Fényes smink

Fényes smink

A tisztességes nemek közül sokan még nem veszik észre, hogy milyen sokféle és szokatlan sminktechnika lehet. Fényes, tarka, bőséges mennyiségű csillogás - ezek a bajnokságok, maszkok és más ünnepségekhez használt meiksek. Egy ilyen unalmas smink létrehozásához a szakértők javasolják a professzionális sminkművészek bevonását, akik segítenek a szokatlan ötleteik valósággá való átalakításában. Továbbá senki sem törölte a kísérleteket otthon. Hogy ne fordítsunk fényes make-upot egy félelmetes halloweenbe és megőrizzük a természetességet, részletesebben meg fogjuk mondani a cikkben.

Jellemzők

A fényes smink kiemeli a tömegből származó tisztességes szex képviselőit, segít elrejteni a hibákat és összpontosítani az arc érdemeire. Ezen kívül Ez a smink egy módja annak, hogy kifejezzük a legszokatlanabb ötleteket és felfedezzük a képzeletedet. Nem kell bábot készítenie belőle, csak néhány trükköt és divatötletet használhat, hogy valami szokatlan dolgot hozzon létre.

A fényes make-up létrehozása nemcsak a gazdag csillogó árnyalatok vagy fényes rúzsok alkalmazása. Ez egy egész művészet. Egy ilyen sminket gondosan át kell gondolni, ki kell választani egy adott ruházatra, és ügyesen elhelyezni az ékezetbe.

Annak ellenére, hogy egy ilyen make-up létrehozásakor egy millió lehetősége van arra, hogy ne korlátozza a képzeletét, próbálja meg ne túlzásba venni, különben van esély arra, hogy egy bohóc arcát kapja, mert nagyon vékony vonal van.

A fényes sminknek stílusosnak kell lennie, leginkább a létrehozásakor fenntartható és professzionális kozmetikumok. Árnyékok és pislogás csillogó, folyékony pigmentek csillogó, szokatlan árnyalatú rúzsok és még sok más, amit gyakran nem használnak nagy mennyiségben a mindennapi és természetes smink létrehozásakor.

A fényes smink a különböző teljesítményükben minden szemet, hajat és bőrt a legkülönfélébb színeknek megfelel. Természetesen minden lánynak figyelembe kell vennie az egyéni jellemzőket, és kiválaszthatja a megfelelő árnyalatok palettáját.

Alapvető szabályok a létrehozáshoz

Annak ellenére, hogy a ragyogó smink számos lehetőséget teremt a teremtésre az arcán és a legszokatlanabb ötletek megvalósításában, próbálja meg figyelembe venni a hangsúlyt. Ha az összes figyelem kifejező szemekre összpontosít, akkor minimalizálja a hangsúlyt az ajkakon, és fordítva. Világos make-up elmosódott egy ilyen keret, de az otthoni sminkre jobban meghallgathatja a szakértők tanácsát.

A make-up-ben sok ékezet a téma-partikra, a fényes ünnepekre és a futóversenyekre alkalmas.

Sok professzionális sminkművész úgy véli, hogy nem lehet több mint három fényes árnyalat a sminkben, különben kockáztathatja, hogy a kép vulgáris lesz.

A lédús és ragyogó sminkhez az arcnak tökéletesnek kell lennie, hibái nélkül.

Töltsük fel lépésről lépésre otthon

A fényes smink könnyedén készíthet sminket, vagy otthon is kísérletezhet. Ehhez javasoljuk, hogy vegye figyelembe az alábbi részletes és részletes információkat általános utasítások egy ilyen make-up létrehozására lépésről lépésre:

 • Tisztítsa meg a bőrt a szokásos módon (például bozót vagy speciális hab felhasználásával).
 • Hidratálja arcát tápláló krémmel.
 • A smink, alapozó vagy alapozás alatt alkalmazza az arclapot. Segíteni fog az arc enyhülésének egyenletesebbé tételében és a hibák elrejtésében. De általában a bázis nem mindig megbirkózik a vörösséggel és a pattanásokkal. A problémák megoldásához használja a korrektorot.
 • Az alapítvány speciális kefével vagy szivaccsal osztható el. Senki sem törölte le a pénzeszközök ujjbeggyel történő alkalmazását.Ne tévesszen meg egy kis hangerővel. A szőkéknek lehetőségük van egy tónusgyújtó használatára, és barnák egy tónusú sötétebb (ez csak sötét bőrű vagy cserzett sötét hajú lányokra vonatkozik).
 • Az alapítványt por segítségével rögzítheti, enyhén ragyoghat.
 • Válassza ki a rouge kívánt árnyékát, segítségükkel frissítheti az arcok „almát”, vagy egyértelműen kiemelheti az arccsontokat. A ragyogó sminkeléshez fényes matt és szatén opciókat választhat a pislogás és a csillogás között. Jelölje ki az arcot egy kiemelő segítségével, amelyet az arccsontok fölött kell alkalmazni, az ajkak és az orr felett.
 • Tökéletes szemöldök, szemöldök, szemhéjfesték vagy szempillaspirál speciális viasz használata. Ha kényelmes, hogy ceruzát használjon, akkor használja a szemöldökét.
 • A szem sminket a design alapján kell elvégezni. Szokatlan, színes vagy fényes nyilakkal egészítheti ki. Nagyon fontos, hogy az árnyékok árnyalatai között sima átmenetek történjenek és jól árnyékolják őket.
 • Fontos és tiszta ajak kontúr és a rúzs kiválasztása a ceruzával. Ne felejtsük el, hogy amikor a ceruza sötétebb, mint a rúzs, nem tűnik nagyon szépnek. A ragyogó ajak sminket színes ragyogókkal egészíthetjük ki a rúzs csillogó vagy matt variációival.

Szemszín smink

A fényes smink lehetőséget ad arra, hogy teljes mértékben kihasználja kreatív potenciálját. Itt egyesítheti a különböző textúrákat és szokatlan átmeneteket hozhat létre árnyékokkal.

Kék vagy szürke-kék szépségek szemekkel jobban előnyben részesítjük a lila, sárga, narancs vagy kék különböző árnyalatait. Ezek a színek és árnyalatai sikeresen kombinálhatók a szem smink létrehozásakor. Minél fényesebbek a kék szemek, annál sötétebb lesz az árnyékok az alattuk.

Szürke szemek tökéletesen illeszkedik a következő árnyalatokkal: fekete, szén, ezüst, cián, bíbor és smaragd. Ezek alatt jól illeszkedik a klasszikus füstös "füstös jég", a szem sarkaiban ezüst ékezetekkel. Ahhoz, hogy a szürke szemek kifejezőek és mélyek legyenek, csak gazdag árnyalatú árnyalatokat használjon, de a kifakult színek valószínűleg nem segítik a fényes és ünnepi alkotást.

Lányok barna szemekkel figyelmesebbnek kell lennie a szemük árnyékainak kiválasztására. A legelőnyösebbek a csokoládé, a bor, a fekete és a rózsaszín árnyalatú árnyékok. De zöld és kék árnyalatokkal óvatosnak kell lenniük.

Világos zöld szem smink létrehozásához Használhatja az árnyékok smaragd árnyalatait, valamint ügyesen kombinálhatja őket ezüst, fekete és szürke színnel.

A szem színétől függetlenül a színes "füstös jeget" is elvégezheti, és hozzáadhatja a fényes francia nyilakhoz.

Több fényesség

Évről évre a ragyogások nem mennek ki a divatból, megfelelő használatuk nem rontja meg a nappali sminket, és az esti órák emlékezetessé és kifejezővé teszik őket. A szokatlan csillogó textúrák, gyöngyház-árnyalatok és rúzsok és más ragyogó variációk könnyen létrehozhatnak divatos és emlékezetes képet. A fényes make-up létrehozásakor a következő termékek közül választhat:

 • Ajakfény és rúzs;
 • A krém, folyadék vagy száraz textúrák legkülönbözőbb árnyalatai;
 • A szokatlan szemöldök szempillák is ragyogóak lehetnek;
 • Szürke szempillaspirál;
 • Portholes, kiemelők, bronzerek;
 • Alapozó krémek és porok izzó pigmentekkel.

Természetesen nem szabad teljesen a fenti eszközöket egyetlen make-upben használni, kivéve, ha mesés képeket hoz létre egy gyermek matinee számára.

Emellett a csillogás bősége is tompa, fényes és sápadtá teszi a sminket, különösen, ha az árnyékokat mérsékelt árnyalatokban használjuk.

Szokatlan és egzotikus lehetőségek

Az elmúlt években egy nagyon szokatlan szépség-trend a szemöldök színezése a legszokatlanabb színben. Természetesen a grafikus szemöldök valószínűleg nem válik a természetes árnyalatok teljes alternatívájává, de segítségükkel nagyon szemet gyönyörködtető és kifejező sminket készíthet.

Nem minden hölgy beleegyezik abba, hogy lédús bíborvörös vagy narancssárga szemöldöket készít a mindennapi életért, de ünnepi megjelenés vagy show számára nagyon hasznosak lesznek. Ezeket színes szempillaspirál vagy krém árnyalatokkal vagy ezek kombinációjával lehet elvégezni.

A színes szemöldöke strasszokkal változtatható. A szemöldök létrehozása teljesen kis és fényes kövekből nagyon merész döntés lehet, rendkívül szokatlannak tűnik. Ugyanakkor az ilyen ragyogó szemöldökkel strasszokkal a legjobb, ha mérsékelt sminket csinál.

Az ajkak különleges módon is elkészíthetők.. Kiváló lehetőség lenne az ajkak színátmenetének vagy egy fényesebb és finomabb árnyalat ombre-hatásának létrehozása. A piros és a fekete ajkak vagy a fekete és a szürke nagyon elegánsak.

Az ajkak látványos ombre létrehozásához válasszon két rúzs- vagy rúzs- és ceruzafestéket. Teljesen szétterítse a fő színt az ajkakra, és kiemelje a többiek sarkait, és simítsa meg őket.

Érdekes megoldás lehet a felső és az alsó ajkak színezése is, különböző rúzs- vagy fényárnyalatokkal.

Nyugodtan nézd meg az ajkakat, részben vagy teljesen borított strasszokkal, ragyogással és kövekkel. Az ilyen smink gyakran megtalálható a fényes divat magazinokban.

A kreatív smink cukor ajkakkal egészíthető ki. Ez a készítés nagyon egyszerű otthon a szokásos cukorral. Az ajkak tökéletesen tartásához tartós, világos vagy halvány rózsaszín ajakfényt használjon.

A "nem klasszikus" smink kiváló lehetősége a világos színű hasított testek használata. A különféle tollakkal és strasszokkal mesterséges szempillák, amelyek sikeresen kiegészítik a színes füstös jeget, nagyon szokatlanok.

Szokatlan ötletek

Ki, ha nem felháborító és botrányos hírességek, akkor a legszokatlanabb és világosabb íjakat kölcsönözheted? Először a listán, természetesen Lady Gaga. A lány sminkjét és képeit általában megkülönbözteti az expresszivitás és a szokatlanság. Rengeteg figyelmet vonzanak rajongóinak a világ minden tájáról. Javasoljuk, hogy nézd meg fényes, de ugyanakkor mérsékelt fekete-fehér sminket. Nagyszerű megoldás lesz, ha egy buliba megy. A szeme meglehetősen kifejezetten készül, és az ajkak semlegesek. Ahhoz, hogy ugyanazokat a nyitott és nyitott szemeket kaphassuk, mint Lady Gaga, mozgassa az alsó belső szemhéjat egy fehér vízálló ceruzával.

A bájos Katy Perry a fényes és lédús sminket mutatja. Nagyon gyakran kiegészíti képeit mesterséges szempilla és színes haj segítségével.

Ha érdekes a ragyogó sziklaképek, nézd meg Taylor Momsen énekesnőjét.

A rendkívüli fotózás vagy mesterkurzusok rendelésére leggyakrabban szokatlan make-up készül. Ha valamit a művészeti smink stílusában vagy más varázslatos sminkben keres, javasoljuk, hogy vegye figyelembe az El Fanning színésznő képeit a "Neon Demon" című filmben. Természetesen csak nagyon szokatlan és rendkívüli alkalomra alkalmasak.

Állati ötletek

Szenvedélyes, veszélyes és ragyogó sminket végezhetünk a szemen, például tigris állati mintájával. Az ilyen sminket egy folyékony szemceruza vagy bélés segítségével végzik el, lehet, hogy nem nagyon kényelmes egy ceruzával rajzolni, ez egy amatőr. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a smink nem feltétlenül működik klasszikus barna és sötét színben. Egy ilyen smink nagyon rendkívülinek tűnik, például kék vagy lila színben.

Nem kevésbé kifejező megjelenés és smink a kígyó bőrének utánzása a szemen. Leggyakrabban a szakemberek bízzák meg annak végrehajtását.

A fantázia vagy a szokatlan vidám smink tökéletesen illeszkedik egy témakönyvbe, és könnyedén az ének csillagává teszi. Ne felejtsük el, hogy a sminknek nem feltétlenül kell illeszkednie a divathoz, a fő dolog az, hogy hogyan tünteti fel a képzeletedet, amikor végrehajtod.

Fényes esti smink egy profi Olga Sinegina, lásd a következő videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok