Halloween smink

Halloween smink

Halloween - körülbelül 15 évvel ezelőtt csak néhányan tudtak erről az ünnepről Oroszországban, de most már a fiatalok szívesen ünneplik ezt a napot, nemcsak otthon, hanem bárokban, klubokban és éttermekben is. Örömmel támogatják ezt a hagyományt. Talán az orosz emberek elhagyták a karácsonyi időt, a mumert és a szórakozást. Bármi legyen is az ok, az eredmény egy. A smink szerelmeseinek a Halloween egy másik oka annak, hogy megmutassa a sminkes készségeit minden dicsőségében.

Mi a Halloween smink?

Mivel a nyaralás eredetileg a kelta történelméből származott, ami azt jelenti, hogy megsértik az élővilág és a halottak világa közötti különbséget, a nyaralás leitmotípja, a mai napig minden gonosz. A csontvázak, a zombik, a vámpírok, a vérfarkasok, a leprechaunok - a többé-kevésbé varázslatos karakternek joga van ahhoz, hogy újjáépüljön ezen az ünnepen.

Később, amikor az ünneplés tömeges lett, a határok törlődtek, és most te lehetsz egy tündér, egy szép sellő, egy kissé rothadt menyasszony vagy egy macska. Minden, ami elég a képzeletedhez és az anyagodhoz, most már joga van létezni.

Főbb jellemzők és előnyök

 1. Először is, sok smink lehet. Ez nem csak az árnyékok és bázisok ügyes kezelése, hanem egy igazi smink, egy maszk, amely mögött az igazi arc ügyesen elrejtve van.
 2. Nem lehet aggódni az alkalmazás egyenletessége és a bőrhibák miatt. Minél rosszabb a megjelenése, annál jobb. A latex és a festékek, a zöld bőr, a fehérített csontokkal kopott koponya megfakult véres sebek, akasztott orrú boszorkány. Hígítsuk fel a sminkes jelmez, ragyogás, algák, fa kéreg, tollak elemekkel ...
 3. Fontos továbbá, hogy nemcsak az arcodat, hanem a karját, nyakát, lábát, még a gyomrát is festeni tudod. Elmondható, hogy a Halloween a testművészet ünnepe, nem a smink, de egy ilyen gazdag bevonatra speciális festékekre van szükség. Mi - most megtudod.

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

Természetesen a legjobb, ha egy arcfestést vagy rendes sminket vásárol, amelyet a színészek használnak. Az okok egyszerűek: jól tartják, nem szárítják ki a bőrt, könnyen alkalmazhatók és nem folyik, még akkor is, ha nagyon melegnek érzi magát a tánc és a szórakozás miatt.

Fontos, hogy minőségi anyagokat válasszunk - különösen, ha gyermek sminket kívánunk létrehozni. Gyakran az arcfestés hipoallergén anyagokból készül, és ez nagyon fontos, mert a gyerekek szeretik, amikor az arcuk teljesen festett - még a szem körüli terület, és ő a legérzékenyebb.

Ha nem szeretnél pénzt költeni speciális festékekre, próbáld ki a népszerűbb lehetőségeket az árnyékok és a paletták számára. A fő eszköz, amelyről soha nem felejthetsz el - ez egy alapozó, valamint a szem alatti alap.

Ez egy fontos sminkelem több okból is:

 1. alapozó védje a bőrt a dekoratív kozmetikumok káros hatásaitól.
 2. alapítvány Nagyon hasonlít az alapozóhoz, amely nemcsak az arcod színét simítja, hanem a smink alkalmazására, hanem a kis ráncokat és az egyenetlenségeket is „tömíti”. Ennek köszönhetően nagyon könnyű árnyékolni és festeni
 3. bázis fokozza az árnyékokban található színpigmenteket és elpirul. A legvalószínűbb, hogy világos színátmeneteket szeretne tenni, a lehető legtöbbet hozza ki a rendelkezésre álló színekből, ezért ne hagyja figyelmen kívül a smink alapjait.

Ami a dekoratív színes kozmetikákat illeti, a népszerű márkák minden évben szükségszerűen kiadják a tematikus termékcsaládokat a nyaraláshoz. Figyelhetsz rájuk.

Vegyük például a Mac-ot.A cég még különleges videókat is készít, ahol termékei segítségével megmutatja, hogyan alakulhat ki cyborg, szellem, idegen az űrből, és így tovább.

Érdemes megnézni bizonyos termékeket, amelyek hasznosak lehetnek 100% -ban:

 1. A bázis mellett szükségtelenné válik az igény, amit korábban megértettél, a fekete szemceruza vagy a szemceruza. Nem számít, hogy van-e férfias, nőies vagy gyermek sminke. Még mindig kell bizonyos kontúrokat rajzolni, területeket választani, vagy akár teljesen festeni bizonyos területeken. Nem lesz jelölő. Még egy normál fekete orr rajzolásához is szüksége lesz egy eszközre.
 2. A vámpír, a zombi, a cukor koponya - ezeknek a képeknek a sminkjében két rúzs árnyalatúnak kell lennie. Az egyik sötétebb, a másik könnyebb. Ez azért szükséges, hogy az ajkai kissé fájdalmas, repedezett megjelenést kapjanak. A vonal legkönnyebb színét, például cseresznyét is megteheti. Az ajkak széleit halványsá tesszük, mintha az összes hőt az Ön szivattyúja szivattyúzná, és az ajkak belsejében sötét színt alkalmaz. Sima ombrát készíthet, éles átmenetet végezhet. És valójában, és egy másik esetben az ajkak titokzatosnak, furcsanak tűnnek - pontosan amire szükséged van.
 3. A szempillák ragasztásához ragasztott ragasztók vagy strasszok. Kis körmöket kölcsönözhet a köröm művészeti készletekből, majd a többi segítségével hozzon létre egy manikűret.
 4. Ha szép tündérképet szeretne létrehozni egy tündérről, elfről vagy kis hableányról Ariel, akkor színes hajlakkokat vásárolhat.. Ez jobb, mint a pénzt a parókákba dobni, amelyek porokat gyűjtenek a polcokon. Spray használhatja, majd - például festeni a haját, és készítsen különféle frizurákat.

Mivel a téma megérintette a konkrét képeket, érdemes őket meglátogatni.

Típusú smink

Egyetértek, nem mindenki büszkélkedhet egyenes karral. Még akkor is, ha ügyesen alkalmazod a mindennapi sminket és füstös szemeket készíthetsz, nem olyan tény, hogy ugyanolyan könnyedén kezelheted a kalózok vagy kalózok szörnyű sminkjét, így elkezdhetsz egy egyszerű opcióval, amit sok példát találsz.

Az arcunkat koponyává alakítjuk. Hatékony, szép - és nem túl nehéz. Az ilyen smink elvégzéséhez 3 színben lehet: fehér, fekete és például lila.

Kezdetben fehér festéket vagy árnyékot helyezzen az egész arcra, majd óvatosan feketével rajzolja meg a kontúrokat. Megfordíthat egy fordított szívet az orrra, ami az orr orrlyukak hatását idézi elő. A szemét feketére festjük, hogy a szemcsatlakozók mélységnek látszanak.

Ha csavart szeretne hozzáadni, húzza a szemét a szemhéjak fölé. Inspirációhoz nézheted a Panic videót! A Disco-ban "Írok bűnöket nem tragédiákat".

Ezután ki kell emelni egy kis arccsontot, majd segítené a lila színárnyalatot. Vigyen fel egy fekete csíkot az arcának természetes szerkezetére, keverje össze, és mindent az arccsontvonal alatt, festékkel lila színnel festje.

Az utolsó érintés az, hogy felhívja a fogakat az ajkaidra. A legfontosabb dolog itt nem anatómiai levelezés, hanem egy félelmetes hatás, ezért ne aggódj, ha 40 fogat festett 32 fogak helyett.

A kis hableány az egyik legnépszerűbb Disney hercegnő ezen az ünnepen.. A kép nagy része természetesen jelmez (farok, paróka vagy festett haj, kagyló), de igazi halmérlegeket adhat hozzá ehhez a képhez.

Ez a lehető legegyszerűbb. Válassza ki azt a színt, amelyet a mérleghez szeretne festeni. Az árnyékok teljesen normálisak lehetnek. Ezek nem feltétlenül világosak, a mérlegek klasszikus gyöngyház árnyalatokkal készülhetnek.

Ezután vegye be a szokásos harisnyát egy finom hálóba és egy kefével a pírra. Viseljen harisnyát a fejére, karjára vagy lábára (attól függően, hogy a test melyik részén mérleg van), és óvatosan tegyen árnyékokat a háló tetejére.Több szín keveredik, érdekes átmenetet teremtve, maradhatsz egyben. A legfontosabb dolog - amikor leveszi a harisnyát, nagyon világos nyomvonalú kontúrokat kap, hasonlóan a mérlegekhez.

Az állatok kedvenc témák. A macskák és a szarvas nagyon népszerűek. Ahhoz, hogy ezekbe forduljanak, elég lesz egy szép kifolyó, fekete vagy rózsaszín rajzolása. Ha hozzáadhat fehér kiemeléseket, nagyon jó lesz.

Macska dorisovyvat bajusz, szép szemhéjfesték, gyapjú hozzáadásával.

A Bambi-ba való átalakításhoz a homlok, az arca, az áll, az orr és a narancssárga árnyalatok keverednek. Tiszta fehér foltokat helyezzen az árnyékokra.

A szarvas szemeit szépen láthatja - ehhez "fordított nyilakat" kell létrehoznia. Húzza meg a nyíl csúcsát nem a fülekhez, hanem az arcra. A vonal akár az orrával párhuzamosan is eltarthat. A hamis szempillák hozzáadják a lágyságot és a varázst. Ha teljesen bele szeretne merülni a képbe, adjon hozzá színes lencséket.

Egy másik Mexikóból kölcsönzött kedvenc kép. Olyan, mint a cigány smink, de sokkal lenyűgözőbbnek tűnik. Természetesen ez egy cukor koponya.

Változatok a témában nagyon. A fő szabályok az arc fehérített tónusa, a színmintával díszített szemek, az orr kis elemei, az állat és a homlok gyönyörű dísze. A smink legtöbbje szemhéjfestékkel és árnyékok vagy sminkfestékekkel színezhető.

Ijesztő babák is gyakran szerepeltek a jelmezes pártokban. Az arc tónusát kiegyenlítheti, megteremti a porcelán bőr hatását, és rajzolhat egy fekete szemceruza repedést. Azok a szemek, amelyek fölött és alatt vannak több babák számára, hamis szempillákkal díszítik (vagy szemhéjfestékkel ellátott szempillákkal). Adjunk hozzá egy kicsit elpirulást, és győződjön meg róla, hogy a göndör.

Egy másik típusú baba lehet inkább egy báb. Sokan emlékeznek a szörnyű képre a "Saw" filmből. A nyaralás tiszteletére tartott pártnak nagyon témája lesz. Könnyítsd meg arcodat, a lehető legtökéletesebb legyen a szemedben a sötétebb füst, rajzolj az arcára jellemző piros spirálokat, világosan vázolja meg az ajkát piros, kissé eltúlozza a sarkok hosszát, és rajzoljon két párhuzamos vonalat a száj sarkaiból az álla két puha ütéssel

Ha valami kényes akarsz csinálni, de a hercegnők nem a te témád, próbáld ki a képregény sminket a pop-art stílusban. Bizonyára emlékszel a nők stilizált pánikjára, a hangos mondatokkal: „Ó, NEM!” Vagy „POW” elszakad az ajkáról.

A kívánt eredmény eléréséhez szükség van egy olyan eszközre, amely kényelmes a még körök rajzolásához. Ez lehet egy fül a fülek tisztítására, egy lyukasztóval és papírlappal, vagy egy darab műanyagból készült sablont készíthet (próbáljon meg fájlokat tartalmazó mappát használni). Talán csak egy kerek ceruza van a kívánt színből - általában a képzelet. Ne felejtsük el kiemelni a kiemelkedéseket, és a kontúrvonalakat fekete színnel készíteni, és a kép készen áll.

Te is teheted a gondolatok felhőjét - a kartonból. Csatlakoztasson egy sushi bothoz, és olyan érdekes módon beszéljen egy partival.

Egy másik klasszikus lépés a nő újjászületése az emberbe. Rajzoljon egy bajuszot, tegyen hozzá tarlót. Néhány zsák a szem alatt és a vastag szemöldökkel festett ráncok egy veszélyes gengszter kinézetet adnak. Ha megfelelő öltöny és kalap van - minden esélye, hogy lesz a párt sztárja.

Az utolsó kép, amit nem lehet kihagyni, egy szörnyű bohóc. A smink egyszerű, mert nem kell sok szín. Fehér, fekete és piros a bázis három színe, amely lehetővé teszi, hogy teljes értékű képet hozzon létre.

Festjük meg az arcodat fehérre, sötétítsd meg a szemed. Hígíthatja a négyágú csillagokat, vagy egyszerűen csak a kiömlött festék hatását hozhatja létre, és hosszú háromszöget készíthet szemtől arcra.

Győződjön meg róla, hogy a szemöldökét és a ráncokat festette. És persze, adjunk hozzá egy piros orrot és egy őrült mosolyt.

Hogyan kell jelentkezni?

Ha úgy dönt, hogy otthon készít, gondoskodjon róla, hogy a bőre jól felkészüljön. Ha vastag kozmetikai réteget alkalmaz, töltse fel az arcát vitaminokkal és tápanyagokkal, mert a következő néhány órában ez a smink igazi kihívás lesz a bőr számára. Hasznos ajánlások:

 1. Készíts egy maszkot. Nos, ha hidratáló és nyugtató hatása lesz. Különösen a tapaszok felhasználhatók a szem körüli finom bőr további feldolgozásra való előkészítéséhez.
 2. Maszkok után gondosan tisztítsa meg a bőrt. Használjon mosógéleket vagy tonikokat, sok lány is kedveli a micelláris vizet. A lényeg az, hogy a bőre ne legyen kövér, bonyolítja a feladatot a festés során.
 3. Alkalmazzon hidratálót, és engedje, hogy áztassa.

Ezeket a három előkészítő lépést követően közvetlenül a smink alkalmazásával folytathatja.

A rétegek alkalmazásának sorrendje a képtől függ. Nyilvánvaló, hogy a kalóz smink eltér a hercegnő arcától, de mindig az alapokkal kell kezdeni. Ne érintse meg a finom részletek rajzát, amíg az alap nem készül.

Alkalmazzunk egy alapozót, és állítsd be a hangot, tegyük a legfontosabb fontos vonásokat - és csak akkor lépjünk tovább a árnyalatokra.

Kezdhetjük az ajkakkal, ha a fő nehézség abban rejlik, hogy szemöldökkel vagy szemével. Értékelje a helyzetet, és ne feledje, hogy minél közelebb van a végéhez - minél inkább fáradt, annál nehezebb lesz nehéz részeket venni.

Azt is javasoljuk, hogy készítsen. Ha a sminkje pár órát vesz igénybe, jobb, ha a manipulációkat végül a szájjal hagyja el, különben nem fogsz inni anélkül, hogy megzavarná a sminket.

Sminkművészek titkai

Talán a fő titok az, hogy minden kreatív nem fél, hogy a rendelkezésre álló eszközöket használja céljaik eléréséhez. Emelje ki ugyanazt a harisnyát egy rácsban, hogy mérleget hozzon létre.

Nézz körülötte - talán a szemed elkapni fog valamit, ami a képed kiemelkedővé teszi a képedet. Talán egy régi tollboa feküdt a sarokban, amellyel díszíthet egy hajvágást, vagy hozzáadhat sminket. A tengerből hozott kagylót festeni és megragadni az arcra, hogy tengerboszorkányként megjelenjenek barátaidnak. Nagy sebek készítéséhez áztatott és színes WC-papírt használhat. Néhány évvel ezelőtt népszerű smink volt a szokásos kígyó segítségével. A kigombolt arcú hölgyek minden fordulóban voltak.

Régi csillogás, kavicsok, szalagok és sablonok - mindent használjunk, majd a képed igazán eredeti és emlékezetes lesz.

Hogyan készítsünk sminket Halloweenre, lásd a következő videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok