Smink a rózsaszín ruha alatt

Smink a rózsaszín ruha alatt

Minden divatista szekrényében legalább egy rózsaszín ruha van. És sok szépség teljesen támaszkodik erre a színre, és a ruhákat a baba baba és a rózsaszín árnyalatok stílusában választja. Rózsaszín az összes lány arcára, a haj, a szem és a bőr színétől függetlenül. De hogyan kell kiválasztani a sminket, annak érdekében, hogy kiemelje az összes előnyét és felszerelését, sokak számára rejtély marad.

Jellemzők

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a ruha egyszeri színe és a make-up használata frissíti a bőrt, ami vonzóbbá teszi. Úgy tűnik, hogy a lányok rózsaszín árnyalatainak előkészítése gyermekkor óta alakult, mert olyan kevés hölgy van a világon, akik teljesen elutasítják ezt a színt.

A mai napig a rózsaszín árnyalatai nagyon sokat segítenek a képpel. De fontos, hogy a rózsaszín ruhát a megfelelő sminkkel kombinálja.

 • Töltsük fel a rózsaszín ruhát leggyakrabban mérsékelt és természetes árnyalatokban. Nem lehet túl világos és ragyogó, hanem harmonikusan kiegészíti azt.
 • Fontos jellemzője a smink létrehozásában a rózsaszín ruha alatt az arc tökéletes hangja, ezért jobb, ha nem takarít meg tonális eszközökön.
 • Ha árnyékokat használ, hogy megfeleljen a ruhájának Ne felejtsük el, hogy tökéletesen kiegészítik egymást. Az ellentmondásos és savas színek valószínűleg nem játszanak a kezedbe.
 • A rózsaszín ruhás alatti szelíd gyengéd és alacsony kulcs. Nagyon fontos, hogy a smink természetes elpirulással kiderüljön. Természetesen egyértelműen kiemelheted az arccsontokat, de ne legyél buzgóak a tiszta vonalakkal.
 • Helyénvaló a make-up-ban kiemelni a rózsaszín ruhát, amely fényt ad egy személynek, és méltóságát hangsúlyozza.
 • Ha még soha nem csináltál arcképet, légy óvatos. Természetesen nem rontja meg a rózsaszín színt, de könnyen el tudja érni a maszk hatását.
 • Szőke szépségek és hölgyek világosbarna hajjal és tisztességes bőrrel Javasoljuk, hogy tónusos eszközt használjon a bőr világosabbá tételéhez. Így nagyon jó porcelánhatást hozhat létre. De a nemes barnával és a sötét bőrrel rendelkező szépségek teljesen tónusú hangszereket vásárolhatnak, sőt nagyon hasznos lesz a melegítő púderek meleg fényében.
 • Legyen óvatos az árnyékok fémes és bronz árnyalataiban., csak akkor relevánsak, ha a ruhában fém tartozék van, vagy különféle díszítésekkel kombinálható. Ebben az esetben egy ilyen make-up létrehozásakor át kell gondolni a kép minden részletét.

Rózsaszín ruhák nagyon különbözőek, a különböző szövetek és a legszokatlanabb stílusok. Minden nap ünnepélyes, érettségi, áramló este, szigorú hivatal vagy fény.

Ugyanakkor nem lehet univerzális, mert mindegyik oka magának a sminkben való hangsúlyt igényel, és ezt egyszerűen nem lehet figyelmen kívül hagyni.

típusok

Tehát az arcod méltóságának egy adott eseményen vagy a mindennapi életben való kedvező hangsúlyozásához javasoljuk, hogy fontolja meg a smink legfőbb típusait egy rózsaszín ruhában.

 • Day. A legjobb, ha ilyen sminket mérsékelt árnyalatokkal végezzük. Tökéletes a munka, a családi ebéd vagy a baráti társaságok számára egy meleg tavaszi napon. A lényeg abban áll, hogy megőrizzük a természetességet, és ugyanakkor ügyesen elrejtjük az összes hibát. Ilyen make-up-ban tökéletes, bársonyos bőrfelületet kell elérni, mivel napközben minden hiba különösen látható. Meleg, rózsaszín színű a legjobban a ruházat finom sárgabarack árnyalatai a pír, a krém, az őszibarack és a korall. A választás a matt opciók vagy a ragyogás között a tiéd. Az árnyékok egy meztelen vagy hideg árnyalatból választhatók. A rózsaszín és szürke árnyalatok kombinációja nagyszerű lesz. Amikor hideg gyártmányt csinálsz halvány rózsaszín vagy finom árnyalatú árnyalatok használatával győződjön meg róla, hogy kiegészíti őket vékony francia nyilakkal, hogy a smink ne látszódjon láthatatlanul. A rúzsot a szem fényereje alapján kell kiválasztani. Ha hangsúlyozza a szemét, akkor az ajak sminket átlátszó fényes vagy krém rúzs segítségével. És ha a szemét alig látható árnyékokkal és enyhén frissített szempillákkal készítette el, akkor válasszon ki egy kontrasztos rúzsot, tökéletesen kombinálva egy rózsaszín ruhával.
 • Esti smink egy rózsaszín ruha alatt merészebbnek kell lennie, mint napközbeni elvtárs. Itt szabadon engedheted a képzeletedet és a képzeletedet, és ne félj, hogy fényes ékezeteket készíts. Ebben az esetben ne felejtsük el, hogy jobb, ha valami valamit - vagy a szemet, vagy az ajkát - ki kell jelölni. Figyelmen kívül hagyva ezt a szabályt, veszélybe kerülhet a hívó fél készítése. Az esti megjelenés egy rózsaszín ruhával is tökéletes arcszínt és egy megfelelően kiválasztott pislogást jelent. A nagy plusz az a tény is, hogy este nem lehet félni a ragyogással kísérletezni.

Kiváló megoldás lehet például a ragyogás, a kiemelők vagy a bronzerek, valamint a szatén árnyékok a modulációval vagy a gyöngyház anyagaival. A szemek sarkában lévő ékezeteket ragyogó pigmentrel lehet elhelyezni a kívánt árnyékban, például ezüst vagy arany. A szempillákat bujanak és terjedelmesnek kell lennie, fűszeres csavarral. Ha úgy dönt, hogy mesterséges csokrokat használ, ne felejtse el elfordítani a szempilláit. Mint a rúzs, akkor válassza ki a hangot, hogy megfeleljen a ruha, de akkor minimális szem smink. A rózsaszín ruha alatt álló esti sminket elegáns nyilak egészíthetik ki, amelyek a megjelenést kifejezettebbé teszik. Mindezen árnyalatok figyelembe vehetik, és a prom.

 • Smink a szőke. A fényes bőrtónusú rózsaszín ruhában lévő szőke szépségek nagyon fontosak, hogy a sminket ne halványsá tegyük, különben a kép elveszhet. A szőke a legjobb, ha puha rózsaszín vagy őszibarack-tónusú tonális eszközöket választ. A pasztell árnyalatok matt árnyalatai tökéletesek a szem számára. A szelíd árnyalatú ajkak kiváló képmá válnak.
 • Smink a szenvedélyes barnákhoz. Sötét hajú szépségek, különösen világos barnasággal, ajánlatos egy tónusú eszközt választani, hogy a sötétebb vagy az arcot illessze, ha fél a "rossz" eredménytől. A barnák számára a klasszikus fekete "Smokey" egy meleg rózsaszín ruha alatt tökéletes, vagy a színes "füstös jég" halvány rózsaszín alatt. A nyilak, a vastag festett szempillák és a tökéletes szemöldök kiváló sminkkiegészítők. Barna hajú nők is figyelembe vehetik ezeket a tulajdonságokat a rózsaszín ruhában.

Hogyan kell jelentkezni?

Amikor rózsaszín smink alatt sminket készít, javasoljuk, hogy vegye figyelembe a következő lépésről lépésre vonatkozó utasításokat.

Mivel a rózsaszín ruha tökéletes arcszínt igényel, nagyon fontos, hogy gondoskodjon róla. Ne feledkezzünk meg a kozmetikus látogatásairól is, mert otthon nem mindig lehet teljesen megtisztítani a bőrt, aminek következtében az arcunk gyakran szennyezi a szennyeződést.

 • Előre elkészített arcon hidratáló krém alkalmazása, hagyja, hogy áztassa.
 • Ezután terjessze a smink alapját az arcra., ez segít az alapítvány „életének” kiterjesztésében és az arcod kiegyenlítésében. Szükség esetén mossa el a hibákat egy korrektor segítségével. Különös figyelmet szenteljen a szem alatti sötét köröknek, nem szabad látni őket.
 • Alapítvány alkalmazása A por segítségével lehet javítani. Ez lehet matt vagy gyengéd ragyogással.
 • Jelölje ki a természetes blushet egy finom blush árnyalattal. Próbáljon meg ne válasszon sötét bézs árnyalatokat.
 • A szemöldök kényelmes legyen az Ön számáraegyszerűen kombinálva őket vagy speciális árnyékokkal és ceruzával.
 • Ha szem sminket csinál, nehéz vagy monofonikusTöltse ki, próbálja meg sima átmeneteket tenni a színek között.
 • A szempillákat a ruhád alapján kell festeni. A bábkép és a rózsaszín ruha árnyalatú mini-ruha esetében a legjobb, ha buja és terjedelmes szempillákat készít, vagy a hosszúságra és a szétválasztásra összpontosít.
 • A szájfesték kiválasztása a szem smink telítettségéből következik.. Ha a szemek világosak - előnyben részesítik a semleges és természetes rúzsot, és természetesen fordítva. Nagyszerű megoldás lehet a fényesség és a színárnyalatok használata is.

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

Kozmetikumok kiválasztása egy rózsaszín ruha számára egy ünnepléshez, a legjobb, ha a professzionális márkák, mint például a NYX, a Bobbi Brown, a Nars vagy a Smashbox előnyben részesítik.

Rózsaszín ruhák, természetesen, elviselik a rózsaszín árnyalatait a sminkben, és mérsékelt használatban is szeretik őket. Pasztell rózsaszín rúzs tökéletesen illeszkedik egy fehér és rózsaszín ruhához. Ezen kívül egy ilyen ruhában biztonságosan kiválaszthatja az őszibarack blush és árnyékát a bézs árnyékában.

 1. Lányok kék szemmel az árnyékok szürke és barna árnyalatai megfelelő kombinációi. És a különböző lila és por-rózsaszín opciók is megfelelőnek tűnnek.
 2. Barna szemű hölgyek Kiválaszthatja a "Smokey ice" színt, például a csokoládét, ahol a szemöldök alatti területet matt tejszerű árnyalattal lehet kiemelni.
 3. Zöld szemű lányok Tökéletesen mérsékelt és meleg árnyalatok.
 4. És itt szürke szemek kiegészíthető rózsaszín, ezüst és krém árnyalatok kombinációjával.

Sminkművészek titkai

 • Ha van egy poros, rózsaszín vagy piszkos rózsaszín ruha, összpontosítson a kifejező szemekre. Kiváló lehetőség lenne, ha fekete ceruzával és árnyalattal látnánk őket.
 • A rózsaszín ruha alatt szemüveges lányok jobban összpontosítanak az ajkakraés a természetes árnyalatokban lévő sminkszemek a hangsúlyt az elkülönített és hosszúkás szempillákra lehet helyezni.
 • Legyen óvatos a ruha és a make-up azonos színek kiválasztásával, Ezek felülbírálhatják a képet. Ha van egy világos rózsaszín ruhája, például egy korall ruha, akkor jobb, ha nem választja meg a rúzs színeit.

A rózsaszín szín erősen hangsúlyozza az összes arcot vagy testet érintő hibát, így ha bármilyen komplexum van, akkor először jobb, ha formába kerül.

 • Ha egy fiatal lány légy és szelíd arculatát szeretné létrehozni, ne féljen, hogy egyszerre használjon rózsaszín rózsa és rózsaszín rúzsot is. Leggyakrabban előnyösnek tűnik.
 • Szokatlan képeket a párt nem lehet félni, hogy több ragyogást. és ragyogó pigmentekkel tegye a hangsúlyt a szemekre.

Ha nem biztos benne, hogy melyik ruhát választja ki a ruhádhoz, javasoljuk, hogy nézze meg a híres hírességek képeit, mert a csillag sminkesek mindig tudják, mit érdemes kiemelni.

Sötét hajú szépségek gyönyörű módon inspirálhat Irina Shayk fényes rózsaszín ruhában, ahol minimálisra csökkentette a sminket, ami a lehető legtermészetesebbé tette.

Szőke Rosie Huntington-Whiteley nem fél attól, hogy kontrasztot adjon a sápadt rózsaszín színéhez, miközben élénk bor színű rúzsot használ, de kiegészíti a fényes rózsaszín ruhákat mérsékelt sminkkel, kiemelve a szemét.

Videó példa a sminkre egy rózsaszín ruha alatt, lásd alább.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok