Esti smink barna szemek számára

Esti smink barna szemek számára

Make-up az ünnepnek különlegesnek kell lennie. Este egy barna szemű lány képe sokkal fényesebb, mint a nappali. Minden alkalmazott festéknek eltérő ellenállásnak kell lennie, mert lehetséges, hogy az esti rendezvény egész éjszaka is tarthat, és az ilyen bajok, mint pl.

A professzionális sminkművészek barna szemekkel szeretnek dolgozni, elmagyarázva, hogy ez a szín kedvező ahhoz, hogy kísérletezzen bármilyen színválasztékkal a látásban. Az ilyen kísérletekben az egyetlen feltételt nem szabad a színek fényereje elviselni, ami nem feltétlenül szükséges a barna szemű hölgytől, aki már kifejező a természetből.

A make-up létrehozására szolgáló niansek és szabályok

A barna szín különböző árnyalatokkal rendelkezhet, és attól függően, hogy árnyékot kell választani:

 • a mogyoró szemébe - szilva és rózsaszín tónus;
 • kare-green - khaki és smaragd;
 • sárgásbarna - lila és lila színárnyalat;
 • sötét bézs megy bézs, lila, rózsaszín és kék árnyalatok.

Először kell megfelelően előkészíteni az arcot. Mindez matt krém tisztításával és alkalmazásával kezdődik - ezáltal eltávolítja a fényes (fényes) bőr hatását. Bizonyos módon kell kezelni és a bőrt a szem körül.

Bármelyik hibát el lehet rejteni egy korrektor használatával. Ily módon lehet elrejteni mind a ráncokat, akár a megkönnyebbülést, és elrejteni a szemköröket. Make-up hosszabb ideig tart, ha a szemhéjra alapozó alapot, például matt rejtegetőt használnak.

Amikor az arc bőrén sima és tiszta, itt az ideje a szemhéjfesték alkalmazása. Nyilvánvaló, hogy a barna szemek árnyalatai színe fontos, és az este utolsó képe nagymértékben függ attól. make-up. Ebben az esetben nem olyan könnyű választani a megfelelő árnyékokat, mert sok dolgot kell figyelembe venni - milyen barna szem árnyalatai, milyen a lány hajának színe, milyen színű a bőre:

 • ha egy lánynak barna szeme van, és fényes árnyalatú fürtök vannak, a make-up művészek a bézs, sötét rózsaszín, zöld és homokhangok előnyben részesítését javasolják;
 • barna szemű A barna olajbogyó színe a legjobb;
 • tisztességes bőrű barna szemű hölgyek használjon zöldes és kék árnyalatokat;
 • barna szemű lány sötét hajjal fekete, barna, halvány rózsaszín, csokoládé és ezüstös árnyalatok a legjobban árnyékként használhatók, bár a fukszia is színes;
 • sötét szemek mindig díszítsen lila, bézs és kék árnyalatokat;
 • barna színű hangsúlyozzák a lila és a lila hangokat;
 • világosbarna Jól néz ki rózsaszín és szilva árnyalatokkal;
 • zöld és barna a smaragd árnyalatok és a khaki harmonikusak lesznek;
 • barna szemek Kifejezőbb lesz barna, arany és ezüst színnel, lila és kék színnel vonzóbbá és fényesebbé válik.

Milyen tónusú lesz a szempillaspirál is nagyon fontos. A klasszikus lehetőség, amikor a választás egy fekete szempillaspirálra esik - ideális a barnák számára, de egy barna hajú, szőke hajú lánynak barnaebb szempillaspirál kell szembenéznie. Ha a barna szemű nő sminkeléshez kék szempillaspirál használ, akkor a megjelenése különleges fényerőt fog kapni. Mindenesetre ne felejtsük el, hogy az esti szempillaspirálnak nedvességállónak kell lennie, különben minden alkalommal ki kell javítania a sminkjét.

Ne felejtsd el a szemöldök tervezését. Egy barna szemű lány sokkal érdekesebb és ápoltabb lesz, ha enyhén korrigál. Az esti sminkhez sötétebb színeket készítenek, mint a mindennapi életben.Ehhez hasznosak a szőrszálakra alkalmazott sötét árnyékok, és erősítővel erősíthetők.

A legjobb, ha egy podtochenny ceruzát veszünk, és tartsuk őket a hajnövekedés irányában. Kezdje a szemöldök közepétől, és lépjen a külső szélére. Összefoglalva, a vonásoknak árnyékosnak kell lenniük. Használhatja az árnyékokat is. Természetes árnyalat érhető el, ha különböző hangokat kever.

A barna szemek nem csábító szemceruza nélkül készülnek. A macska keze és az érdekes keleti látvány csábító, mintha kifejezetten a barna szemű szépségekre lett volna kialakítva.

Mindezzel a tudással fegyveres, közvetlenül a sminkre mehetsz. Íme néhány ötlet lépésről-lépésre szóló utasításokkal, amelyekkel a barna szemű lányok létrehozhatják az esti sminkjét:

Arab motívumok

Ez a fajta smink mindig telített színek és fényerő. Először is, az arc hangja igazodik a színtípushoz megfelelő alapokkal. Ezután az arccsontra pirulatot kell helyezni, emlékezetes hangon emlékeztetve egy friss nyári napozásra. Ennek a sminknek a sajátossága is a hosszú szemöldökben van, nem a szokásos módon. Az árnyékok gyöngyházat használnak, bár mattal kísérletezhet. Nagyszerű összetételű, két vagy három élénk színe lesz.

A make-up kontraszt árnyékairól

Smink a kontrasztos színek árnyékával a lányok rabja, függetlenül attól, hogy milyen színűek a szemük. A barna szeműek számára a legjobb választás a kék és a lila árnyalatai az árnyékokban, mert képesek lesznek kiemelni vonzerejüket, a barna szem kifejeződésére összpontosítva. Ha egy lány nem szeret bátran kísérletezni, választhat kissé elnémított színeket - világos kék vagy lila. De az esti sminkre a legjobb választás egy gazdag indigó és lila szín lenne.

este make-upA türkiz, zöld és kék színek alapján a lányok barna szemekkel is díszíthetik, és ez könnyen magyarázható, mert mindenki megérti, hogy a kék tiszta égbolt, a tenger gyenge türkiz és a tavaszi zöldek nem kombinálhatók a földborítás barna árnyalataival. Az ilyen árnyalatok harmonikusak a természetben, ami azt jelenti, hogy hasznos lesz egy parti harmonikus sminkre.

"Fém" árnyalatok

Make-up bronz, arany, acél tónus, rózsaszín és ezüst is alkalmas a barna szemű estély sminkelésre. Ebben az esetben a legmelegebb az arany árnyalatok.

Nyíl mutat

A barna szemek sminkművészek felépítésében végzett munkában nagyszerű lehetőség nyílik kreatív gondolkodásra és az elképzelések megvalósítására. Ez az a helyzet, amikor a nyilak nagyon praktikusak lesznek - a lány kinézete jobban megvilágosodik és kiemeli a szemét. A nyilakat egy ceruza vagy egy folyékony bélés indítja. Egy esténként a sikeres kombináció egy szilva szemceruza és rózsaszín-lila árnyalatok árnyalata.

Füstös látvány létrehozása

Ez a smink nagyon jól illeszkedik a mogyoró szeme színéhez. Ennek jellemzője make-up - világos vonalak hiányában. A legoptimálisabb alapja a felső szemhéj világos színei. A rajzok vonalak mentén a szemöldök gyökerei kiemelik a szemhéjak alakját az alján és a tetején, de a határokat fekete kefével kell felhívni. Az árnyékok széleinek nem szabad láthatóvá válniuk - árnyékolni kell őket.

A legjobb, ha szürke vagy sötét lila árnyékot használunk erre. Az alapötlet az, hogy az árnyékról az árnyékba való átmenet a lehető legegyszerűbb legyen. A szemöldök alatt egy világos tónus árnyékai vannak - ez egy felemelt szemöldök hatását és egy nyitottabb megjelenést eredményez. ilyen make-up megköveteli a szempillák elosztását, így a rasztert két vagy három rétegben kell alkalmazni.

Füstös szemek lépésről lépésre

Egy ilyen füstös látvány minden korú lányt díszít. A megvalósításhoz használhat egy fázisú programot, amely fekete és lila tónusú sminket hoz létre, amely minden barna szemű lányt díszít:

 1. Az arcot megtisztítják, és hangszín alapot használnak rá.
 2. A felső szemhéjra (mobilra) vastag fekete árnyékot helyezzen elamelynek szerkezete krémes legyen. Ez a szerkezet könnyen árnyékolható, ezért készíthető make-up nem nehéz. Ezen túlmenően az ilyen árnyékok használata elkerüli a ceruza használatának szükségességét, mert a kontúrokat maguk az árnyékok már aláhúzzák. A vonalat a szemhéj külső széléhez közelebb kell sűríteni.
 3. Ezután vegyen egy puha kefét és árnyék árnyékot a mozgó szemhéjban.úgy, hogy a szín fokozatosan elhalványuljon.
 4. Ugyanaz a szín az alsó szemhéj összegzésére szolgál. Itt kell egy vékony ecsettel. Itt a vonal enyhén kúpos az orrra.
 5. Vigyen fel egy réteg szilva-lila árnyékot fekete árnyékok tetejére., a szemhéj fölött árnyékolni kell a hajtás felett.
 6. A szemöldök alatt és a szem belső sarkában fehérített lila színt használunk. Ez frissességet ad a szemednek, és a szemed nyitottabbá válnak.
 7. azTegyen egy tiszta, puha kefét és keverje össze az árnyékokat.
 8. A fekete szempillaspirál használata óvatosan festje meg a szempillákat. Először alkalmazzon egy réteget, majd a második (és az alsó és felső sarokban).
 9. Az ilyen make-up utolsó szakasza - pirítós alkalmazása az arccsontokra és a rúzs kiválasztása. Csendes árnyalatúnak kell lennie, mivel ebben a sminkben a hangsúly kifejező szemekre irányul.

Az ilyen smink elvégzéséhez nem szükséges a szalonban egy professzionális sminkeshez menni, mindent otthon lehet tenni. A kiemelés itt az árnyékok színének megfelelő kiválasztása. Meg kell egyeznie a hajszín árnyalatával, a szemek íriszével és a lány felszerelésével.

Tehát az arany tónusú füstös szemek a legjobban megfelelnek a barna szemű lány kék szemű ruhájának.

Rögzítse a lógó szemhéjat

Egy ilyen probléma általában az életkorral együtt jelenik meg, amikor a bőr elkezd elveszíteni rugalmasságát. Bár ez is előfordul, hogy egy fiatal lánynak ugyanaz a problémája van. Ez az alvás gyakori hiánya, a friss levegőben járó ritka séták, túlterhelés és túl elfoglalt menetrend esetén lehetséges.

A közelgő századból az egész arca fáradtnak tűnik, és a lány sokkal régebbinek tűnik, mint amilyen valójában. De ebben az esetben segíthet, és erre a sminkművészek saját titkai vannak:

 1. A make-up ebben az esetben csak matt árnyalatú árnyalatokat használjon.Így el lehet kerülni azt a tényt, hogy mások figyelni fognak a függő szemhéjra.
 2. A szemöldök alatt nem kell lemondani a villogástól - ez elég helyes lesz. Fontos a fénytónus árnyalata a szem belsejében.
 3. A "füstös szemek" stílusában a smink nem lehet túl nehéz és túltelített.
 4. A század hajtogatásának színezése folytassa a vonalat a kontúron túlúgy, hogy vizuálisan felemelkedett.
 5. A nyilakkal az esti sminkkel szemhéjfestékkel szemű lánynak óvatosnak kell lennie. Jobb a szemceruza használata, de a ceruzát és a nyíl végét felfelé kell emelni.
 6. Ha harmonikusnak látszik, a lógó szemhéjú nő fekete vagy szürke helyett szürke vagy barna. - bizonyos esetekben ez a technika frissíti és megfiatalítja.
 7. Ha el kell távolítania a figyelmet a közelgő évszázadtól, akkor a fókuszra kell összpontosítaniaóvatosan festjük át őket a teljes hosszon, különös tekintettel a külső sarokra.

Összefoglalva, néhány további tipp a sminkművészek barna szemű lányaitól:

 1. Ha esténként részt kíván venni, gyakorolja a sminket előre - szóval szó szerint „kitölti a kezét”, és a megfelelő napon könnyedén megbirkózhat a tökéletes kép létrehozásával.
 2. Az esti smink mindig jobb, ha csillogással egészíti ki.
 3. Ha a szemed az orr közelében találhatók, akkor a sminkben próbáld a figyelmet a szem széleire összpontosítani, nem szabad teljesen átfesteni a szemhéjat.A szemhéj külső szélén az árnyékok világosak és sötétek, és közelebb vannak az orrhoz - világos színek.
 4. Az ellenkező problémával szemben a szemek túl szélesek, a szemhéj teljesen kitöltődik, és az árnyalatok közötti átmenet - az első esethez képest.
 5. Ne félj kísérletezni. Ha szereted a képedet, ez nem jelenti azt, hogy ezt meg kell állítanod, mert teljesen lehetséges, hogy kísérletezéssel még jobb eredményeket érhetsz el.
 6. Kép létrehozása, ne felejtsük el, hogy egy árnyalat bőrszínnel, ruhával, rúzskal van-e összhangban. A szem smink elsődleges célja, hogy hangsúlyozzák a formájukat, a szemöldök hosszát és a gyönyörű szemöldök vonalát.
 7. Ne törekedj a szabványokra. Ha modellként a fényes magazinból a barna szemű szépséget vettük, akkor nem szabad 100% -os hasonlóságot elérni, csak néhány technikát kell használni a képből, hanem saját képet készíteni.
 8. Ügyeljen a világításra, mivel ugyanaz a kép más világításnál másképp néz ki.
 9. Csak kiváló minőségű kozmetikai termékeket használjon.különben a szép smink helyett bőrproblémákat okozhat.

A következő videó fényes esti smink a barna szemekhez.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok