Smink a zöld ruha alatt

Smink a zöld ruha alatt

Kevés ember tudja, hogy a sminknek nemcsak az arcnak, a ruhák stílusának kell megfelelnie, hanem egyszerűen a ruha egy bizonyos színéhez kell illeszkednie, különösen az érettségi vagy más, ugyanolyan fontos pillanatokban az életben. Ha a ruha kiválasztása egy gyönyörű zöld ruhára esett, a smink kiválasztását különösen óvatosan kell megközelíteni.

Jellemzők

A smaragd ruha alatt a make-up leggyakoribb hibája a zöld árnyékok alkalmazása. Emlékeztetni kell arra, hogy a smink fő színei nem egyezhetnek a ruházat színével. Ez veszélyes, mert beleolvad a szem árnyékába, és az arc bőre sápadt zöldes árnyalatává válik. A sminkművészek az árnyékok és a rúzs kontrasztos árnyalatait alkalmazzák. A zöld ruhát amennyire csak lehet, felhívja a figyelmet magára, így a sminknek minimálisnak kell lennie, hogy ne legyen túlterhelt a kép. A szakértők azt javasolják, hogy az ajkakra összpontosítsanak, és kisebb szerepet játszanak a szemében.

Érdemes megjegyezni, hogy a zöld szín az arc minden hibáját hangsúlyozza, így a bőr tónusának és a sminknek általában tökéletesnek kell lennie, különösen, ha a sminket a bálon végezzük.

szín

A zöld sajátossága, hogy hideg és meleg is lehet. Ezért a leggyakrabban a lányoknak problémái vannak a smink létrehozására szolgáló eszközök árnyalatával. Fontos tudni, hogy mely színeket lehet és nem lehet egy zöld ruhával kombinálni.

A matt színek ideálisak a zöld ruhák számára. Nem szükséges gyöngy és ragyogó ragyogás elhelyezése, olcsóvá téve a képet. Semmilyen esetben nem használhatja a szájfényt, a sminkművészek még azt is meggondolhatják, ha a kép zöld ruhában van. Jól fog kinézni az arcban, de túlságosan is túlzásba kerülhet velük.

A szemhéjfesték, a pír és a rúzs színének megválasztása az arc és a haj bőrszínétől függ. Ami a szőkehez igazságos bőrrel illik, nem mindig megfelel a sötét barnanek és fordítva.

Árnyék kiválasztása

Van néhány alapvető szabály a szem sminkelésében:

 1. Tökéletes zöld ruhában Arany, barna és bézs árnyalatok lesznek. Az esti smink számára jobb, ha ugyanazt a színt választja, de sötétebb színben.
 2. A réz szeme zöld szemek számára alkalmas. lila, sötétbarna árnyalatok. A narancssárga és rózsaszín nem a legjobb.
 3. A barna szem jobban kitölti fekete, levendula és kék színben. A vörös és sárga árnyalatok nem alkalmasak erre a fajta szemre.
 4. Kék és szürke szemekhez sárga és arany árnyékok fognak. Jobb, ha elkerüljük a rózsaszín árnyalatokat, azok unalmasak és fáradtak lesznek.

pomádé

A rúzs minden kép nagyon fontos eleme. Zöld ruha esetén ez nem lehet csak fényes szín a nap sminkében, az esti fényerőt igényel.

 1. Rúzs szín az esti sminkhez jobb, ha a lehető leggazdagabb választás, mivel a fő hangsúly az arc alsó részén jobb.
 2. A tisztességes bőr tulajdonosai jobb választani egy ragyogó szilva árnyékot, valamint a korall matt rúzs is.
 3. A sötét bőr tulajdonosa jobb, ha meleg színeket választunk: világos narancs, őszibarack, rózsaszín - ideális zöld ruhában.

rúzs

A zöld ruhában egy sminkes sminket választva jobb a természetességre összpontosítani. A világos bőr számára jobb, ha sötétbarna, vörös és barna színeket választanak - minden barna és arany árnyalat. Az őszibarack blush egy sokoldalú opció, amely mindkettőnek megfelel.

A nap töltsük fel

A smink alkalmazása előtt tisztítsa meg az arcát: először mossa meg az arcát egy speciális szerrel, majd törölje le a bőrt festékkel. Ezután alkalmazzon hidratálót és alapot a sminkre.A hideg árnyalatok alapjait semmiképpen sem szabad alkalmazni, a zöld ruhát alkotó sminkben a meleg színek jobb választása.

Csak az alapítvány alkalmazása után, majd lépésről lépésre hajtsa végre a következő pontokat:

 1. alkalmaz alapot.
 2. A fő bőrhibák és zúzódások a szemek alatt rejtegető.
 3. A por az arc.
 4. Alma arcán Alkalmazzunk puha rózsaszín blush-ot, a legfontosabb dolog - ne feszítsd túl. Óvatosan árnyékolja a pirulát.
 5. Szemöldök formája, szemöldök árnyékokat, ceruzaformát alkalmazzon a hangsúlyozásra.
 6. A szemhéjakon bőrszínű árnyékokat kell felhordani, ehhez használhatja a port.
 7. Barna szemceruza rajzoljon egy szép és szép nyíl. Emlékeztetni kell arra, hogy mások szemei ​​figyelni fognak először.
 8. Töltsük fel a szempillákat szempillaspirálral. A hajú lányok számára a barna szempillaspirál alkalmas a sötétek számára - fekete. A szempillaspirálnak meg kell egyeznie a bélés színével.
 9. Töltsük fel az ajkak matt fényes rúzsát. Por ajkak és újra rúzs. Tehát a szokásosnál hosszabb ideig tart.

este

Ismételje meg az első három pontot a napi sminkből. Ezt követően az arc speciális szerszámmal történő szobrozásához: kiemelje az arccsontokat, vizuálisan csökkentse az orrát és a homlokát, ha szükséges. Ezután tegye a következőket:

 1. Alkalmazzon sötét pirulát. A lehető legnagyobb mértékben meg kell egyezniük a rúzs árnyalatával.
 2. Szemöldök formája, ezek is világosabbá tehetők.
 3. Használjon arany árnyalatot A szem sarkai barna árnyalattal vannak jelölve.
 4. Rajzoljunk nyilakat fekete bélés.
 5. Alkalmazzunk fekete szempillaspirálot szempillákhoz.
 6. Az ajkak kontúrjánál tegyen egy ceruzát az ajkakhoz puha kefe árnyékolja az ajkak közepére.
 7. alkalmaz fényes rúzs.
 8. A rejtegetővel távolítsuk el az ajak kontúrból kilépő rúzsot.
 9. Szórjuk fel az arcra hogy a smink a lehető leghosszabb ideig tartsa.

Érettségi után

A fiatal bőr teljesen eltérő megközelítést igényel, mint egy felnőtt nő bőrén. Hiba van azt gondolni, hogy az esti smink alkalmas a diploma megszerzésére. Egy fiatal lány célja, hogy hangsúlyozza ezt a fiatalot, és ne ürítse ki az arccsontokat, a ragasztó szempillákat, és más módon tegye a megjelenést idősebbnek.

Az árnyalatok palettájának gyengédnek és érzéketlennek kell lennie. A diploma megszerzéséhez a sminket a meztelen stílusban választhatja ki, de barna színekkel. Például a fényes vörös rúzs helyett válasszon barna matt rúzsot.

Nem szükséges, hogy szemeit fekete szempillaspirálral színezzük, csak sötét szempillákat hajolhatsz - fényesebbnek tűnnek, de nem dacolnak. Természetesen semmilyen esetben nem kell mesterséges szempillákat faragni. Egy aranyos lányt fog kinézni kevésbé nőiesnek. Jobb, ha a szempillákat anyukába ragadja.

Ne használjon szemüveget. Egy tollas barna ceruza vagy barna árnyék segítségével kifejezheti őket. Ez az opció hajú lányokhoz, sötét fürtökhöz használható.

Jobb, ha egy lány elkerüli az ajkak sminkjét, amely sötétebb, mint a saját ajkai színe. Természetes rózsaszín a tökéletes smink egy zöld ruhához.

Jobb, ha nem veszi fel a fényes rúzsot egy érettségi zöld ruhában, különösen egy fiatal lány számára. A fiatal arcokon lévő vinil ajkak nevetségesek.

A diplomás képének fontos része egy szép manikűr.

Körömtervezési lehetőségek zöld ruhában, lásd a következő videót.

Sminkművészek tippei

 • Sötét és fehér-zöld árnyalatú ruhák alatt jobb, ha egy fényes akcentust választ ki az ajkakon, és elnémítja a szem sminket.
 • A világos zöld ruha alatt jobb, ha a szem sminket választja a barna árnyalatú füstös jég stílusában.
 • Jobb, ha nem engedjük le az alsó szemhéjat fekete bélés. Ez a smink vizuálisan megteheti a lányt, mint amilyen valójában.
 • Saláta ruha jobb viselni narancssárga ajkakkal. Csak ebben az esetben lesz a fényerő.

Látványos képek

 • Alig észrevehető napi smink tökéletes egy gyönyörű zöld ruhában. A legfontosabb dolog, amint az a képen látható, a megfelelő pirítás alkalmazása, hogy a kép gyengéd és izgalmas legyen.Egy ilyen kép szerint a smink barna vagy bézs színben. A szempillaspirál és a szemceruza színe is jobb, ha barna színt választ, függetlenül a haj színétől.
 • A zöld ruhában lévő szőke egyszerűen köteles kiemelni az ajkát fényes vörösben! Ebben az esetben szép és látványos kép jelenik meg, mint Christina Aguilera. A szemeken is összpontosíthat. A fényes kék szeme kiemeli az arany árnyékokat - ideálisak a világos színű lányoknak. Az ajkak nemcsak vörös rúzsokkal, hanem korall árnyalattal is festhetők.
 • Barna öltöny opció esti smink a hangsúly a szem. Ebben az esetben még a szempilláit is megragadhatja, hogy bámuljanak. A szemhéjfesték jobb, ha barna, a helyeken arany árnyalatot adhat. A szempillaspirál és a szemceruza is barnanek kell lennie - így a megjelenés lágyabb és harmonikusabb lesz.
Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok