Férfi öltöny egy ketrecben

Férfi öltöny egy ketrecben

Egy kockás öltönyös férfi hihetetlenül okos, de ugyanakkor fenntartva. A divatos geometriai nyomtatáshoz valami szigorú, bátor és arisztokratikus nyomtatás kapcsolódik. Ő képes radikálisan átalakítani a mesterét a jobbra.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy egy ilyen ruhás fiatalembernek minden bizonnyal jó ízlése van.

Jellemzők

A ketrec a szezon egyik legdivatosabb mintája. Tökéletesen ötvözi a sok ruhát, és látványosabbá teszi a képet.

Jól alkalmas vékony férfiak. A háromdimenziós minta vizuálisan nagyobb és szélesebbre teszi az ábrát.

Meg kell értenie, hogy ez a minta önellátónak tekinthető, így szereti a sima ingeket és kiegészítőket.

A kockás öltöny egy időben jól néz ki az irodában, a mindennapi életben vagy egy eseményen. Néhány ember bátran hozzáadta őt az alapszekrényhez.

Nyomtatási típusok

Madrász. Könnyű, többszínű cellák, amelyek sokan kapcsolódnak Indiához. Nagyon pozitívnak tűnik, de a legtöbb esetben rusztikus.

tartán. Ez egy jól ismert skót ketrec, amely sok termékre és tartozékra flaunts. By the way, a márka Burberry tulajdonában van egy szabadalmaztatott változata a tartan.

Fekete óra. Ez abban különbözik, hogy három fő színből áll. A Black Watch fekete, kék és zöld cellákból áll. Nagyon szigorúnak tűnik, és néhányan álcázással társítják.

Wales hercege. Két alapszínen alapul, amelyeket a harmadik árnyék elnyom. Ez a minta a leggyakoribb.

Liba láb. Kis minta úgy néz ki, mint a liba kis lábai a világos háttéren. Nagyon híres, de ebben a szezonban kevésbé népszerű. A fehér és fekete leggyakoribb kombinációja.

favágó. Két kontrasztos szín váltakozása. Kezdetben csak vörös és fekete négyzetek voltak, de most más árnyalatok is gyakoriak.

Divat trendek

Most divatosabb és texturáltabb anyagok. A Tweed kabátok ebben a szezonban nagy keresletet igényelnek. A kockás minta hatékonyan kiegészíti ezt a szövetet, és a kép lágy és hangulatos.

Továbbá, a népszerűsége a termékek szabad vágás, amely meglehetősen baggy.

Olyanok, mint a kövér férfiak, akik nem szeretnék hangsúlyozni a hiányosságaikat. Ez a készlet alkalmasabb mindennapi használatra.

Egy másik trend több évszakot is tartott. Most már sokan szeretik a nadrág széleit. Különösen érdekesek a kontrasztos szálas anyagú nadrágok. Az ilyen modellek nagyon stílusosak és eredetiek, magas cipővel kombinálva.

A szokatlan színkombinációk is lenyűgözőek. A divat egy kicsit zavaros és nem szabványos árnyalatú. Ezek közé tartozik a mustár, a halvány rózsaszín, a hűvös szürke és a bordó. Nem kevésbé divatos a csokoládé, sötétkék, gazdag zöld és bézs színek.

Hogyan válasszuk ki és ki illik

Válasszon egy öltönyt a saját preferenciáid alapján. A minta színe kellemes és elég nyugodt legyen. Túl világos és ragyogó kombinációk jobban megfelelnek a fiatal stylistoknak. Egy idős embernek figyelnie kell a sötét és elnémított árnyalatokra.

Ha megünnepelsz, vagy jelmezet szeretnél dolgozni, akkor figyelj a felszerelt modellekre. A vállaknak világosnak kell lenniük, és a nadrágnak a csizma közepén kell lennie. Az egyenes vágású nadrágok a legstílusosabbak és szigorúbbak.

By the way, egy könnyű nyomtatás jobban megfelel a szőke, és a barnák kell figyelni a sötét színeket. Ne felejtsük el a színtípust.

Ne felejtsd el előre gondolkodni más dolgokkal. A szekrény legtöbbjének meg kell barátnia az új szettkel. Ellenkező esetben meg kell vásárolni más ruhákat kifejezetten erre a dologra.

Ha egy klasszikus, sokoldalú ruhát szeretne vásárolni, vegye figyelembe a szürke színű, fehér körvonalú öltönyt. A legtöbb termék nagyszerűen fog kinézni, és büszke lehet az alapszekrényben.

Mit kell viselni

Plaid öltöny nem feltétlenül kombinálható ingekkel. A nyugodtabb szövetségek most népszerűek.

Egy fehér pamut póló fog kinézni a csokoládé színkészletével. A fekete vagy barna színű perforált cipő kiegészíti a ruhát.

A klasszikus kék öltöny, fehér négyzetekkel, fehér vagy kék inget mutat. Ne felejtse el hozzáadni egy nyakkendőt és sötét színű cipőt.

Élénk színű ruházat meglehetősen fiatalosnak tűnik. Fekete vagy fehér nyakörvet viselhet vele. Ez egy nagyon modern és divatos tandem. Kiegészítse stílusos csipke csizmáját.

A kabátot és a nadrágot is rendszeresen használhatja külön. Különösen divatos lesz egy jumperrel és farmerrel ellátott kockás top. A lábak fölött kesztyűket vagy mokaszinokat lehet viselni.

A nadrágot különböző ingek és pulóverek kombinálhatják.

A felsőruházatot illetően a sűrű szövetből vagy egy elegáns árokbevonatból készült bevonat jobban megfelel a kockás öltönynek. Mindig egy zsákot vagy üzleti táskát egészítenek ki.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok