Jelmezek az újszülött fiúk számára

Jelmezek az újszülött fiúk számára

Van egy szép baba az életedben? Akkor itt az ideje, hogy válasszon egy jelmezet erre a kis és ilyen fontos személyre, mert a pszichológusok és a szakemberek szerint a gyermekkorból a gyermeket szépség veszi körül.

Jellemzők és előnyök

Az újszülött fiúk jelmezei több ruhát tartalmaznak. Előfeltétel az egyik szín és stílus kombinációja. Miért jobb vásárolni egy öltönyt, mint az egyes tételek?

Plusz jelmez az újszülöttnek:

  • időt takaríthat meg - nincs szükség arra, hogy a tetején vagy az alsó részen keresse meg az üzleteket;
  • elegáns megjelenés - bárhol is jár a gyerek, egy öltönyben mindig stílusos és modern;
  • költségmegtakarítások - gyakran az újszülöttek számára készült szilárd ruhák megfizethetőbb alternatívát jelentenek, mint az egyedi vásárlások.

Divat trendek

A közelmúltban született fiúk jelmezei, ma sokan. És persze, az első és a legfontosabb egy öltöny a mentesítéshez. Kellemesnek és vonzónak kell lennie, mert családi örökségként tárolják.

Nem is olyan régen, egy kivonat jelmez legfeljebb 10 dologból állt. Mondanom sem kell, hogy hány kellemetlenséget okozott a gyereknek a ruházat több rétegében. Ez persze nem volt olyan egyszerű. A rétegek segítettek melegen tartani és megvédeni az újszülöttet a hipotermiától.

Ma, az anyagok javításával, már nincs szükség a többrétegű kötszerre. Ma a nyári öltönyben a nyilatkozat tartalmazhat egy csúszást, pólót, gombokkal, zokni, sapkát és elegáns pelenkát. Vannak azonban lehetőségek "test + csúszkák".

A tavaszi és őszi meleg szezonban a rendelkezésre álló nyári készlet kiegészítheti a gyapjúszalagot és egy kis rétegű szigetelőlapot. Télen egy meleg boríték vagy egy új osztályú báránybőrön vagy szigetelőanyagra lesz szükség.

A kivonat áthaladása csendes otthoni idő. A természetes anyagokból készült egyszerű ruhák hasznosak lesznek. Az élénk színeket megtagadják, mert az újszülöttnek ilyen agresszív színekben szorongás és félelem tapasztalható. A puha kék, zöld, elnémított sárga és fehér árnyalatok képesek kiegészíteni a kellemes otthoni jelmezeket.

Attól függően, hogy a gyermek az idő nagy részét egy pelenkában töltötte-e vagy sem, fontos a ruha megfelelő elemének kiválasztása. Tehát a csúszás elengedhetetlen lesz egy újszülött pelenkában, tökéletesen bezárja a hátát, és könnyen elhelyezi a babát.

Ha az anya úgy dönt, hogy a pelenkát csak az otthonon kívül kell megtenni, akkor a csúszkákkal rendelkező lehetőségek a legjobb választás. A nadrág kényelmes lesz a gyermek ébredése nélkül.

A megfelelő jelmez kiválasztása az otthona számára, itt az ideje, hogy megálljon egy sétáló ruha választásával. Nyáron egy csúszás vagy homokozó is illeszkedik - rövid ujjú és nadrágszárú modell, egy kalap, sapka és zokni együtt. Emlékeztetni kell arra, hogy egy gyermektáblával, amikor gyermeket sétálunk, nemcsak esztétikai funkciót, hanem a széltől és a naptól is védi. Néhány ruhát karcolásmentes ujjatlanakkal is kiegészítenek. Nézd meg ezt a részletet, mert képes megvédeni a szemeket és a finom bőrt a morzsák még koordinálatlan mozgásaitól.

Hűvös időben a fleece ruhák divatos trendekké váltak. Ez a mesterséges anyag tökéletesen megtartja a hőt, és nem okoz allergiát a gyerek gyengéd bőrére.

A gyapjúruha alternatívája egy pamut öltöny, amely egy nadrágot vagy nadrágot tartalmaz. Ma népszerű kézművesség, érdekes kötés.

Valószínűleg az újszülött fiú elegáns ruháinak választása a legváltozatosabb és sokoldalúbb lesz. A kórházba való kirándulás vagy a látogatás igazi ünnep lehet az anya számára, mert szép, ha szép dolgokat lát.

A „kiutazáson” lévő dolgok közül kiemelkedik a farmer. Néhány modelljük rugalmas anyagból készül, míg mások természetesek, stílusos denim nyomtatással kiegészítve.

A háromdimenziós ruhák vagy azok utánzása egy újabb divatos ruha volt. Ezek közé tartozik egy póló, nadrág és mellény. Könnyű és kényelmesebb megoldás egy klasszikus öltönyt imitáló, vagy varrott mellényt viselő, színpompás ruha.

A vicces állati karakterekkel rendelkező jelmezek szintén gyakoriak. Például a medvék, nyuszik és az oroszlán kölykök népszerű rajzaivá váltak a fiúk számára. A rajz a kabáton és a nadrág hátulján, vagy a nadrág alján található.

Stílusosnak tűnnek a felnőttek nyomtatását és stílusát ismételő gyerekek jelmezei. Például egy nadrágot tartalmazó nadrágot, amely csíkokkal egészül ki, teszi a babát viccesnek és nagyon divatosnak.

A modellek bősége ellenére ne feledje, hogy a legfőbb dolog az újszülött fia, aki nem szeret egy hosszú és érthetetlen folyamatot, amelyet „öltözködésnek” neveznek. Állítsa le a választását csak azokon a modelleken, amelyek kényelmesek és gyorsak lehetnek.

Hogyan válasszunk ki egy gyermek jelmezet

A hatalmas választékban a gyermekruházat könnyen összezavarodik. Bármelyik öltöny vonzó megjelenésétől függetlenül mindig emlékezz arra, hogy:

  • Gyermek jelmeznek természetes anyagból kell készülnie. A mesterséges anyagok csak a külső felületen lehetnek jelen, nem érintkeznek a bőrrel;
  • A modell kényelme az újszülött jelmezének fő kritériuma. Kerülni kell a szoros húrokat és cipzárakat a bőr közelében. A gombok a gyermekek legbiztonságosabb szerelvényei;
  • az anyag minőségének magasnak kell lennie, és a varratoknak tisztáknak kell lenniük, mert a gyermek jelmezeket számos mosás és vasalás terheli;
  • nem kell jelmezeket vásárolni, mert a baba nagyon gyorsan növekszik. Különösen ez a szabály a kupakokra vonatkozik, amelyek az első nagyon kicsiek;
  • a zoknoknak egy kicsit többnek kell lenniük, mint a baba lábánál, hogy ne zavarják a véráramlást;
  • A kapcsok nem lehetnek hátul.

A ruha kiválasztásakor ne feledje, hogy egy újszülött még nem mondhatja, hogy kényelmetlen. A jelmez szépségének és vonzerejének elérése érdekében ne felejtsd el gondolkodni a morzsákról, mert a nyugalma most már csak rajtad múlik.

Stílusos képek

A kék kárpitozással és csokornyakkendővel ellátott fehér csúszás kényelmes választás a klinikához való látogatáshoz és a látogatáshoz. A lábak közötti gomboknak köszönhetően a pelenka könnyen cserélhető.

A divatos öltöny „pulóver + nadrág” stílusos és nagyon modern. A nyíltan nyomtatott gyermekek hiánya nem csökkenti a szórakoztató megjelenést. A fogasléc gombjai megkönnyítik a baba öltözködésének folyamatát.

A háromdimenziós öltöny, amelyen kardigán, kék inget és fehér romper öltöny van, stílusos lehetőség, amely mind a mentesítésre, mind a vendégek érkezésére alkalmas.

Egy fehér pólót és vállpántokkal ellátott féligfényű öltönyt könnyű és kényelmes választás egy nyári sétára.

A kellemes, tejszerű színű unisex változat védi a hűvös széltől. Sapka és csizma lágy fonalból. A gomb-on jumpsuit finom gyapjúból is készül.

Egy aranyos jelmez, amely pulóverből, nadrágból és sapkából áll, minden gyereket díszít. A blúzot egy aranyos egérminta egészíti ki, és a kupakot fülekkel díszítik. A nadrág fel van szerelve a lábak közötti gombokkal a kényelmes pelenka cseréjéhez.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok