Női öltöny az irodában

Női öltöny az irodában

Jellemzők és előnyök

Ha megnézi a női alapszekrényt, akkor biztosan megtalálja a kabátot, a ceruza szoknyát, a klasszikus nadrágot vagy a köpeny ruhát, amelyet a nő minden nap munkába áll.

Ezek vagy egyéni dolgok, vagy a „két” vagy „három” jelmez elemei, melyeket a formájú vonalak eleganciája, a díszítőelemek hiánya és a visszafogott színpaletta jellemez. A női öltöny egy elegáns vagy divatos szekrénycsoportba foglalható, és független egység lehet egy modern irodai íj kialakításában.

Megfelelően választott üzleti öltöny képes kiemelni a figura méltóságát, a képet nőiesnek, elegánsnak, reprezentatívnak. A szigorú ruha hangsúlyozza a tulajdonos üzleti tulajdonságait, a megbízhatósággal, a pragmatizmussal, a szakmaisággal és a partnerséggel társulásokat hoz létre.

Az üzleti öltönyben lévő fiatal lányok komolyabbak és tapasztaltabbak. Az irodában dolgozó nő, aki betartja a szigorú ruházati kódot, nagyszerű eredményeket érhet el a munkában.

Divat trendek

Az üzleti öltöny idővel nem változik drasztikusan. A divat legfőbb trendje a vonalak súlyossága, a hagyományos színek és az árnyalatok visszafogása.

A klasszikus képeket nadrágok, szoknyák, dzsekik, mellények, fekete-fehér színek alapján készítik, és pasztell blúzok egészítik ki. Több alkalmi íjban gazdag kék és smaragd színeket használnak, a vörös szín árnyalatai. Az üzleti öltöny létrehozásának élénk módja két különböző szövet kombinációja, amelyek kontrasztosak a színben vagy a textúraban.

Az üzleti stílusban mindenféle női öltöny szilárdan beágyazódik: kabát és szoknya, kabát és ruha, kabát és nadrág. Az alapszekrény elemeit tökéletesen kombinálják a különböző blúzok és teknősök, amelyek a napi íjak alapját képezik.

Jelenleg az üzleti öltönyök különösen fontosak, amelyek lehetővé teszik más stílusstílusok kombinációját.

A romantikus stílusú elemekkel rendelkező üzleti öltöny demokratikusabb, alkalmas egy üzleti nő mindennapi képeinek megalkotására, hangsúlyozza a női kifinomultságot, nőiességet és törékenységet. Az ilyen jelmezek lehetővé teszik a ruhát és a kabátot, a Chanel stílusában lévő kabátokat, texturált anyagokat (tweed, boucle), díszítőelemeket (baszk, patch zseb, cipzár).

Az üzleti öltönyök sportos stílussal rendelkeznek, eredeti megjelenésűek. A tervezést általában katonai vagy tengeri stílusban kölcsönzik. Ezek a fémszerelvények, patch zsebek, stand-up gallérok, kétrészes modellek, kontraszt lapok és befejező vonalak, szegélyek és egyéb részletek.

A klasszikus stílusú öltöny mindig trendben van - ez a leginkább konzervatív, képes kiemelni a státuszt. Ebben a ruhában nagy figyelmet fordítanak a részletekre: a vonalak, a befejező elemek, a szövetek, a kiegészítők konfigurálására. A szerelvények megfelelnek az öltöny színének és anyagának, nincsenek kontrasztos elemek, a hajtókarok és a megkönnyebbülési varratok a szövet színében is lehetségesek.

Hogyan válasszuk ki

A különböző stílusokban, színekben és stílusokban minden nő megtalálhatja a saját jelmezét. Először is azt kell kiválasztani az ábra típusától és jellemzőitől függően. Ha egy nő magas, akkor hosszúkás kabátokkal és vágott nadrágokkal lesz felszerelve, míg a rövid hölgyeknek meg kell választaniuk a levágott kabátot, a klasszikus hosszúságú nadrágot és a térd fölötti szoknyát.

A széles csípővel rendelkező nők jobban választhatnak az egyenes sziluettű szoknyákat és nadrágokat, kissé szűkültek az aljához, és nagyobb figyelmet fordítanak a kabátra.Olyan vállpárnákkal kell rendelkeznie, amelyek vizuálisan növelik a vonalukat, és kiegyensúlyozzák az ábra sziluettjét. A kabát széles vagy göndör hajtóka is magára irányítja a figyelmet.

Az ilyen típusú figuráknak egy rövidített kabátot kell választaniuk, amelynek hossza nem esik az ábra legszélesebb vízszintes vonalára - a csípővonalra.

A keskeny csípővel rendelkező nőknek egyenes lábú nadrágot kell választaniuk a derekánál. A széles vállövű sziluett vizuálisan meghosszabbítja a mély V-nyakú kabát és a kis lapát sziluettjét.

A buja nőknek el kell kerülniük az alacsony emelkedésű nadrágokat és szoknyákat, és válasszanak olyan termékeket, amelyek a derékvonal természetes helyzetével rendelkeznek. A kabátnak félig szomszédos sziluettnek kell lennie, a csípővonalhoz viszonyítva hosszúnak kell lennie, vagy enyhén alacsonyabbnak kell lennie, a has növekedésétől és körkörösségétől függően, a nyakkivágással a mellkas vonaláig, kis méretű lapkák, geometriai alak.

A ruha kiválasztásakor fontos szerepe van a színnek. A megfelelő hangot a nő szín típusa határozza meg. A klasszikus színek fekete, szürke, barna és sötétkék. Előnyösen árnyékolhatók pasztell árnyalatokkal vagy telített színekkel, amelyek megfelelnek a színes típusnak, monofonnak vagy kis mintázatnak. A jelmez is egy divatos paletta színeiben hajtható végre, ha ez nem ellentétes a ruházati kóddal. Megengedett képek a szöveten kis csíkok, ketrecek, libacombok vagy karácsonyfák formájában.

A kövér hölgyeknek el kell kerülniük a fekete öltönyöket, hogy ne látszódjanak nagy sötét foltnak, valamint bézs színűnek, ami vizuálisan növelheti a hangerőt. Jobb, ha kék és kávé színeket választunk, egy színben, hogy a kabát és az öltöny alsó része ne osztja fel az alakot, ne hozzon létre vízszintes vonalakat.

A nők 40 év után is gondosan megközelíteniük kell a színválasztást. A fekete és a sötét színek (barna, bordó, olajbogyó) csak a korosztályhoz tartoznak, így figyelni kell a világosabb árnyalatokra.

Az irodában egy öltönyt választva figyelni kell az anyagra, amelyből készült.

Jobb, ha a természetes anyagokat (gyapjú, pamut, vászon) előnyben részesítjük, minimális szintetikus szálakkal. Először is, egy öltöny hangsúlyozza az állapotot, és minden részletben drága és nemesnek kell lennie. Másodszor, a nő sokáig az irodában van, és az öltönynek praktikusnak és kényelmesnek kell lennie.

Mit kell viselni

Üzleti öltönyökkel a stylistok gyakran javasolnak egy blúz, teknős vagy selyem felsőruhát, attól függően, hogy mi a helyzet, vagy egy öltözködési kód. A jabot, ruffles vagy gallérral ellátott modellek romantikus stílusban hoznak létre képet, finomított, arisztokratikus megjelenést adnak.

A fekete öltöny kedvező a világos semleges színekkel: fehér, tejszerű, szürke-kék, bézs, poros.

Az extravagáns hölgyek világosabb mélyebb színeket választhatnak a blúzra - elektromos kék, fukszia vagy mész. A fekete öltöny nem zárja ki a finom semleges nyomtatású blúzokat.

A szürke öltönyt rózsaszín, kék vagy lila színű, hideg vagy meleg színekkel ellátott blúzokkal lehet kiegészíteni az öltöny színétől függően. A kék színű ruha jól illeszkedik a fehér blúzhoz vagy a megfelelő kék árnyalathoz.

A bézs színű ruha harmonikusan néz ki semleges színekkel - fekete, fehér, kávé árnyalatokkal.

A kiegészítők kiválasztásakor kövesse a minimalizmus, a visszafogás és a tömörség szabályait.

A kép kiegészíthető egy selyemkendővel vagy egy vékony övvel, egy kis csattal.

A cipő előnyösen választja ki a ruha színét. A klasszikus irodai cipők zárt lábujjjal és alacsony sarkú cipővel tökéletesek az irodában. Az őszi-téli időszakban a klasszikus cipőcsizma és a magas térdhosszúságú csizma helyettesíti őket.

Stílusos képek

Az irodai öltözék klasszikus változata fekete öltönynek tekinthető, amelyet egy fehér blúz egészít ki.Rendkívül elegánsnak tűnik a szürke szoknya és a szigorú fehér blúz kombinációja. A kép könnyen kiegészítheti a vékony fényes pántot és egy kis bőrkapcsolót a stiletto sarkú színekben.

A nadrágruhát a női sziluett jellemzi, hangsúlyozza az alak méltóságát, és nagyon sikeresen elrejti a hibákat. A mélykék színű jelmezek idén rendkívül népszerűvé váltak. E ruha dekoratív elemeit a hajtóka, a zsebek a keretben vagy a szárnyakkal lehet ábrázolni.

A szandálok, amelyek megfelelnek az öltönynek, a fehér ömlesztett zsáknak és az azonos díszítésnek, hatékonyan hozzáadhatják a képet.

A divatipar és a show üzletág képviselői inkább bátor döntéseket részesítenek előnyben az üzleti öltöny kiválasztásában. Divatos és üzleti szempontból nagyobb figyelmet kapnak mások.

A merész kialakítás mindenben megnyilvánul: kabát kivágás, hajtóka konfiguráció vagy annak hiánya, tuck, undercuts és egyéb díszítő elemek. A készletek hosszúkás kabátokból, szorosan kötött vagy egyenes széles nadrágokból, rövidnadrágokból, mini hosszúságú vagy midi szoknyákból állhatnak.

A ruha lehet klasszikus fekete, világos, telített divatos árnyalat vagy nyomtatás. A divatos jelmezeket az alapszekrényből álló blúzok egészítik ki, vagy kiegészítik a stílusos, egységes formák.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok