Szem alakú smink

Szem alakú smink

A szemek a lélek tüköre. Gyakran a sminkben a hangsúly a rájuk esik, de ez nem mindig megfelelő. A make-up jelenlegi trendjei a háttér mögé tolják a szemet, felszabadítva a helyet az ajkaknak és különösen a szemöldöknek, de egyetértenek abban, hogy a sminkek a szemhéjak és a szempillák nélkül dolgozhatnak. A szem formájú smink lehetővé teszi, hogy kiemelje a lélek "tükörét" és vizuálisan korrigálja a hibáit.

Hogyan lehet meghatározni az alakot és a helyzetet?

Vegyünk egy tükörbe és ülj le. Néhány percig tart, hogy megvizsgálja a szem alakját, jellemzőit és a tökéletes sminket a megjelenés korrekciójához.

 • Becsülje meg a szemek közötti távolságot (belső sarkuk). Ha kisebb, mint az egyik szem szélessége, akkor van egy hely, ahol szorosabb lehet, ha több, akkor széles körben van beállítva. Ha a sarkok közötti távolság nagyjából egybeesik a szem szélességével, folytassa a következő lépéssel.
 • Értékelje a szemét a leszállás mélységében. Mélyen beállítva, mintha az aljzatokba és a kissé árnyékos szemhéjba kerülne, ami egyébként kicsi és sötét. A nagy domború szemek széles szemhéjjal rendelkeznek, olyanok, mint a domborúak és az első látásra. Ha ez az elem nem önről szól, javasoljuk, hogy folytassa a következő lépést, és határozza meg a szemszakaszt.
 • Hasonlítsa össze őket az ajkakkal. A közepes méret hasonlít a száj alakjához és méretéhez (lehet kissé kisebb), ovális. A ferde (keskeny) szemek meghatározása minden lánynak vagy embernek egy pillantással sikerül - ezek egy kis szélességű és egy függő szemhéjjal rendelkeznek. Smink A mongoloid szeme jelentősen különbözik az elsüllyedt vagy elosztott szemtől. Most beszéljünk a szem alakjáról, mert nem kevésbé fontos, hogy ezt a sminkelés során figyelembe vegyük.
 • Egyforma forma - az európaiak körében leggyakoribb. Ezt a felső szemhéjban észrevehető szorongás hiánya és egy meglehetősen széles nyitott megjelenés jellemzi (az alakot jól megvilágított szobában, és derékszögben értékelik, vagyis nem felülről vagy alulról, hanem egyenesen a tükörbe nézve) Ismét nyissa ki a szemét, és nézze meg, hogy a hajtás látható-e a felső szemhéjban. Ha ez látható, akkor van egy „motorháztetője” - ez általában árnyékokkal megvilágosodik, és árnyékok segítségével felemelkedik.
 • Értékelje a szemek sarkát, és hogy leeresztett-e vagy felemelt-e. Ehhez elegendő egy láthatatlan párhuzamosságot tartani, vagy ceruzát (bármilyen más vékony hosszú tárgyat) venni és a tanuló közepére vinni. Ha a sarkok magasabbak voltak, mint a párhuzamosak, akkor a szemek sarkai felemelkednek és „mosolyognak”, ha alacsonyabbak, akkor leeresztik (és „szomorú”). Előfordul, hogy az egyik sarok megemelkedik (például külső), a második pedig leeresztett, majd aszimmetrikus szemekről beszélünk, és szükség van egy egyszerű technikával a sminkben.
 • A fő két szemforma kerek és mandula alakú. Nézd meg a tanítványodat - ha látod, hogy a fehérje fölött és alatt van, akkor a szemed kerekek, ha a fehérje csak a bal és jobb oldalról jól látható, akkor a leggyakoribb mandula alakú. A duzzadt, mély, messze fekvő szemek, aszimmetrikus, ferde és mások alakja smink segítségével korrigálható. Nem lesz lehetséges 100% -ra változtatni, és előnyös hangsúlyozni - egészen igazi.

Hogyan lehet megváltoztatni az alakzatot?

Ezt kozmetikumok segítségével vizuálisan lehet elvégezni - a legrövidebb és legolcsóbb módja a szem átalakításának. A szemnek két fő formája van - kerek és mandula alakú, de mindegyikük másképp néz ki az arc alakjától és méretétől, valamint a többi részétől függően. A mandulák ideális formája elegendően hosszúkás, emelt sarkokkal, és a szem sminkjében minden technika hajlamos létrehozni.

A nyilak segítenek vizuálisan megváltoztatni a szem alakját - fekete, barna, szürke - a dekoratív eszközök árnyékát a szem természetes színére és méretére választhatják.

 1. A kis szemek korrekciójához Kezdje a nyíl rajzolását a század közepétől - először egy vékony vonal rajzolódik ki, amely fokozatosan bővül és felemelkedik. Cserélje ki a szén-fekete szemceruza barna, zöld, kék színnel, ellenkező esetben válasszon szempillaspirálot, sötétebb és fényesebb.
 2. Ázsiai típus szélesebb és nagyobb szemei, kontrasztos színeket használjon. Előzetesen rajzoljon egy vonalat egy sötét (szürke, barna) ceruzával a felső szemhéj hajtogatása fölé - nézzen előtted és egyszerűen ismételje meg a vázlatot a ceruza könnyed megnyomásával. A külső sarokból rajzoljon egy kis vonalat egy béléssel vagy ceruzával, és csatlakoztassa az elsővel. Tehát új "nyitott" űrlapot hoz létre. A mozgó szemhéjfedél világos árnyékokkal, alacsonyabb - sötét. Ne felejtsük el a bélést, elkezdhetjük a nyíl rajzolását a belső saroktól (széles vagy közepes szemmel) vagy a század közepétől (ha keskeny).
 3. A domború szemek beállításához az árnyékokat el kell halasztani, és a bélés vagy a bélés használata helyett. Távolítsa el a tiszta vékony nyílást, és ne befolyásolja az alsó szemhéjat.

A smink lehetővé teszi, hogy a szem természetes formáját a tökéletes mandula alakúvá alakítsa, így a jobb árnyék megváltoztatja a megjelenést.

Javítás a visage segítségével

Kis szemek

Kis szemekhez Javasoljuk, hogy világos árnyalatokat használjon gyöngyházas vagy fényes árnyalatokkal - vizuális térfogatot adnak. A belső sarkokon egy csepp fehér vagy világos gyöngy árnyékot használjon, és keverje össze a szemhéjak közepére. Alkalmazza az árnyékokat a külső sarokhoz sötétebbre, és keverje össze őket a templomokkal és a központtal, hozzon létre egy világos ködöt és a sima átmenetet az árnyékok világos árnyékától a sötétebbé. Használhatja a szemceruza - kezdje a vonal vezetését a század közepétől, és nyissa meg a felfelé mutató nyíl irányát, fokozatosan növelve annak szélességét.

Szükséges kizárni a sötét matt textúrákat az egész mozgó szemhéjban - a szemet még kisebbre fogják tenni.

Amit pontosan nem kellene tenned, hogy fekete körvonallal körbevesszük őket, különösen a kayal rajzolására - ez a technika apróvá teszi őket. A kis szemek kifejezőbbé tételéhez csak a felső szempillákat festjük sötét sötét szempillaspirálral, és ne festjük meg az alsó szempillákat.

"Nehéz" szemhéj

A "nehéz" század problémájával még az ázsiai megjelenésű fiatalabb lányok, vagy érettebbek, és bármilyen korban megoldható a megfelelő smink segítségével. A külső sarok sötétítésének technikája lehetővé teszi, hogy beállítsa a függő szemhéjat - tegye sötét árnyékot rá, összekeveri őket és sötétítse a felső lapot - nézzen előtted a tükörben, és rajzoljon egy vékony vonalat a hajtás fölé, és minden vonalat jól összekeveri. Minden ceruzával vagy árnyékkal ellátott löketet felfelé kell irányítani - ez vizuálisan felemeli a duzzadt szemhéjat. A sminkművészek a szemöldök további meghosszabbítását javasolják, és ne engedjék le a tippeket.

"Le" sarkok

Fáradtságot adnak az arc és a lebegő megjelenés általános kifejeződéséneka nagy szellemek ellenére. A smink létrehozásakor fontos, hogy a szemceruza vonalat vagy árnyékokat hozza a templomokhoz - ez vizuálisan felemeli a „leeresztett” külső sarkokat. Tedd az árnyékokat ebbe a sorrendbe: könnyű - a külső sarkokban, sötét - a külső, valami között - közepén. A „szomorú” szemekkel rendelkező lányok számára ideális választás lesz a nyilak, míg egyértelműen tenyészthetnek, vagy olyanok, mint a Marilyn Monroe.

Kerek szemek

Szükséges vizuálisan bővíteni a vonalbélés sarkait vagy sötét árnyékok segítségével, amelyek túlnyúlnak a külső sarkon. Egy szóval - válassza ki a nyilakat vagy árnyékoljon egy ceruzát, árnyékokat a templomokhoz, és ne felejtse el a külső sarok sötétedését. Festjük át a felső szempillákat, és csavarjuk fel őket - vizuálisan hozzák létre a mandula alakját.

Mély készlet

A "süllyesztett" szemek mentése egyszerű technikát tesz lehetővé: a világos szemhéjfestékkel ellátott világos árnyékot vagy rejtegetőt helyezze a mozgatható szemhéjra, és keverje össze a kozmetikákat egy kicsit a természetes határokon. Válassza ki a belső sarkot egy könnyű, majdnem fehér ceruzával, és adja ki a nyíl a templomba. Az ajkak hangsúlyozása segít megszabadulni az elsüllyedt szemektől - legyen az „arc arca”.

Ne felejtse el a szemöldökét, és rajzoljon egy természetes széles vonalat.

domború

A nagy domború szemek korrekcióra szorulnak. Kizárólag a gyöngyház árnyékai a mobil szemhéjban még nagyobb térfogatúvá teszik a szemet, így előnyben részesítik a matt textúrákat sötét pigmentekkel. Húzzon egy szemöldök vonalat egy kicsit távolabb a szem külső sarkától. Jelölje ki megfelelően egy fehér ceruzával vagy kis mennyiségű világos árnyékkal.

Széles készlet

Vizuálisan közelebb kell hoznia a szemét egymáshoz. és tartsd be a fő szabályt - a külső sarok megvilágítása és a belső színek sötétítése. Ez az eset áll fenn, amikor a szemceruza vonal a szem aljánál kezdődik - a belső saroknál, és még 1-2 mm-nél is nagyobb. A pigment árnyékolása a belső sarokból indul ki, és a század közepéig árnyékolódik, a külső sarok tetején világos árnyalatok vannak, és határuk ecsettel árnyékolódik. A szemek vizuális összehangolásához szükség van a szemöldök elrendezésére - rajzoljon egy pár extra ütést az alapjukra.

Bezárás

Ennek a formának a fényes tulajdonosa - a híres Hollywoodi diva Sarah Jessica Parker. Ha odafigyelsz a sminkjére, láthatod, hogy a szeme belső sarkai mindig fényes árnyékok és gyöngyházfényűek. Szoros szemek esetén a felső szemhéjat teljesen sötétítheti fényes felületű árnyékkal, vagy kiválaszthat egy matt textúrát a szem méretétől függően. Minden vonalnak a templomokhoz kell vezetnie, az árnyékok, a bélés húzza fel a természetes vonalat fanatizmus nélkül - ez vizuálisan felemeli a nézetet. Egy másik fontos tipp, hogy a vonalhajózási vonalat és a nyilakat a század közepétől kezdjük el.

dőlt

A ferde szemek korrekciója a kozmetikumok minimális kihasználását eredményezi ezen a területen. - összpontosítson az ajkakra és alaposan dolgozza ki a szélét. Hangsúlyozzák magukat a fényes, világos árnyékokkal, és válasszon ki egy természetes csavaró hatású szempillaspirálot, dolgozzon a külső sarkoknál, és csavarja be őket egy kicsit.

Hogyan válasszuk ki a sminket?

A make-up szilárdan megalapozott technikákban, amelyek lehetővé teszik a szemek lépésről lépésre történő és vizuális beállítását, és kiemelik a holisztikus megjelenést.

 • Fontos szerepet játszik a szemszín. - a dió színeihez válasszon arany-, bronz- és árnyék- és szemceruzafeketéket, olíva színeket - lila és lila (az utolsó kettő - hideg bőr tónus) vagy univerzális színek - zöld, barna. A kék szemek esetében válasszon klasszikus kontrasztos árnyalatokat - szürke, sötétkék és szokatlan színek - narancs, rózsaszín, szürkefesték - lila, hideg türkiz és kék, világos szürke és barna.
 • Színtípus Nyár elfogadja a tenger és az ég színeit - kék, kék, lila és szürke, beleértve a barna, fehér, ezüst pigmentót. A fő szabály az, hogy a természetben találhatók. A tavasz minden meleg, bézs és barna zöld szín, a téli hideg rózsaszín (még a szemhéjokon is), szürke, kék, ősz piros, barna pigmentek és fekete.
 • Fox szemek készítése magában foglalja a hosszú nyíl eltávolítását majdnem a templomokhoz. Ez a technika alkalmas az ázsiaioknak és a kisméretű tisztességes szexnek a szem természetén (beleértve a széles és keskeny készletet). Ennek segítségével elérjük a leeresztett belső sarok és a felemelt külső hatását, ezért természetes megvalósítása érdekében érdemes erre törekedni.

Sminkművész tippek

 • A tökéletes nyíl irányába tanácsot adjon: alakja megtalálásához, a szem bezárásához és a szem természetes vonalának folytatásához.Ahhoz, hogy a vonal világos legyen, ragasszon egy darab skótot a külső sarokba, és rajzoljon rajta egy ceruzát vagy bélést;
 • Gyakorlatilag minden sminkben a szem sötétített külső sarkát és egy kis nyílást használnak - ez a kiút, ha még nem sikerült meghatározni a smink típusát;
 • Ahhoz, hogy a megjelenés nyitva legyenés szeme széles, tedd egy fehér pontot ceruzával vagy árnyékkal a belső sarokban. Ez a technika nem alkalmas azoknak, akik távoli szemmel vannak;
 • Ha a szem nagy, a szemhéjfestékeket alaposan festjük, ha kicsi - ne próbálj meg egy kicsit a szőrzet gyökereire kényszeríteni, elkezdeni a szempillaspirál alkalmazását, kissé visszahúzódva a gyökerekből;
 • Vékony vonalú szemceruza, a mozgó évszázad közepétől fogva minden szem sminket átalakít és alakja alakul;
 • Növelje az árnyékállóságot vagy a korrektor segíti a speciális alapozó használatát és alkalmazását a fel nem készített mobil szemhéjra;
 • Hogy a megjelenés fényes legyen, rajzoljon egy vonalat kayal fehér vagy szilárd ceruzával a nyálkahártyára, majd „irányíthat” bármilyen irányt és stílust, fontos az alap elkészítése - az ideális forma.

Hogyan határozzuk meg a szem alakját és korrekcióját - lásd a következő videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok