Pulóver a Stone Island-től

Pulóver a Stone Island-től

A márkáról

A divatvilágban a Stone Island védjegye számos elképesztő felfedezést tett, amit más ruházati gyártók már sikeresen használnak. A márka alapítója jó minőségű ruhákat tett a férfiak számára, függetlenül attól, hogy az életben, a vallásban és a választott szakmában van-e helyük. És megtette!

1982-ben először először varrott ruhákat a cég logójával az olasz Ravarino városában. Kezdetben a már ismert gyár C.P. Vállalat, amely különféle kiegészítők és sportcipők ruházatán kívül gyártott.

A márka alapítójának, a divat világának olaszországi fő célja az, hogy egyedi anyagokat használjon az egyedi ruházat kialakításához, figyelembe véve az ország évszázados történelmét és hagyományait. A tervező ugyanakkor praktikus, tartós, szép és kényelmes termékeket akart tenni. Meg kell jegyezni, hogy a Massimo ötlete sikeres volt, de a ruhák meglehetősen drágák, de népszerűek és igényesek voltak.

Az első kollekció a nem szabványos dizájn felsőruházatát képviselte, és bár az évek során más típusú termékek is megjelentek, a márka kabátja továbbra is névjegykártyája maradt.

Az újító Osti megkezdte ruházatot olyan anyagokból, mint a nylon, fémes szálak, szövetek, változtatható szín, a környezeti hőmérséklettől függően stb.

Lassan, de biztosan a Stone Island termékek Olaszországon kívül híresek lettek. Jelenleg a világ számos fővárosában és nagyvárosában található márkaboltok.

előnyök

A dolgok Stone Island érdekes design és kifogástalan minőségű. A felhasznált high-tech módszerek szabásakor. A márka eredetisége abban rejlik, hogy szerzője úgy döntött, hogy olyan anyagokkal dolgozik, amelyeket korábban a divatipartól messze távol eső iparágakban használtak. Mindez hozzájárult egy olyan ember képének megteremtéséhez, aki közömbös a környező világ véleményével.

Hogy megfeleljen

A vállalat fő közönsége 30 év alatti fiatalok. A Stone Island ruhákat főleg a rajongók, különböző csoportok képviselői viselik. Más szavakkal, a márka dolgait a magabiztos és erős személyiségek, a gazdag férfiak választják, mert a márka elég drága.

A Stone Island pulóver kiválóan alkalmas tizenévesek, fiatal férfiak és fiatal srácok számára, akik kiváló fizikai tulajdonságokkal rendelkeznek. Az atlétikai test egy jó hírű gyártó terméke számára ideális.

Mit jelent a logó?

A TM Stone Island ruházat észrevehető jellegzetessége, hogy a termék bal oldali hüvelyén vagy vállán egy kis szövetszalag van, amelynek hímzett képe szélrózsa. A tapasz (ahogy futballkörben hívják) eltávolítható, és több gombnyomással a ruhához van rögzítve.

Az embléma a szélnek köszönhetően sok szövetséget hoz létre a NATO-val. Emellett hasonlít egy iránytűre, egy katonai zászlóalj jelvényére. Ez a címke egy embert fog kiemelni a tömegből, és arra utal, hogy mások nem szokásosak. Az iránytű nem jelzi, hogy a klub melyik futball-megfigyelője megbetegedett, nem mutatja, hogy mely szervezetben működik, ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy az emberek nagy tömegében megismerjék a sportkomplexumban ugyanazokat a zajokat.

A legújabb gyűjtemény áttekintése

A 2016-os szezon Stone Island gyűjteményét a fény és az árnyék játékának ihlette. A gazdag színek palettája, fényes intersperziókkal kombinálva, ideálisan kiegészíti a városi ruházati együttest. A Stone Island kötöttáru segítségével jól javíthatja a szekrényt. Egy vékony pamut pulóver megmenti a meleg időjárás során, amikor az anyag lélegzik.

A monokróm pulóver szerelmesei értékelik a sportos stílust. A póló a meleg napokon illeszkedik. A 2016-os kollekció jellegzetessége a klasszikus vágás és a minimális dekoráció.A kivétel a logófolt, így a márka ruháit még az irodában is viselni lehet. A márka pulóverek világos színű farmerrel való harmonikus kombinációja opcionálisan helyettesítheti őket informális nadrágokkal.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok