Korall ruha smink

Korall ruha smink

Vannak színek, amelyek mindenki számára alkalmasak - barnák, szőke, vörös hajúak. Coral - egyikük. Ez egy nemes árnyék, amely királynővé tehet vagy nagyon szokatlan képet hozhat. Képesnek kell lennie ilyen összetett színek viselésére, és az egyik szempont, amely az általános stílusért felelős lesz, ügyesen kiválasztott smink.

El kell kezdeni a célok szétválasztásával, kiemelve bizonyos különbségeket a smink típusaiban.

A ruha lehet nyár vagy nap. Ebben az esetben a smink közelebb kerül a természetes árnyalatokhoz. A második lehetőség az, amikor a ruhát egy estére választják ki. Ebben az esetben a kitöltés más lesz. A hibák elkerülése érdekében gondosan meg kell értenie az árnyalatokat.

Figyelünk egy figyelmet a korall ruha alatt álló sminkről egy ünnepségre.

Nyár / nap

A nap első felének stílusai vagy a forró napok eltérőek, de általános irányok vannak. Valószínűleg a hosszúság a térdeken végződik. Lehet, hogy a ruhában rengeteg „levegő” és kötet alakul ki, melyet frillek vagy fodrosok alakítanak ki. Lehetséges, hogy a derék egy övvel vagy kis lánccal ellátott tartozékkal lesz díszítve. Bizonyára a fejedben már elkészítettél egy bizonyos ruhadarabot. Egyetértek, a sötét füstös szemek egyáltalán nem illeszkednek ehhez a képhez.

A szemek kiemeléséhez az alábbi színeket és stílusokat használhatja:

  • Természetesen a fém árnyalatok szívesen láthatók. Arany, ezüst, bronz - ezek a színek univerzálisak, barnára és szőkere is alkalmasak. A szem sarkában elhelyezett ezüstből szép aranyat, majd bronzot hozhat. Ha ez a smink jól árnyékolt, az arca nagyon szelíd és vonzó lesz.
  • Hozzáadhatsz egy kis csillogó piszkos rózsaszínet a szemedhez. Egy ilyen „poros” kétértelmű szín a napi sminkben csak egy extra árnyékot ad. Ha kissé sötétebb árnyalatot alkalmaz az alsó szemhéjra, a szemed nagyon kifejezővé válik, de nem fognak átmennie a szélén. Nem használhatja a szem alapját, hogy ne adjon további színpigmentet, ami az árnyékok része. Ezután a smink kevésbé lesz rettenetes.
  • Barna szemekkel nagyon szép piros lesz, és nem fakul, hanem elég fényes. Annak érdekében, hogy a kép ne jöjjön be az esti órákba, ne festje meg az ajkát forró virágokkal. Próbáljon átlátszó fényes vagy matt rúzsot alkalmazni, amely árnyalatban hasonló a természetes színéhez. Ne vigyük túlzásba a tetővel és a kiemelővel.
  • A zöld szeme nagyon unalmas, szürke színű lesz nagyon diszkrét és diszkrét. Szerezzen egy kis füstös megjelenést, amelyet bogyó vagy narancssárga rúzs egészíthet ki.
  • A legdemokratikusabb lehetőség az arc egyenletes hangja, a szemhéjra és a szempillákra alkalmazott áttetsző alap, sötét szempillaspirálral festve. A lehető legegyszerűbb, de látható, hogy magadra törődsz.
  • Nem rossz és a kontraszt kék vagy aqua fényű sminknek tűnik. Ő tökéletes barna szemű barnák.
  • A meztelen smink mindig előnyös. A lehető legtermészetesebbnek tűnik, és tökéletesen illik a ruhákhoz. Kombinálja a matt és a fényes elemeket, hogy a megjelenés érdekesebb legyen.

Hét korall ruha smink opció elegendő ahhoz, hogy minden nap másképp nézzen ki. Változtassa az árnyalatokat, a technikákat és javítsa a készség sminkesét.

este

Ha most minden nap tisztában van a nap sminkjével, akkor még meg kell ismernie az esti arculatát.Amikor több tucat lágy lámpa gyengéden megvilágítja az étterem vagy bár szobáját, a könnyű zene játszik, mindenki jó hangulatban van, és hirtelen megjelenik egy csodálatos korall ruha a padlón, a sminknek igazán tökéletesnek kell lennie. A személynek pillanatnyilag "színekkel kell játszania". Tehát érdemes kiírni a lehetőségeket:

  1. A szemeit sötét füstös szemek borítják, mint egy vastag köd. A bőrtónus hasonlít a porcelánhoz, csak egy kicsi blush díszíti az arcát, és a ragyogó rúzs ragyogó színe kiemelkedik az ajkakon. Nagyon vonzó, klasszikus megjelenés, melyet nem lehet megtalálni. Töltse ki nagy fürtökkel, és tényleg királyné válik!
  2. Talán a ruhád nagyon világos sziluettje, még szigorú. Akkor természetesen klasszikusnak kell lennie. Tökéletes fekete nyilak, egy sima arc, a leginkább egyenletes hangzással, kissé kiemelve egy bronz- vagy rouge arccsont és egy hűvös vörös rúzs árnyalatával, ami segít a fogak vizuális megvilágításában. Ez a kép mindig a helyén van, mindig nyer, lehetetlen nem figyelni. A saját kezével újra felépíthető.
  3. Egy másik hihetetlenül vonzó lehetőség, amely tökéletesen kombinálható a ruha színével egy időben a görög smink. Az Olympus istennőjének érezze az arany árnyékokat a felső és az alsó szemhéjra, és a szemöldök alatt és a szem sarkában (közelebb a templomhoz) csokoládét vagy bronzszínt ad. A szempilla növekedési vonalak kiemelik a fekete vagy sötétbarna színt. Használhat egy ceruzát és egy árnyékot vagy egy szemceruzát. A szem és az orr közötti lyukban „csepp” néhány fényes árnyékot vagy kiemelőt. Amikor elkészült, gondosan keverje össze mindent úgy, hogy a színtől a színig terjedő átmenetek a lehető legegyszerűbbek legyenek.

Az ajkak ezzel a sminkkel jobb, ha nem túl fényesek. Használhatja a meztelen rúzsot. Ha matt árnyalatokat és csillogást választ, akkor jobb, ha előnyben részesítjük az első opciót, mert a szemek és így egy fémes fényt adnak.

Szemöldökformálás

Az esti smink bármely technikájában nagyon fontosak a szemöldök. Ne felejtsük el, hogy egymásra rakják, és adják meg a megfelelő alakot. Ha szeretne kötetet hozzáadni, jól árnyékoljon egy ceruzát vagy szemöldök árnyékot az orr közelében. Jobb elkezdeni egy átlátszó vonal rajzolását, amely a formát középen jelzi. Ügyeljen arra, hogy fésülje a szőrszálakat. A viasz vagy gél segítségével kijavíthatja őket - az ilyen alapok nem engedik meg a döntő pillanatban.

Most, hogy minden ilyen tudásod van, nem olyan nehéz létrehozni egy emlékezetes képet.. Valószínűleg egy ilyen sorozattal egy újabb korall ruha jelenik meg hamarosan a szekrényben.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok