Pulóverek a Thrasher-től

Pulóverek a Thrasher-től

A márkáról

A márka története a múlt század 80-as évekre visszavezet minket. Az alapítók Eric Swenson, Fausto Vitello és Kevin Thatcher voltak. Ezek közül a srácok közül három, akik a magazinjukban a gördeszka világának híreit fedezték fel, szívesen hoztak létre saját ruházati vonalukat. És úgy tűnt, ma ismert a fiatalok körében, a ruházati cég thrasher.

Eközben az utcákon egyre többen kezdtek találkozni. Ez nem csak a lovasok egyenruhája, hanem mindennapi ruházat kivétel nélkül. A márka fuvarozói között találkozhatunk mind a lányokkal, mind a srácokkal. A divat diktálja a szabályokat, és a márkás ruházati modellek között a cséplő nem az utolsó hely.

Ruházat előnyei

Sokféle ruházati márka soha nem szűnik meg. És mégis a legnépszerűbb ruházat a húzózsák. Nincs kevesebb hamis ilyen hoody. A nem hivatalos oldalakon pontosan Thrasher hamisítványok találhatók. Gyakran nem is észleljük a dolgok hitelességét. Azonban csak az eredeti pulóver tetszik a szemnek, és elhagyja az ügyfelet.

A pulóverek hüvelyei elég szélesek és rugalmasak. A dzseki csipkék nagyon hosszúak, lógnak a has felé. A szokásos pulóverekből a thrasher nagy és tágas zsebeket és sekély motorháztetőt vett. A pulóver nem túl meleg, így nyáron is viselheti. A pulóver sok éven át szolgál. A termékmodellekre való felirat és nyomtatás úgy készült, hogy ne mossa le. És ez azt jelenti, hogy a mosás után semmi sem lesz. Egy másik fontos részlet a kopásállóság. A pulóverek húzódnak jól, ami lehetővé teszi, hogy normál körülmények között mozoghassanak. A kedvenc ifjúsági dolog standard ára körülbelül 50 dollár. A webhelyeken leggyakrabban "szemét" szürke, fehér vagy fekete szín található.

A híres emberek közül, akik ezeket a kapucnis ruhákat viselik, Travis Scott egy amerikai rapper és producer és Denzel Curry, aki Miami-ból származik.

A legújabb gyűjtemények áttekintése

A legnépszerűbb és leggyakrabban vásárolt szokásos szürke, fehér és fekete pulóverek. Van egy nagy felirat, Thrasher és a magazin alatt. Ezt a feliratot pólók és pulóverek használják.

Van egy csigás kabát, egy megfordított ötágú csillaggal. Ennek a csillagnak két végén egy rúd van, és maga a csillag Sátán. Jó lehetőség az informális stílus rajongóinak.

A cséplő kialakítása tüzes felirattal rendelkezik. Egy ilyen pulóver fényes és eredeti lesz. Választhat egy kabátot ezzel a felirattal fehér vagy fekete színben.

A Skate and Destroy szavakat Thrasher pulóverekben is írták. Ezek a kapucnisok sokkal ritkábbak, mint a fent leírt modellek. Tehát, ha különbözni akarsz a többiektől, meg kell keresni egy ilyen kabátot.

A pulóverek a thrasher zárakon kicsit másnak tűnnek. Nem olyan terjedelmesek és valahogy hasonlítanak a szokásos sportos tetejére. A bal oldalon egy kis ikonban különböznek egymástól. Azt is mondja: Thrasher magazin.

Thrasher széldzseki úgy néz ki, mint a pulóverek, és szinte azonosak. Csak rajtuk van a nyomtatás.

A közelmúltban a márka női dolgai kezdtek megjelenni. A pulóverek azonban nem szerepelnek ebben a gyűjteményben. Tehát a lányoknak kezelniük kell a férfiak választékát. De figyelembe véve, hogy meglehetősen nagy, és sokféle méretű, azaz, hogy melyikből választhatja ki őket.

Vélemények

A vállalat minősége nem sikerül, és az ár elfogadható. Alapvetően az ügyfelek, mint a design és a változatosság. Leggyakrabban az emberek kapnak egy sapkát és egy kapucnivalot. Elég sokáig viselt. A kabát anyaga nagyon kellemes, kényelmes viselet. A legnépszerűbb színek fekete-fehérek, bármit is viselhetnek.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok