Koreai smink

Koreai smink

Ázsiai make-up meghódítja a modern fashionistas szívét. Ma a koreai smink a reflektorfényben van. A titokzatos Ázsia mindig felkeltette a figyelmet: a kozmetikumok kis arzenáljával helyesen elhelyezett akcentusok lehetővé teszik az arcod szép és természetes megjelenését. Egy ilyen kép kellemes a szem számára, és jelentősen eltér az orosz lányok szépségétől.

Mi az?

Koreai stílusú smink - smink, a természetesség elvén alapul. Az ötlet lényege, hogy nem kozmetikumok, hanem az arc természetes szépsége álljon ki.

Ez a sminknek állampolgársága van: az ország történelmének, kultúrájának, éghajlati viszonyainak és egyéb tényezőinek hatása alatt alakul ki. Ezért stílusa teljesen más, mint a többi. A kozmetikumok alkalmazásának módját meghatározó fő különbségek az arcvonások etnikai különbsége.

Külsőleg a koreai nők jelentősen különböznek az európai lányoktól. Az arcuk kissé szögletes arccsontja, kicsi, de kövér ajkai, egy vékony hátsó orruk, a szem szűkített rése és a felső szemhéj redők hiánya. A kozmetikumok használatának célja a szem méretének növelése, az ajkak kiemelése és a hibátlan bőr kiemelése. Ugyanakkor a természetellenesség kizárásra kerül.

Előnyök és funkciók

A koreai sminknek számos különbsége van az európaiaktól. Annyira népszerű az országában, hogy a színésznőkkel és a koreai bálványokkal, és nem csak a lányokkal szerzett sikereket. Egyetlen férfi kulcsfontosságú csoport nem végezhet ilyen sminket. A legtermészetesebb eredmény érdekében a kreatív csapat professzionális stylist csapatot bérel. Bármely dorama vonzza a szemet, figyelve a színészek szépségét és természetes megjelenését.

A koreai smink jellemzői:

 • porcelánbőr;
 • ragyogó hatás;
 • szemkiemelés;
 • egyenes és széles szemöldök vonal;
 • világos árnyékok;
 • tar-fekete szempillaspirál;
 • használjon hagyományos Koreai kozmetikumok.

A koreai smink jellegzetessége a sokoldalúság. A szokatlanságot illetően az ilyen sminket különböző ruhák és stílusok kombinálják. A klasszikus szettben releváns aranyos cső (koreai bálvány) képében helyénvaló, hogy egy romantikus természetben harmonikus és egy gyönyörű szépség íjában elengedhetetlen legyen egy esti recepción.

Töltsük fel koreai gondolkodva a legkisebb részletre, így minden stílusban nőies lesz, hangsúlyozza a jól ápolt, egészséget és a természet kifinomultságát. Természetessége miatt jó benyomást kelt, és a lehető legjobb fényben mutatja be magát.

A koreai kozmetikumok jó minőségűek és tartósak. A smink megfelelő alkalmazásával az egész nap elég lesz, míg a készítmények nem terjednek el, és nem hoznak létre egy csúszásmaszk hatását.

Az alapok típusai

Korea különleges országezért a területén létrehozott kozmetikai termékek is különböznek a többiektől. Még azokat a drogokat is, amelyeket Európa először vezette be, az ázsiai kozmetikai cégek mesterségesen erősítették. A koreai smink fő összetevői:

 • Alap smink. Az ország legtöbb emberének porózus bőre van, és a faggyúmirigyek termelése fokozott. Az alapréteg megvilágítja az arc tónusát, eltakarva a bőr kis hiányosságait. A simítás és a megkönnyebbülés mellett az alap segít megőrizni az alapítvány stabilitását.

A koreai védjegyek fejlesztése hangként és kiemelőként használható.Ők képesek a bőrt szelíd ragyogásra, a pigment foltok és a kiütések blokkolására.

 • Tonális kozmetikumok. A Koreában kiadott BB-krém különbözik a német egyenértékűtől, mivel az összetételében az SPF százalékos aránya sokkal nagyobb (legalább 30). A szerszám hangkorrekciót biztosít és képes létrehozni a kívánt megkönnyebbülést.
 • Párna. Kozmetika, amely a koreai márkák fejlesztése. Valójában ez egy szivacs, tonális impregnálással. A fő cél mellett a készítmény számos hasznos komponenssel gazdagodik.

A Cushon kitűnő kozmetikai termék, amely napi bőrápoló hatású.

 • Árnyalat. Kozmetikai termékek folyékony textúra, magas pigmentáció, tartósság és matt bevonat. A kozmetikumok típusai között az ajkak, az arcok és a szemöldök előkészítése megkülönböztethető. A koreai nők első fejlődését is elpirulják. Általában a színárnyalat az ajkak és az elpirulás pigmenteként is használható. A szemöldök előkészítése nehéz kozmetikai termék a megértéshez, de Koreában nagyon népszerű.
 • Szemceruza. A koreai stílusú smink nem fogadja el a ceruzával való aláhúzást. Az ideális make-up eszköz egy fekete folyékony szemceruza. A hangjelzések nem engedélyezettek.

Hogyan kell jelentkezni?

A koreai smink nem csak szempillaspirál és rúzs. Fokozatosan figyelemmel kísérve a koreai smink minden árnyalatát, szép koreai stílusú sminket hozhat létre otthon. Időbe telik, de az eredmény megéri. A kozmetikumok alkalmazásának technológiája magában foglalja a bőr előkészítését és az arc jellemzőinek helyes korrekcióját.

bőr

A smink alkalmazása előtt meg kell előkészíteni a bőrt. Minden koreai nő tudja, hogy a tisztított és hidratált dermis a minőségi előkészítés fő feltétele.

A lányok arzenáljában mindig rengeteg készítmény készül az arc bőrápolására. A bőrápolás magában foglalja a tisztítóolaj, az arcmosás, a bozót, a tonik, a szövetalapú maszkok, a szem körüli bőrápoló készítmények, az UV-szűrővel való krém használatát. Az ellátás egyik összetevője a zöld tea, amely antioxidánsokat tartalmaz.

A koreai alkotóelem nem tehető anélkül, hogy az arc és a fény porcelán tónusa lenne, néhány gyerekes pír az arcán. A por nélkül lehetetlen alkalmazni, káros az epidermisz sejtjeire.

A hibátlan bőr trükköi számos technikát tartalmaznak:

 • Az alapot vékony rétegben alkalmazzuk. Ha a koreai nő bőrével kapcsolatban problémák merülnek fel, ellentétben az európaiakkal, két alapréteget alkalmazunk: először egy sötét alapozót, és a tetején - kozmetikumokban, körülbelül egy fél tónus könnyebb, mint a természetes szín.
 • rejtegető - Kötelező belépés. A koreai smink mindenben tökéletes. A szemek körüli sötét körök és a pigment foltok elfogadhatatlanok. Mindezt a gondos árnyékolás maszkolja. Ha a kozmetikai táskában nincs rejtegető, akkor az alapítvány egy egyszerűbb szemitonnal fog megbirkózni a feladattal.
 • A tónusos eszköz folyékony konzisztenciájú kanapé. Ez egy speciális anyaggal impregnált pad, amely a tonalnik, a por és a BB-krém tulajdonságait ötvözi. A szerszámot áthelyezzük a szivaccsal, így a bevonó réteg vékony, szinte észrevehetetlen és természetes.
 • A bőr kiemelése porcelán hatású marad. A kozmetikumok alkalmazásának szabályai a könnyű textúrájú laza por használatát jelenti. Sűrű és kompakt analógok kizárhatók: színtelen termékre van szükség, amely biztosítja a bevonat könnyűségét és finom fényét. A kedvenc európai fogadások (bronzerek) nem megengedettek - jobb, ha kiemelőt használunk (mérsékelt mennyiségben).
 • Igazítsd a hangot, és egy apró hangsúlyt fektessen az arcokra az elpirulva. A szem és a haj színeinek figyelembevételével árnyékot kell venni. Nem használhatja a mesterséges színárnyalatokat: tönkreteszi az egész megjelenést. A szőke és sötét fürtök tulajdonosai sötét bézs színű árnyalatokkal jelennek meg.

Tökéletes arcszínt teremtve megkezdheti a szemek és szemöldök kialakítását. A koreai sminktechnika minden szakaszát speciális kozmetikai kefék alkalmazásával végzik, amelyek hozzájárulnak az egyenletesebb és vékonyabb alkalmazáshoz.

Szem és szemöldök

Szem smink - a koreai nők névjegye. A kozmetikumok feladata az, hogy az alakzat beállításával változtassa meg a metszést. Fontos, hogy a nézet nyílt és világos legyen, és ne felejtse el kiemelni sajátosságát és szépségét.

A szem méretének vizuális növeléséhez világos árnyékokat kell használnia. Elsődlegesen - a paletta bézs és homok árnyalatai. Lehet, hogy több tónus van, de fontos, hogy az árnyalatok közötti átmenet természetes és láthatatlan legyen.

A fényes skála nemcsak a szem méretét növeli, hanem az arc frissességét is biztosítja, kiemelve a „bábszín” hatását. A mozgó szemhéj gyűrődésében az árnyékok gördülésének kiküszöbölésére használhat egy alapozót.

Az alsó és mozgatható szemhéjjal ceruzával vagy árnyékkal fehér vonalat helyezünk. Ezt a szempillák alapján kell elvégezni. Ugyanez az eszköz a szemöldök alsó határát hangsúlyozza.

A szempillák vonalainak kiemelése után a szem külső sarkát ragyogással, rózsaszín vagy szilva színű árnyalatokkal kell megadni. Ugyanez az árnyék szükséges az alsó szemhéj áthaladásához, ami enyhe duzzanatot eredményez.

A felső szemhéj szempillák növekedési vonalában tartsa a nyilakat. Nem kell megpróbálnunk a macska szemét alakítani: fontos, hogy a természetes vonalat hangsúlyozzuk, enyhén leeresztve a végére és a szempillák növekedésének alsó széleivel. A nyilaknál csak szemceruza használatos: nincs ceruza.

A kifejező megjelenés érdekében jobb, ha a szempillaspirálot használjuk a hangerő hatására. Két vagy három rétegben van felhordva, miközben biztosítja, hogy a szempillák ne ragadjanak össze, és a lehető legtermészetesebbek legyenek. Ehhez használjon speciális keféket, szempillákat fésülve az ideális szétválasztás előtt.

A szem smink utolsó szakasza az ékezetek elhelyezése egy kiemelő segítségével (a szem belsejében és egy kicsit az alsó szemhéjban).

Szemöldök - a smink egyetlen pillanata. A koreai szeretik a szemöldök egyenes alakját, gyakorlatilag nem hajlítanak. Ahhoz, hogy minden nő erejéig gyönyörű legyen, különösen azért, mert különleges sablonok vannak a feladat megkönnyítésére. Kezdetben a szemöldökét tökéletesen meg kell szúrni a határuk megtekintéséhez. Fontos megjegyezni, hogy a szemöldök vonalának szélesnek kell lennie.

A kozmetikumok alkalmazásakor speciális szemöldök ceruzát kell használni, jelölve a határokat, majd egy speciális kefével keverjük össze őket. Ugyanakkor az űrlap meglehetősen szép és pontos. A formát speciális viasz vagy rúzs segítségével rögzítheti. A szemöldök színe kissé könnyebb, mint a haj. Fontos, hogy a nézet természetes legyen, és ne álljon ki a szemtől.

Ajak design

A koreai nők nem szeretik a rúzsot, melynek nehéz szerkezete vagy sötét pigmentje van. A legkedveltebb eszköz az ajkak színére. Az ajkak hatása megcsókolta - a smink kedvenc témája. A textúra áttetsző, finom fényű, de a kozmetikumok fókuszában a tartósság áll. Az ilyen szereket egész nap az ajkakon kell tartani.

Kívánatos, hogy a rúzs színe ne szakítsa meg a szem hangsúlyt. Ezért még jobb, ha a kozmetikumok áttetszőek lesznek. A „csók utáni” hatás elérése egy pillanat.:

 • Az ajkak hidratálják és alapozzák őket.. Ezután egy vékony alapozó vagy rejtegető réteg borítja őket, óvatosan árnyékolva egy speciális kefével. Nincsenek kontúrok vagy ajak kontúrok.
 • A közepén (az ajkak közepén) világos rúzs áll. Egy csomó sminkre van szüksége, hogy ne rontja el a kívánt hatást. Finoman, ecsettel, élénk színeket nyúlik a felső és az alsó ajkak kontúrjaira, és nem érik el magukat a határokon.
 • Egy vattapálcát véve a "többnyire" felesleges színt nyomtat. Így az átmenet természetes és szép lesz. Továbbra is átlátszó fényt kell helyezni a tetejére.

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

Az ázsiai smink titkai - a valódi koreai kozmetikumok választéka. Jó, ha nemcsak Koreában készül, hanem ugyanazon ország területén is fejlődik. Az európai kozmetikumok megengedettek, de nem fog porcelán árnyalatot létrehozni.

A por vagy alapítvány részeként az UV sugárzás elleni védelem és védelem összetevőinek kell lennie. Ideális esetben ezek a kozmetikumok hidratáló és gyógyító hatásúak. A sejtek életképes nedvességgel történő telítődése mellett kívánatos, hogy a növényi kivonatokat is belefoglaljuk.

A különleges alkalmakra szolgáló rúzs (ha a helyzet megköveteli) nem lehet fényes. Nos, ha a színe krém, közel van az ajkak természetes színéhez. A paletta rózsaszín és poros árnyalatai nem zárhatók ki. A rouge-t választva előnyben kell részesíteni a szilva, őszibarack vagy bronz árnyalatait.

Az ajkak színének kiválasztásakor előnyben kell részesíteni a természetes vagy világos árnyalatokat, mentálisan választva az alapítvány és a megfelelő hang kombinációját. A jó közeg szerkezete könnyű és kellemes. Univerzális opció - átlátszó fény.

Speciális kozmetikumok vásárlása nem szabad elfelejtenünk, hogy intenzitása miatt különleges sminkeltávolítóra van szükség - hidrofil olaj. A gyógyszer szerkezete zsíros, de a kozmetikumok eltávolításával együtt a bőr hasznos anyagokkal kapja meg a szükséges hidratációt és telítettséget.

A koreai smink alkalmazásának sorrendje a következő videó.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok