Smink a sárga ruha alatt

Smink a sárga ruha alatt

Ha a lányok úgy döntenek, hogy egy sárga és lédús ruhát választanak, mindig nyernek, mert sok figyelmet vonz. De miféle make-up neki, hogy helyénvaló legyen, nem egyesült túl sokat a ruhával, és nem volt túl kontrasztos - ezek és sok más kérdés mindig minden korosztályt érint. Érdemes megérteni, hogy a sminkművészek hogyan tanácsolnak ebben az esetben, és hogyan kell otthon csinálni sminket.

Színes funkciók

A sárga szín mindig szeszélyesnek tekinthető, ugyanakkor nagyon meleg és napos, mindig felemelő. Egyébként egy sárga ruhával meg kell gondolni az összes kis dolgot - különösen, ha nyaralásra vagy valamilyen partira megy.

A sárga szín nem tolerálja a nagyon erős kontrasztokat és a hirtelen átmenetet. Ha sárga árnyékok segítségével a make-upben ékezeteket készít, ne feszítse túl, különben egyesül a ruhával.

Sok hölgy úgy véli, hogy a sárga vagy a citromszín nem mindenki számára. Tévednek. A helyes kép teljesen leánykori lányok - tisztességes bőrű vagy barna, szőke vagy vörös hajú - kezébe kerülhet.

Természetesen nem lehet biztosan megmondani, hogy a sárga univerzális szín, és minden alkalomra teljesen alkalmas. Ha azonban úgy dönt, hogy napfényes és pozitív hangulatot állít fel magának és mindenkinek, aki körülötted van, és az általa engedélyezett ok, akkor merj és merészelj és vásárolj egy ilyen ruhát. Ezután kezdje el kiválasztani a jó képeket.

hibák

Sok sminkművész azt javasolja, hogy ne csináljon sminket világos sárga árnyalatú árnyalatokkal, ne felejtse el kiemelni a szem és az ajkak kifejező képességét. Ha a smink túl sima, akkor a kép befejezetlen lesz.

Akkor helyezze el a hangsúlyt a sminkben, ne tegye túlzásba - nem lehet túl világos. Itt fontos az arany-átlag - nem túl dacos, és nem túl elhalványult.

A sárga ruha nagyon előnyösnek tűnik a cserzett és sötét bőrű szépségekre, bármilyen haj és szem színével. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az arisztokratikusan fehér bőrszínnel rendelkező hölgyek nem vásárolhatnak sárga ruhát. Ebben az esetben jobb, ha a ruha, az arany vagy a citrom sáfrány árnyalatát részesíti előnyben.

A sárga ruhának a lehető legtermészetesebbnek kell lennie, de a részleteknek kifejezőnek kell lenniük.

Tökéletes arcszín

A ruha sárga színe mindig a bőrre fókuszál, hangsúlyozza, ezért az arc tónusának tökéletesnek kell lennie, a legkisebb hibák nélkül. A tónusos krémet az Ön preferenciáinak (konzisztencia) és a bőr igényeinek megfelelően kell kiválasztani. Ezen túlmenően az árnyalatot tökéletesen kombinálni kell a bőr tónusával. A szőke a tónusos eszközt választja a könnyebb hangzáshoz.

Használja a rejtegető palettát, hogy beállítsa a sötét köröket a szem alatt, a bőrpír és egyéb bőrhibák között. Ne felejtsük el az alapozót és az alapítványt.

Amikor a bőrszínt szintbe állítja, elrejti az összes szabálytalanságot, és alkalmazza az alapot, rögzítse a tónust porral - lehetőleg átlátszó.

Az arc frissítéséhez és egy friss pír hozzáadásához meleg pirulát használjon. A sárga ruhában a bézs, őszibarack és a lágy korall árnyalatai közül az elpirul.

A tisztességes hölgyek számára

Sárga szín nagyon előnyösnek tűnik a szőke és a szőke hajú lányok számára, ugyanakkor fontos, hogy helyesen helyezzük el az ékezeteket. A szőrös hölgyek számára szokatlan, de ugyanakkor győztes make-up, sárga és kék árnyalatú árnyalatokkal. Nagyon jónak tűnik, ha bármilyen szabadságra megy. Nagyszerű megoldás lehet a kék nyilak létrehozása.

Ha úgy dönt, hogy szemhéjfestéket készít a meztelen árnyalatban, akkor az alsó szemhéjakat egy színes béléssel lehet összefoglalni - például aranyra.

Az igazi hajú szépségek és az ombrákkal rendelkező lányok esetében a kísérletek nélküli make-up ideális, mérsékelt pasztell színekben, de ugyanakkor a fekete-fekete nyilakra összpontosít.

A fényes ajkak hangsúlyozása ugyanolyan jó lesz a szőke és a vörös hajú hölgyek számára.

Barna napos ruhában

A sötét hajú hölgyek színes füstös szemeket készíthetnek, vagy több árnyék árnyalatát keverhetik össze. Az átmeneteknek simának kell lenniük. Kiváló lehetőség lehet fekete és ezüst smink szemek. Ha a szemek nem nagyon fényesek, akkor válasszon egy kontrasztos rúzsot. A teljesen meghatározott szemek nagyon szépek lesznek, mert fekete ceruzát használnak.

Ha a kék árnyalatokat kontrasztként szeretné használni, jobb, ha a gyöngyház vagy a kék és az ezüst színeit nézzük meg.

Sminkművészek tippei

Ha kék árnyalatot használsz a szemed sminkjében, akkor jó választás lenne a manikűr a szemed színében.

Annak érdekében, hogy a smink ne legyen báb és természetellenes, próbálja meg elkerülni a bőséges fényt az árnyékban, a pírban vagy a porban. A sárga ruha olyan fényes, és az extra ragyogás nem fogja hangsúlyozni.

Ha fényes ékezeteket szeretne helyezni, akkor egy arany pigmentet használhat, amely előnyös módon kiemeli a szem belső sarkát. De az aranyszőrű szőkeeknek előnyben kell részesíteniük az árnyékok mérsékelt árnyalatait.

Lépésről lépésre

Annak érdekében, hogy lépésről lépésre megfelelően végezze el a sminkelést (legyen szó akár nyaralásról, promócióról vagy alkalmi képről), először meg kell határoznia, hogy milyen árnyalatokat és textúrákat fog használni a létrehozásakor:

 • Előre elkészített és megtisztított bőrt, hidratálja. Miután felszívódott, alkalmazzon alapot a sminkre.
 • Az összes hiányosság elrejtése korrektorral, Ne felejtsük el a szemek alatt lévő sötét köröket.
 • Alapítvány alkalmazása. Hangsúlyozzuk az arc frissességét melegen elpirulva. Szükség esetén helyezzen egy kiemelővel kiemelést.
 • Festje meg a szemét a kiválasztott designra. Ne használjon több mint három árnyalat árnyékot, köztük sima átmenetet kell biztosítani.
 • Ha szükséges, töltse ki a szemét fekete nyilak.
 • Ha szeretné megnyitni a szemét, és kifejezettebbé tenné őket, Mozgassa a belső alsó szemhéjat fehér ceruzával. Vízállónak kell lennie.
 • A rúzs tökéletesen kombinálható a szem sminkel. Ha a szemet fényesen festik - válasszuk a meztelen rúzsot, és ha a szemek mérsékelt árnyalatúak, akkor az ajkak sápadt vagy korall árnyalatúak.
 • Ne felejtsd el a szemöldökét, amelyeknek meg kell felelniük a hajszínnek, és tökéletes formájúak.

Divat néz ki

Annak érdekében, hogy ne veszítsük el a sárga vagy citromos ruha alatt a megfelelő sminket, figyeljünk a hírességek képére, akik mindig tökéletesnek tűnnek az ilyen ruhákban.

 • Orosz felső modell Irina Shayk Mérsékelt sminket választottam a legmagasabb természetességgel a luxus citrom ruhámhoz. Tökéletes hang, hosszú szempillák és természetes árnyalatú ajkak - mindez lehetővé tette, hogy egy ilyen kép nagyon emlékezetes legyen.
 • Nem kevésbé érdekes az Angelina Jolie színésznő képe a szőnyegből, ahol a smink természetes árnyalatait is előnyben részesítette.
 • És itt van a gyönyörű Miranda Kerr Mindig kiegészíti a sárga ruhát, fényes rúzssal és gyengéd elpirulással, aminek köszönhetően az arca frissebb és ápoltabb.
 • szőke Blake Lively a sárga ruhát választva is szeret az ajkakra összpontosítani.
 • Sötét hajú hölgyek figyeljen a képre Kim Kardashian amely fényes ajkakra, barackpiros és hosszú szempillákra összpontosít.

Ha még mindig nem döntött el arról, hogy melyik ünnepi vagy esti sminket választja a megjelenéshez, akkor mindig emlékezzen az alapszabályokra.A szemekre összpontosítva, ne vigyük túlzásba az ajkaddal (és fordítva), különben a sárga ruhában babává válhatsz.

Hogyan készítsünk sminket a sárga ruha alatt, lásd az alábbi videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok