Gyönyörű kötött pulóverek lányoknak

Gyönyörű kötött pulóverek lányoknak

divat

bombázó

Ennek a stílusnak a neve az eredeti célból származik - hasonlóképpen úgy nézett ki, mint az amerikai bombázó pilóták. Idővel a modell bombázó békés szekrénybe költözött, és az iskolai egyenruha egyik eleme lett. A többi kabátból származó lányok kötött bombázójának főbb különbségei vannak, és a galléron, az ujjakon és a termék alján szoros mandzsetta található. Néhány bombázó modell esetében előfeltétel a mély zsebek jelenléte.

Villám

Praktikus és kényelmes kötött kabát cipzárral a legtöbb felszereléshez. Egy ilyen modell elég gyorsan feláll, és önmagában is elindul, még a még mindig nagyon fiatal divatbemutatók által. A cipzár segítségével fém és műanyag, színes, ezüst, arany vagy fehér. A cipzárral ellátott gyermekkabát stílusa gyakran magában foglalja a zsebek, a gallér vagy a motorháztető jelenlétét.

cinkféle

A szaggatott pulóver egy szokásos pulóver és egy ing vagy blúz kombinációja. A kötött pulóverekből kiálló gallér és mandzsetta elegáns és szép. Egy ilyen, fehér mandzsettával ellátott modell alkalmi viseletként használható az iskolába, vagy különböző eseményekre. A ragasztásnak köszönhetően elkerülhető a ruházat rétegződése, és csökkenthető az öltözködés ideje.

csipkekötés

Az áttört pulóver elegáns textúrája, amely úgy néz ki, mint egy szép csipke, a lányokat mesés tündérekké alakítja. Finom áttört minta teszi a kötött kabátot az egyik legszebb és legkedveltebb dolog a lány szekrényében. A speciális párosításnak köszönhetően tökéletesen lélegző és nagyon könnyű. A csipke kötés sűrűsége és vastagsága eltérő lehet: mindez a stílus fajtájától, a fonal vastagságától és a saját preferenciáitól függ.

meleg

A meleg kötött pulóverek természetesen a természetes gyapjú összetételében vannak, ami tökéletesen felmelegszik a hideg évszak alatt. Általában hosszúkásak és meglehetősen sűrűek. A nyak és a fej hideg és szél elleni védelme érdekében a kabátok nagy nyakörvvel és / vagy a nyak alá rögzítő kapucnivalokkal vannak kötve. A melegített modellek mandzsettait sűrű elasztikus szalagok formájában kötik össze, vagy nyakkendőjük van.

legombolós

Kötött pulóverek gombokkal nagyon népszerűek a lányok körében. A cipzáras blúzokkal ellentétben a gombok modelljei klasszikusabbak és több lehetőséget biztosítanak egy gyönyörű kép létrehozására. Nagy és kicsi, fényes, állatok formájában végrehajtott, mesebeli karakterek és más számok, gombok sikeresen dekoratív szerepet játszhatnak, és elegánsan díszítik a legegyszerűbb modellt.

Páraelszívóval

A motorháztető egy kötött pulóver funkcionális részlete. Ez biztosítja a fej védelmét a hidegtől. A gyermek pulóveren lévő kapucnis nemcsak hasznos és praktikus, hanem stílusos is. Számos sportos kötött pulóver és alkalmi viselet a megjelenés fontos részét képezi a motorháztető. A motorháztető a széle körül húzózsinórral meghúzható, ami további védelmet nyújt a szél ellen.

Fodrokkal

Minden fiatal hölgy ruhásszekrényében egy romantikus, fodros vagy fodros pulóver modellje legyen. A lányok örömmel töltik be az iskolába vagy óvodába, kombinálva a nadrágot vagy a szoknyát. A felnőttektől eltérően a gyerekek nehezen jelennek meg túl tágasak és extra volumenűek. Éppen ellenkezőleg, egy gyönyörű kötött pulóverben, aminek a frillje van, a lány úgy néz ki, mint egy bájos virág.

anyagok

gyapjú

A gyapjú kellemes szintetikus eredetű érintőanyag. Természetéből adódóan a fleece-bélelt kabátok tökéletesen lélegezhetők és lehetővé teszik a bőr lélegzését.A fleece-szöveteket használó modellek tökéletesen megtartják a formát és jelentősen meghosszabbítják a termékek élettartamát.

Szőrme

Gyermek kötött pulóverek szőrmével funkcionális céljukban inkább egy kabát vagy meleg kabát. A szőrzet bélésként vagy szegélyként használható a galléron és a motorháztetőn. Az eredeti képet egy kombinált dzseki segítségével lehet létrehozni, amelynek hátát és polcait a szőrzetből kivágják, és az ujjak gyapjúból kötöttek.

gyapjú

A gyapjú természetes állati eredetű anyag. Az egyedülálló képessége, hogy melegen tartsa, a gyapjúfonal az egyik legnépszerűbb anyag a kötött ruhák készítéséhez, beleértve a kötött pulóvereket is. A gyapjú jól érzékeli a festéket, így a gyapjúfonalok színpaletta nagyon változatos. Gyapjú pulóverek a lányoknak egy nagyszerű lehetőség minden nap és egy ünnepi ruha mellett.

hibrid

Nagyon gyakran a kötött pulóverek szilárdságának és tartósságának növelése érdekében a természetes alapanyagokhoz szintetikus és mesterséges szálakat, például akril-, poliakril- vagy viszkózrostokat adnak. A gyermekruházat gyártásához szükséges valamennyi alkatrész átadja a szükséges teszteket, és hipoallergén és biztonságos a gyermekek számára.

Népszerű színek

fehér

A fehér kötött kabát mindig a felsőruházat elegáns változata. Jól megy a különböző színű ruhák. Fehér pulóver tökéletes az iskolai egyenruhák készítéséhez.

fekete

A fekete egy sokoldalú szín, amely egyaránt jól illeszkedik a fényes dolgokhoz, valamint a pasztell színekkel. Sokan választják ezt a színt a praktikusság miatt, mivel a fekete ruhák nem igényelnek sok erőfeszítést a mosás során. Gyermekmodellekben a fekete gyakran díszített világos dekorációval.

kék

A kéktől azúrkék-kékig és az ultramarinig terjedő kék és kék színek rendkívül elegánsak a lányoknak kötött pulóverekben. A kék pulóverek tökéletesen illeszkednek egy ünnepi és elegáns ruhába. Harmonikusan keverednek a fehér és kék blúzokkal, kék és fekete iskolai szoknyákkal.

zöld

A zöld az egyik olyan természetes szín, amely javítja a hangulatot és a nyugalmat. A pszichológusok azt mondják, hogy a gyermekruházat zöld színe is megnyugtató érzést kelt. Kötött pulóverek lányoknak mindig szépnek és nagyon elegánsnak tűnnek. A zöld szín tökéletesen kombinálva van a sárga, fehér, fekete és barna színekkel.

Hogyan válasszuk ki

Ha úgy dönt, hogy egy szép kötött dzsekivel szeretne hercegnőjét, akkor először is el kell döntenie a szezont, és figyelembe kell vennie az időjárási viszonyokat. A nyáron könnyű gyapjú blúzok, télen pedig a meleg gyapjú modellek ellentétesek. Gyermekek számára előnyös a természetes anyagokból készült ruhát választani, azonban a lányoknak szóló dzsekik gyártásához használt sok szintetikus szál kiváló higiéniai tulajdonságokkal rendelkezik és nem irritálja a bőrt. A helyesen választott dzseki nem lesz túl szoros, vagy nem fog egy gyermekre dugni, szépen és szépen illeszkedik a teljes képbe.

Mit kell viselni

A szoknya

Egy szoknya és kötött kabát nagyszerű lehetőség egy óvodába vagy iskolába járó lánynak. A beltéri kötött kabát könnyen eltávolítható és könnyebb blúzban vagy pólóban marad. A lányok és a fiatal lányok gyakran előnyben részesítik a rövid szoknyákat egyenes vagy lángolt vágással, amelyhez gyönyörű harisnya van kiválasztva.

Ruha

Egy rövid vagy hosszú ujjú alkalmi vagy ünnepi ruha gyönyörűen illeszkedik egy szép kötött kabáthoz. A könnyű nyári ruhák tökéletesen kombinálódnak a finom, áttört pulóverekkel, amelyek kiegészíthetők a nyitott váll ünnepi ruhákkal is.

Farmerrel

A farmer és a meleg kötött kabát ideális a mindennapi ruházathoz a hideg évszakban.Egy ilyen felszerelés nem csak stílusos, hanem télen is elég meleg és kényelmes, ősszel hűvös.

Érdekes képek

A lánynak

Nagyon világos kép egy kis fashionista számára. A szivárvány minden színében megjelenő, könnyű nyári ruhát gyönyörűen kiegészíti egy rövid ujjú, áttört kabát. A kép mellett színes kiegészítőket választottak: egy órát és egy kör alakú gyöngyöket.

Egy tinédzser számára

Nagyon praktikus alkalmi ruházat egy tizenéves lánynak. Egy szép és önálló készlet viszonylag lakonikus stílust tükröz. Világos barna kabát divatos nagy kötött, fehér nadrággal kombinálva tökéletes az iskolán kívüli szabadidő eltöltésére: találkozik barátokkal és körök látogatásával.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok