Kötött kabát egy fiúnak

Kötött kabát egy fiúnak

A fiúk ruháinak megválasztásakor a szülők elsősorban a praktikusságra és kényelemre figyelnek, és csak akkor tekintik meg a dekoratív jellemzőket, de ez nem teljesen helyes. Egy fiú kötött pulóvere nem mindig kívánatos ruha, különösen, ha nem egy népszerű nyomtatás, vagy nem szerepel a mega-divat stílusainak egy bizonyos időszakában. És ha még mindig lehetséges a fiatalabb gyerekekkel egyetérteni, hihetetlenül nehéz a karaktert megjelenítő serdülőkkel. Milyen stílusok vannak a különböző korú fiúk körében, hogyan válasszák ki a pulóvereket, és mit kombináljanak, hogy a gyermek divatosnak látszjon?

Népszerű modellek

Saját ruhájú fiúik megjelenése sokkal nagyobb figyelmet fordít, mint amennyit el tudsz képzelni. A színek és stílusok fontosak számukra, de a legfontosabb dolog az, hogy senki sem szereti a ruhákat a mozgások visszaszorítására, így a gyermek valószínűleg nem örül, ha kényszeríti őt arra, hogy egy gallérral ellátott, felszerelt pulóvert viseljen. A pulóverek modern modelljei megfelelnek a gyermek és a szülők számára szükséges összes funkciónak.

Páraelszívóval

Az ilyen modelleket gyakran minden korosztályú fiúk választják. Kötött pulóver, kapucnis, stílusos és sportos, de ez a különleges kép a férfi képviselők körében kedvelt. Ilyen pulóverek lehetnek V-alakúak vagy kerek nyakkivágással, a fejére helyezve vagy rögzítőn. A gyermek korától és vágyától függően megvásárolhatja vagy megkötheti a saját pulóvereit a nyomatokkal, vagy teljesen monoton.

cinkféle

A pulóverek ilyen stílusa mindenképpen zavartan másokat, mert első pillantásra úgy tűnik, hogy egy póló fölötti gyermek egy V-nyakú kötött pulóvert hozott. Valójában a pamut nyakörv a gombokhoz a kötött termékhez van varrva. Nagyszerű alternatíva azok számára, akik nem szeretnek ingeket viselni, de a helyzet megköveteli.

iskola

Ezt nevezhetjük klasszikus hamisnak egy gallérral. Vannak olyan pulóverek is, ahol csak egy mellény kötött, hosszú ujjú és gallérral varrott az ingről. A kötött termék színe mindig sötétebb, mint a trompe l'oeil, így ünnepélyes és elegáns hatás jön létre. Ez a kabát nagyszerű kiegészítés lesz az iskolai egyenruhának.

bombázó

Ez a modell egy nagyszerű alternatíva az amerikai klubkabátnak, amely most a legnépszerűbb csúcspontja. A rugalmas galléros pulóverek, hasonló mandzsetták és lécek, bőrhüvelyek Amerikából jöttek hozzánk és megnyerték a fiúk szerelmét az egész világon.

kardigán

Ez a modell mindig kevésbé vastag fonalból van kötve, mint egy szokásos pulóver, nincs gombja és egy galléros gallérral. Pulóverek a fiúknak gyakran kötődnek egy kapucnivalhoz, hogy a modell sportosabb megjelenésű legyen. Egy inget, pólót, vagy egy kabát nélkül viselni. Ez a modell praktikus és nagyszerű kiegészítője lesz a mindennapi képnek.

Villám

A klasszikus cipzáras pulóverek soha nem fognak elmenni a divatból, így a varázslatos anyák sietnek, hogy egy hasonló kötővel kötött pulóvert kérjenek a fiaiknak. Az ilyen pulóverek mind a tizenévesek, mind a fiatalabb fiúk számára megfelelőek lesznek, mert a kígyó könnyen rögzíthető, ellentétben a gombokkal.

legombolós

Ha a gyermek önállóabb, akkor biztonságosan vásárolhat kötött kardigánt a gombokkal. A férfi modellek mindig tömörebbek, visszafogottabbak és komolyabbak, így még a legképzettebb divatista is tetszik. Az ilyen kabátok kapucnival, nyak, hajtóka, V-alakú és félkör alakú hornyosak lehetnek.

kasza

Kötött mintázat zsinórok formájában egyszerű és sokoldalú, így mind a lányok, mind a fiúk szeretik. A téli pulóverek kiegészíthetők ezzel a mintával, kombinálva a többi eredeti kötött mintával, majd a pulóver minden bizonnyal megfelel a gyermekének. Ezen túlmenően a zsinórok a szezon legdivatosabb mintája.

raglán kabát

Ideális fiatalabb fiúknak, akik nagyon gyorsan nőnek. Az ilyen modell hüvelye nem a vállból, hanem a nyakból származik, így még akkor is, ha a gyermek gyorsan növekszik néhány centiméterre, a pulóver nem lesz kicsi. A raglán modell ebben a szezonban divatos, így gyakran idősebb fiúk is választják.

Fülekkel

Ezek a pulóverek, mint az óvodáskorú fiúk. Aranyos fülek vannak kötve a motorháztetőn, és amikor a gyermek behelyezi, mégis szépebbnek tűnik. Néha a motorháztetőn, a füleken kívül, egy macska- vagy egérfelületet is rögzítenek a pontosabb illeszkedés érdekében.

Nyomatok és minták

A férfiak gyakran inkább diszkrét és tömör pulóvereket viselnek minták nélkül, ezért a fiatalabb férfiak inkább ki akarnak állni, és valószínűbb, hogy a pulóvereket eredeti nyomtatással választják. A kötöttáru esetében az egyetemes és mindig díszítő geometriai és absztrakt minták mindig relevánsak.

anyagok

A gyermekruházat anyagának kiválasztását különleges felelősséggel kell kezelni. Sokan sietnek, hogy ruhákat vásárolnak természetes szövetből, elfelejtve, hogy a gyapjúfonal könnyen allergiát okozhat. A modern üzletekben számos fonalat talál, amelyek nem okoznak allergiát.

pamut

Az ilyen fonal már a korai gyerekek számára biztonságos. Az újszülötteknek szóló kabátnak 100% pamutból kell állnia, az idősebb gyermekek számára pedig más szálak, például gyapjú vagy szintetikus anyag hozzáadásával választható fonal.

selyem

A kötéshez gyakran használnak fonalat, amely magában foglalja a selyem és más szálak, például gyapjú, pamut és szintetikus fonal. Egy ilyen dolog nem deformálódik, és nem képez pelletet.

gyapjú

A fleece pulóverek allergiásak, de mindig melegek, bár az anyag teljesen mesterséges. Az ilyen anyagból készült kötött termékek tartósak, erősek, lágyak és könnyűek, és pontosan ez a legoptimálisabb a gyermek számára.

szín

A szezon igazi trendjévé a fényes bíbor és sárga árnyalatok pulóverei tekinthetők. Ezeket a pulóvereket a fiatalabb fiúk könnyebben választják, de a tizenévesek inkább lázadnak, és valószínűleg sötétebb színeket választanak.

zöld

A pulóverek mocsári színe és a khaki az idei őszi szezon igazi nyikorgása. A bátrabb személyek választhatnak mész- és smaragd árnyalatokat.

szürke

A sötétszürke árnyalat mindig központi szerepet játszik a férfiak divatjában, így a tinédzserek gyakran választanak ilyen színű pulóvereket. A fiatalabb fiúk számára világosabb árnyalatok lesznek megfelelőek.

kék

A nemes kék színű pulóverek minden bizonnyal a fiúk megjelenésének díszítése. Mind az iskolában, mind a séta szempontjából relevánsak lesznek, és a szekrény szinte minden elemével kombinálva.

Hogyan válasszuk ki és mit kell viselni?

Az első dolog, amit érdemes figyelni, amikor egy fiú pulóvert választ, a stílus, mert praktikusnak kell lennie, és nem akadályozhatja a gyermek mozgását. A második a méret. Jobb, ha a dzseki egy kicsit szükségesebb, akkor a gyermek úgy érzi, hogy a lehető legkényelmesebb. A harmadik a tartozékok és a rögzítők. Itt a gyermek korára kell összpontosítania - minél fiatalabb, annál kevésbé kell extra elemeket.

Különböző stílusú pulóvereket viselhet farmerrel és klasszikus nadrággal. A pulóverek alja alatt, ha szükséges, viseljen gallérral és pólóval rendelkező ingeket. Kényelmes cipő lesz a legjobb cipő a klasszikus stílusban, cipők és cipők sportos és alkalmi cipők számára.

Érdekes képek

Bármely korú fiúknak stílusosnak kell lenniük, és egy megfelelő kabátot kell választaniuk - ez csak a csata fele, mert még mindig megfelelően kell kombinálni. Tekintsük a legjövedelmezőbb kombinációkat.

Fiúnak

A gyermek születése és 6 hónap közötti korában nem csak a ruhák dekoratív hatása fontos, hiszen praktikus, kényelmes és biztonságos, ezért a dzsekiknek a gyerekek élénk színek fonalából kell kötniük, és kombinálhatók a megfelelő nadrágokkal és kalapokkal. A 6 hónaptól egy évig tartó csecsemő nagyon aktívvá válik, ezért fontos a ruhák kényelmének figyelembevétele - ez nem akadályozhatja a mozgásokat, és nem lehet márka. A fiúk egy évtől öt évig kezdik a meséket és a rajzfilmeket, így a fülekkel és az eredeti állati nyomatokkal rendelkező pulóverek megfelelőek lesznek. A 6-12 éves iskolásoknak a gyermek ízlésének és életkorának megfelelően választhat a korábban említett modellek közül.

Egy tinédzser számára

A 12 és 16 év közötti életkor a legnehezebb és legérdekesebb, mert a gyerekek egyéniséget mutatnak. A tinédzserek farmerrel, ingekkel és pólókkal kombinálják a mezét, a pulóvereket és a cipzáras pulóvereket.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok