Rövid farmer

Rövid farmer

A farmerből készült termékek mind a férfiak, mind a nők körében nagyon népszerűek. A szinte minden lány szekrényében megtalálhatók a farmer dzsekik, szoknyák és természetesen nadrágok. A szezon egyik legdivatosabb modellje a rövidített nadrág, amelyet ebben a cikkben tárgyalunk.

Vágott farmer

Ha fáradt az egyszerű stílusú nadrágokból, és ezen a nyáron szeretne valami újat hozni a stílusához, akkor a rövid farmer az Ön számára megfelelő dolog! Attól függően, hogy mit viselnek, segítenek egy elegáns, sportos, romantikus vagy akár hivatalos íjat létrehozni. De mielőtt a rövid farmerek alapján megvizsgálnánk a képek opcióit, foglalkozzunk azokkal, akiknek ezeket viselnie kell.

A rövid farmer fő előnyei

A vágott nadrág már régóta trendben van, és ez a fő előnyük. Ezek viselése stílusos és divatos lesz. És kombinálni őket más ruhadarabokkal nagyon egyszerű.

Elegáns, magas sarkú cipővel kombinálva vizuálisan nyújtják a lábakat, és a bokájukra összpontosítanak. Ezen túlmenően, ez a modell a farmer megnyitja a cipőt, lehetővé téve számukra, hogy megmutassák másoknak.

A vágott nadrág alapmodelljei

A vágástól függően a rövid nadrág több típusra osztható. Egyszerű vágott farmert is neveznek lovagló nadrágnak. Vékony és magas derékú farmert lehet levágni.

halásznadrág

A vágott nadrág egy másik modellje a capris. Elérik a borjú közepét, felfedve a lány lábainak egy részét. A kövér nők elfogadhatják azt a tényt, hogy vizuálisan korrigálják az ábrát. De vékony lányok jobb választani a "Bermuda", rövid, a térd fölött, széles nadrág.

A vékony fashionistas másik lehetősége a nadrág. Ezek a térd hosszú farmerek jól illeszkednek a lábakhoz, mint a vékony. Mivel a szűk csípő, a nadrág nem felel meg a derék és a fenék csodálatos formáinak tulajdonosainak.

szakadt

A mesterséges vágásokkal rendelkező farmer az elmúlt években újra megjelenik a vezető gyűjteményekben, meghódítva a fashionistas szívét.

A repedt vágott nadrágok lázadó hangokat adnak, és alkalmasak olyan fiatal lányokra, akik nem félnek kísérletezni a stílusukkal.

A farmer nem rövidíti meg az ábrát, válasszon egy modellt a láb felső részén található résekkel.

széles

A laza vágott, vágott nadrágot, mintha a szeretett szekrényéből kölcsönöznék, barátnő farmernek nevezik. Tökéletes lányoknak alkalmasak és tökéletesen kombinálhatók laza köpenyekkel és széles pólókkal, valamint illeszkedő felsőkkel, attól függően, hogy mit akarsz kiemelni az ábrán.

divatos

A népszerűség csúcsán a magas derékú farmer. A vékony és magas lányok kétségtelenül megkaphatják ezt a stílust. A nem modelltípusú lányoknak azonban a kiválasztott nadrág és kiegészítők színeivel kell kísérletezniük.

Hogyan válasszuk ki a vágott farmert

Annak ellenére, hogy a farmer egy rugalmas anyag, amely kívánság szerint enyhén meghúzható, a nadrág méretét kell választania. Ami a hosszúságot illeti, a levágott farmernek két vagy három centiméteresnek kell lennie a boka felett.

A színek tekintetében a vevők nagy választékot kapnak. A klasszikus változat természetesen minden kék árnyalatú farmer. De ezen túlmenően szigorú sötétet is felvehetsz, ami elrejti a figura hibáit, a fényt, aki nagyon stílusosnak tűnik a vékony lányokon, és fényes, a nyár legjobban illeszkedő. A farmernadrágok elméletileg könnyebbnek kell lenniük, mint a külső oldaluk.

Ne felejtsük el a farmer minőségét is. Ügyeljen a varratokra és annak az anyagnak a állapotára, amelyből a nadrágot varrják. A szövetnek nem szabad elhasználódnia, és nem foszlathat a testet. Ezt ellenőrizheti a farmer dörzsölésével a kezével - ha a tenyéren festék van, azt jelenti, hogy a zokni után a lábad a megfelelő színben lesz festve.

Mit kell viselni

A kép alapjául szolgáló rövid farmer segítségével sok érdekes és eredeti íjat hozhat létre. Amint már említettük, ez a modell a nadrág szinte univerzális, és egyformán alkalmas egy fiatal kacér és egy irodai hölgyruházat képének megalkotására.

Az alkalmi viselethez a kedvenc ing vagy blúz, egyenes vágással, jó kiegészítés a kényelmes rövid nadrághoz. A topok, pólók és pólók a lehető legegyszerűbbek a lehető legegyszerűbbek, anélkül, hogy kinyomtatnák a nyomatokat és provokatív feliratokat, amelyek jobban megfelelnek a tizenéveseknek, mint a stílusos lányoknak.

Hűvös időben fontos, hogy kiválassza a megfelelő felsőruházatot, amely kiegészíti a képet, és nem pusztítja el. A vágott farmernadrágokhoz a bőrből vagy farmerből készült könnyű kabát. A kabát kívánatos választani egy illeszkedést, ha az ábra lehetővé teszi. Szintén jó egy kiegészítés egy esőkabát képére.

Széles farmerrel érdekes lesz a szőrme mellény megjelenése. Ne feledje, hogy nem lehet hosszú - maximum, elérje a comb közepét. Egy ilyen köpeny szabad vágása elrejti az alak hibáit a has, a derék és a csípő zónájában, azaz a legnehezebb helyeken.

Nagyon sok tartozék van, amelyek hozzáadhatók az íjhoz. Először is beszéljünk az övekről. Az övnek diszkrétnek kell lennie, de minden bizonnyal a minőségnek. Lehet, hogy bőr, textil és akár fém is lehet - az Ön igényeitől függően. A kiegészítőknek egy kicsit kell lennie, különösen, ha maguk a farmerek díszítő elemekkel vannak díszítve.

A tetejét könnyű sálakkal vagy vékony chiffon sálokkal variálhatjuk. A fából készült vagy műanyag keretben elegáns üvegek jól illeszkednek a képbe. Ékszer javasolja, hogy válasszon egy nagy és fülbemászó. Például, divatos, széles, fából készült karkötők, nagy gyűrűk, fém karórák széles szíjjal, szokatlan medálok.

Milyen cipő

A fő "fogás", amelyre érdemes figyelni a rövid nadrág kiválasztásakor - vizuálisan lerövidítik a lábakat. Csak a jobb cipő mentheti meg a helyzetet. A magas lányok esetében azonban a cipő kiválasztásának kérdése teljesen lényegtelen, mivel bárhol elfogyasztott farmert viselhetnek. De azoknak, akik nem különböznek a modell növekedésében, figyelembe kell vennünk a tanácsokat.

Ahhoz, hogy a lábad kicsit hosszabb ideig nézzen ki, vegye fel a cipőt, talán nem alacsony, rövid farmer alatt. A kivétel a „barátok” rövidítése, a sarok nem kombinálva velük, így választhat a cipők vagy mokaszinok.

Egy másik érdekes élet hack - vizuálisan meghosszabbítja a lábát cipő boka pántokkal.

De a "divatos tabukból" rövid boka csizmákat hívhatsz, amelyek a lábad hosszát még tovább vágják. Ha már a boka csizmát választja, akkor jobb, ha előnyben részesítjük azokat, amelyekben a nadrágot meg lehet húzni. A legjobb megoldás - a boka egy vékony stilettóval ellátott csizma díszítőelemekkel.

A cipőkkel

A divatos cipők és a vágott farmer kombinációja szintén megengedett. Egy ilyen tandem stílusos és tökéletesen kiegészíti az alkalmi megjelenést. A választható cipők és fényesek és könnyebbek, összpontosítva arra, hogy hogyan kombinálja őket. Előnyösen az Ön egyénisége kiemeli a szokatlan nyomtatású, például etnikai cipőket.

Stilisták tippei: a rövid nadrágokon alapuló stílusos képek

Sokan úgy vélik, hogy ez a farmer stílus teljesen elfogadhatatlan a hivatalos öltözékben. De valójában nem így van.A klasszikus egyenes farmer, a rövid nyitásnak köszönhetően, a boka és az elegáns, magas sarkú szivattyúk jól illeszkednek az irodai íj kiegészítéséhez. A krém vagy pasztell színű chinosok, amelyek kissé szűkültek, jól illeszkednek a hivatalos képbe. Kiegészítse ezt a ruhát a szigorúbb tetejére: blúz, intelligens ing, kabát vagy mellény.

A rövid farmer nem ajánlott, hogy ugyanazt a rövid mellényt viselje. Ennek hossza legalább a comb közepéig legyen, a kép egyensúlya érdekében. A "felső" és a rövid nadrág kombinációjának egyik szabálya az egyensúly. Ez azt jelenti, hogy vékonynak kell lennie a hangerő tetejével. Például egy könnyű tunikával, kötött kardigánnal vagy széles pólóval, de a szűk farmer vagy a póló a széles farmerhez illik.

A könnyű ifjúsági íj létrehozása érdekében rövid farmereket lehet tovább felépíteni, vagy egyszerűen csak egy mandzsettával rendelkező modellt választhat. Jó kinézetű farmer zsebekkel, mind dekoratív, mind rendes. Ezeket a nadrágokat kiegészíthetjük egy terjedelmes pulóverrel, egy csupasz vállú pólóval, vagy egy pólóval, egy farmer dzseki véletlenszerűen a vállon.

Miután helyesen vette fel a divatos ruhát, stílusosnak tűnhet, még akkor is, ha az országba megy. Az ilyen típusú pihenéshez a rövid farmereket ajánlatos kombinálni egy könnyű tetejével, hogy kényelmes legyen a meleg időben. A könnyű blúz vagy a tetejét egy széles karimájú szalmakalap és elegáns napszemüveg egészíti ki. Ebben a képen a barátaid társaságában lesz a legstílusosabb.

Séta esetén rövid, vágott nadrágot adhat hozzá divatos árokhoz vagy kardigánhoz, amelyek a boka csizmákkal együtt hideg időben is melegítenek.

Elegáns és nőies, hogy még a farmerben is maradhat, a legfontosabb, hogy helyesen válasszuk ki őket, és hozzáadjuk a szükséges kiegészítőket.

Egy dátumért válasszon egy selyem- vagy szatén blúzot, vagy fordítva - szorosan illeszkedő bársonyos, mély nyakkivágással. Kecses, magas sarkú cipő segít a nőiesség megőrzésében. Win-win opció - fekete cipő. Minden, amire szükséged van, egy teljesen kicsi tengelykapcsolóba helyezhető, ami a romantikus kép utolsó vége.

Mint látható, a rövid nadrágok tulajdonosai körében a divatos improvizáció lehetősége egyszerűen hatalmas. Kísérletezz, készítsd el saját egyedi képeidet, a legfontosabb, hogy ne lépj túl a stíluson.

A levágott farmer az utolsó szezonok igazi felfedezése. Egyaránt jól néz ki mind a kifutópálya modelljein, mind az egyszerű lányoknál, akiknek hiányosságai vannak a valós életben. Ügyesen ötvözve őket más dolgokkal, bármilyen stílusba beágyazhat rövid nadrágot, enyhén frissítheti. Ne hagyja ki a pillanatot, és vegye be a szekrénybe rövid, elegáns nadrágot, amely az eredetiséget hozza a szokásos képbe, és nélkülözhetetlen dolog lesz divatos íjak létrehozásakor!

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok