Egyenes farmer

Egyenes farmer

Az egyenes farmer az egyik alapvető dolog, amit minden lánynak meg kell adnia a szekrényében. Puha, egyenes vonalak, vágás és diszkrét dekoráció egyszerűsége - ez teszi ezt a fajta farmert univerzálisnak.

Ellentétben a magas derékú vagy vékony hátú modellekkel, azok bármilyen testformájú lányok számára alkalmasak. Igaz, itt a szövet kiválasztása fontos szerepet játszik.

A kis titok az, hogy a világos árnyalat durva anyagának köszönhetően a lábad vizuálisan vastagabbá válik, valamint a csípő és a kötet zsebében hatalmas számú díszítőelem található. De a kemény farmerből származó sötét farmer és még egyenes vágás is gyorsan segít megoldani a problémát egy nem ideális figurával.

Hogyan üljön

Alacsony emeletes farmer, ül az alakban, és bemutatja a fehérnemű szélét - ez az egyik úgynevezett divat tabu. Talán minden stílusos lány tudja. De mi van még a szabályok a megfelelő farmer kiválasztására?

Először is, a farmer felső sora nem szabad vizuálisan vastagabbá tenni, hogy az öv fölé hajoljon, és nehezen mozoghat szabadon. Ha extra kiló van - felejtsd el az alacsony illeszkedésű farmert, csak tönkreteszi a képet. Ha egy szép és tónusú figura tulajdonosa, akkor illeszkedjen a farmerhez, válassza ki a leggyakrabban viselt ruhákat. Rövid ing, felső és póló van a szekrényben? Nyugodtan választhat egy közepes vagy nagy leszállási modellt.

Nos, az utolsó szabály - legyen trend.

A legfrissebb szezon a divatban a magas derékú farmer. Nézze meg őket közelebbről, talán csak egy ilyen stílus lesz az, ami mindig hiányzott a szekrényében.

Miután foglalkozunk a főbb pontokkal, nézzük meg közelebbről, hogy egy bizonyos típusú illeszkedésű farmernek kell kinéznie és ki kell vásárolnia őket.

Alacsony emelkedés

Ez a modell olyan lányok számára készült, akiknek nincs problémája az elhízással. Ezek a farmerek valódi megtalálást jelentenek a karcsú lányok számára, akik csípőjüket szeretnék egy kicsit nőiesebbé tenni az új farmerben. Az alsó test aránytalan szűkösségével segítik az egyensúly kiegyensúlyozását. De azért, hogy ne lehessen oldalra nézni rád, válasszon olyan modellt, amely megbízhatóan elrejti az összes szükségtelen dolgot a kíváncsiskodó szemektől, és nem csúszik még akkor sem, ha megpróbál ülni vagy hajlani. A megbízhatóság érdekében a farmert egy alacsony derékszélességű övvel egészítheti ki.

Közepes illeszkedés

A közepes méretű farmer a leg semlegesebb. Nem befolyásolják a figura megjelenését, de nem rontják a képet. Gyakran a középső illeszkedésű egyenes farmereket választják a szekrény alapjaként, az alap „alsó”.

Magas derékszögű

De már beszéltünk a magas slung modellről, mint az egyik leggyorsabb modellről. Visszatérve a 80-as évek végétől, egyszer megnyerte a kiváló minőségű és stílusos dolgok ínyencének szívét. Ugyanakkor azonnal hívták egyetemesnek, ami valójában nem teljesen így van.

Ez a modell nem alkalmas rövid testű lányok számára, mert vizuálisan rövidebb lesz. És a csípő csípője csak sötét árnyalatú sűrű anyagból farmert rejt.

Melyik stílus jobb

Különböző farmer és stílus. A legkülönfélébb farmer modellek, a legrövidebb nadrágok, szakadt és „barátok farmernadrágok” közül a leginkább divatosnak tekintik a közvetlen vágott széles farmert. Ki vásárolja meg őket, és milyen szabályokat kell követnünk, amikor íjakat készítenek az alapjukon?

rövidített

A rövid nadrágok nemcsak a gyönyörű boka tulajdonosai számára alkalmasak, hanem azoknak is, akik túl nagy csípőből szeretnék elterelni a figyelmet, a test másik részére összpontosítva. A cipőkre is figyelmet fordítanak, így ha új cipőit vagy elegáns balett lakásaikat szeretné bemutatni másoknak, akkor ez a stílus tökéletesen megfelel az Önnek. A külső ruházat kiválasztásának elvén levágott farmer nem sokban különbözik az egyszerű egyenes nadrágoktól, ugyanolyan jól kombinálva a szinte mindennel.

szakadt

Díszítő lyukakkal és résekkel rendelkező farmerek nagyon népszerűek ebben a szezonban. Ezek kiválasztásakor vegye figyelembe az ábra jellemzőit. Ha széles csípő van - ne vásároljon sok lyukat tartalmazó farmert ezen a területen, és ha a testét vizuálisan szeretné nyújtani, akkor előnyben részesítse a padlóval párhuzamos résidőket.

széles

Széles farmer egyenes vágással, hogy nagyon óvatosan vegye fel. Egy ilyen modellnek nem szabad túl rövidnek lennie, mert úgy vélik, hogy a láb és a padló közti pár centiméteres vizuálisan tönkreteszi a figurát. Széles farmer nem lehet túl zsíros, különben nagyobb volumenűnek tűnik. Válasszon méretüket, gondosan ügyeljen arra, hogy jól illeszkedjenek hozzád.

Szín kiválasztása

Mint korábban említettük, a farmer színének kiválasztásakor fontos a szín. A farmer jobb árnyéka jobbá teszi az alakját, és talán rontja az egész képet. Lássuk, milyen vizuális hatást fejt ki a három legnépszerűbb farmerszín ebben a szezonban.

fekete

A fekete farmer farmer nagyon stílusosnak tűnik, nemcsak a kifutón, hanem a mindennapi életben is. Ezeket a színeket teljesen kombinálják, ugyanakkor nyereségesen csökkenti a csípő mennyiségét.

A sötétkék farmer kevésbé szigorú. Alapjaikban könnyű a mindennapos vásárlást, a gyaloglás vagy a filmekhez való utat keresni. Az egyenes vágás sötétkék anyaggal kombinálva ugyanolyan vizuális hatást fog mutatni, mint a fekete, így a lábai kicsit vékonyabbak.

A fekete farmer az iroda munkatársainak egy udvariassága egy laza ruházati kóddal, mert meglehetősen formálisnak tűnnek, ugyanakkor sokkal kényelmesebbek, mint a nadrágok.

Sötétkék

Virágos nyomtatással

A farmer virágos színei szokatlanok és stílusosak. Ez a lehetőség olyan fiatal lányok számára alkalmas, akik nem félnek kísérletezni és képesek egymással összekapcsolni a dolgokat. Végül is, nehezebb választani egy ruhát virágos nyomtatással, mint egy klasszikus, kék.

Ne feledje, hogy a stylistok nem javasolnak több virágmintát egyetlen képben.

Tehát, ha világos farmer van, érdemes kiegészíteni őket egy egyszerű felső és könnyű cipővel.

Annak érdekében, hogy lágyítsa a farmer fényes nyomtatását, divatos a pasztell színű kardigán a vállára tenni. Egy másik fontos pont - virágos nyomtatás semleges háttérre kell helyezni. Ez segít, hogy a megjelenésed stílusossá váljék, és ne legyenek túlterheltek a részletekkel.

Mit kell viselni?

Minden divatos nő tudja, hogy a farmer az a dolog, amit szinte mindennel kell kombinálni. Ezért, amikor a kérdés „mit viseljen ma?” Nem igényel késedelmet, úgy választjuk őket, mint a ruha legegyszerűbb és legváltozatosabb változatát. A farmer lehetővé teszi, hogy kényelmesen érezze magát a nap folyamán, még akkor is, ha a munkát követően öltözködni, barátokkal vagy kávézóban utazik, vagy lovagolni szeretett személyével.

A farmer alatt szinte bármilyen felsőruházat illik. Jól néz ki, mint a könnyű blúzok, vágott tetők és pólók, valamint terjedelmes pulóverek, hosszú kardigánok és szigorú kabátok.

Ez utóbbival, egyébként, jó íjjal lehet dolgozni, ha nincs szigorú öltözködési kódod. Számára illik sötét farmer, pasztellel vagy világos blúzzal hígítva, amelyre egy kabátot vagy puha kardigánt dobnak.Egy egyszerűbb megoldás a díszítés nélküli, a sima kabát alatt viselt nyakörv. Győződjön meg róla, hogy még egy ilyen egyszerű ruhában is ellenállhatatlannak tűnhet.

A kiegészítők segítenek bármilyen kép hígításában és egyéniségessé teszik.

Először is, a farmer alatt válasszon egy jó övet. Választása szerint a szabály csak egy - figyeljen a minőségre. A többi teljesen az ízlésedtől függ.

A kiválasztott öv lehet széles bőr vagy vékony fém lánc. Ha azonban az övet elsősorban a nadrágok karbantartására használja, nem pedig tartozékként, akkor inkább sűrű anyag széles modelljeit részesítse előnyben. Nincsenek egyértelmű szabályok az egyenes farmer táskák kiválasztására vonatkozóan, de a cipőkről külön kell beszélni.

Milyen cipő

Az a kérdés, hogy melyik cipő a legjobban illeszkedik az egyenes farmerhez, az egyik első, amit a lányok megkérdeznek, amikor megvásárolnak egy ilyen nadrágmodellt. Lehetetlen egy mondattal válaszolni, mert minden attól függ, hogy milyen stílust választ, az időjárást és gyakran csak a hangulatot.

tornacipő

Egy meleg őszi vagy tavaszi napon egyenes farmerrel kombinált cipők valódi találatot kapnak. Különösen stílusos megjelenésű farmer kombinálva, de nem feltétlenül válasszon klasszikus fehér modellt. A világos cipők felhős napon felemelik a hangulatot, és hígítják a mindennapi stílusát.

csizma

A hideg őszi napokon, amikor az időjárás nem teszi lehetővé, hogy világos cipőkkel sétáljon a városban, a lapos cipők nagyszerű alternatívát jelentenek számukra. Az egyenes farmerekkel is érdekes a durva cipő. A lábak akár a csizmákba is beszoríthatók, akár a kívánt hosszúságig.

tornacipő

De az egyenes farmerrel rendelkező cipők jobb, ha nem kombinálódnak. Az ilyen cipők jobban megfelelnek a lángoltnak.

cipő

Ami a cipőt illeti, van egy szabály, hogy az egyenes farmernek biztosan legalább a sarok egy részét kell fednie. A sarok maga is lehet alacsony és stabil és vékony. A magas szegecsek segítenek kihúzni a sziluettet. Ezek jól illeszkednek a farmer egyenes vágásához. A legjobb választani a klasszikus hajót egy éles vagy ovális lábujjjal, amely nagyon kecsesen néz ki a lábon, és segít a kép egyensúlyában.

csizma

Nagyon elegáns, magas sarkú, elegáns sarkú cipőt kell választani az egyenes vágású nadrágokra. Szorosan illeszkedniük kell a lábhoz, hogy ne álljanak ki a láb alatt, mert az egyenes nadrágok, ellentétben a vékonyakkal, nem ütnek be a csizmába. A sarok magassága függ az Ön személyes preferenciáitól, de ne feledje, hogy a cipő esetében a lábnak meg kell fednie a sarokkört.

Íjak és képek

Most, amikor minden a farmer kiválasztásának sajátosságaival egyértelmű, érdemes beszélni arról, hogy milyen íjakat lehet az alapjaikra tenni.

Az első kép egy egyszerű munkanapra alkalmas az irodában. A készlet alapja a sötét farmer, amit egy klasszikus monokróm póló egészít ki. A megszorítások és a formalitás mellett kabátot vagy kabátot is kaphat. A cipőktől jobb, ha előnyben részesítjük a klasszikus hajókat, amelyek kissé borítottak farmer lábakkal.

A barátaiddal való látogatáshoz hozzon létre egy korszerűbb ifjúsági megjelenést, kiegészítve egyenesen vágott farmert, férfi típusú pólót, pólót vagy pólót. A lábakat be lehet húzni, és az ingét vagy pólót a farmerbe kell beilleszteni, különösen akkor, ha magas derékú modell van. Az egész nap kényelmes kényelem érdekében válasszon kényelmes cipőt vagy balettcipőt. Kiegészítse a váll vagy a kis bőr hátizsák fölötti zsák képét.

És ha szeretne dátumokat viselni ruhák helyett farmereket, akkor próbálja meg létrehozni egy romantikus képet, amely alapján örömmel fogadja a lelki társát. Adjon hozzá egyenes chiffon blúz-farmert, ha szeretné, hangsúlyozza a vállpántot egy vékony pánttal, helyezze egy könnyű kendőre vagy vékony kötött kardigánra, és egy elegáns íj egy dátumra kész!

Most, miután megismerkedtünk az egyenes farmer kiválasztásának alapvető szabályaival és más dolgokkal való kombinálásával, minden nap erőteljesen nézheted stílusosan!

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok