Férfi jelmezek Hugo Boss

Férfi jelmezek Hugo Boss

Van márka, amely csak egy elit társadalom számára készít ruhát? Igen, és ez a márka nagyon jelentős neve - Hugo Boss. Napjainkban a vállalat választékában mindenféle ruházat található: üzleti öltönyök és mellények, ingek és nadrágok, kabátok és széldzsekik, dzsekik, pólók - ez nem teljes listája az elit márka férfi ruházatának. Miért tartják ezt a védjegyet elitnek? A kérdés megválaszolásához meg kell vizsgálnia a márka történetét.

A márkáról

A cég története 1923-ban nyúlik vissza, amikor egy német Hugo Ferdinand Boss nevű szabó úgy dönt, hogy kicsi ruházati gyárat nyit meg a sport- és munkaruházat gyártásához. A háborús években a katonák egyenruháit kezdték létrehozni a gyárakban és a háború utáni években - a postai és vasúti dolgozók ruházatát. A cég ekkor már híres volt, de valódi hírnév jött, amikor 1953-ban a cég tervezője létrehozta az első férfi öltönyt. A ruha modelljét az elegancia és a klasszikus stílus jellemezte, így azonnal sok fogyasztót vonzott. A márka különleges népszerűségét azonban nemcsak a termékek sokoldalúsága okozza.

A termékek jellemzői és előnyei

A Hugo Boss ruházatának fő előnye, hogy kiváló minőségű anyagokból készül. A nyersanyagok biztosításához a vállalat együttműködik az olasz gyárakkal a szövetek előállítására. A Piocens a Hugo Boss-ot kasmírral, a kiváló minőségű pamut és lenvászon, valamint a divatos anyaggal rendelkező Laura Piani nyújtja.

A kiváló minőségű textíliák lehetővé teszik, hogy a márka ruháit a lehető legtartósabbá tegye a praktikus tulajdonságok és a jó megjelenés szempontjából. Ez a jó minőség az üzleti stílussal és az üzleti szféra képviselőivel, és nagyon magas színvonalú képviselőkkel együtt. A Hugo Boss klasszikus jelmezei ma jól ismert diplomatákat, filmes színészeket, sportolókat és csak jövedelmű embereket szereznek. Nagyra értékelik azt a tényt, hogy a márka ruhái képesek kiemelni az állapotot, és luxus képet alkotnak.

Érdekes, hogy a márka ruházati gyártói nemcsak az üzletemberek érdekeit veszik figyelembe. A nem formálisok számára a klasszikus, a mindennapi élethez igazodó jelmezek jönnek létre. Az ilyen jelmez-modelleket világosabb árnyalatok, szokatlan vágás és további részletek jellemezhetik. De a legérdekesebb dolog az, hogy még ilyen informális képben is egy személy nagyon visszafogott és ízléses.

A márka és a ruházat modelljeiben jelen van a sport stílusban. Ez az anatómiai jellemzők figyelembevételével jön létre, és maximálisan alkalmazkodik az aktív tevékenységekhez. A Hugo alkalmi viselése ötvözi a klasszikusok megszorítóságát és az ifjúsági stílus szabadságát. A nadrágok, pulóverek és ingek egymással kombinálhatók, így nagyon elegáns képeket készítenek. A Hugo Boss termékeinek széles választéka ellenére különös figyelmet szentelek a ruhák modelljeinek.

Modell áttekintése

A legnépszerűbbek a jelmezek modelljei, amelyek az alábbi jellemzőkben különböznek:

  1. A kabátnak egyenes vagy félig vágott vágása van, egységes árnyalatú, béléssel van ellátva, amely a fő szövethez ragasztóval ragad.
  2. A kabát gombjai műanyag, nem kézzel varrva, és a külső szövet természetes. Lehet len ​​vagy pamut, ha nyári modellről beszélünk, és gyapjúról, ha télről van szó.
  3. Az ujjak mandzsettait általában szorosan varrják, és a bélés viszkóz vagy pamut.
  4. A nadrág cipzárral, fém gombokkal kiegészítve, egyszerű bőrövvel kiegészítve.
  5. A pólót pamutszövetből készítik, és műanyag gombokkal egészítik ki, a vonal kettős, és speciális csontok kerülnek a gallérba.
  6. A nyakkendők természetes selyemből készülnek, szélessége 6-8 cm.

Ez a jelmezmodell különböző színváltozatokban jön létre, de leggyakrabban a sötét színtartományt használjuk.

A drágább jelmez-modellek a következő jellemzőkben különböznek:

  1. A dzseki kiegészíthető gyapjú vagy pamut karimával, amelyet a fő szövet és a bélés között helyeznek el.
  2. A gombok nem varrottak a zakóba, nem műanyagból, mint az előző változatban, hanem a nacre.
  3. A bélés kizárólag természetes, és néhány részlet kézzel varrható.
  4. Az ilyen jelmezek előállításához az alapanyagok olasz szövetek, nevezetesen Drago, Guabello, Loro Piana, Ferla.

A jelmezek ilyen modelljei sokkal jobbak, mint az előzőek, de a magas költségek miatt csak különleges alkalmakra választják ki őket.

Stílusos képek

A Hugo Boss erős viseletét kiegészítheti a stout kiegészítők és lábbelik. A kép harmóniája érdekében jobb, ha ugyanazzal a márkával összegyűjti őket. Nos, a kép utolsó része lehet a cég parfümje.

Ha közvetlenebb stílust szeretne létrehozni, megpróbálhatja kísérletezni és játszani a Hugo ruházat egyes elemeinek kombinációival. A legérdekesebbek a következő képek:

Kék színű, kék színű ing, a galléron található gombokkal, klasszikus ezüst színű öltöny és fehér csipke cipő.

Az ing világos rózsaszín, bézs kabát, fehér nadrág és fekete cipő, klasszikus stílusban.

Fekete póló kis csíkos, ugyanolyan árnyalattal és csokornyakkendővel. A cipők - klasszikus fekete cipők.

Egy sötétkék ing, nyakkendő nélkül és kék színű, fekete klasszikus cipővel kiegészítve.

Kék színű nadrág, fehér póló és szürke kabát, cipő. Nyaklánc selyemkendő tartozékként.

Korall színű ing, bézs színű ruha és fekete talpú cipő.

Csíkos ing, kék kabát, fehér nadrág és csizma. A képet egy férfi pénztárca egészítheti ki.

Röviden, ne félj kísérletezni a tökéletes kombinációhoz.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok