Smink a kék szem és a szőke haj

Smink a kék szem és a szőke haj

Egy kék szemű és könnyű fürtökkel rendelkező lány - ez a kép gyakran költőket, művészeket és zenészeket kísért. A kék szemű szőke szépségek múzsává válnak, kreatív természetüket inspirálják az új remekműveknek. A modern világban ezt a képet szelídnek és szépnek tartják, és a kék szem és a szőke haj megfelelő sminkje olyan finomságot, gyengédséget és szépséget adhat a lánynak, amelyet a természet könnyű fürtökkel és különleges szemszínnel nyert. A helyes smink egy egész tudomány, de ha akarja, lépésről lépésre megértheti, és ez a folyamat nagyon izgalmas lesz.

Miért van szükségük a szőkere?

Szőke, szőke hajú, olyan speciális nők, akik nem szeretik a kozmetikákat, amelyeket a lányok eltérő színű fürtökkel és szemekkel használnak. Ha a barna ideális a lila szemhéjfestékre, a szőke haj és a kék szem tulajdonosára, egyszerűen ellenjavallt. A kék szeműeknek gondosan ki kell választaniuk a szemhéjfesték árnyalatait, az elpirulást, a szempillaspirált, a rúzsot. De minden szőke teljesen más. Szőke hajú és sötét bőrű lányok vannak - az úgynevezett nyári típus, barna hajú, fényes kék szemmel, és mindegyikhez egyéni megközelítésre van szükség a megfelelő sminkeléshez.

A jól megválasztott kozmetikumok segítségével tökéletes sminket készíthet, amelynek ötletei lehetővé teszik, hogy fiatalok legyenek, frissek. A kifogástalan megjelenést nem könnyű létrehozni. Még olyan apró részlet is, amely nem illeszkedik a meykap-be, egy személyt vulgarizálhat, visszataszító képet hozhat, és még néhány további évet is hozzáadhat.

Sok nő szőke akar lenni, ebből a célból átfestik a hajukat. Ahhoz, hogy az arc számára a megfelelő kozmetikai termékeket válasszák, sokkal nehezebb, hogy emlékezzünk a természetes adatokra, és a haj új árnyékával fontos, hogy professzionálisan kombináljuk a szemhéjfesték hangjait, hogy megtaláljuk a festék és a rúzs megfelelő színét. Az erő alatt nem csak szakemberek találhatók. Miután megvizsgálta a make-up titkait, a szép mindennapi vagy ünnepi smink nem olyan nehéz, mint amilyennek látszik.

Alapszabályok

A smink alkalmazása nagyon régi. Az ókori Rómában a nemes szépségek természetes természetes összetevőket alkalmaztak, hogy az arca fényesebb és szebb legyen. Ekkor javasolták az első szempillaspirálot szőkeeknek. Égett mandulából, antimonból készült krokodil ürülékkel. A furcsa összetétel ellenére a szempillák új festéke népszerű volt.

A szempillaspirál a mai napig népszerű, azonban természetesen megváltozott az összetevők összetétele. A kék szemű szőkeek gyakran szempillaspirált használnak. Sok szőke lánynak ez a fő, és néha az egyetlen kozmetikai termék, de nem szabad visszaélni őket. Ha egy lánynak szőke haja, tisztességes bőr és szürke-kék szeme van, akkor csak a szempillaspirál használatával lehet vulgarizálni. Ezért fontos a megfelelő smink kiválasztása.

Az éveknél nem régebbi megjelenés, Nem "eltöm" a természetes szépségét a természetes és ne használja vissza a kozmetikumok, akkor be kell tartania számos fontos ajánlás. előszörA könnyebb a haj és a bőr, a lágyabb, lágyabb és természetesebb a smink árnyalatai. Másodszor, minden egyes eszköznek frissességet, könnyedséget és kifinomultságot kell adnia a képhez, de semmiképpen ne legyen nehezebb. Harmadszor, tisztességes szépségek kategorikusan nem mennek fekete nyilakkal, sőt az esti smink is megszünteti őket.

Ha a bőr hajlamos az ún. Hideg tónusokra, sápadt, márványra, akkor a szemhéjaknál világos szürke és kékes színtartományt kell alkalmazni. Általában véve a make-up színpalettájának olívaolaj, világosbarna, halvány rózsaszín, őszibarack árnyalatúnak kell lennie.

A szemöldök sok figyelmet igényel, általában a tisztességes nőknek fényesek. A vulgaritás elkerülése érdekében kategorikusan nem lehet fekete ceruzával színezni őket.

Főbb árnyalatok

Tiszta hajú kék szemű szépségek a természet különleges tulajdonságokkal jutalmazza - kifelé törékenynek és pályázatnak tűnnek. Ezért a make-upnak a lehető legközelebb kell lennie a természetes és természetes környezethez. Egyébként, a smink minden elemét óvatosan árnyékolni kell, és a grafikus világos és világos vonalak kerülendők. És amennyire szeretném hangsúlyozni a szürkés, kékes szemek mélyzöld árnyalattal való mélységét, ez a szemhéjfesték színe nem ajánlott, mint a világos rózsaszín. Mind a másik hang, mind vizuálisan fáradtnak látja a szemet, és az arca szomorú kifejezést kap.

Így egy lány haja hajjal és szürke-kék szemekkel. Ideális a hagyományos kék és kék árnyalatokhoz. Ennek a színnek az árnyékai a felső szemhéjra vékony, egyenletes réteggel. A kiegészítés lehet világos bézs és bronz árnyalatok. Ezek jól árnyékoltak, hogy természetes legyen.

Ebben az esetben a make-up művészek azt javasolják, hogy hagyják el a szempillaspirál fekete tónusait, cseréljék ki barna vagy sötét szürke színnel. A szemöldök ceruzának egy árnyalatnak kell lennie, mint a szemöldök természetes színe. A kép egy halvány rózsaszín ajakfényt vagy ugyanolyan vagy hasonló árnyalatú rúzsot készít.

Ha egy szőke hajú lány búzaszemű, fürtökkel színezett, és a bőr hangja közel van a meleg rézhez, világosabb make-up készíthető. Az árnyékok kiválasztásával a kékes, szürkés, ezüst, karamell, őszibarack, barnás árnyalatok maradhatnak. Minden árnyéknak rendesnek kell lennie, és csak ritkán az ünnepségeken vagy az esti sminkben, a stylistok nem ellenzik a gyöngy árnyék vagy ragyogást.

Az ilyen lányok szempillaspirál színe barna lehet, kék nem zárható ki, de a szemöldök ceruza két árnyalatú lehet, mint a szemöldök természetes színe.

Por, rouge, rúzs

A tisztességes bőr finom bőrének bármilyen hiányossága nagyon észrevehető. Mint minden más lány, a szőke inkább az alapozó krémeket használja, hogy a bőrük tökéletes legyen. Úgy vélik, hogy ezáltal friss és természetes megjelenést adnak az arcuknak, de gyakran nem tudják kiválasztani a megfelelő tónusos eszközt.

A professzionális sminkművészek úgy vélik, hogy természetesen szükség van a tonális keretre. De nem lehet vastag összetétele, sűrű konzisztenciája egy kómában. A legjobb választás a szőke lányoknak BB hidratáló vagy kristálytiszta alapozó. Miután kiválasztotta a legmegfelelőbb terméket, azt egyenletesen alkalmazza a bőr felületére.

Különös figyelmet kell fordítani a rouge használatára. Nos, ha nem folyékonyak, az ideális por-ásványi anyag fényvisszaverő részecskékkel nagyon pályázati rózsaszínű vagy őszibarack virágok. Az arccsontok kiemelkedő részén a pofát széles, puha kefével, több ütéssel végezzük.

Barna árnyalat a hajú lányok számára ez a kozmetika eléggé alkalmas, de az árnyalatoknak a lehető legkönnyebbeknek kell lenniük, és emlékeznünk kell arra, hogy jobban megfelelnek a „téli típusú” lányoknak, mint azoknak, akiknek a bőrén sötét bőrszín van. Barna őszibarack árnyékokat kell használni a szőke, akik szeplők az arcukon. A könnyű korall árnyalatok fényes árnyalatait ajánljuk.

tinta a szőke lány kozmetikai táskájában a szempilláknak is szürke vagy barna. A rúzs vagy ajakfény - világos rózsaszín, bézs, őszibarack, lila árnyalatok.

Napi sminkszabályok

Napi meztelen - a lehető legközelebb a természeti szépséghez, ezért a kék szemű szőkenek törekednie kell. A kép frissessége, ártatlansága, tisztasága - ezeket a tulajdonságokat a természet színe és a haj színe fejezi ki. A napi smink kiküszöböli a fényes, éles hangokat. Mindennek természetesnek kell lennie. A legfontosabb dolog, amit egy lánynak emlékeznie kell, a tökéletes bőrbetegség. A szőkeeknek figyelniük kell az állapotát, kiütések kezelésére, pattanások elrejtésére, durvaság elrejtésére.

Ezért a napi smink esetében a sminkművészek egy könnyű, nem eltömődő hangtónusú keretet javasolnak. Az arc alkalmazása után porcelánvá válik, hozzáadódik egy könnyű pislogás, ami egészséges virágzó megjelenést biztosít. Következő - két szemhéj fénye. A felső helyes szemhéjban világos barackhang, amely alatt világos szürke, majd alapos árnyalatú. A szempillaspirál használata nem lehet túlzott, és színei csak szürke vagy barna gamma.

A napi friss, rózsaszín rúzs vagy az ugyanazon árnyalatok ajakfénye kiegészíti a napi sminket. A stilisták azt mondják, hogy a forró szezonban egyfajta árnyékkal juthat el, de a hangjának nagyon közel kell lennie a természeteshez.

Egy este ki

Esti smink a fényerő, a telítettség, a szépség. Itt a fő szabály - az intézkedésnek való megfelelés érdekében ne használjon túl élénk színeket, ne vezessen egyszerre sok kozmetikát. Az ellentétes hatás kiderülhet - a lány egy szőke kék szemű szépségből egy kellemetlen megjelenésű és vulgáris személyre fordul. A használt tónusok palettája tartalmazhat olyan színeket, mint a bordó, rózsaszín, kék, lila, barna, arany.

Az esti smink nem zárja ki a kék, kék, barnás kezeket, fényes korallot vagy bordó rúzsot. Ebben az esetben a bőrnek tökéletesnek kell lennie, hibái, vörössége és akne nélkül.

A színek kombinációjának szabályai

Különösen a szőke haj sminkjei egyfajta tónustáblát fejlesztettek ki, amelyet egy vagy másik bőrtípusra, szemszínre és fürtökre használnak. Az ajánlások sokéves gyakorlaton alapulnak, így meg kell hallgatni őket. A haj alig észrevehető, sárgás hátterű hajvászon árnyalataihoz a kozmetikai paletta platina- és lila-tónusait kell használni. A nappali sminkben a legkönnyebbek, alig jelen vannak. És világosabb - este.

Szőke haj és szürke-kék szem - klasszikus kombináció. Az ilyen lányok szürke, barnás, krém, aranyszínűek. Nagyon könnyű, szinte szürkés színű, a sárga, bronz, szürke, bézs, rózsaszín árnyalatokkal kombinálva. Búza hajra és kékre Szemei ​​illeszkednek a szürke, kékes, arany, őszibarack, sárgabarack tónusokkal.

A kékszemű gyöngyszőke szőke Az őszibarack és a barnás árnyalatok alkalmasak. Ugyanazok a színek alkalmasak a természetes hajú lányok számára.

Smink a szőke kék szemek látják a következő videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok