Női bársony öltöny

Női bársony öltöny

A bársony szokatlan textúra, amely különösen népszerű volt a múlt század 70-es és 80-as években. Ezután a ruházat stílusos hegében a gazdagság legfőbb bizonyítékának tekinthető, és minden korosztály számára választották.

A 80-as évek bársonyos izgalma után a divattervezők egy darabig nem emlékeztek erre az anyagra, de mivel a divat ciklikus, a modern értelmezésben kissé elfelejtett tendenciák láthatók. Az őszi-téli gyűjteményekben 2016 - 2017 között különböző ruházati modellek találhatók, de a szakértők azt ajánlják, hogy fordítsanak különös figyelmet a bársonyruhákra. Miért?

Az anyag jellemzői és előnyei

A bársony az az anyag, amelyet a téli ruházat hivatalos gyűjteményeiben szoktunk látni. Ez nem furcsa, mert rendkívül nehéz megtalálni egy olyan anyagot, amelyet nagyobb minőség, nemesség, stílus és meleg jellemezne.

A bársonyból készült ruhák mindig drágáknak tűnnek, sőt kiválóan kombinálhatók más típusú szövetekkel is, ami azt jelenti, hogy nagyon szokatlan és sokféle képet készíthet vele. Ezenkívül a pamut alapja a bársony, és ez arra utal, hogy az anyag kopás közben nem okoz kellemetlenséget.

Ez a szövet azonban számos jelentős hátrányt mutat. Szóval mindig kötetet ad a sziluettnek, ami azt jelenti, hogy csak olyan lányok viselhetnek, akiknek nincs egyértelmű súlya. Igen, és az öngondozás, különleges igényt igényel.

A mosási ruhákat kizárólag öblítés nélküli hideg vízben kell tartani, és a vasalás bizonyos esetekben általában tilos. Ha a mosás után az anyag túl gyűrött lett, akkor függőleges irányba tud ütni.

A bársony testreszabása mindig drága volt - ez az anyag túlságosan szeszélyes a feldolgozás során.. Az olcsó bársonygyár-termékek szintén nem találhatók a modern piacon, de Ön egyetért azzal, hogy soha nem kár, hogy fizetni kell a minőségért. A híres tervezők divatgyűjteményeiben különböző bársonyos ruhadarabokat találhatunk, de a jelmezek a legszokatlanabbak és érdekesebbek.

Divat trendek

A szezon bársonyos nadrágja úgy döntött, hogy a híres tervezők fiatal hölgyeit szívesebben várja. Néhányan előnyben részesítették a klasszikus stílusú modelleket, és egy szigorú kabátot és lakkozott nadrágot kombináltak.

Roksalanda és Haider Ackermann úgy döntöttek, hogy hígítják a visszafogott helyzetet. A dzsekiket őszinte vágásokkal és elegáns gallérokkal egészítették ki, és a nadrágok szűkített vágást tettek.

A Temperley London és Antonio Berardi úgy döntött, hogy kiegészítik a bársonyos ruha modelleket klasszikus szoknyákkal - egy közepes hosszúságú ceruzával. A Topshop Unique gyűjteményeiben általában olyan modellek találhatók, amelyeknek fényes és sötét alja van.

A Topshop Unique gyűjteményeiben általában olyan modellek találhatók, amelyeknek fényes és sötét alja van.

A jelmezek díszítőjeként a tervezők általában hímzést használnak.. A nadrágot és a szoknyát is díszíti nadrággal. Bizonyos kiviteli alakoknál gyakran alkalmazunk gyöngyöket vagy több árnyalat kombinációját. A szezon legdivatosabb árnyalatai fekete, fehér, bézs, korall, kék és zöld.

Hogyan válasszuk ki

A vastag bársonyszövet kiválasztásával először is figyelembe kell vennie a sziluett tulajdonságait. Az ideális formák tulajdonosai könnyedén kiválaszthatják a kényelmesen illeszkedő nadrágot vagy klasszikus szoknyát.

A körtefajtájú lányok számára jobb, ha hosszúkás kabátokkal és „invertált háromszögekkel” rendelkező öltönyöket választunk. A bársonyos jelmezek gondoskodásával a lányoknak az "alma" típusú figurákra kell vonatkozniuk, és a "klasszikus téglalapok" bármilyen modell jelmezeket illenek.

Különös figyelmet kell fordítani bármilyen formájú és árnyalatok tulajdonosaira.. A jelmezek könnyű modelljei csak a tökéletes formájú fiatal hölgyeket választhatják. Ha szeretné kijavítani a sziluett bármely részét, akkor érdemes figyelni a sötét és világos árnyalatokat kombináló modellekre. A nemcsak bársonyos, hanem más szöveteket kombináló ruhák is alkalmasak a rendkívüli személyiségekre és az informális képekre.

Mit kell viselni

A divatszakértők ezt mondják Ez a szezon bársonyos ruhák nem csak teljes készletben viselhetők. A klasszikus bársonyos nadrágot vagy egy blúzos szoknyát ötvözve egy nagyon elegáns, klasszikus megjelenést hozhat létre. Ha bársonyos dzsekit és farmert kombinál, nagyon szokatlan mindennapi kombinációt kaphat. Ha egy utcai megjelenést szeretne létrehozni, a pólók és a nyakörvek alkalmasak bársony öltönyre.

A bársonyos ruha cipőinek kiválasztását úgy kell tekinteni, hogy a legjobb az egészben, általában a klasszikusokkal kombinálva. A kis sarkú vagy ékszandálú cipők elegáns megjelenéshez és üzleti kombinációkhoz alkalmasak.

A bársony jelmezek azonban nem csak klasszikus szekrényelemekből, hanem sportból is állhatnak. Az ilyen öltönymodellek tökéletesen kombinálhatók cipőkkel és cipőkkel.

Elegáns női képek

A kiegészítők mindig a női kép kiemelkedő pontja. A bársonyos ruha esetében a táska ilyen kiemelkedő lehet. Érdekes, hogy a képtől függően mind a formázatlan, mind a táskák és az elegáns modellek közül választhat. Kívánatos, hogy a táska sima szerkezetű legyen, és harmonikusan kombinálva legyen a színes ruhával.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok