Mit kell viselni egy kabátot a rácsban?

Mit kell viselni egy kabátot a rácsban?

A nyári szezon szekrényének elkészítésekor ügyeljen arra, hogy a kötöttáru figyeljen. Kötöttáru: a fény és a nyári szezon szekrényét kiegészíti a könnyű, ugró, kardigán, ruha. Pulóverek - a női ruházat egyik legnépszerűbb tulajdonsága, a stílusok és modellek hatalmas választéka lehetővé teszi, hogy tisztességes választást nyújtson, hangsúlyozva egyéniségüket.

Jellemzők

A pulóver és a pulóver között a fő különbség egy olyan polc jelenléte, amelynek kapcsa van, ami szintén opcionális. A pulóverek felzárkózhatók, és a vállakon is eldobhatók, vagy nyitva maradhatnak (széles nyitású). Ennek megfelelően a gombok hagyományosak lehetnek, rövid és hosszú ujjúak, nyitott has, kardigánok, kézzel kötöttek stb. Ezek a dolgok tökéletesen kombinálhatók más ruházati cikkekkel, szoknyák, nadrágok, jól kiegészítik a ruhát. A jelenlegi szezon trendje - kötött, csipke pulóverek és felsők.

Hálótípusok

ágyék

Egy ilyen rács kitöltött és üres négyzeteket tartalmaz. Az üres négyzetek megfelelnek a filéháló üres celláinak, amelyeket a minta sejtjei töltenek be. A filé technikájában készült szövet lehet négyzet vagy téglalap alakú. A vászon széle fogakkal vagy hullámokkal készül.

nagy

A többi rajz között a vezető pozíció fokozatosan nagy párzást követ. A nagy hurkok és a vékony szál kombinációja egyedülálló, elegáns megjelenést kölcsönöz a terméknek.

Francia háló

A francia (úgynevezett átlós) rács egyetlen hurkolt oszlopokkal összekapcsolt láncokból áll. Ez a minta skálákra emlékeztet. A hurkolt háló nagyon rugalmas és nem tartja az alakot.

Dupla háló

A rács fő hátránya az átláthatóság, amely nem mindig alkalmas az Ön figurájára vagy ruházatára. Akkor a kettős rács az üdvösség lesz. A horgolt háló horgolt ebben a technikában jól tartja a formáját, és nem ragyog. Két kontrasztos szálból kötött. Ennek eredményeként különböző színű téglákat kapunk, és ennek megfelelően nem szabványos mintát kapunk.

Divat trendek

A szezon nyári ruháinak gyűjteményeiben a kötöttáru sikerrel jár - könnyű és könnyű pulóverek és kardigánok, ruhák és kötöttáru szoknyák. A tervezők népszerű pasztell árnyalatok, amelyek az anyag durva textúráját adják. Mind az akvarell világos árnyalatai, mind a telített színek divatosak. Üdvözöljük a különböző nem szabványos elemek tervezését.

A gyűjteményekben jelentős figyelmet fordítanak a rácsra, divatos táskák, nadrágok, szoknyák stb. A képedet egy átlátszó blúz díszítheti egy hálóban vagy egy hosszúkás kötött kardigánnal.

Nagyon szép kardigán cipzárral vagy gombokkal, nadrág vagy farmer, szoknya vagy rövidnadrág. Egy gyönyörű és divatos kombináció egy hosszú, egyenes blúz, amely az alsó nadrágra vagy egy hosszú szoknyára bújt.

A tavaszi-nyári szezonban a blúzhálók változatos modellválasztékát és stílusát a stílus és a divat trendjei támogatói szekrénye díszíti. Jól mennek a strandkészletekkel. Néhány szabályt azonban követni kell:

  • zakóháló a pártoknak vagy a sétáknak, valamint a romantikus találkozóknak nem alkalmas irodai munkákhoz;
  • a dzseki-háló egy vékony, sportos lányt díszít, de valószínűtlen, hogy tele legyen;
  • Különös figyelmet kell fordítani az alsóneműre, az ilyen kabát pedig egy szép, jó minőségű, meglehetősen zárt viseletet hordoz magában, amelyet az ágynemű színe kombinál.

A szín - a legkülönbözőbb, előnyben részesíti a világos színeket. Ebben a szezonban különösen divatosak: smaragd, kék, piros és fehér árnyalatok.

Mi és hogyan kell viselni

Kofta-háló - a sokféleséggel nagyon nehéz kombinálni a dolgokat. Például a leggyakoribb lehetőségeket adjuk meg:

  • farmer vagy vékony nadrág, egyszínű felsőrész kabáthoz;
  • klasszikus stílusú nadrág, melynek színe a kabát hosszúkás változata;
  • hűvös estére a nyakláncos pulóver felett;
  • kombinálva egy hosszúkás selyem- vagy sifonszövetből készült szoknyával;
  • rövid szoknyával kombinálva;
  • a rövid ujjú nyári modell, csattal vagy anélkül jól megy egy golf ingnél;

Kiegészítők, amelyek jól kombinálhatók egy pulóverhálóval - nagy és lehetőleg sima termékek.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok