Széles farmer

Széles farmer

A számos divat- és divatstílus összefonódásának hátterében a széles női farmer nagy választékkal büszkélkedhet.

Különleges elegáns megjelenésnek köszönhetően ugyanolyan mértékben oszlanak el, mint a szorosan illeszkedő modellek.

És most, amikor divatossá válik a különböző modellek farmerének megtartása a szekrényemben, a laza nadrág aktívan elfoglalja a rést, örömmel fogadja a boldog tulajdonosokat a könnyű mozgással.

Bizonyos esetekben ez informális megjelenés.

Például a széles barátja farmer egyértelműen jelzi, hogy egy rap kultúrához tartoznak, és a hippi mozgalomban hevertek. Legyen szó, hogy a széles farmer mindig trendben lesz, és többször is új stílusokkal fognak kijelenteni magukat.

Ki megy széles farmer farmerrel

A tágas farmereket közelebbről meg kell vizsgálni a lányoknak, akiknek komplex a la téglalap, egy háromszög alakú vagy homokóra alakja van. Hölgyeim, akiknek szerkezete jobban hasonlít a "körte" (kivételek) és az "alma" típusára, jobb, ha megtagadja a széles farmereket.

A szűk csípővel rendelkező szép hölgyek, mint a farmer, vizuálisan növelik a figura medencéjének térfogatát, és a divatos, nagy csípővel rendelkező nők harmonizálják a vékony bokaival fennálló egyensúlyhiányt.

A mérsékelt magassággal és csípővel, a kifejezett teljességgel, a széles farmer a teljes sziluettnek a tömegesség és a zömök benyomását kelti. Ezért a leggyakrabban merik a lányok, akiknek a természete nagy növekedéssel rendelkezik.

Népszerű modellek

Magas derékszögű

Magas leszállás lehet exkluzív, különösen a boho-chic vagy cyberpunk stílusában.

Ezért számtalan fashionistas készen áll arra, hogy elviselje ezt a kissé szűkítő stílust, amely lehetővé teszi, hogy kiemelje az alak karcsúságát és töltse ki a farmer elegáns blúzokat.

A magas öv vonzza a fiatal lányokat és az idősebb nőket, akik nem akarnak alacsony ültetési lehetőségekkel kísérletezni.

Magas derékú, széles farmernadrágok esetében a leginkább sikeresnek tartják a nőies stílusban lévő piros vagy fehér felsőt.

A magas derék fényes változata egy fűző utánzat, fűzővel vagy függőleges fém gombsorokkal díszítve.

Sikeresen viselte pólók és cipők sarokkal vagy ékekkel.

Alacsony derék

Az alacsony emelkedés az ideális arányú lányok hitje, mivel az ilyen farmer a combvonal alatt van, és a túlsúly révén a függő hordók hatása lehet.

Ha kétségei vannak ennek a modellnek a sikerességében, ajánlott közepes leszállásra váltani.

Az ultra alacsony leszállást ritkán találják az oroszországi utcákon, de a bohém szépségéhez leghűségesebb.

szakadt

A széles farmerek között gyakran repedtek a fiúk farmervonalában és a hippi stílusban.

A rongyos hatású barátok harmonikusan néznek együtt egy áttört felsőrésszel és egy rövid dzsekivel. Ne felejtsük el, hogy a farmer - az utcai stílus márka.

A hippi-sorozat a kopott szerszámok segítségével csak vonzóbbá válik, de a túl széles farmer szakadt szakasza csak elveszik a nézetből.

Azt mondhatjuk, hogy a kopott vagy szakadt részekkel rendelkező tágas farmerek a grunge-stílusú dolgokhoz kapcsolódnak, ahol a kép szándékos gondatlanságát termesztik.

Egyenes vonalak

A széles vágású széles farmer ugyanolyan átmérőjűek, mint a teljes hossz, és olyan oldalsó zsebekkel díszíthetők, amelyekben olyan kényelmes, hogy hasznos aprítékokat tárolnak, és még egy mobiltelefon is.

Stílus - a legkülönfélébb a női alkotmány különböző típusaihoz.

kiszélesedő

A farmer másfajta fénnyel különbözik. Valaki szereti a térdét, valaki kényelmesebb a csípőtől vagy a láb aljától.

2016-ban a csípőtől levágott vágott és szélesre vágott farmer farmer trendje.Különösen divatos a fáklya hossza, amely teljesen lezárja a cipőt.

Rugalmas szalagon

A széles farmeren található rugalmas szalag két változatban található - az övön vagy a láb alján.

Az utóbbi megoldás inkább a virágzás, így az alján elasztikus farmer vékony farmerből készül.

A derékrész rugalmas, ha folyamatosan kell mozognia. A modell kiválasztásánál azonban ügyeljen a gumi viselkedésére - ez kitűnhet a sziluetttől és teljes. Nézze meg közelebbről - a derék köré jelenik meg a harmonika? Ha igen, meg kell keresni egy másik márkát.

Továbbá, a nagy terhelésű sorozatot a terhes nők értékelik - a rugalmas szalag finoman tartja a farmert a testen, és a gyermek a szél és a nedves hatások miatt rejtve van.

Amerikai nők

Az amerikai farmer több okból is megtalálható: sűrű anyag, kötelező fordulatok és természetesen a lábakon.

Az amerikaiak kényelmet nyújtanak vezetés közben, lenyűgözőek az egyszerűségükben, és gond nélkül illeszkednek a legdrágább kombinációkba. Bár a tervezők mégis nagyobb figyelmet fordítanak a széles és szabad tetejére. A modern tengerentúli mod, ez elég könnyű.

Hosszúsági beállítások

hosszú

A farmer hossza attól függ, hogy mit fogsz viselni. Cowboy csizmát vagy magas sarkú cipőt szeretne? Ezután válassza a 2,5-5 cm-rel hosszabb farmert, mint a lábad.

rövid

Széles és ugyanakkor rövid farmereket terveztek karcsú lányok számára, mivel extra térfogatot adnak a comboknak.

Hogyan lehet a fordulatokat lerövidíteni?

Széles barátok adnak elegáns hangerőt. A farmert 3 centiméterrel kétszer kell felemelni, és annak érdekében, hogy a mandzsettákban nagy léptéket lélegezzenek be, húzza őket egy kicsit magad felé.

Ne feledje, hogy a villogó farmer esetében a tucking ellenjavallt, és az ízérzés szélsőséges hiányát jelzi.

Nem mindenki egyetért az átjárókkal. Ha a farmer hosszú, jobb, ha szegélyezné őket, mint rövidebb nadrágot vásárolni. A széles farmer ideális hossza a sarok közepéig terjedő hosszúság, bár mindegyik az adott modelltől függ. Sok lány szeret széles széles farmert viselni, amelyek hosszúak a padlóhoz.

Az alsó részen egy szegélynyílás is lehetséges. A széles farmer számára ez a folyamat elég hosszú lehet, de az eredmény megéri!

Milyen cipő illik

Balett lakások

Magas növekedéssel a széles farmer tökéletesen illeszkedik az alacsony talpú cipőkhöz, beleértve a balettcipőket is.

szandál

Ha szandálokat szeretne viselni, vegye fel a lábát a padlón. A sötét nadrágok jól illeszkednek a magas szandálokhoz.

tornacipő

A széles farmernadrágok, a térdre rövidítve, felvehet és cipőket vehet fel. De ezek a kísérletek a legjobban a karcsú és magas lányok számára. A széles farmer hosszabb stílusa miatt fontosabb a cipők felvenni az ékeken.

tornacipő

A széles farmer nem mindig kombinálható cipőkkel. De ha megveszi a barátokat, akkor a cipők csak a huligán stílusát hangsúlyozzák. Csak csinálj zokni nélkül, különben a kép elrontásra kerül!

sarok

A széles farmer lábai, ha hosszúak, elrejthetik a cipő nagy felületét, így nincs értelme a díszítéssel teli sarkokat választani - nem lesz látható.

A sarok nélkül nehéz elképzelni a farmer-banánokat, amelyek szélesek a tetején, és az aljára merednek.

Itt van a sarok fő funkciója - a lábak meghosszabbítása. A barátok számára is ajánlott a legkülönbözőbb szélességű sarok, beleértve a csapokat is.

A rövid széles farmer szerelmével figyelembe vehetjük a sarok kellemes tulajdonságát is, amely kiegyensúlyozza az ilyen típusú lábszárnyak "alábecsült" hatását.

Stílusos kombinációk és képek

felső

Ha széles farmerről beszélünk, akkor a hagyományos társuk a szerelési típus teteje. Ez magában foglalhatja mind a pólókat, mind a rövid felsőrészeket, valamint a szokásos tornyokat.

A keskeny ing klasszikus illeszkedéssel általában egyenes farmerrel vagy egy kis öblítéssel kombinálható.

Ebben az esetben a tetejét különböző módon töltheti ki - akár teljesen, akár közvetlenül elöl.

Egy ilyen készlet könnyen kiegészíthető egy rövidített mellénygel, amely minden más hátterében egyedülálló képet teremt.

A hiba a tágas farmer, kötetlen pulóverek bevezetése lesz, az esőkabátok és az égetett sziluett. A ruhák rétegeinek megtervezésekor fontos, hogy az ésszerű szegélyen kiegyensúlyozhassuk azt, hogy a kiválasztott íj ne adjon benyomást a gyalogló öltözőben.

A szélesvágású farmer felső részéről beszélve fontos megjegyezni, hogy a hangsúly a farmerek javára történik, és a többi részlet csak az elkészített kép elkészítésére szolgál. A tervezők ragaszkodnak ahhoz, hogy ebben az esetben csak a sima turtlenecks és árnyékos színekre van szükség.

Hideg időben a széles farmer különleges megközelítést igényel. Felülről a rövid kabátok elfogadhatóbbak lennének, a farmerből is jó lenne, és a melegebb dolgokat - kabátokat, kabátokat - ajánlott választani a derékvonal alatti hosszúsággal. Ez kiemeli a modell kizárólagosságát és segít fenntartani a kiválasztott trend általános stílusát.

Ne feledje, bár divatos most ruhát viselni farmer, de ez csak a szűkített uralkodókra vonatkozik.

részletek

Zsebek - bármelyik nadrág nagyon fontos eleme. Hogy meggyőződjünk róla, nézzük meg, mit tehetnek az ábrával. Világos színű zsebekkel vagy fehérre meszelt szegmensekkel a csípőre és a fenékre helyezik a hangsúlyt (a zsebek helyétől függően).

Így a teljes csípő tulajdonosai számára a függőleges díszítésű modelleket a láb teljes hosszában kell megnézni. Szükséges a csípő vagy a derékrész körüli díszítés elkerülése, még akkor is, ha nagyon érdekesnek tűnik. Sőt, sokkal fontosabb a női sziluettre gyakorolt ​​hatás.

Egy fehér póló és puha csizma nagyon eredeti, széles farmerrel. A klasszikus megoldás egy fehér póló, gombok, sötét farmer vagy közepes paletta és barna cipő kombinációja.

Tetszik egy nyugati?

Ahhoz, hogy ezt a stílust betartsák, a farmert felkérik, hogy flanel ing (vagy csekket) és gyönyörű cowboy csizmákat viseljenek, amelyek jellegzetes sarkú és magas tetejükkel rendelkeznek. Nagyszerű lehetőség egy hétvége eltöltésére vagy nyugodt kép létrehozására, stílusos és kényelmes egyidejűleg.

tartozékok

A széles farmer eredetiségének hangsúlyozása segít a beret hangjának és a sálnak is.

A modern szépségek gyakran kiegészítik az ilyen modelleket nagy, sötét szemüvegekkel, nem felejtve el a klasszikus övek meglétét, különösen barna csatokkal.

Ami a táskákat illeti, közös szabály van: minél szélesebb a farmer stílusa, annál lenyűgözőbb a táska mérete. Higgy nekem, egy miniatűr kézitáska egy farmer nadrág ellen úgy néz ki, mint egy idegen egy másik bolygóról.

A kézitáska színe átfedhet a cipő palettájával, vagy átveheti a kép fő hangsúlyának szerepét.

A farmer jelmez ékszerek kiküszöbölik a drágakövek használatát, de hasznos lehet a műanyag és fém megoldások.

Csillag példák

Whitney Port színésznője, a "Hollywood Hills" elismert TV-sorozatának sztárja gyakran barátokat hordoz, amelyek magas természete miatt csak gyönyörűnek tűnnek. A Beyonce-nél széles farmer is szerepel, amely egy feszes fehér pólóval, fekete ékszíjjal, bézs színű berettel és övvel és motorháztetővel díszített, rövid, fekete kabátokkal kombinál.

Katherine Heigl, a Passion Anatomy televíziós sorozatból ismert, fehér inget, klasszikus övet, sötétbarna peremű napszemüveget, bézs rövid kabátot, nagy gombokkal, piros kézitáskát és alacsony farmer barna cipőt kapott a kék farmer számára. Az eredmény egy elbűvölő íj, amely megismétli, hogy mind a munkában, mind a magánszemélyek kampányaiban gyönyörködtető pillantásokat gyűjthet.

Katie Holmeset lila blúzban találták, vékony ujjú és széles szürke farmer farmerrel. És Nicole Richie ismét széles fehér lábat választ ki (T-shirt), ami azt mutatja, hogy a fent említett divat tippeket a beau monde képviselői is figyelembe veszik.

A tágas farmer természetesen előterjeszti a jövőbeli háziasszony figurájára vonatkozó követelményeit, de ha ügyesen járnak el, akkor minden női szekrény kiemelkedik. Ügyeljen a széles farmerre - adjon magának egy új stílust!

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok