a korrektor segítségével. Felhívjuk a figyelmet arra a tényre, hogy a korrektorok eltérőek, némelyikük az alapítványra vonatkozik, és néhány utána. Ne felejtsd el róla.
 • Csak a fenti lépések után alkalmazza az arcodra egy rejtegetőt, amely tökéletesen illeszkedik a bőredre.
 • Szükség esetén rögzítse az alapot porral. Ez lehet matt vagy enyhe csillogással. Alkalmazzon pirulát. Ha barna színben kinyomja a szemét, akkor rózsaszín és krém, bézs vagy puha sárgabarackot kell választania.
 • A szem sminket többféleképpen is megteheti. Ez lehet a "Smokey ice", és csak néhány árnyalatú barna árnyék kombinációja. Nem ajánlott több mint három szín használata. A látványt aranyszínű díszítéssel diverzifikálhatja.
 • Használja a szemhéjfestéket vagy bélést, hogy kiegészítse a szem sminket a francia nyilakkal.A szélességet tetszés szerint választhatja ki.
 • Ne felejtsd el szemöldökét rajzolni.
 • Festék festék szempillák fölött. A színt kiválaszthatja a szenet fekete vagy barna. Az első tökéletes a sötét hajú lányok számára, a második pedig szőke és szőke.
 • A halvány rózsaszín vagy más természetes változatú rúzs kitűnő befejezése a sminknek.

Sminkművészek titkai

A szemek mélységének és expresszivitásának hangsúlyozásához körkörösítsük őket egy fekete ceruzával. A belső szemhéjakat fekete vízálló ceruzával is ki kell emelni. Ha egy finom, barna színárnyalatú sminket csinál, akkor a legjobb megoldás a belső alsó szemhéjak fehér ceruzával történő összevonása. Így széles szeme lesz.

A szem smink sötét árnyékok vagy csokoládé készítése során nem ajánlott sötét rúzs használata. Fókuszáljon az ajkakra vagy a szemekre.

9 fénykép

Javasoljuk, hogy fordítson figyelmet Kim Kardashian csillagképére, aki szeret egy barna árnyék palettáját használni, és kifejezetten hosszú szempillákat készít. Nem kevésbé érdekes és szép képek Jessica Albáról, akik gyakran választják a barna "Smoky ice" fényt.

Hogyan készítsünk sminket barna árnyalatban, lásd a következő videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok