Arc epilátor

Arc epilátor

Az arcszőrzet nemcsak a férfiakat, hanem a nőket is megzavarja - minden 25 éves és idősebb nő hasonló problémával szembesül. Vékony, de az ilyen észrevehető szőrszálakat különösen gyakran ártalmasan látják a felső ajak fölött, ritkábban az állon vagy a homlokán, és az arc epilátora megbirkózik velük - egy kompakt eszköz a biztonságos arcápoláshoz.

Az arc epilátor lehetővé teszi a szemöldök alakjának további beállítását (mint modell) "Braun Face") vagy a test legérzékenyebb területeinek epilálásához (bikini és hónalj mint modell tweeze).

Mi az?

Az arc-epilátor egy kompakt eszköz a haj eltávolítására a tüszőből és lehet elektromos vagy mechanikus.

A mechanikus mérőeszközt szokásos csipesznek nevezhetjük - a hajat a gyökérből is kihúzza, azonban a munkájának hatékonysága (olvasási sebessége) nagyon kétséges.

Egy klasszikus epilátor az arcra egy elektromos készülék, kis fejjel és csipesszel a szőrszálak megfogásához és 2-4 hétig tartó eltávolításához. Az ideális "kihívó" - "Braun Face", a világ első epilátora az arcnak. Sajnos, az arcra való szokásos gép nem fog működni (kivétel egy speciális fúvóka az arc arckezelésére), mert:

 • Az arcszőrzet általában rövid és / vagy túl vékony (0,02-0,05 mm). Egy rendes fejlemez vagy csipesz egyszerűen nem fogja őket rögzíteni;
 • Magának a fejnek lenyűgöző mérete van a felső ajak fölötti területhez képest - egyszerűen „nem halad át”;
 • Az arc bőre különösen érzékeny, és nem tolerálja az epilátor csipeszek testre gyakorolt ​​agresszív hatását. Az arc különleges modelljei sokkal kisebb számú csipesszel rendelkeznek, és maguk is sokkal kisebbek;
 • A test epilátorai túl fájdalmasak (különösen 40 pincér modellek), még akkor is, ha az arcnak az érzéstelenítő rezgő fúvókája is túl agresszív.

Jellemzők és előnyök

Ismeretes, hogy az arcszőrtelenítésre szolgáló klasszikus epilátor nem alkalmas - túlságosan terjedelmes ez a kis terület, kényelmetlen, és általában nem alkalmas. Az arc speciális epilátorának az alábbi előnyei vannak:

 • A kisebb epilálófej lehetővé teszi, hogy eltávolítsa a hajat bármely kis területről - a felső ajak fölött, az áll, a szemöldök felett és alatt;
 • Hosszú formájú (mint egy toll) és kényelmes a pontok használatához;
 • Eltávolítja a hajat egy izzóval, és sima bőrt biztosít 2-4 hétig tarló nélkül (az új szőrszálak lágyabbak és vékonyabbak);
 • Hatékonyabb a munkahelyen, mint a csipesz. A gép fejének egy fordulatában körülbelül 100-200 szőrzet kerül eltávolításra (a modelltől függően).

Az arc-epilátorok különálló eszközként értékesíthetők az arcápoláshoz, vagy tartalmazhatnak keféket a hámlás vagy tisztítás érdekében.

Minden gyártó meghatározza a kötelező készletet, például a márkát Braun Az arc epilátorának egész tartozékainak arzenálja - egy ecset a pórusok tisztítására és a sminkelszívó tisztítására.

Az arc epilátorának számos hátránya van, amelyeket érdemes megemlíteni:

 • "Ad" fájdalmat mint a szőrtelenítés bármely más módszere. Emlékezzünk rá, hogy a folyamat lényege abban rejlik, hogy a mesterséges szőrtelenítés az izzóval együtt és a tüsző textúra megsértése, hogy az új szőrszálak vékonyabbak és lágyabbak legyenek;
 • Irritációt okoz. Ez a bőr egyedi jellemzőitől függ. Mindenesetre az epilációt este kell végezni, hogy az éjszaka folyamán a bőr felépüljön, és az irritáció megszűnik;
 • Fokozott hajat okozhat. A kialakulásának oka a bőr jellemzői, az eljárás nem megfelelő előkészítése és végrehajtása, vagy az epidermisz nem megfelelő gondozása után;
 • Kis modellválaszték.

Hogyan válasszuk ki?

Hatékony és megbízható női szőrtelenítő epilátort szeretnénk kapni - válasszon elektromos. Ha ezeknek a modelleknek az ára harap, az egyetlen kiút egy mechanikus analóg „rugó” megvásárlása.

Az arcra vonatkozó epilátorok kiválasztása most már nagyon kicsi, pontosabban, van egy tisztességes termék a piacon - "Braun Face" és egy kínai - tweeze. Ez utóbbi azt állítja, hogy az epilátora az arc és a test számára is használható, és az eszköz ára lehetővé teszi, hogy ezt a know-how-t önmagában is kipróbálhassa.

Szeretné, hogy teljes arckezelést válasszon "Braun Face" további kefefúvókával a pórus tisztítására és a sminkeltávolítóra. Ha a testápolás fontos, és egyszerre egyszer meg akarja ölni a két madarat egy kővel, hagyja abba a klasszikus epilátorra való fókuszálást az arc arcvédőjével (ahogyan Braun Silk-epil 9-558 Wet & Dry, SE 7931, Philips SC2006).

modell

Braun arc

A világ első epilátora az arcnak, amelyet a legendás német márka hoz létre. Különösen híres a test- és hajformázó / hajformázó és szépségápolási eszközök epilátorai számára. A Braun Vsega epilátorok lépést tartanak az időkkel, és a legújabb anyagokból készülnek, és a gyártó egyedi fejlesztéseivel - vékony, hosszú csipesszel, „ujjakkal” készülnek a hajszálak emeléséhez és kényelmes háttérvilágítással. Főbb jellemzők:

 • Miniatűr méret (a gyártó tömörségben összehasonlítja a szempillákkal ellátott szempillaspirálral);
 • Pontos - eltávolítja a hajat az állból és a homlok, a felső ajak felett lehetővé teszi, hogy beállítsa a szemöldök alakját;
 • Gyors. Rotációs sebesség - 20 ezer fordulat / perc vagy 300 másodpercenként;
 • A fej 10 mini lyukkal rendelkezik;
 • A hajszálakat 0,2 mm-es hosszúságban rögzíti;
 • 2 üzemmódban működik (2 sebesség);
 • 100% vízálló;
 • Akkumulátoros, vezeték nélküli;
 • egyszerű;
 • Kozmetikai táskában szállítható;
 • Kivehető fejjel van ellátva, és a pórus tisztítására szolgáló fúvókával van ellátva;
 • Elegáns külső kialakítású;
 • Kivehető védősapkával rendelkezik.

Epilátor az arcra Braun 2 in 1 - fájdalommentes és hatékony szőrtelenítés és további bőrápolás - pórus-tisztítás és sminkeltávolítás. A mellékelt kefék és kivehető fúvókák kiváló minőségű, mély vagy gyengéd tisztítást biztosítanak a pórusoknál és a gondozott termékek legjobb teljesítményének - krém, szérum és még rendszeres tonik. Ismeretes, hogy a kozmetikai termékek jobban felszívódnak a dermis korábban tisztított felületébe, anélkül, hogy a "halott" rétegréteg és az idősebb pórusok lennének.

A Braun epilátor modellek az arcra különböznek. A klasszikus kivitelben levehető epilálófej és kefe-rögzítő, kozmetikai táska, csipesztisztító kefe, valamint egy háttérvilágítással ellátott tükörrel bővített tükör.

De. Co

A mechanikus (kézi) epilátor egy kompakt mechanizmus, egy pár rugó a fogantyún. Munkájának lényege - ezeknek a rugóknak a tartása a szőrszálakban az utóbbi növekedése ellen. Ez nemcsak fáradságos folyamat, hanem fájdalmas is, ami a bőr bőrpírjához és irritációjához vezet. Kézi epilátor De. Co Ez nem távolítja el a hajat pontosan, mint az első analóg, de kétségtelenül előnye - alacsony ár 200 rubelben.

tweeze

Ez egy elektromos eszköz rögzített fej- és csipesszel. A készülék egy keskeny fej és csipesszel rendelkezik, amelyek egymáshoz közel helyezkednek el a rövid és vékony haj kiváló minőségű rögzítéséhez. Hatékony a munkájában és olcsó - körülbelül 400 rubel, nem hagy nyomot a szőrtelenítésről. Eltávolíthatják az arcszőrzetet és használhatják a testet. - A Tweeze a bikini és a hónaljokkal küzd, de hosszú ideig kell lerakni a lábukat.

Hogyan kell használni?

Az arc epilátora könnyen használható:

 1. A bőr előtisztítása - mossa meg a szokásos bőrt vagy gélt a pórusok tisztításához és megnyitásához.Fürdés vagy zuhanyozás után ajánlott epilálni, amikor a pórusokat párolták, és készen állnak a szőrszálak adására.
 2. Ajánlatos egy bozótot használni - eltávolítja a szaruhártya rétegét és felszabadítja a szőrszálakat, emelje fel őket;
 3. A nedves bőrt törölközővel törölje meg és szárazon szárítsa meg;
 4. Tartsa az epilátor fejét lassan, alulról felfelé, ne nyomja meg a gépet;
 5. Sétáljon egy területet 1-2 alkalommal a szőrszálak növekedése ellen, és legfeljebb 3-4 ismétléssel, ellenkező esetben az irritációt nem lehet elkerülni;
 6. Miután a folyamat befejeződött, törölje le a bőrt alkohollal nyugtató tonikussal, használhat hidrogén-peroxidot, gyógynövény-főzetet. A folyadékot könnyű blot mozgásokkal kell alkalmazni, nem lehet dörzsölni;
 7. A hidratáló vagy nyugtató krém alkalmazása (kamilla, aloe, körömvirág) használatával és a szőrtelenítés után minden alkalommal felhasználva.

A kozmetikusok azt javasolják, hogy esténként epilálják az arcot - ha nem lehetett azonnal elkerülni az irritációt, akkor egy éjszakán át áthaladhat - ez elegendő, ha a bőrt tonikával megnyugtatja és hidratálja. Bármilyen égésgátló krém segít eltávolítani a szemtől való súlyos irritációt - "Rescue", "Panthenol", "Bepanten".

Kézi epilátor „Tavasz” Más elv szerint működik: csavarja fel az rugót az arcra, és mozgassa a fogantyút az alulról felfelé, vagy a hajnövekedés ellen. „Tavasz” jól érzi magát a szemöldök felett, vagy a felső ajak felett, de a szemöldök alakja meglehetősen kiszámíthatatlan.

Vélemények

Az arc epilátorának minden modellje előnyei és hátrányai. A modern nők egy speciális modellt részesítenek előnyben Braun - kényelmes, kompakt és drága. Előnyei között a fogyasztók megjegyzik a hatékonyságot - a haj eltávolítása az izzóval együtt, gyakorlatilag fájdalommentes és könnyen használható az arc legérzékenyebb területein - a felső ajak és a szemöldök alatt. By the way, a modell Braun tökéletesen korrigálja a szemöldök alakját, és így gyorsan és szinte észrevétlenül eltávolítja a szőrszálakat.

Ha elektromos modellekről beszélünk, több költségvetési analógiát is meg kell jegyezni tweeze - kompakt epilátor kis csipeszfejjel. Kedvező árú és jól érzi az arcszőrzetet, de nehéz megtalálni a modellről valódi véleményeket.

A mechanikai rugókról is sok vélemény található - alkalmasak a láthatatlan szőrszálak elleni küzdelemre és olcsóak, primitivitásuk ellenére, kiváló munkát végeznek szőrszálakkal, és sima bőrt adnak 2-4 hétig. A mechanikus rugós epilátor hiányosságai közül a nők tudomásul veszik, hogy a szemöldök alakját nem lehet beállítani - a rugó nem működik pontosan, hanem minden szőrzetet elvág.

A nők számára jobb epilátort nem lehet megmondani. Egyértelmű, hogy a leghatékonyabb a munkában - elektromos, elérhető - mechanikus. Ha az arcszőrzet nem zavar annyira, elegendő lesz egy mechanikus epilátor vagy közönséges csipesz. Ha a felső ajkakon vagy az álla fölötti haj valóságos probléma, akkor elektromos epilátor nélkül nem lehet.

A következő videó - a BRAUN Face epilátor-peeling áttekintése.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok