Hosszú női dzseki a különböző képekhez

Hosszú női dzseki a különböző képekhez

A szekrény melyik eleme egyidejűleg praktikus és stílusos? Hosszú női dzseki a különböző képekhez, amelyeket ebben a szezonban hoztak létre a legváratlanabb és eredeti változatban. A színek, stílusok és nyomatok különbsége lehetővé teszi a fiatal hölgyek számára, hogy a lehető leghamarabb játszhassanak. De a legfontosabb jellemzője a hossz. A „hosszú” fogalom nagyon kiterjeszthető, különösen, ha az idei divatos pulóverekről van szó, és ha igazán divatos akarsz lenni, tanulmányoznod kell a hosszúkás ruházat jellemzőit.

Mi is nevezik

Hosszú pulóverek másként hívhatók. Ha ez egy puha pamut és egy kapucnis pulóver, akkor a kenguru az amerikai stílusában kapucnis. Ha a hosszúkás dzseki különálló zsebekkel és elülső cipzárral rendelkezik, akkor ez egy pulóver. A kardigán pulóverek, amelyek hossza eléri a 70 cm-t, és néha többet. Ha a kabát hosszúkás és a combokon lévő övvel van kötve, akkor azt „tunikának” nevezik.

Érdekes, hogy a kardigánok gyakran nem rendelkeznek rögzítővel, és néha a derékon lévő övvel vannak kötve. Ezek a gombok is lehetnek. Korábban ez a modell nem volt gallérral, és lényeges tulajdonsága a tágas zsebek. Ma minden megváltozott, és ennek a stílusnak a ruhái zsebek nélkül is lehetnek, és még egy fodros gallérral is, így rengeteg választható. Érdekes lehetőség egy kardigán, kapucnival és kapcsos "dudor kabát".

hossz

A kabátok hossza változhat, de ez az indikátor minden egyes vágás meghatározásában alapvető. Szóval, a „kapucnis” csak azoknak a pulóvereknek nevezhető, amelyek a comb közepére vagy még hosszabbra jutnak. A kardigánok mindig lefedik a csípőket, és inkább úgy tűnnek, mint egy mini-ruha. A pulóverek rövidek lehetnek, de a csípőre kiterjedő modellek divatosak. Egyszerűen fogalmazva, a divatos pulóverek három típusra oszthatók.

hosszú

Ilyen leírás szerint divatos, most túlméretezett pulóverek. Ilyen modelleknél gyakran széles gallérok - állványok és túlságosan hosszúkás ujjak vannak, amelyeket nem vesz fel. A 2017-es téli kollekcióban a Nina Ricci, az Altewaisaome és a Maxmara téli kollekcióiban hasonló pulóverek találhatók. Az idei divatos kardigánok, amelyek a Vivienne Westwood és a Phillip Lim gyűjteményeiben találhatók, egy laza vágott és rövid ujjú, amely eléri a könyökét.

Térd hossza

Az őszi-téli szezon valódi trendje a hosszúkás tunika, amely könnyen összekeverhető a hagyományos ruhákkal. Különleges jellemzőjük a hosszú ujjú mandzsetta és a textúrák könnyűsége. A második túl hosszú modell - kardigánok - rövid kabát. A ruhásszekrény egyéb meleg elemei mellett viselik őket, és azért, mert általában nem rendelkeznek rögzítőelemekkel, sokrétegű, de stílusos kép alakul ki. Az ilyen kardigánok Anthony Thomas Melillo, Delpozo, Agnova, Skócia Pringle és mások új gyűjteményeiben láthatók.

Elöl rövid hátsó

Az aszimmetria egy másik divatos csúcs a jelenlegi szezonban. A pulóverek hosszúkás oldalai és hátai lehetnek, de az elülső rész gyakran még a csípőig sem ér. Nagyon gyakran az ilyen köpenyek első pántja is egyenetlen. Lehet, hogy trapéz vagy félkör alakú. Az aszimmetria egy másik fajtája a kabát, amelyet elöl lerövidítettek, és a hátsó részen meghosszabbították, ami aránytalanul hosszú az ujjak stílusához.

Népszerű modellek

Ez a szezon igazán divatos a grunge pulóverek. A divat a 90-es évektől származik, amikor a híres rock-zenészek, mint Kurt Cobain, megkérdőjelezték a rendszert. Ők, és azok rajongói voltak, akik formázatlan poggyász pulóvereket kezdtek viselni, amelyek először meglehetősen nevetségesnek, sőt koldusnak tűntek. Egy közelebbről kiderül, hogy az ilyen kabátok nagyon stílusosak és drágaek. A baggy stílus mellett sok pulóver modell van, amelyek minden bizonnyal hangsúlyozzák az Ön egyéniségét és stílusát.

kötött

Ezek a pulóverek inkább azoknak választják, akik valóban eredetinek szeretnének kinézni. A hosszúkás pulóverek lehetnek teljesen simaak vagy háromdimenziós mintázattal. Kötött pulóverek, galléros térrel, meleg fagyban melegek. Divatos hosszú pulóverek, nagy hurkokkal kötöttek. Az ujjak teljesen eltérő hosszúságúak lehetnek.

csipkekötés

Az ilyen típusú hosszúkás modelleket általában nyáron viselik. A tengerparti tunikák áttört mintázatot kötnek, hogy hangsúlyozzák az alak nőiességét és szépségét, sőt az ilyen modellek a legpraktikusabbak.

Vágásokkal az oldalon

Különböző divatos, most aszimmetrikus vágott kabátok, vágásokkal az oldalon. A stílus szerint az ilyen pulóverek inkább egy mexikói poncsónak tűnnek, de a hagyományos ujjak miatt inkább tisztán láthatók. Az ilyen típusú dzseki vágása más lehet, de minél hosszabb a kabát, annál inkább.

meleg

A 2016-2017-es télen a divattervezők meleg fonal tunikát, pulóvert és hosszúkás pulóvert viselnek. A kardigánok kiválóan kiegészítik a ruházati kombinációt, hogy megvédjék a hidegtől a fagyos szezonban. A gyapjú pulóverek nemcsak unalmas mindennapi képet festenek, hanem hideg estéken is melegítik.

legombolós

Ez a modell blúz a 70-es évektől kissé modernizált formában jött el hozzánk. Most ez nem egy felszerelt modell, melyet könnyű póló vagy póló fölé lehet helyezni. Ez egy komplett szekrény, amely stílusosnak tűnik, és felsőruházatként viselkedhet az évszakban.

Nincs gomb

Ezek a stílusok közé tartoznak a klasszikus kardigánok, pulóverek, pulóverek és pulóverek. Az első opciót gyakran felmelegítő sapkaként használják, és a többi stílus kulcsfontosságú elemei lehetnek a képen a gardrób más elemeivel.

Villám

A cipzáras pulóverek már nemcsak sportosak lehetnek, mint ahogyan azt korábban gondoltuk. Az ilyen rögzítővel rendelkező hosszúkás kötött modellek kiválóan kiegészítik a hétköznapi téli megjelenést, és ugyanazok a pulóverek, de a könnyű kötöttáru tökéletesen illeszkedik a tavaszi megjelenéshez.

Hosszú gallérral

A jelenlegi szezon tendenciája egy szabad stílusú, hosszú galléros pulóver, amely nem húzódik. A gallérral ellátott kapucnis pulóverek szintén a népszerűség csúcsán találhatók. Ugyanezzel a típusú gallérral is találhatók a kabátok és a cipzáras cipők.

snowboard

Ez a pulóver tökéletesen illeszkedik a sportba, de tökéletesen kiegészíti és mindennapi. Az ilyen kabátok néhány stílusa magában foglalja az egyszerre divatos trendeket - egy nagy gallér, cipzár, kapucnis és széles zsebek, és ami a legfontosabb, egy szabad vágás.

Jacket köpeny

Az ilyen modellek hasonlítanak a klasszikus kardigánokhoz, de számos jellegzetességük van. Ezek kissé rövidebbek lehetnek a hagyományos modellnél, vagy hihetetlenül hosszúak lehetnek.

Tényleges színek

A Melange pulóverek, valamint a színátmenettel rendelkező pulóverek a szezon trendjei. Az ilyen modellek egyesíthetik a szivárvány minden színét, vagy fokozatosan mozoghatnak az árnyékról a másikra.

A színek miatt divatosnak nevezett pulóverek monokróm modelljei közül kiemelhetjük az alábbiakat.

fekete

Ez a szín univerzális, és a szekrény minden elemével kombinálva. Nem meglepő, hogy az időtlen klasszikusok soha nem lépnek ki a divatból.A fekete pulóverek nagyszerűen kiegészítik az irodát és a mindennapi megjelenést, tökéletesen illeszkednek a romantikus stílusba és a klasszikus megjelenésbe. Az ilyen pulóverek nemcsak tiszteletreméltó, hanem fiatal és még nagyon fiatal személyeket is választanak.

szürke

Könnyebben szennyezett az árnyék, amelyet nem lehet kevésbé univerzálisnak nevezni. Ennek az árnyalatnak a hosszúkás pulóverjei, kiegészítve az eredeti rózsaszín, zöld vagy sárga nyomtatással, meglehetősen stílusosak.

fehér

A klasszikus árnyalat, amely valószínűleg soha nem megy ki a stílusból. Ennek a színnek a pulóverjei adják a kép ünnepélyességét, így még a hideg évszakban is, amikor a szatén és a selyem modellek nem megfelelőek, ennek a színnek a modelljei szépíthetik a fiatal hölgyek képét.

anyagok

A hosszúkás pulóverek vékony modelljei főként könnyű kötöttáru és pamutból készülnek szintetikus anyagokkal. A melegebb példányok vastag meleg fonalból és egy halomból állnak.

gyapjú

Az ilyen fonalakból a túlméretezett pulóverek általában texturált mintával vannak kötve. Ha a termék természetes gyapjúból készül, akkor kissé dörzsölik, de hihetetlenül meleg lesz.

Angóra és mohair

Különböző bolyhos szerkezet és puha. Jól nézel ki egy téli nézetben, és hidegben melegíti a testet.

Hogyan válasszunk egy számot

A teljes lányok vékonyabb, V-alakú nyakú pulóverek hosszúkás modelljeit viselik. Az esti megjelenéshez csipke betétekkel és fényes nyomatokkal rendelkező modelleket választhat. A homokóra alakja szinte lehetetlen elrontani, kivéve, ha úgy dönt, hogy formázatlan pulóvereket választ. De a vékony stílusok, mint az ilyen stílusok közvetlenül jelennek meg, valamint a kabátok és fodros frizurák. Azoknál a lányoknál, akik el akarják rejteni egy figyelemre méltó hasat, jobb választani a pulóvereket, amelyek az alsó részre égnek.

Mit kell viselni

Stílusos, hosszúkás pulóverekkel készített képeket kell kialakítani a kívánt stílus és ennek megfelelően a pulóver stílusa alapján.

A szoknya

Ilyen szekrényelemmel jobb kombinálni egy kapucnis pulóvert, ha egy női alkalmi megjelenést szeretne létrehozni. Az üzleti stílus érdekében klasszikus ceruza szoknyát vehet fel, és kiegészítheti egy gombnyomó kabátot.

Farmerrel

Ideális egy ifjúsági képhez, kapucnis pulóver vagy pulóver. Kardigán harmóniában a farmer a mindennapi képben.

Ruha

Az esti és romantikus kép segít a kardigánnal és a dzsekivel rendelkező ruha kombinációjának létrehozásában.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok