Brioni Suit

Brioni Suit

A márkáról

1945-ben Nazareno Fontikoli, Róma egyik leghíresebb szabóművésze, az üzleti partnere, Gaetano Savini, úgy döntött, hogy egy férfi ruházati boltot nyit meg az olasz fővárosban, az egyéni szabás lehetőségével. Nazareno Fontikoli a kifogástalan vágás rajongója volt, így összegyűjtött egy tapasztalt helyi szabók csapatát, és elkezdett dolgozni. Így megjelent a Brioni márka.

A márkanév egy elit európai üdülőhelyről származik, amely az Adriai-tenger szigetein található - Brijuny. Az olaszok, a háború és a mussolini diktatórikus rezsim miatt fáradoztak a gazdagság és a jólét szinonimájává, ami az ellenségeskedés előtt volt.

1952-ben az első globális divatbemutató volt a férfi Brijuni számára, melyet Firenzében tartottak, és két évvel később New Yorkban és más városokban tartották a műsorokat. Ezeknek köszönhetően a márka világszerte vásárolt ügyfeleket. Hat évvel később a Brioni Fashion House hihetetlen presztízset ért el, és gyűjteményeit új trendként ismerik el.

A Brioni márka sikere több komponensből állt - kézzel készített, pontos mintákból, kiemelkedő formatervezésből és a vásárlóhoz való személyes hozzáállásból.

1990-ben Brioni felvette a női ruházat fejlesztését, amely körülbelül 20 éve létezett, de a márka ismét a kizárólag férfi vonal létrehozására összpontosított.

2007-re a Brioni márka 25 üzletet tartalmaz, amelyek közül 6 Amerikában található. New York-ban egy bemutatóterem van nyitva, a márka továbbra is növekszik, amely a világ minden új területére kiterjed.

A Brioni ma a legjobb vezetői ruházat Európában. Az állandó ügyfelek olyan férfiak, akiknek nincs szükség bevezetésre: James Belushi, Al Pacino, Pierce Brosnan, Daniel Craig, George W. Bush, Ramzan Kadyrov, Vladimir Putyin, Dmitrij Medvegyev.

A termékek jellemzői és előnyei

A Brioni márka megkülönböztető tulajdonsága kifogástalan, személyre szabott kivitelezés, magas szintű szakértelem, egyedi gyártási technikák, valamint a ruhák készítésének feltaláló megközelítése.

Több mint 22 órát vesz igénybe a Brioni jelmezének elkészítése. Minden alkalmazott egy feladatot hajt végre, és a munka nagy része kézzel történik. Például egy dzseki gyártása több mint 6 ezer kézi öltést tartalmaz. Minden varrást fokozatosan kiegyenlítenek, és a terméket hagyjuk lehűlni, mielőtt megakadályozná a szövet zsugorodását. Minden kész ruhadarab egy tucatszor párolt, hogy biztosítsa a tökéletes illeszkedést.

A termék létrehozásának minden fázisát szigorú ellenőrzésnek kell alávetni, függetlenül attól, hogy a szövet kiválasztása vagy a minta felépítése történik-e, a hibák azonnal megszűnnek.

Ha öltönyt vagy felsőruházatról beszélünk, a kiválasztott fő szövethez több mint 50 típusú bélésszövetet választunk ki, hogy kiválaszthassuk a legmegfelelőbbet a termékhez és az ügyfél földrajzi helyzetéhez. A hihetetlen kényelem mellett, ez a megközelítés minden termék egyedi stílusát biztosítja.

Jelmezek készülnek a világ legritkább anyagából, például drága gyapjú vicuniaból. Az anyagokon kívül az ügyfélnek lehetősége van arra, hogy az öltöny ilyen elemeit választja lapelekként, résekként és gombként. A tökéletes minta megépítéséhez a szakember a kliens fizikai jellemzőit, szokásait, mozgási módját, életmódját és esztétikai preferenciáit vizsgálja.

A jelmezek mellett más ruházati cikkek, ingek, felsőruházat és sportruházat egyéni gyártására is van lehetőség.

A Brioni személyre szabott szolgáltatásokat kínál az ügyfél számára, helyétől függetlenül - a tökéletesen elkészített jelmez a világ bármely pontjára kerül. Az ilyen alapos megközelítés a gyártási termékek minden fázisában biztosítja a minőséget, amely megkülönbözteti a márkát a többitől.

Modell áttekintése

A Brioni ma Olaszország legendásabb divatháza, amely divatos férfi ruházat gyártására szakosodott. A cég által létrehozott dolgok között megtalálhatók a kifogástalan vágás, a stílusos ingek, a csodálatos nyakkendők, a felsőruházat, a pulóverek, a bőrövek és a kiváló minőségű cipők, táskák, kiegészítők és még a parfümök is. Emellett Brioni sportruházat gyártásával foglalkozik.

A tervezők minden évben 30 ezer típusú kabátból és zakóból vázlatokat készítenek, amelyekből csak 800 módosítást tartalmaz.

A Brioni ruházat elegáns, magas színvonalú és kényelmes, az idő és a szezon eltelik, minősége mindig első osztályú, és a design egyedülálló.

Mennyit

A Brioni ruhák ára Oroszországban magasabb, mint Olaszországban: ingek - 500 euróról, ruhák - 3 ezer euróról, fehérnemű és kiegészítők - 300 euróról, felsőruházat - 4 ezer euróról.

A Brioni ruhák ára Olaszországban a következő: 2 000 eurós öltöny, 130 eurós ing, kabát - 750 eurótól.

A Brioni márka politikája olyan, hogy nem nagykereskedelmi dolgokat. A mesterek egy korlátozott mennyiségű ruhát varrnak, ami az exkluzív márkaboltokba kerül. Azokat a dolgokat, amelyeket nem értékesítettek, a márkaboltba küldenek, és kedvezményesen értékesítik.

A Brioni márka évtizedek óta a tekintély és az egyediség egyedülálló kombinációja. Ezek a vezető felsővezetők, politikusok, népszerű színészek ruhái.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok