Smink a ceruza technológiában

Smink a ceruza technológiában

A sminkművészek között állandóan új és szokatlan technológiát mutatnak. A közelmúltban szerzett újdonságok közé tartozik a ceruza technikája. Az ilyen smink szokatlan és érdekes, de nem mindenki tudja a végrehajtásának bonyolultságát. Ebben a cikkben megtudhatja, hogyan kell megfelelően elvégezni a smink minden egyes szakaszát.

Mi a ceruza-technológia sminkje?

Ez a technika azt jelenti, hogy a szem smink nem kezdődik az árnyékok kiválasztásával és árnyékolásával, hanem a szem kontúr rajzolásával ceruzával. Csak a körvonal körvonalazása után a szemhéjra színes árnyékok vannak. Klasszikus fekete ceruza, fehér, zöld vagy más színű. Minden attól függ, hogy milyen képet szeretne létrehozni. A ceruza technika jó, mert lehetővé teszi a megjelenés előnyeinek hangsúlyozását és a zúzódások, a fáradtság és egyéb hiányosságok elrejtését.

A smink elvégzéséhez ebben a technikában nagyon jó minőségű ceruzát kell használnia.

Az érintőceruza nem lehet túl puha ahhoz, hogy a vonalak ne szennyeződjenek ki és ne legyenek erősen árnyékolva. Ugyanakkor a ceruza csúcsa nem lehet túl éles. A ceruzával való munka előtt élesítse meg, hogy kényelmesebb legyen használni. Így kényelmesebb lesz, ha vékony, tiszta vonalakat rajzolhat ki és éles nyilakat rajzolhat. Szintén, ha a ceruza technikájában sminket végez, egyszerre több ecsetre lesz szüksége. Az egyik, amit alig lehet kezelni, de kettő elég lesz. Egyikük a ceruza árnyékolásához megy, a második pedig az árnyékot fogja alkalmazni.

típusok

Számos lehetőség van smink készítésére ceruza technikában. A jobb választás a megjelenés sajátosságaitól függ, mert a szemünkön egy megfelelően kiválasztott minta segítségével a megjelenés kifejezőbbé válhat, és a szemed közelebb állhat a szépség ideális idejéhez. A ceruza technikájában a make-up klasszikus változata mindenki számára ismert. a hurok. Ez a technika lehetővé teszi, hogy kiemelje a szem kontúrját a széle körül, és ezáltal tágasabb legyen, és még egy kis báb is. A ceruza-technológia segítségével egy gyönyörű sminket is készíthet nyilakkal.

Milyen eszközöket használnak?

Ahhoz, hogy a sminket szükséged legyen, az ecseteken és egy éles ceruzán kívül minőségi alapot és pigmenteket is szükséged van.

A kitöltés hosszabb ideig tartott, a szemhéj felületét rejtegetővel, az árnyék alatti aljjal kell fedni, vagy csak por alakú.

Minden attól függ, hogy mi a rendelkezésére áll. A cégen belül magas színvonalú és olcsó alapok találhatók az árnyékok alatt. NYX, például.

Most foglalkozzunk a pigmentekkel. Először is világos színekre van szükség, amelyek közvetlenül a bázis után kerülnek a szemhéjra. Ez különösen igaz azok számára, akik már rendelkeznek pigment foltokkal a szemükben, vagy csak jól láthatóak a vénák. Ez fájdalmasnak és fáradtnak tűnik. Természetesen ehhez a technikához minőségi ceruza szükséges. Univerzális opció - Csoda ceruza. Ez jól illeszkedik a bőrre, és sokáig tart, anélkül, hogy lefutna és elterjedne.

Hogyan kell jelentkezni?

Ahhoz, hogy szép sminkje legyen, kövesse az utasításokat, és lépésről lépésre végezze el az összes lépést. Megértjük ennek az elegáns make-upnak az összes bonyolultságát.

  • Először is, mielőtt a szemet festené Ceruzával nemcsak a szemét, hanem az arcát is fel kell készítenie. Ha bármilyen kiütése van, használhat egy korrektorot, rejtegetőt, vagy csak egy könnyű tónusú alapot. Púder arccal vagy borítóval, könnyű rejtegetővel és szemhéjjal.Mint már említettük, a smink stabilabbá teszi.
  • Amikor az arc úgy néz ki, mint a lehető legjobban ápolt, Akkor megy a szem smink. Tegyen egy vékony, világos árnyékot a szemhéjra árnyékolt aljzatra. Lehetnek átlátszatlanok és nacreousak is. De győződjön meg róla, hogy mindez nem ragyog túl sokat, mert a fő hangsúly még mindig a ceruza árnyékolásán van, és a világos árnyékok csak az alap.
  • Ugrás a vázlatrajzra, a mozgó század szélén világos vonalat jelöl. Ez lehetővé teszi, hogy egy alig észrevehető határt lehessen rajzolni. Kis vonásokkal kell festenie, és nem kell egyáltalán megnyomnia a bőrt, hogy ne sértse meg magát. A rajzolás során tükörre lesz szüksége. A szemeknek nyitottnak kell lenniük, hogy teljes mértékben ellenőrizhessék az egész folyamatot, és hibákat követve azonnal kijavíthassák őket.
  • A következő szakaszóvatosan kell rajzolni egy vonalat a szem külső sarkából, és csatlakoztatnia kell a már kihúzott alaphoz. Ezután az alsó szemhéjat ceruzával kell bevinni. Így az egész szem szépen aláhúzódik egy ceruzával. Ezután óvatosan árnyékolhatja az összes vonalt, amit rajzol. Ez a fázis miatt pontosan egy puha ceruza lesz szüksége, mivel a túl kemény eszköz nem képes finoman árnyékolni.
  • Amikor ezt a sminket végrehajtja, töltse ki a szem külső sarkát sötétebb árnyalatokkal. Ezeknek jól árnyékolt ceruzavonásoknak kell lenniük, amelyek könnyebbé válnak a szem belső sarkához közelebb. A legbelső sarokban könnyű ceruzát használni. Egy fehér vagy világos bézs ceruza alkalmas lesz a század ezen területének rajzolására. Egy ilyen egyszerű trükk segítségével vizuálisan nyitottabbá teheted a nézetet, ami természetesen csak az Ön számára hasznos.
  • Továbbá, mind a szokásos sminkben - ha szeretné, csak szempillaspirál segítségével vizuálisan meghosszabbíthatja a szempillákat, vagy kiegészítheti a sminkjét látványos nyilakkal. Olyan látványos sminkre és megfelelő keretezésre is szükség van.
  • Ez azt jelenti, hogy felhívja a szemöldökét. Ha természetüknél fogva elég vastag, elégedettek vagyunk mind a formájával, mind a színével, akkor nem kell semmit hozzáadni. Egyszerűen rögzítse az űrlapot egy géllel, vagy rajzolja meg az űrlapot néhány ceruzával.
  • Az utolsó szakasz az ajak smink.. Ez a megfelelő rúzs vagy fény, ami a sminket teljesen és harmonikusan látja. A rúzs nélkül biztonságosan tudod csinálni, ha elégedett vagy mindent. De sokkal hatékonyabban fog kinézni a kép, ha egy szép rúzsot kapsz. A színt kizárólag a megjelenés jellemzői alapján kell kiválasztani. Szintén szükség esetén az ajkak kontúrját világosabbá teheti ceruzával.

Sminkművészek tippei

Most már ismeri az egyszerű make-up végrehajtásának alapvető szabályait, és meg tudja ismételni ezeket a lépéseket. Végül érdemes beszélni arról, hogy a szakemberek hogyan gondolkodnak erről a technikáról, és milyen tanácsokat adnak nekik, a make-up minden árnyalatát képezték.

  • A legfontosabb tanácsok, amelyeket már említettünk - mielőtt a sminket elvégezné, mindig tegye a bázist. Ez meghosszabbítja a make-up ellenállást, és telítettebbé és fényesebbé teszi. Ha nincs alapja, és nem akarja megvenni egy sminkre, akkor egyszerűen könnyedén porozhatja arcát lapos ecsettel.
  • Egy másik népszerű tipp amit sok szakember ad - kísérletet. Ne korlátozza a fekete ceruzát, és négy árnyékot alapítson. Kombinálja a fényes pigmenteket, rajzoljon szokatlan színekkel, és meglepődni fog, hogy a megjelenése néhány ceruzarajzolás után megváltozik. Természetesen nem keverhetné az Önnek nem megfelelő árnyalatokat, vagy nem kompatibilisek. Mindig támaszkodjon az ízlésérzetére és megjelenésére.

Vannak azonban bizonyos színek, amelyek szinte minden lányhoz jutnak.Így például a bézs színt aranyra és könnyűre, majdnem fehérre, ezüstnel cserélve, a képhez csodálatosságot ad, és ne rontja el a sminket. Ami a technikát illeti, nem kell klasszikus fekete is. Használhat például türkiz vagy lila ceruzát. A szőkeek barna és világosbarna színekkel is megfelelnek, amelyek jobban kombinálhatók a szemöldök és a haj árnyékával, és lágyabbá teszik a képet.

Válassza ki azokat a színeket, amiket igazán megy, és akkor is a legegyszerűbb, hogy látványos és érdekes lesz az íj.

A ceruza technikája lehetővé teszi, hogy hozzon létre egy fényes sminket, amely különleges alkalmakra vagy fotózásra alkalmas. Nem nehéz megtenni, így nem kell professzionális sminkművészek segítségére sem. A legfontosabb dolog a festés előtt gyakorolni. Miután ezt az egyszerű sminket néhányszor megtette, majdnem mindent megtesz a gépen.

További tudnivalók arról, hogyan készítsünk sminket a ceruza technikában, lásd a következő videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok