Pódium smink

Pódium smink

A divatipar titokzatos világ. Számos kreatív szakma képviselői, például fotósok, sminkművészek, divattervezők, fodrászok, stylistok, tervezők, olyan szakemberek, akik mesterműveket alkotnak munkájukban.

Divat stílus smink a nagy divat világának fontos eleme. A gyűjtemény képének létrehozásához egy dobogós make-up szükséges, gyakran túlmutat a szokásosnál, szokatlan, futurisztikus, a divat és a jövő trendjeit is megjeleníti.

Kezdetben a smink célja az volt, hogy a show során a nézőt a tervezői kollekciótól ne szüntesse meg. A modellek és arcuk háttérként, fehér lapként szolgáltak, a fókusz a ruhák és kiegészítők voltak.

Ezek az íratlan szabályok az első alkalommal megsértették az angol couturier-t John Galliano. A szerző kollekciójának bemutatóján mindenki látta, hogy a dobogós make-up fontos elem lehet egy színes show-ban, amely egy olyan kép része, amely egy tervezési ötlethez működik.

A pódium smink a művészeti szakemberek önálló formájává vált.

Divat stílus

A divatbemutatóknál a modelleknek tökéletesnek kell lenniük. A fő módja annak, hogy elrejtse az arc bőrének minden hibáját, így a lány tökéletes - ez egy professzionális smink. Egy tapasztalt make-up művész nagyon rövid idő alatt dolgozik a modellben, a műsor során. A szervezők minden percre számítanak, egyes modellek többször változtatják a ruhákat az egész műsor során.

Ezért a dobogós smink nagyon praktikus és ellenáll a magas hőmérsékletnek és a mechanikai stressznek. Végül is, a modellek munkája órai hosszú bemutatók, számos álcázás, ragyogó fény irányul rájuk, több száz villanás.

A dobogós sminket nem szabad elhomályosítani a hő hatására.

Ugyanakkor világosnak kell lennie a szélső sorok nézőinek, hogy láthassa őt, fotósokat.

A kifutó sminkje a színpadi smink technikájával történik. A képalkotás során a professzionális sminkművészek kötelesek figyelembe venni a fényképezés törvényeit, az optika hatásait, mivel az ilyen smink szcénákhoz, fotózásokhoz és videofelvételekhez készült.

Alkalmazási technika

Az első lépés, amikor sminket alkalmaz egy show-ra, sima, sima hang. Ez a háttér, amelyen a sminkművész új fantázia képet készít a gyűjteményről. Szükséges minőségek tónusos alapon - tartósság, megbízhatóság és praktikusság. A modell arcának mattnak kell lennie. Hosszú idő után is elfogadhatatlanok a foltok, a zsíros csillogás, a kozmetikai hengerlés. A make-up make-up krém egy szivaccsal van felhordva, amely lehetővé teszi a kozmetikumokban lévő felesleges nedvesség eltávolítását a bőrből. A hang javításához a professzionális por. Hagyományosan az arcra, a nyakra és a dekoltázsra alkalmazzák.

Szemek - a modell arcának leginkább kifejező része. A sminkművészek a gyűjtemény kreatív feladatától és ötletétől függően különböző dekorációs kozmetikai eszközöket, különböző technikákat használnak. Használja a szemhéjfesték fényes tónusait, lehet, hogy nagy a nyilak a szem körül - fekete vagy kontrasztos színek.

Ha a fókusz az ajkakra fókuszál, ebben az esetben a leggyakrabban természetes színekben maradnak.

Az ajkak készítésekor A make-up művészek fényes árnyalatú rúzsot használnak - rubin, szilva, bordó és klasszikus vörös.

A képtől függően az ajkak ragyogással és strasszokkal díszíthetők. Egy átlátszó kontúr a ceruza használatával érhető el. Néha a rúzsra por kerül, ami az ajkakat bársonyosá teszi.

Nagy jelentőséget tulajdonítanak a szemöldöknek. A mesterek olyan természetes árnyalatot érnek el, amely a legjobb kombinációban van a modell hajszínével. Szemöldök-korrekció szükséges a divat trendjei szerint.Megadják az optimális formát a szélességben és vastagságban. A szemöldökmodelleket nem szabad elhalványítani.

Lehetőség van grafikus mintázatot alkalmazni az arcra scotch szalaggal és egy sor ecsettel.

Megkülönböztető jellemzők

A macskaköves smink nagyon különbözik attól, amit szoktunk, amit naponta szembe kell néznünk.

A szalon smink elrejti az arc és a szabálytalanságok összes hibáját. Divat-stílusú smink nagy jelentőséget tulajdonít a fényes egyéniségnek. A megjelenés jellemzői hangsúlyozzák, még túlságosan is: az arc domborzati felülete, túl mély szeme, túl széles ajkak.

A szalon változatban a fő az ovális arc kialakulása. A divatipar értékeli a teret, így a smink segítségével a sminkművészek kifejezetten hangsúlyozzák az állkapocs kiemelkedését.

A macskaköves smink jelentősen különbözik a mindennapoktól. Világosabb, konvexebb, és különféle effektusokat használnak.

A kollekció hangulatától függően a make-up mesterének tervezői koncepciója különböző típusú dobogós sminket használ a sminkhez.

A természetes kép nagyon értékes, valamint a tiszta, szinte észrevehetetlen hatás a smink hiányának arcára. Rúzs - csak bőrszín.

Az avantgárd kép létrehozásakor árnyékokat és rúzsokat alkalmaznak szokatlan kontrasztos színekben. Példa erre a fekete gótikus smink.

Glamour kép. A neve önmagáért beszél. A dekoratív kozmetikumok élénk színei hagyományosan megkülönböztetik a szemeket és az ajkakat.

A sminkművészeknek a képalkotás során végzett munkájukban a smink szabályait kell követniük. A sminkművész soha nem felejti el a trendeket, még akkor sem, ha retro stílusú képet készít.

Néha, az eredeti ötlet megtestesítéséhez a természetes szépséget fel kell áldoznunk: az ajkak vastagabbak, a szemöldök szélesebbé válik, az agresszivitásnak kell tekinteni, túlságosan hangsúlyozni az arccsontokat. Összességében egy mestermű keletkezik, csodálva annak irreálisságával.

Néhány trend ebben a szezonban

  • Vörös ajkak. Hangsúly az ajkakon a klasszikus vörös rúzs. Ezek lehetnek semleges sminkekkel, valamint más fényes díszítéssel. Ez például a sötét haj, vastag szemöldök, erősen leeresztette a szemét - ez a tendencia a nyolcvanas évek stílusában.
  • Gothic. A divattervezők ebben a szezonban örömmel fogadják a gótikus megjelenést. Fekete ajkak vagy a lehető legközelebb a feketehez, az érett szilva színe. A gótikus dobogós stílus szemei ​​szokatlan vonalakkal vannak kialakítva, fehérített szemöldökkel.
  • Grafikus fekete szemek. A füstös árnyékok, ívelt kontrasztvonalak, a fekete árnyalataiban.
  • Tiszta sorok. Ez a trend magában foglalja a szemhéjfesték széles választékát: háromszög alakú macskaszemek, további árnyalatok további kettős vonalai.
  • Szem smink nélkül. Üdvözöljük a természetes sminket, a természetes ajkakat, a sugárzó arcot, az árnyékok, a szempillák és a szemöldök teljes hiányát.
  • Fókuszban a szempillák. Annak ellenére, hogy ez a szezon fontos természetes smink, hangsúlyozhat néhány funkciót. Például a hamis szempillák teljesen megváltoztathatják a képet.

A divatbemutatók több évszakra mutatnak trendeket. Elutasítják őket, ha új trendekről, színekről és mindennapi sminkről beszélnek.

Kipróbálni akar? Ez a lépésenkénti videó tanfolyam segít létrehozni egy ragyogó dobogós sminket!

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok