Smink szűk szemekhez

Smink szűk szemekhez

Ha nem elégedett a szemed alakjával és méretével, akkor talán csak nem tudod, hogyan kell helyesen hangsúlyozni a szépségüket a sminkkel. A modern kozmetikai ipar minden ízléshez kínál választékot a kozmetikumok számára. A szűk szemekhez megfelelő smink segít abban, hogy megkapja azt, amit akar, miután elérte a kívánt hatást.

Tippek és fő szabályok

Mielőtt a megfelelő sminket szűk szemekhez igazítaná, gondoskodnia kell a bőrről. Végtére is, a kíméletlen és duzzadt szemhéjak nem rejthetik el a kozmetikát. A szemhéjak bőrének lágyítására és táplálására, különösen egy kemény nap után, a szemhéjak hidratálószerrel kell kezelni. Győződjön meg róla, hogy szükség van egy korosztályának megfelelő krémre.

Először is meg kell jegyezni, hogy a szűk szemek különleges megközelítést igényelnek a sminkben. Ez azt jelenti, hogy nem alkalmasak szabványos alkotó technikákra. A szemed résekké fognak fordulni. A szűk szemek nem mindig jelzik az ázsiai eredetet. Nagyon gyakran, az ilyen jelek megtalálhatók az európaiakban. Úgy vélik, hogy a szempillaspirál és a szemceruza csak a képet károsítja, így a szemek még kisebbek, mint amilyenek valójában. Ez azonban nem igaz. Tény, hogy a szempillaspirál és a szemceruza segítségével teljesen megváltoztathatja a megjelenést, titokzatosvá, bosszantóvá, vizuálisan nagyíthatja a szemszakaszt. Ehhez tudnia kell, hogyan kell használni őket.

A fekete szín nem hoz jó eredményt - csak az ázsiai szemek tulajdonosainak fáj. Ez különösen igaz a vastag fekete bélésre. Jobb fekete vagy szürke vagy barna színű. Használhat bármilyen más színt is. Kicsit magasabbra kell festenie, mint a szempillák növekedése, és érdemes kiterjeszteni a nyílást a szem külső sarkán.

Az árnyékok kiemelik a szemedet. A fényes smink az, amit a megjelenésnek szüksége van. Azonban ne használjon sok rózsaszín és kék színt, hozzáadja a fáradtság hatását. A világos árnyalatok segítenek a szemek vizuális megnagyobbításában, míg a sötétek alkalmasabbak az esti kiutazásra.

Ne készítsen világos nyilakat - csak a szemed vágását csökkenti. Szükség van a nyíl kissé árnyékolására a külső sarok felé. Ha valóban egy nyílra van szüksége, emlékeznie kell az alapszabályra - sima.

Ne emelje ki az alsó szemhéjfeketét - ez nem lesz előnyös. Ha a fekete szemceruza rajongója vagy, akkor az évszázad alsó sorát kell árnyalnia.

A smink segítségével a szemek nagyon könnyen bővíthetők. Nem szabad azonban elfelejtenünk, hogy mindent nem csak rajtuk függ. Sok sminkművész úgy véli, hogy a megjelenés közvetlenül függ a választott szemöldök alakjától. Szükséges, hogy gondoskodjanak róluk, hogy megőrizzék a szép formát, hogy az arc jól ápolt legyen. A szemöldökeket úgy kell fésülni, hogy az összes szőrzet lapos legyen. Az Ön véleménye attól függ.

Minél szélesebb a szemöldök, annál kisebb a szem. A szűk befogású szemek tulajdonosai határozottan nem illeszkednek a divatos szemöldök szemöldökéhez. A sminkművészek szűk szemű lányokat tanácsolnak, hogy vékonyabbak legyenek, ez vizuálisan növeli a szemét, és kifejezőbbé teszi őket. Széles szemöldök árnyékolják a keskeny szemeket.

Emlékeztetni kell azonban arra, hogy a szemöldökszálak sem adják meg az arc szépségét. Az árnyékok és a ceruzák segítenek a szemöldökre összpontosítani.

A nap szabályai alkotják

Tökéletes csillogó árnyalat tökéletes a nappali sminkhez. Vigyen fel világos, világos árnyékot a felső szemhéjra. A fekete szempillaspirál nem fog működni, kék, szürke vagy barna. Először csavarja meg a csipeszeket, hogy elérje a báb megjelenését.

Jelölje ki a szemek sarkát, lehetőleg élénk színekkel. Ez segít a szemed kifejezőbbé tenni. A szemöldök alatt is alkalmazható. A barna szemceruza a legmegfelelőbb, kiemeli a felső szemhéjat.

A legjobb szempillaspirál

Természetesen minden szűk szemű lány szempillaspirált keres, ami a szemek kibővítésével jár, de természetesen nem növeli a kötetet. Szűk vágások esetén a szempillák sűrűsége ellenjavallt. Előnyös, ha csak nagy szemekkel nézünk.

Bármilyen színt választhat a saját belátása szerint. Emlékeztetni kell arra, hogy a fekete szempillaspirál nem a legjobb megoldás, de nem tilos. A színes szempillaspirál a legjobb. Ne alkalmazza a csipesz használata nélkül. Annak érdekében, hogy a szempilláink ne sérüljenek meg állandó görbülettel, ricinusolajjal rendszeresen kezelje őket.

Az esti szabályok

Az esti smink feladata, hogy kiemelje a legjobb arcvonásait, kiemelje a szemét és az ajkát.

A hang hangolásához a tonális eszköz szükséges. Ne próbálja túlzásba venni. A tónusos szerszámokat szivaccsal kell alkalmazni. A rejtegető vagy korrektor segít elrejteni a táskákat a szemed alatt. Ez segít a megjelenés kifejezőbbé tenni, mivel a fáradtság elrejtve van.

Könnyű lila vagy világos zöld árnyékot, mindig csillogó hatással. Vigyen fel világos árnyalatot a felső mobil szemhéjra. A szem belseje is kiemeli a világos árnyalatot, az árnyékokat vagy a kiemelőket. És a külső saroknak sötétnek kell lennie.

Smink beállítások

A szemceruza szürke vagy barna. A szempillák növekedését kissé magasabbra húzzuk. Győződjön meg róla, hogy egy kicsit keveredik. Az alsó szemhéj színes ceruzával rajzolható, a szín a teljes palettától függ.

Ahhoz, hogy elérjük a szem kiterjesztésének hatását, ki kell választania a megfelelő színpalettát. Jobb, ha világos, világos, csillogó színeket választunk, és óvatosan kerüljük a fekete színt. A következő módszer a lépésről lépésre történő felépítés.

1. módszer

 • Először nedvesítse meg a bőrt különleges krém. A szemet is meg kell nedvesíteni, de el kell kerülni a lenyelést. Használhat speciális szemkrémeket.
 • Még az arc hangja is egy alapozással. A rejtegető álcázza a köröket a szemek alatt, a korrektor segít elrejteni a vörösséget.
 • Hozd az alsó szemhéjat. Erre a célra villogó árnyékot kell használni. Minden attól függ, hogy milyen színsémát szeretne. Az üzleti make-up gyöngy öltöny szerelmeseinek, és az esti órákban világosabb színeket kell választani - lila, zöld, barna. Ezután meg kell árnyalnia a terméket. Ugyanezt az eljárást kell elvégezni a felső szemhéjjal.
 • Vigye fel a szemöldök alatt világos árnyékot. Kívánatos, hogy legyen egy Shimmer. Ez nyitva tartja a szemed.
 • A gyűrődés és a mozgatható szemhéj alkalmazzon egy sötétebb árnyalatot, és jelölje ki a fény belső sarkát. Ahhoz, hogy az árnyalatok között zökkenőmentes átmenetet érjünk el, mindent árnyékolni kell.
 • Csipeszek szempillákkal és szempillaspirálral festenek. Ha a szempillák vékonyak és láthatatlanok, ne vigyük túlzásba a szempillaspirálral. Ez pók lábfejet eredményez. Jobb a hamis szempillák használata.

2. módszer

 • Tedd az arc tónusos eszközeit - Alapítvány, rejtegető, korrektor.
 • Jelölje ki a szemöldökét ceruzával, szemhéjfestékkel. Használhatja az Önnek megfelelő eszközt. A szemöldök helyes kiválasztása - a szem bemetszésének növelése egyik legfontosabb összetevője.
 • Vigyen fel világos árnyékokat a szemhéjra - lehet gyöngy, sárga, homok vagy arany. A mozgó szemhéj a legkiválóbb bronz vagy barna.
 • Barna ceruza felhívni nyíl valamivel magasabb, mint a szempillák növekedése. Győződjön meg róla, hogy egy kicsit árnyékol. Az alsó szemhéjnak is el kell látnia és árnyékolnia.
 • Tömeges szempillaspirál, Amint már említettük, az ázsiai szemek legrosszabb orvossága, valamint a fekete olajos bélés. Hosszabbító vagy osztó szempillaspirál fog tenni.Festjük meg a szemhéjfestéket, majd előfeszítsük őket. Ha ez nem elég az Ön számára, használjon hamis szempillákat. Nem szabad festékkel festeni.
 • Jelölje ki az ajkakat. Ha a smink este van, érdemes a könnyű nyugtató árnyalatokat választani. Élénk színek tökéletesek a napi sminkhez.

3. módszer

Figyelemre kerül az esti sminknek a szűk szemekre történő változata is. Emlékeztetni kell arra, hogy egy ilyen smink nem alkalmas mindennapi használatra.

 • A bőr előnedvesítése. A smink nagyon sok lesz, nehéz lesz, ami azt jelenti, hogy a bőre nem lesz könnyű.
 • Alkalmazza a bőr alapját. Távolítsa el az összes hibát a rejtegetővel vagy a korrektorkal. Porozza meg az arcát, hogy biztosítsa a tónusos réteget.
 • A szemhéj kiemeli a világos árnyalatot. Vigyen fel sötét árnyékokat a mozgó részre, de el kell kerülni a telített színeket.
 • Szükséges hangsúlyozni a megjelenést. Ehhez fókuszáljon a szem külső sarkára. Sötét telített színnek kell lennie.
 • Hozd a szemed. A nyílnak a szem belsejéből kell indulnia, és a külső felé kell nyúlnia. Húzza ki a vonalat a szem külső sarkán. A hossza az egyéni preferenciáktól függ.
 • A szemceruza árnyalatra van szükség. Legyen sötét telített árnyék. Ez nyitva és kifejezővé teszi a megjelenést.
 • Csavarja a csillámokat. Festjük át a szempillaspirálot vagy használjunk hamis szempillákat.

Kevés titok

 • Annak érdekében, hogy a szemrészet vizuálisan \ t Szükség van a rouge használatára is. Frissíteni fogják az arcodat, természetesen és nyíltak. Jobb, ha természetes rózsaszín vagy őszibarack árnyalatokat használ. Azt is kiemelheti az arccsontokat. A Bronzer tökéletes erre, érdemes választani a bőr színét.
 • Vastag és fekete nyilak nem az Ön számára. A legjobban illeszkedő vékony és sima vonal. A szemceruza helyett ceruzát használhat. A szín csak a fekete kivételével engedélyezett. A nyílnak a belső sarokról kívülre kell húzódnia. A szem szemrevételezéséhez szükség van a nyílnak a külső sarok fölött történő meghosszabbítására, de nem szabad túlzásba venni. Nagyon hosszú nyilak lesznek vulgárisak.
 • Ha vizuálisan szeretné, hogy a szemek nagyobbak legyenek, húzza a felső szemhéj gyűrődését. Ez vizuálisan emelkedik, és a szem már nem tűnik félig zártnak.
 • A szempillák felesleges szempillaspirája kisebb lesz. Ha a szempillákat nem tudod többé tenni, és igazán akarod - használd a hamis társakat. Erősítse meg saját ricinusolaját. A szempillák hosszabbak lesznek.
 • Ha lehetséges, a felső és az alsó szemhéjakat könnyebbé tenni. Ismeretes, hogy a világos árnyalatok vizuálisan növelik a szemet. Ebben az esetben az árnyékok csak ilyen hatást hoznak létre.
 • Gyöngy színek és ceruzák a fő segítői. Nemcsak az arcod fényességét adják, hanem vizuálisan nyitott szemeket is. Emlékeztetni kell azonban arra, hogy a Shimmer kiemelheti a duzzanatot. Ezért, ha a szemhéja kissé megduzzad, jobb, ha egy darabig lemond a nacre-ról.

Valójában a szűk szűk vágás egyáltalán nem jelent problémát, mert ha ez a megfelelő smink, akkor egy csodálatos és győztes képet kaphat. A legfontosabb dolog - hogy emlékezzünk az alapszabályokra, ne próbáld meg súlyozni a nézetet bőséges kozmetikumokkal vagy több réteg szempillaspirálral. Minden legyen mérsékelt és szép.

Smink szűk szemekre - a következő videóban.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok