Csíkos kabát - a tengeri stílus mindig divatban van!

Csíkos kabát - a tengeri stílus mindig divatban van!

Néhány divat témát már régóta elismertek klasszikusoknak, amelyek nem veszítik el népszerűségüket. Az egyik a tengeri stílus, ami mindig divatos, és fényes képviselője a csíkos kabát.

Mi is nevezik

A női ruhásszekrényben stabilan elhelyezkedő, csíkos nyomtatású, tengerészruhának vagy mellénynek nevezett blúz. A zenekar mindig trendben van, és a tengeri téma frissíti a képet, és különleges hangulatot ad neki.

Jellemzők

Úgy gondoljuk, hogy a vízszintes sáv tele van. Azonban már bebizonyosodott, hogy a vizuális hatás a csíkok méretétől és helyétől függ. Tehát a megfelelő mellény egyáltalán nem ront egy figurát. Ezenkívül a csíkok lehetővé teszik a sziluett jobb beállítását.

A divatos, körte alakú alakzatú nők alkalmasak a széles sávú rövid vágású modellekre, amelyek vizuálisan kibővítik a váll felső vonalát és növelik a mellkasát. A kép alsó részén keskeny fekete nadrágok lehetnek, ez egyensúlyba hozza az arányokat és harmonizálja a sziluettet.

A karcsú lányok biztonságosan viselhetnek dolgokat bármilyen stílusban. És a göndör hölgyeknek figyelmet kell fordítaniuk a szabad modellre egy átlagos szélességű csíkkal.

Ha még mindig fél a vizuális bővítéstől, add hozzá a függőleges vonalakat a képhez. Ez lehet egy hosszú nyaklánc vagy sál. A vizuális harmónia egy másik titka az, hogy a tetején egy kigombolt dzsekit vagy kardigánt dob. A csíkos blúz látható lesz, de nyomtatása csak a ruha felső részére korlátozódik.

Az egyik vállas csíkos blúz egy másik módja a vizuálisan változó arányoknak. Ezen túlmenően ez a részlet növeli a koponya és az érzékiség képét.

A csíkos pulóverek beállításai változatosak. Ezek egyenes, szabad vágású, felszerelhető blúzokkal, vetőmagfülekkel, ragyogó hosszú ujjú, kötött kabátokkal és egyéb lehetőségekkel ellátott mellények. A csíkok a teljes terméken helyezkedhetnek el, vagy az egyes részeket díszíthetik.

Mindenesetre, a tengerészeti téma a képen frissesség és romantika érzését hordozza. A mellény szinte bármilyen ruhadarabhoz illik.

modell

tengeri

A klasszikus „tengeri” modell egy fehér, kék csíkos, szabad vágású blúz. De a modern tervezők fekete-fehér változatokat és más színek csíkjait mutatják be. A tenger témájának hangsúlyát a horgonyok, a kézikerék és más rajzok képe is végzi.

Ezeket a modelleket monokróm nadrágokkal, szoknyákkal, rövidnadrágokkal és farmerekkel kombinálják. Cipőként választhat mind a klasszikus cipőket, mind a kényelmes cipőket.

Áttört szalaggal

Kötöttáru is lehet tengeri témája. Különösen érdekesek a csíkokkal ellátott áttört blúzok. Ez lehet egy pulóver, magas gallérral, kardigán gombokkal vagy vékony jumper, rövid ujjú.

A színtől és a stílustól függően az ilyen kabátok a szekrény különböző elemeivel kombinálódnak. A csíkos blúz a hűvös nyári estén egy T-shirt fölé dobható, vagy télen viselve, nadrágokkal, szűk szoknyákkal és meleg cipőkkel együtt.

Csíkokkal az ujjakon

Modellek csíkokkal csak az ujjakon - egy másik érdekes lehetőség. Ilyen esetekben a termék fő része egyfajta vagy valamilyen képpel díszített. A rajz lehet a tengeren vagy egy másik, absztrakt témában.

Horgony

A horgonyokkal ellátott naplók, pólók és kötött fél lyukak hihetetlenül divatosnak tekinthetők. A rajz egy színes modellt díszíthet, vagy egy szalag fölé húzható.

Az ilyen modellek stílusosak, kék farmer, rövidnadrág, szűk nadrág és puffadt szoknya. Elegáns nyári kombinációt kapunk egy blúz és fehér dolgok kombinációjával. A fekete-fehér színpadok rajongói is hatékony hatást gyakorolhatnak.

Széles sávok

A széles sáv nem kapcsolódik a tengeri témához, de úgy tűnik, nem kevésbé lenyűgöző. Bár érdemes megjegyezni, hogy ez a nyomtatási méret kötetet ad. Ezért csak törékeny lányok engedhetik meg maguknak a ruhákat széles vízszintes csíkokkal.

anyagok

A csíkos blúzok anyaga más lehet. A pólók, pólók és hosszú ujjú vékony vászonkötésből készültek. A csíkos pulóver anyaga kötött kötöttáru vagy fonal lehet. Csíkos nyomtatási blúzok készülnek rugalmas anyagból. Néha megtalálható a sifon modellje.

Népszerű színek

kék

A fehér és kék szalagot klasszikusnak tartják. Az ilyen nyomtatású ruhák friss, fiatalos megjelenést hoznak létre, különösen nyári ruhákban, fehér nadrág, farmer és könnyű nadrág kombinációjával.

fekete

A csíkos pulóver fekete-fehér változata kontrasztosabb és lenyűgözőbb. Talán ezért a klasszikus mellény színeit is népszerűvé teszi.

Pólók, felsők, fekete-fehér csíkokkal ellátott pulóverek gyönyörűek a piros, puffadt szoknyákkal és kék farmerrel. A fekete ruhásszekrény elemekkel kombinálva egy ilyen kabátot lakonikus és elegáns íj alkot. Az élénk színek szerelmesei ezt a modellt zöld, sárga, lila és más élénk színekkel kombinálják.

piros

A csíkos dolgok világos árnyalatai nyáron egyaránt népszerűek. Fehér csíkos piros blúz néz ki csodálatos fehér ruhák és farmer ruházat mellett.

szürke

Egy fehér-szürke csík a ruhákban azok számára, akik szeretik a nyugodt képeket. Az ilyen színezés frissít és harmonikus íjakat hoz létre fekete-fehér dolgokkal. A farmer kombinációja mindig nyerő alkalmi lehetőség.

Piros, fekete csíkokkal

A vörös és fekete csíkokkal rendelkező ruhák világosak és fülbemászóak. Ez a szín nem ajánlott göndör hölgyeknek. Az ilyen dolgok legjobb kombinációja - fekete nadrág vagy sötét színű farmer.

Hogyan válasszuk ki

A csíkos pulóver kiválasztása során figyelembe kell vennie a figura jellemzőit és azt, amit új dologgal kombinál.

A teljes lányok nem vásárolhatnak szoros és túl rövid modelleket. Jobb választani egy fekete-fehér vagy kék és fehér színek szabad stílusát, klasszikus szalagszélességgel 1,5-3 cm.

A karcsú fashionistas számára nincsenek korlátozások. Csak azt kell elgondolkodnunk, hogy hogyan fogja használni ezt a dolgot. A klasszikus kombinációknál jobb, ha egy modellt rögzített színekben, mintázatok nélkül használunk. A mindennapi íjakhoz illeszkedő és vidám blúzok, horgonyokkal és fényes modellekkel.

Mit kell viselni

Piros szoknya

Csíkos nyomtatott pulóverek látványosak a piros szoknyákkal. A fő szabály - a kép felső részét a szoknyába kell beilleszteni. A gondatlanság ebben az esetben nem érvényes. Ideális ezekhez a képekhez és a szűk vágott blúzokhoz csíkokban.

Ceruza szoknya

A csíkos mellény és a ceruza szoknya kombinációja ideális megoldás az üzleti megjelenéshez is. A fekete szoknya és a szivattyúk egy nem triviális íjat kapnak az irodában. Fényes szoknya és balettcipő - elegáns megjelenés a gyalogláshoz. Hűvös napon a ruhát kardigánnal vagy vágott kabáttal egészítheti ki.

Nadrágokkal

Kiváló pár a csúcsra vagy a csíkos blúzra fekete szűk nadrág vagy klasszikus kék farmer lesz. A világos kiegészítők a megjelenés sokféleségét adhatják. Fehér nadrág vagy élénk színek - nem kevésbé látványos lehetőség. A cipők ebben az esetben cipők, balett lakások és kényelmes cipők lehetnek.

Rövidnadrággal

Egy forró napon egy rövid csíkos blúz viselhető rövidnadrággal. A rövidnadrág színe bármilyen lehet, de a fekete, fehér és kék színek modelljei a legmegfelelőbbek.

Stílusos képek

A fekete-fehér lakonikus kép elegáns és elegáns. A ceruza szoknya kiemeli az ábra méltóságát. A Stiletto szandálok meghosszabbítják a lábakat és különleges képessé teszik a képet. A fekete kis kézitáska harmonikusan fejezi be az íjat.

A klasszikus mellény és a kék farmer tökéletes kombinációja. Egy fehér dzseki frissíti a képet, míg a táska és a nyitott piros cipő lédús, fényes érintést hoz.

A sokoldalú alkalmi megjelenés egy csíkos pulóver, fehér szakadt farmer és pasztell balett lakások. Egy farmer dzseki és egy szürke ömlesztett táska tökéletesen illeszkedik az íjba.

Mi lehet sokkal nőiesebb, mint egy rövid lángolt szoknya? A cipő fekete-fehér gamma és a szorosan illeszkedő csíkos blúz egy lila akcentussal egészül ki. Bátor nyári lehetőség karcsú divatosoknak.

A piros szoknya és a piros szoknya híres látványos kombinációja ebben az elegáns íjban találta meg a kivitelt. Bézs cipő saroknál - az ideális választás, nem zavarja a figyelmet a ruhák színsémájából. Az ezüstlánc egy eredeti tartozék, amely folytatja a tengeri témát.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok