Pulóver "denevér"

Pulóver denevér

Már az évszak egy soros pulóverben "bat" nagy igény van a fashionistas között. Ennek a vágásnak a nagy darabjai a népszerűség csúcsán maradnak, amint azt a világ divatbemutatói is bizonyítják.

A denevér stílusa a szépség és a kényelem kombinációja. A szokatlan formák a kép kifinomultságát és eleganciáját adják. Ebben a ruhában minden lány kényelmesen és utánozhatatlanná válik.

Jellemzők

A denevér stílusában álló pulóver egy blúz vagy blúz, egy darabból készült ujjú. Ennek a stílusnak a sajátossága, hogy az ilyen modellek vállmaradványok nélkül készülnek. Az ecsettel szűkített széles karfarok és ujjak vizuálisan hasonlítanak a denevér képére. Tulajdonképpen, ezért a köpenynek a hüvelyével ellátott kabátot „denevérnek” nevezik.

előnyök

Bármilyen termékstílus "bat" nem tartja le a mozgást. Benne egy nő szabadnak és kényelmesnek érzi magát.

A hasonló vágások egy nagyszerű lehetőséget jelentenek a „háromszög” vagy „fordított háromszög” lányok számára készült ruhák számára. A hüvely alatt elrejtheti a keskeny, vagy éppen ellenkezőleg, széles vállakat és vékony vagy teljes karokat. A tisztességes szex képviselői a "téglalap" figurákkal segítenek elrejteni fő hátrányukat - a derékot.

De a „denevér” stílusnak is negatív pontja van - ez a fajta ruházat vizuálisan csökkenti a növekedést. Ezért az alacsony növekedésű nőknek óvatosnak kell lenniük az ilyen ruhákkal szemben, vagy megtanulják, hogyan kell őket kombinálni a szekrény más elemeivel.

modell

A „denevér” modell egy különleges helyet foglal el minden nő ruhásszekrényében, aki a kényelemre és a hangulatra törekszik, miközben lépést tart a divatos szezonális újdonságokkal. A divat iránti érdeklődés és a nagy igény iránti igény miatt a divattervezők folyamatosan új kinézeteket találnak a denevér ujjával. Van egy bizonyos jellemzők szerinti osztályozás.

  • A dzseki hossza (a termékek közepes hosszúságúak lehetnek, hosszabbak lehetnek, hosszúkásak, ami a tunika-ruha stílusára jellemző).
  • Hüvelyhossz (hosszú ujjú, háromnegyed hüvely és rövid ujjú). Ugyanakkor számos lehetőség van a mandzsetta hüvelyek befejezésére.
  • Szezonalitás (minden évszakban megtalálható a megfelelő szövet modellje).
  • Nyakkivágás (ovális, lekerekített, V-alakú, háromszög alakú, frank). Azt is érdemes megjegyezni, hogy a bevágás nemcsak a termék elülső oldalán, hanem hátul is lehet. Vannak olyan modellek, amelyek a hátán szinte a derékig vágottak.
  • Nyakörv modell (galléros gallér, nyakörv, állványos gallér).

csipkekötés

Különböző módon meg kell jegyezni egy hasonló vágású áttört pulóver szépségét és romantikáját. Az ilyen ruhák világosak és súlytalanok, a nőiesség, a varázs és a könnyedség képét adják. Leggyakrabban az áttört termékeket hurkolták, anyagként vékony pamut vagy vászon kerül felhasználásra.

Rövid ujjú

Különösen népszerűek a rövid ujjú vagy háromnegyed ujjú könnyű denevér-pulóverek. Egy ilyen ujjhosszúságú modell felhívja a figyelmet a nők kifinomult kezeire és karjaira. Jól kombinálható széles, hatalmas karkötőkkel.

anyagok

A pulóverek szabadon vágottak, a mindennapi életben egyaránt érdekesek, és különböző ünnepségekre alkalmasak. Különböző anyagokból készülnek, a leggyakrabban vékony, elasztikus és jól kárpitozott szöveteket használnak.

A szezontól, időjárási viszonyoktól és az esemény jellegétől függően kiválaszthatja a megfelelő modellt. Például egy sifonból, csipkéből, selyemből, szaténból és más levegőből készült szövetből készült pulóver vagy blúz alkalmas nyaralásra vagy valamilyen ünnepségre.Minden nap modellek főleg pamutból, velúrból, gyapjúból készülnek. Ma, a tulajdonságai miatt, a kötött ruházat nagy a kereslet.

Szintén egyre népszerűbb a kötött pulóverek a "denevér" stílusában, míg a modell lehet gépi és kézzel kötött.

Hogyan viselni

Az ünnepléshez? Gondolkodás a ruhára az intézmény előadásán? Mi a helyzet egy romantikus dátummal? Lényegében a denevér stílusos ruházat az ideális megjelenés, ami minden évre megfelelő lenne minden évszakban. A felhasznált anyagok sokfélesége és az ilyen ruhák stílusának gyakorlatiassága miatt minden nő kényelmes, szabad és magabiztos lesz. Csak a teljes felszerelés gondos megvizsgálása szükséges, és helyesen válassza ki a kép többi elemét.

Mit kell viselni

A "denevér" ruhát számos női szekrény elemmel kombinálják. Rövid pulóverek jól néznek ki egy olyan csoportban, ahol különböző hosszúságú és bármilyen hosszúságú nadrágú szoknya van. A hosszúkás pulóverek alatt a farmer, a vékony, a nadrágot, a rövid szoknyát vagy a rövidnadrágot illik. Hosszú denevér pulóvereket viselnek, mint egy független ruházati elemet - mint egy mini ruhát. A sporttípust tartalmazó blúz jobban kombinálható egy szettre, egy rövid szoknyával a hajtogatásban.

Ha cipőkről beszélünk, akkor a platformon, a magas csizmákon és a magas sarkú cipőn lévő modellek illeszkednek az ilyen vágás ruháihoz.

Természetesen minden képet kiegészítőkkel kell kiegészíteni. Ilyen ruhákkal széles karpereceket, vastag hevederrel ellátott órákat, kötetgyűrűket és fülbevalókat, hosszú gyöngyöket és láncokat kombinálhat.

Stílusos képek

Stílusos megjelenéshez csak a kép összes elemének megfelelő összeszerelésére van szükség. A népi stílust illetően a rövid kabát laza hüvelyekkel és a padlóhosszú szoknya kiváló kombináció lesz. Azok számára, akik szeretik a 90-es évek képeit, egy mini denevér és egy magas sarkú cipő vagy jack csizma lesz tökéletes. A 80-as évek tipikus képére jellemző, hogy egy blúz vagy egy vékony köpeny kombinációja egy ilyen vágott, rövid felszerelésű szoknya és magas sarkú csizma lesz jellemző.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok