Öltözködés

Öltözködés

Úgy tűnik, hogy sok embernek van egy szigorú szettje a nadrágokból és a dzsekikből, amelyeket a munkahelyen, az irodában vagy ünnepélyes eseményeken helyeztek el. A két részből álló ruha azonban nem csak szigorú és tisztán üzleti lehet. A helyes választás segítségével stílusos megjelenést hoz létre és nagyobb bizalmat ad magának.

Mi az

A klasszikus változatban a két részből álló ruha egy kabát és nadrág ugyanazon anyagból. A nőknél ez leggyakrabban kabát, szoknya vagy szoknya kabát. Ha nincs ideje gondolkodni a képeden, gyorsan el tudod helyezni egy ilyen öltönyt, és egyezhet meg egy üzleti személy képével. Ahhoz, hogy oda menjen dolgozni, üzleti találkozóra, bankra, kormányzati szervekre, interjúra, vizsga.

A modell jellemzői és előnyei

Az ilyen jelmezek univerzálisak. Nem kell a dolgok kombinációjára gondolkodnia, egy kétrészes öltönyt helyezve, de ugyanakkor meg is szakíthatja a készletet, új dolgokat hozhat létre más dolgokkal. Így a dzseki kombinálható farmerrel vagy más nadrággal. Egy öltönyös nyakkendővel formálisabb megjelenésű lesz, és anélkül már nem informális rendezvényekre is eljuthat - például egy éjszakai klubba vagy egy bárba.

A nők különböző lehetőségeket is kombinálhatnak: a nadrág helyett viseljen kabátot vagy kabátot, és ruhát, és nadrágot, kardigán, blúz vagy ing.

A tartozékok keresése sokkal kevesebb időt vesz igénybe, mivel a bázis már ott van, és csak néhány dolgot kell felvenni a kép elkészítéséhez.

Divat trendek

A nők számára a tervezők a fényes jelmezeket választják, kontrasztos csíkot használhatnak. A nadrágot az aljzatra lehet felhajtani, vagy emlékeztetni a barátja nadrágjaira. A derékra fókuszálva van egy felszerelt kabát vagy kabát. Nagyon népszerű egyenes nadrág rövidítéssel.

Hogyan válasszuk ki

A ruha kiválasztásakor el kell döntenie, hogy milyen célokra van szüksége. Ez csak egy munka, üzleti találkozók vagy különleges eseményekre való kirándulások lehet.

Az öltönynek a lehető legjobban kell ülnie, hogy ne legyen extra hajtás vagy korlát a gyalogláshoz. Kellemesnek és kényelmesnek kell lennie egy öltönyben, a nadrágot nem szabad megnyomni, a kabátot szabadon rögzíteni kell. Ebben az esetben az öltönyt nem szabad lógni. A karcsú felépítéssel jobb választani a kabát illeszkedő sziluettje. Pants, válasszon egy egyenes vagy enyhén kúpos vágást, kiküszöbölve a lángolt verziót.

Jobb, ha minőségi ruhadarabot készítünk - a gyapot pamut, len vagy selyemszálak kiváló választás egy öltöny készítéséhez. Egy ilyen kompozíció lehetővé teszi, hogy a dolgok jól üljenek egy személyre, és a természetes szövetek lehetővé teszik a bőr lélegzését. A gyapjúból készült ruha nagyon tartós, praktikus és kényelmes.

Szintetikus anyagból készült ruhák sokkal gyorsabban elhasználódnak a végtagok kanyarokban, és olcsóbbak. A szintetikus szövetek nem jutnak levegőbe, és nem zavarják a normál hőátadást. Ebben az öltönyben forró lehet, vagy fordítva, hideg.

Előnyben részesítsük a csendes színeket és a fényes ékezeteket a tartozékokkal. Kék, szürke, barna árnyalatok lehetnek. A fekete öltöny jobban alkalmas gyász eseményekre, vagy könnyű részletekkel - ingekkel, nyakkendőkkel és kontrasztos kiegészítőkkel - hígítani.

Egy nő számára egy ceruza szoknya és egy ugyanabból az anyagból készült blúz lesz az irodában nagyszerű öltöny. A nem túl elkötelezett derékvonal segítségével magas derékszögű szoknyák és rövidebb típusú dzsekik használhatók. Az esti megjelenés könnyen kialakítható egy bolero-val ellátott ruhával.

Mit kell viselni

A férfi két részből álló öltönyét különböző ingekkel kombinálhatja. Ez lehet klasszikus monokróm vagy ingek egy ketrecben, egy szalag és még pöttyös is.Ha informális rendezvényeken vesz részt, kombinálhat egy öltönyt egy pólóval, kardigánnal vagy kesztyűvel. A legfontosabb dolog - az árnyalatok helyes kombinálása. Jobb cipőt vagy cipőt hordani a lábadon.

A dzseki alatt álló nők viselnek egy blúzot, inget, nyakláncot. Nyáron egy fényes felső vagy póló kiváló lehetőség. A cipők csak klasszikusak lehetnek. Az iroda számára alkalmasabb cipő egy kis sarokkal. Ne félj kísérletezni, és hozzon létre saját egyedi képet.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok