Esti smink

Esti smink

A kozmetikumok helyes és helyes használata igen bonyolult kérdés. Szükséges, hogy helyesen válasszuk ki az összes elemet és színt, hogy egymással kombinálódjanak és illeszkedjenek az alkalomhoz. Esti smink nagyon más, mint a mindennapi. Világos árnyalatokat, kontrasztokat, érdekes kombinációkat feltételez. Általában elég nehéz kiválasztani egy eseménystílust, és figyelembe venni egy személy minden jellemzőjét, így sok nő inkább a szakemberek tapasztalatára támaszkodik. De elég gyakorlással és vágyakkal, hogy bármilyen lány ereje alatt esti sminket hajtsanak végre. Kövesse néhány egyszerű szabályt.

Mi az esti smink?

A make-up nyilvános és hétköznapi naponta nagyban változik. Egy különleges esemény vagy este általában egy hölgy képét határozza meg: frizurát vagy stílust kell tenni, a ruhákat helyesen kell kiválasztani. Válasszon cipőket, kiegészítőket, és természetesen végezzen különleges esti sminket.

A különleges alkalom szépen és helyesen történő kiegyenlítése érdekében győződjön meg róla, hogy elkészül. Ehhez megtekintheti a divat magazinokban és az interneten található fényképeket, válassza ki a megfelelő lehetőséget. Javasoljuk, hogy létrehozzon egy mesterkurzust a létrehozásában, és jobb - egy videó, amely példát mutat az összes kozmetikumok alkalmazására. Természetesen mindez szükséges, ha nincs elég tapasztalata az ilyen ügyekben.

Egy lánynak, aki maga készít egy esti képet, szüksége van egy szépségérzetre. Nem tehetsz anélkül, hogy arányos érzés lenne, olyan könnyű, hogy elviseljék a folyamatot és túlterheljék az arcát fényes árnyalatokkal. Szükséges a megfelelő árnyalatok kiválasztása, hogy egymással kombinálódjanak, valamint összhangban legyen a bőr, a haj és a szem, a ruhák és kiegészítők színével.

A legfontosabb dolog ebben a kérdésben - próbálja ki a smink új verzióját, próbáld ki magad. Ne felejtsük el, hogy a kívánt modell képét professzionális stylistok és sminkművészek készítették. Figyelembe vették az arcának, a szín típusának és a bőrszínének, a hajának minden paraméterét.

Ne felejtsük el a következőket: az egy személynek való megfelelés nem felel meg a másiknak. Ideális megoldás az lenne, ha néhány nappal a tervezett esemény előtt próbálja ki a sminket. Tehát győződjön meg róla, hogy a választott opció megfelel Önnek, és szükség esetén javítsa néhány olyan szakaszt, amely nem tűnik nagyon sikeresnek.

Jellemzők és előnyök

Egy esti megjelenés létrehozásakor figyelembe kell venni a smink egyes funkcióit különleges alkalmakra.

Először is, az ünnepséghez csak kiváló minőségű és bizonyított kozmetikát kell használni. Ez különösen igaz a bázisra, mert attól függ, hogy mennyi ideig tartanak minden más eszközt, és hogyan fognak viselkedni különleges körülmények között (például ha elkezdesz sírni a boldogságtól egy esküvőn, ha erős dőlés vagy eső esik a dátumra) . Egy bizonyított eszköznek kell lennie annak a ténynek, hogy senki nem akar hirtelen találni piros allergiás foltokat egy kimerült arcon, mielőtt kimegy. Ezért kell a kozmetikai termékek megválasztását előre megtenni, hogy ne kerüljön a kellemetlen helyzetekbe.

A lányok tanulmányozzák az arcukat és a testüket, megtanulják, hogyan kell megfelelően bemutatni érdemeiket és elrejteni a hibákat. Ez vonatkozik a smink művészetére is. Különböző eszközök segítségével felhívhatja a figyelmet a megjelenés kellemes tulajdonságaira, és nem különösen sikeres lehet rejtve vagy rejtve.

Megfelelően kiválasztott szem smink megnövelheti őket, kifejezheti őket, megfelelő formát adhat nekik, még fokozhatja az arc árnyékát és az általános vonzerejét. Speciális szerszámok segítségével szükség esetén korrigálhatja az ajkak, az arccsontok, az orr és az arc kontúrok alakját. Most már rengeteg termék található a kozmetikai piacon, hogy kijavítsa az arcot és hozzon létre bármilyen kívánt hatást.

A mindennapi képben a legtöbbször a szemre helyezik a hangsúlyt, ami kifejezettebbé és vonzóbbá teszi őket. Az ajkak gyakran használják a rúzs meztelen árnyalatait, hogy hangsúlyozzák a nőiességet és a természetességet.

Este szabadon kísérletezhet a színekkel és kontrasztokkal. Azonban még mindig szükség van a jól ismert szabály követésére: úgy dönt, hogy kiemeljük az ajkakat vagy a szemet. Az egyik vagy másik opció kiválasztásával az arc egy bizonyos részét kifejezettebb és vonzóbbá teheti. Ez nem jelenti azt, hogy a másik rész smink nélkül, az egész képnek harmonikusnak kell lennie. Egyszerűen ezek az elemek kevésbé fognak kiemelkedni, és elkapják a szemet.

A sminkművészek több alapvető szabályt azonosítanak egy speciális kép létrehozásához:

Az eredmény leginkább esztétikusnak és vonzóbbnak tűnt, ezért az arcot fel kell készíteni a kozmetikai termékek alkalmazása előtt. Ez a szabály mindenféle sminkre vonatkozik. Az arc felületét alaposan meg kell tisztítani az előző kozmetikai és bőrmirigy rétegből.

A bőrnek simanak kell lennie, próbálja meg tökéletesíteni a felületet. Ennek eléréséhez speciális szerszámokat használunk a súroláshoz és a hámláshoz. Ügyeljen arra a tényre, hogy elég hatékonyan, de ugyanakkor óvatosan kell cselekedniük. Elvégre meg kell szüntetni az epidermisz károsodását és különböző irritációkat, negatív reakciókat.

A bőr tisztítása és előkészítése után a tonális termékek használatát kell kezdeni. A bőr tonizálását nem szabad elhagyni, még akkor sem, ha az epidermisz közel van a tökéletességhez. Ez még az arcot is segíti, és elrejti a legkisebb hibákat, így a felület tökéletesen sima és szép.

Különösen azt kell gondolkodnod, hogy a dermisre hajlamosak a zsírra hajlamosak. A lényeg az, hogy helyesen válasszuk ki a tónusok árnyékát, meg kell egyeznie a bőr borításának természetes színével. Vigyen fel egy speciális kefével vagy szivaccsal, óvatosan árnyékolva. Semmi esetre sem lehet látható hanghatár. Ez hanyag és vulgáris megjelenést fog adni az arcnak. A port az arcra alkalmazzuk, hogy megszilárdítsuk a bázist és leküzdjük a felesleges fényt. A por áttetsző, fényes (az arcszínnek megfelelő) árnyalattal, vagy nem feltűnő csillogással.

Nem tudjuk elfelejteni a szemöldökét. A teljes smink létrehozásához kétségtelenül nagyon fontos a szem smink. Mindazonáltal nem lesz tökéletes a megfelelő alakú szemöldök nélkül. Nem számít, mennyire jól néz ki a természetes formájukban, még mindig meg kell tisztítani, eltávolítani az extra hajat, korrigálni és rúzssal vagy géllel rögzíteni. Szükség esetén árnyékolhatja a szőrszálakat speciális festékkel, vagy használhat speciális ceruzát, szemhéjfestéket vagy szemöldökét.

Ne feledje, hogy a haj színe nem különbözhet a haj árnyékától a fejen több mint két árnyalattal.

Típusú smink

Az esti kijáratokkal kapcsolatos smink hangulatban és teljesítményben változhat. A következő lehetőségek állnak rendelkezésre:

 • klasszikus. Ez az opció univerzális és alkalmas kulturális színházi vagy filmes előadásokra, valamint romantikus estekre.
 • klub. Ez a faj a legbátrabb, kontrasztosabb és világosabb. A kozmetikumok és virágok használatát gyenge fényviszonyokra kell tervezni. Alkalmas lehet a pártokban, klubokban, tematikus találkozókon való használatra.
 • dolgozó. Néha kollégáinkkal együtt nem csak dolgozunk, hanem szórakoztunk.A munkahelyi pártok különféle esti sminkeket igényelnek, amelyek merészebbek és kifejezőbbek lesznek, mint a mindennapi, de nem lépik túl a vállalati etikát.
 • különleges. Ez a nézet valóban különleges képek létrehozására szolgál - például esküvőre vagy hasonló fontos ünnepekre.

Kiválaszthatja a szelíd és könnyű pótlást azoknak a lányoknak, akik nem szeretik a fényerőt. Úgy néz ki, mint egy klasszikus, de ugyanakkor ez az opció még inkább „légy”. Nem feltétlenül használja a sötét színeket, nem kell a nyilakat összegeznie, és világos világos körvonalakat készítenie. Helyénvaló ragyogó por, csillogás, csillogó árnyékok és csillogás, ragyogó árnyalatokkal ellátott rúzsok használata. Ez az opció akár önállóan is elkészíthető.

Ezzel készíthet egy este nyári, szokatlan képet, amely alkalmas szőke és barnák számára.

A különleges szemhéjfestéket a természetes szemszínnek megfelelően kell kiválasztani. Ebben az esetben megfelelőnek tűnik, kedvezően hangsúlyozza a lány természetes szépségét. A következő hasznos ajánlásokat emelhetjük ki:

 • Gyönyörű zöld szemek választhat a színeket az esti smink számára egy igen széles tartományból. Még fényes kontrasztokat és árnyalatokat is elhelyeznek - így a képed felejthetetlen és szexi. A legfontosabb dolog - ne ismételje meg az írisz árnyékának árnyékát. Ha szürke lesz, jobb, ha elkerüljük a szürke árnyékok bőségét. A zöld szemek esetében a könnyű alkotórész alkalmas, nem túlzottan nagy vagy kettős nyilakkal terhelve. Az ilyen szemceruza miatt a szem keskeny és unalmas lesz.

A zöld szemű hölgyeknek nem ajánlott rózsa vagy őszibarack árnyalatai. Kiválaszthatja a piros és lila telített árnyalatait. A kék és a zöld is óvatosan használható, lehet, hogy nem nagyon nyereséges az íriszrel való kombináláshoz.

Ötletek az esti smink megteremtéséhez a zöld szemek számára az ilyen írisz színű csillagokból készült fényképek: Angelina Jolie, Fergie, Mila Kunis, Catherine Middleton.

 • Barna szemű lányok megengedheti magának, hogy az árnyékokban szinte minden színt használjon. Talán csak rózsaszín és piros színárnyalat kerülne. Fáradhatnak a szemed és megrémülhetnek, a megjelenés nem lesz friss. Általában sötétebb gammát használnak az írisz ezen színének elkészítéséhez, kivéve azokat az eseteket, amikor vizuálisan meg kell szélesíteni a szemrészt.

Tökéletes barna szemű barna smink. Az ilyen lányok általában bármilyen technikát és szinte a teljes színskálát illik. A lényeg az, hogy ügyesen egyesítsük a haj, a ruházat és a bőr használatát.

A választás során a hírességek által létrehozott képre koncentrálhat, saját magára és egy konkrét kihívásra adaptálva. Olyan híres hölgyek, mint Audrey Hepburn, Jessica Alba, Natalie Portman, Megan Fox, Monica Bellucci barna írisz.

 • Szürke szemek jól nézhet ki megfelelően kiválasztott árnyékokkal. A szivárványhullámtól függően ki kell választani a smink színét. Ha egy szürke árnyalat kékre változik, akkor az árnyékok árnyékának hasonlónak kell lennie, de nem egybeesik az íriszrel, de kissé világosabb és gazdagabb. A lila, rózsaszín és arany színek is jóak a szürke szemekhez.

A szürkés iris zöldes árnyalata támogatja a réz vagy az arany árnyalatokat, melegséget és mélységet biztosít.

A gyöngyös árnyalatok szintén jó megoldást jelentenek a szürke szemű lányok számára. Hangsúlyozzák és hangsúlyozzák a figyelmet a szemekre.

Egy példa a szürke szemű hölgyek sminkére a csillagok kimeneteiben: Adriana Lima, Natalia Vodyanova, Amanda Seyfried.

Az árnyalatok kiválasztásakor fontos a fürtök színe:

 • szőkék jobb, ha nem használ túlságosan világos és sötét árnyalatokat.Az árnyékok fényesek lehetnek a nacre-nal, és a szemek árnyékolhatók, pl. A szemceruza barna színt is választhat, így nem erősen ellentétes a bőrrel és a hajszínnel. A rúzs azonban különböző pasztell, rózsaszín vagy világos sáfrányokat választhat. Az ajkak világos színe emlékezetessé és azonnalivá teszi a képet.
 • barnák csak válasszon ki egy palettát magadnak, mert minden hang erősíti a természetes fényt. A csillogó árnyékok jól illeszkednek a szemükhöz, míg csak egy árnyalatot használhat, vagy túlcsordulhat a szokásos árnyékok. A nyilakkal kísérletezhet. A szín lehet a szokásos fekete és szokatlan - lila vagy zöld. A sötét hajú lányok számára a vörös vörös színárnyalatú rúzs fog tenni.
 • barna haj tökéletes árnyalatok áthelyezése a világos rózsaszín tónusokból a gyöngyházba a lila és a grafitfekete között a sarkokban. Ezüst is jól néz ki egy barna hajú szem sminkben. A rúzs vagy a fényes fény lehet Bordeaux-ot vagy sárgarépát emlékeztető hangok.

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

Az esti smink kozmetikáját kell választani, számos tényezőre összpontosítva. Szükséges figyelembe venni a megjelenés színeit, a szem árnyalatait, a hajat, a bőrt, a ruhát és a kiegészítőket.

A legfontosabb dolog - különös alkalomra a kozmetikumoknak is különlegesnek kell lenniük. Neki sokkal több igényt követel, mint nap. Nagyon tartósnak és magas színvonalúnak kell lennie, nem gördüljön le, és nem változtathatja meg a megjelenését az egész esemény során. Ünnepi kép létrehozásához professzionális eszközöket használhat. Ők pontosan teljesítik feladatukat, és hosszú ideig fognak tartani. Gyakran jobb, ha vízálló termékeket használ, különösen akkor, ha a szemét. Kiválaszthatja magukat a kozmetikumok és a szokásos tömegáruk közül, de mindenképpen magas minőségűnek és bizonyítottnak kell lenniük.

A sajátos kozmetikai termékek kiválasztásához jobb, ha online vagy magazinokban keressük meg az Önnek megfelelő smink beállításokat. Gyakran előfordul, hogy az internet teljes tanulságokat talál, nemcsak az összes szükséges eszközt képviseli, hanem azt is, hogy hogyan kell helyesen használni őket.

Az árnyékok, a szemceruza és a szempillaspirál kiválasztásakor ügyeljen az írisz természetes színére. Egyes színek hangsúlyozhatják és kifejezhetik. És mások elhalványulnak, szűkebbé teszik a szemet, és a megjelenés elhalványult és nem vonzó.

Helyesen válassza ki a smink alapját. A minősége attól függ, hogy a kép hogyan fog tartani az esemény egész ideje alatt. Győződjön meg róla, hogy kiválaszt egy tonális alapítványt, amely jól illeszkedik a bőrszínhez. Szükség esetén látogassa meg az arcszobrászat palettáját. Ez segít elrejteni az űrlap hiányosságait és kijavítani a hiányosságokat, valamint hangsúlyozni és kiemelni az előnyöket.

Ne felejtsd el a szemöldökét. Szükséges, hogy nemcsak alakjuk tökéletes legyen és alkalmas legyen az arc alakjára, hanem szükség esetén árnyékolásra is. Ha egy pártba megy, akkor világosabb és telítettebb színben jelölheti őket, mint a nappali. Ellenkező esetben csak elveszhetnek (összehasonlítva a szemek és az ajkak gazdag tervezésével).

A Blush kiemeli az arccsontokat, és megadja a frissesség és teljesség képét. Meg kell választania a színét a teljes make-up főkulcsa alatt. Ha hideg árnyalatokat használ (kék, szürke vagy lila), és a rúzs a rózsa, a cseresznye vagy a málna színe, vegye figyelembe a hideg rózsaszín elpirulását. Ha az alaphang meleg, kiválaszthatja a tégla- vagy barackhangokat. Tökéletesen kombinálják a barna és arany gamma árnyalatait, a rúzs a korall, a tégla, valamint a bézs és arany színét.

A smink, a ruhák és a haj alapszínétől függően a rúzs vagy a fényesítés jobb. A "hideg" barnáknak alkalmasak a cseresznye, sötétvörös vagy borszínű rúzs árnyalatai.A szőke is használhat finom, rózsaszín és meztelen tónusokat, vagy fényes és gazdag skarlátot.

Hogyan kell jelentkezni?

A ma gyártott kozmetikumok kiváló minősége és a professzionális termékek elérhetősége miatt minden hölgy szép estélyi sminket készíthet magának otthon.

Ahhoz, hogy mindent helyesen és pontosan tegyen, győződjön meg róla, hogy gyakorol. És ez nem csak az első alkalommal, hanem minden új kép esetében is releváns. Lehetőségeket találhat egy vagy több kép online létrehozására. A videó tárhelyeken és a különböző webhelyeken sok olyan utasítás található, amelyek elmagyarázzák, hogyan kell lépésről lépésre elvégezni a tökéletes kép létrehozásához szükséges lépéseket.

Érdemes megfontolni azokat az alapvető szabályokat, amelyeket figyelembe kell venni egy esti smink létrehozásakor. Először elő kell készítenie az arcot, és alapot kell teremtenie a kozmetikumok alkalmazásához:

 • A bőrt először alaposan meg kell tisztítani. Ezt megfelelő krémek, gélek vagy habok segítségével végezheti el. Szükség esetén puha bozót vagy hámlasztás segítségével maximalizálhatja a bőrt és tökéletesen sima és tiszta.
 • A tisztított epidermiszre alapot kell alkalmazni a sminkre. Ezt megelőzően használhatja a gondozót (ha szükséges). Gondosan ügyeljen arra, hogy jól kombinálódjanak egymással, és ne ütközzenek egymással.
 • Az alapítvány segít javítani a dermis esetleges tökéletlenségei és egyenletes hangja. Jobb, ha egy speciális kefével vagy szivaccsal alkalmazza, puha vezetési mozdulatokkal. Ne felejtsük el a gondos árnyékolást, a hanghatár nem lehet észrevehető. A szem alatti zúzódások vagy kifejezett pattanások és gyulladások esetén használjon rejtegetőt. Tehát az arc tökéletes lesz.
 • A port fel lehet használni, majd elpirulni. Minden terméket nagy puha kefével használnak.
 • Különleges alkalom smink lehetővé teszi speciális tonális eszközök használatát, így a bőr puha ragyogást biztosít. Használhatja a chimmert és a kiemelőket is - a lényeg az, hogy mindenre szükség van egy intézkedésre.

A szemek tervezési fázisa, talán a kép elkészítése során a legnehezebb. Ez pontosságot és bizonyos készségeket igényel, amelyet csak tapasztalattal lehet megszerezni. Ez magában foglalja az árnyékok árnyékainak, szemceruza és szempillaspirál megfelelő kiválasztását, a szem méretének és alakjának megfelelő típus kiválasztását. Minden kiválasztott színt össze kell kapcsolni, valamint az írisz és a ruha árnyékához. Sok lehetőséget találhat arra, hogy a szem sminket egy lépésről lépésre vakációra tegye.

Először szemöldöket kell rajzolnia. E nélkül, még egy tökéletesen kialakított látás is hanyagnak látszik. Tekintse meg az alábbi irányelveket:

 • A szemöldök vonal tökéletesa felesleges hajat csipesszel kell eltávolítani.
 • Szemöldök túl könnyű, ha szükséges Egy ceruzával vagy különleges árnyékokkal árnyalhat. A szemöldök színének meg kell felelnie a haj fejének hangjának, egy vagy két tónus különbsége megengedett.
 • Ügyeljen arra, hogy fésülje be a szőrszálakat és rögzítse azokat gélnel. Tehát a nap folyamán formában maradnak. A gél segíti a haj ápolt megjelenését és egészséges ragyogását.

Különböző szemszínekhez a megfelelő árnyalatokat kell használni.

 • Szürke szemek megfelelő árnyalatú szürke, kék, rózsaszín. De a vörös tónusok könnyes és fáradt megjelenést adnak nekik. Használhatja a szemceruza és a nyilak, így a megjelenés kifejezőbb lesz. Azonban az ultrablack verzió vizuálisan csökkentheti a szem méretét.
 • Barna szemű lányok barna, csokoládé, arany és rózsaszínes árnyalatok fognak közeledni. De a kék skála nem fog nagyon jól nézni. A kék és a kék-zöld árnyalatok elhanyagolhatók. A lila és sötét szürke színek is nagyon érdekesek lehetnek barna szemekkel kombinálva, különösen a füstös szemek változatában.Ez a színes írisz jól illeszkedik a fekete szemceruza és a szempillaspirál.
 • Zöld szemek van egy különleges fellebbezés, de nagyon óvatosan kell választania az árnyékok árnyékát. Lila és lila öltöny, minden hajszínnel zöld szemű. Az arany, az őszibarack és a bronz paletták is nagyon jól fognak kinézni. Ezzel a választással jobb a barna bélés és a hasított test előnye. Az árnyékok zöldes árnyalatai jól fognak kinézni a megfelelő kiválasztással.

Hogyan készítsünk esti órákat, hogy megnézd a következő videót.

Sminkművészek titkai

A ház esti képének létrehozásához türelmesnek kell lennie. A képnek mindenképpen meg kell próbálnia - tisztázni és korrigálni az árnyalatokat. Mindegyik hölgy saját kezével kiváló sminket tud végrehajtani, ha figyelembe veszi a szakemberek néhány ajánlását és munkájuk leírását:

 • A professzionális smink megismétléséhez fontos a megfelelő tónus alapja. Óvatosan kell kiválasztani a természetes bőrszín alatt. A szerszámnak jó minőségűnek kell lennie, nem eltömődnie kell a pórusokban, ne gördüljön le és ellenálljon a külső tényezők hatásainak. A tónusú világos lila pigmentek fáradt megjelenéssel és sárgasággal küzdenek, és zöldek - vörös kitörésekkel. A bőr hiányosságainak (akne, akne, gyulladás, sötét körök a szem alatt) korrekciójára rejtegetőket használnak, amelyeket a tonális eszközök előtt kell használni. A hangot puha, meghajtó mozgásban alkalmazzák. A szakértők tanácsot adnak a nedves szivacs használatára - a legegyszerűbb alkalmazás és a maszkhatás hiánya miatt.
 • A tónusszerszám hangjának kiválasztásával összpontosítson az esemény helyére. Ha a szoba sötét (például egy gyertyafényes vacsora vagy egy klubpárt), akkor válasszon egy eszközt, amely a szokásosnál világosabb hangot ad. Élénk fényben villog vagy világít, sötétebb hangot használhat.
 • A Contouring a fő divat trendeket tükrözi. Lehetővé teszi, hogy az arcod tökéletes alakja legyen, elrejtse a hibákat. Az arc ovális alakja ideálisnak tekinthető. Sötétebb árnyalatok segítségével szükség van arra, hogy olyan részeket alkossanak, amelyek túlmutatnak az ideális határokon, kevésbé észrevehetőek.
 • A por felhelyezése a hangszín tetejére rögzíti a sminket a bőrt bársonyos és eltávolítja az olajos fényt. Különös figyelmet kell fordítani a T-zónára, amely általában túlzott faggyúszekrécióban szenved. Vigye fel a port egy széles puha kefével egy kis összegű pénzzel. A morzsás változat vékonyabb réteget alkalmaz. A szakemberek azt tanácsolják, hogy a por egy kicsit könnyebb legyen, arany visszaverődéssel.
 • Ügyeljen arra, hogy tökéletesítse a szemöldökét és rögzítse őket. A szemhéjfestékeket a smink vagy tonális eszközök és a por alapjain kell alkalmazni. Az esti képben megengedett az árnyékok minden változata: villogás, gyöngyház, fényes árnyalatok.
 • Különleges kép létrehozásához a szemceruza használata szükséges. Ez azonban folyékony vagy szilárd lehet. Kísérletezhet különböző színekkel. A fényes smink használatához neon színeket használhat.
 • A végén a szempillaspirál alkalmazása Ezt a folyamatot különösen óvatosan kell végrehajtani. Az extra térfogat hozzáadásához a szempillaspirál alkalmazása előtt finoman porítsa össze a szempilláit. Javasoljuk, hogy a szerkezetet lassú és pontos mozgásokkal alkalmazza. A kívánt hatás eléréséhez egy speciális szempillaspirál segítségével hozhatja létre a hamis szempillák hatását. A termék több rétegét is felhasználhatja - különleges kifejeződés és fényes szín érdekében.
 • A szem sarkaiban vagy a teljes szempillantásvonalon használhatja a felső opciókat.
 • A rúzs a teljes kép függvényében kerül kiválasztásra. A hangsúlyt a szemekre vagy az ajkakra kell helyezni. A fényes szem smink segítségével meztelen rúzsot vagy csillogást használhat. Az ajkakra összpontosítva fényes és fülbemászó rúzs kerül alkalmazásra. A telítettebb szín érdekében két rétegben alkalmazható.
 • Blush az arcot frissebbé teszi, és smink - kész.Használja őket a visage általános tónusának, valamint a bőr és a hajnak megfelelően.

Gyakori hibák

A lányok és a nők kockáztathatnak hibákat, amelyek a képet vulgárisnak vagy triteálisnak teszik. Egy igazán elegáns smink létrehozásához vegye figyelembe a leggyakoribb hibákat:

 • Nem szükséges felvenni az árnyékokat csak a ruhák alatt. Ez unalmas és rossz, először is meg kell egyeznie az arc és a szín típusával.
 • Túl szoros és nehéz, nem divatosmég este is szokás létrehozni egy egyszerű képet.
 • Szoros határok a szemkörnyezetben csak a nyilak készítésekor engedélyezett, a többit árnyékolni kell.
 • Ne használja A század közepén nagyszámú gyöngy árnyék (különösen ragyogással telített) elegendő a század közepén.
 • Kiemelés a képen - vagy szem, vagy ajkak, de nem mind együtt.
 • Blush legyen mérsékelten alkalmazzák, és a szemöldök nem szabad túlságosan kiemelkedni.

Tippek a sminkesnek az esti smink alkalmazásának technikájára, lásd az alábbi videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok