Smink vörös rúzs a barnák

Smink vörös rúzs a barnák

Fényes vörös ajkak - ez a hangsúly, ami a sminkben nem minden lány. De itt barnák, a kifejezetten rúzsfényes vörös árnyalatú megjelenésük nagyon jól illeszkedik. Egy piros kozmetikai termék segítségével könnyedén létrehozhat mind a mindennapi megjelenést és a látványos sminkeloldást. Ebből a cikkből megtudhatja, hogy mely piros árnyalatok alkalmasak, és hogyan válasszon ki egy rúzsot úgy, hogy maximalizálja a megjelenés előnyeit.

típusok

A vörös rúzs egyáltalán nem luxus, hanem szükségszerűség. Szinte minden lány kozmetikai táskájában legalább egy létező vörös rúzs van. Különösen, ha látványos barna vagy, aki szeretné hangsúlyozni a szexualitását.

Először is érdemes megemlíteni, hogy a vörös rúzs, mint minden más, más formában is bemutatható. A leggyakoribb lehetőség a klasszikus fényes. Attól függően, hogy milyen ragyogó az Ön által igényelt termék, egyszerűen kiválaszthatja az egyszerű lakkokat vagy az ajkak termékeit. A legnépszerűbb opció egy fényes fény, amely megfelelő és tiszta.

Ezen a klasszikuson kívül a trend is matt ajak. A matt vagy szatén bevonattal ellátott rúzsok a sminket „drágábbá” teszik, és népszerűek a különböző korú lányok és nők körében. Az ilyen rúzs kifogástalan hangzással és estélyi ruhával kombinálva ideális kiindulópontot nyújt a kiutazáshoz.

Hogyan válasszuk ki?

Annak érdekében, hogy kiválasszon egy szép rúzsot, ami előnyös lesz a megjelenés sajátosságainak hangsúlyozására, tudnia kell, mit kell keresni. Sok lány úgy véli, hogy a vörös rúzs smink túl provokatív, de valójában nem. A vörös ajkakkal ellátott smink minden olyan fiatal hölgynek illik, akik lenyűgözően szeretnének kinézni az év bármely szakában. Ez a szín bizalmat ad, így a tisztességes nemek sokan használják esti fogadásokra és ünnepi eseményekre.

A smink ajkakhoz való termék kiválasztásakor figyelembe kell venni, hogy annál fényesebb a rúzs, a fehérebb fogak, mert a fényes rúzs kiemeli a zománc sárgaságát. Ugyanez vonatkozik a sárgás vagy barna árnyalattal rendelkező termékekre. Próbáljon meg megvásárolni egy olyan terméket, amelynek szép hideg részlete nem rontja meg a megjelenését.

A színes kozmetikumok vásárlásakor a bőrön kell tesztelni. Végül is, ha figyelmet fordít a tesztelőre fehér papírra, akkor a termék végül másképp néz ki, mint a bőre. Tehát, ha nincs lehetőség, vagy nem akarja a terméket az ajkakra helyezni, akkor elég csak a szín elosztása az ajkakon.

A rúzs a szem és a bőr alatti színéhez igazodik. Ezért nem kell meglepődnie, ha ugyanaz a sminktermék nem felel meg az Önnek, mint egy sötét bőrű szépség. Számos elsődleges színe van a bőrnek, amely alatt vörös rúzsokat választanak ki.

Ha könnyű bőre van, világos rózsaszínű árnyalattal, akkor szerencsés vagy, mert szinte minden vörös árnyalat használható. Sötétebb bőrű lányok megvásárolhatják a telített sötét árnyalatok eszközeit. Tehát például választhat egy matt bor rúzsot, amely fényesen néz ki az ajkán. Különösen jó bordó árnyalattal rendelkező smink az esti sminkben néz ki.

Az európai bőrnek gyakran van egy szép olajbogyó alsó része.Ha ez igaz, akkor a puha árnyalatok rúzsai tökéletesek az Ön számára. Nem fognak helytelenül kinézni és elrontani a képet. Válasszon ki egy vörös rúzsot, amely nem teszi a bőrt unalmasabbá, vagy hangsúlyozza a megjelenés hiányosságait.

Milyen színű?

Gyakran a stylistok tanácsolják a lányoknak, hogy a színtípustól függően válasszák ki a termék színét. Sötét bőrű, sötét szemű és ugyanolyan szemű barna barna, gazdag cseresznye színű kifejező rúzs lesz. A szőrös szőkeeknek nem szabad fénytónusú rúzsot választani. Szóval, narancssárga vagy barna rúzs az ajkán nem fog olyan lenyűgöző.

A világos bőrű lányok, azaz a téli típusú barnák szinte bármilyen rúzs. A legjobb az egészben, hogy a klasszikus vörösbort borítólappal borítja. A rúzs kiválasztásakor a stylistok azt javasolják, hogy alkalmazzák a csuklóra, hogy ellenőrizzék, milyen szorosan illeszkedik ez az eszköz a bőrre, és hogyan néz ki az árnyék.

A szemed színe is fontos szerepet játszik. Nézzük meg, hogyan vegyük fel a rúzsot úgy, hogy maximálisan kedvezően hangsúlyozza a szemed szépségét.

Barna szemek

Barna szemű lányok a legjobban gazdag vörös árnyalatúak. Ugyanakkor bármilyen finom, még világos rózsaszínű, még bézs színű is lehet. Mindegyikük az arcodra néz, hogy a lehető legjobban élvezhesse. Barna szemű barnák, még smink nélkül is, nagyon lenyűgözőnek tűnnek, így bármilyen választott termék, mindegyikük csak jobbá teszi a megjelenését.

Zöld szemek

A zöld szemű és sötét hajú szépségekhez sok szép bogyós árnyalatot hoznak létre. A rúzs sötét rózsaszínű, szinte ribizli hangja tökéletesen alkalmas a zöld szemű barnákra, valamint a klasszikus sáfrányra, amely lédús cseresznye. Válasszon érdekes árnyalatokat, és a megjelenése álmosabb lesz, és a szín telített.

Kék szemekkel

A tisztességes bőrű, kék szemű lányok számára a stylistoknak ajánlatos egy rózsaszín-tónusú rúzsot választani. Ilyen rúzs a legjobban a szláv típusú klasszikus szőkékre néz ki, de a kék szemű barnák is válogathatnak egy rózsaszín alsónemű terméket, és nem csalódhatnak. Az ilyen fényes rúzs hígítja a képet, és több árnyalatúvá teszi sokszor érdekesebbé és fényesebbé.

Szürke szemekkel

A szürke szemű lányoknak tanácsos egy hideg ajakfényt választani. Ha a megjelenése elég fényes és hideg, akkor az ajakterméknek megfelelőnek kell lennie - nem túl meleg, de nem rózsaszín.

Divatos árnyalatok

Úgy tűnik, hogy a vörös rúzs a legegyszerűbb kozmetikai termék, amelyben semmi érdekes. De valójában sok érdekes árnyalata van. Még anélkül, hogy összekeverné ezt az ajakbélést a rúzs vagy ceruza más árnyalataival, érdekes sminkelést is kaphat.

Ha tetszik a sötét rúzs, akkor a telített bordó, a bor vagy a szilva rúzs minden bizonnyal fellebbez. Ezeket a lányok árnyalatait leggyakrabban az őszre választják, amikor a smink kicsit drámaibb lehet, mint a szokásos. A sötét rúzsos smink is kiválóan alkalmas luxus esti íjakhoz, amelyet drága ékszerek egészítenek ki.

A semleges smink létrehozásához válassza a nem túl világos vörös színt. Természetesen a vörös szín láthatóbb és látványosabb, mint a meztelen, de naponta is viselhető. Az őszibarack, a bézs vagy a barna alsónadrág érdekesebbé teszi a klasszikus cseresznye árnyalatot. Ezen túlmenően az ilyen rúzs még azoknak is megfelel, akik elvileg nem viselnek vöröset az ajkukon, és túlságosan halálosnak tartják.

A vörös fondant lila árnyalatai érdekesek. A szilva, a lila vagy a fukszia mostanában trendben van, valamint egy ilyen finom árnyalatú vörös rúzs. Ezek a színek szokatlanabbá teszik a képet, és nem minden. Szokatlanul néz ki és rúzs rózsaszín vagy málna árnyalattal.De képesek jelentősen újjáéleszteni egy barna képét.

A korall, a narancs vagy a barna árnyalatai már kevésbé népszerűek. De ha tetszik ezek a hangok, és jól illeszkednek a színtípus sajátosságaihoz, akkor nem szabad elhanyagolnia a vöröses vörös árnyalatokat. A vörös rúzs színei ma nagyok. Ezért nyugodtan kiválaszthatja pontosan azt a hangot, amelyet szeretne, és megfelelő az Ön számára a gyártók körében.

Smink lehetőségek

Vörös árnyalattal sok érdekes sminkelést hozhat létre. A mindennapi életben a vörös ajkak túl világosnak tűnhetnek, de ez csak észrevehetővé és látványossá teszi a képet. A „Barátok” piros rúzs alap árnyékokkal, nem vonható le a béléssel és a kiemelőkkel, és a kép jól fog kinézni egy séta és egy dátum esetén is.

Minden nap meg kell választani, nem túl fényes rúzs, ami hasznos lesz, hogy hangsúlyozza a megjelenését. Először létre kell hoznia a tökéletes alapot a sminkre, a bőr tisztítására, hidratálására és az arc tónusát érezni. Ne feledje, hogy a vörös rúzs mindent hangsúlyozhat, még a megjelenés legapróbb hibáit is. Tehát gondosan kell beállítani őket egy rejtegető, egy ceruza vagy egy könnyű por réteg segítségével. Csak tökéletes hátteret teremtve piros rúzsot viselhet, és nem kell aggódnia, hogy minden vörösséget kiemel.

Ezt követően a szemet szempillaspirálral kell hangsúlyozni. Ha szereted a smink lehetőséget a nyilakkal, akkor csak ebben a szakaszban kell végezni. Amíg az ajkak kiemelésére nem kezd, akkor minden másnak tökéletesnek kell lennie.

Az esti smink összetettebb és érdekesebb. Ebben az esetben a szemekre koncentrálhat. De annak érdekében, hogy mindent meg lehessen nézni, a szemeket nem szabad túlságosan elkülöníteni. Az este egy semleges füstös Smokey öltöny. Tökéletesen kombinálják a vörös fudge-t. A szemceruza segítségével grafit nyilakat rajzolhat, amelyek látványosak lesznek.

A barnák számára a vörös rúzs jól használható esküvői sminkben. Ebben az esetben a szemeket óvatosan kell kiemelni a világos árnyékokkal, hogy a fehér ruha hátterében az arcod ne legyen túl fényes. Különösen a jó vörös rúzs a ruházat hátterére néz ki, egy öv helyett skarlátos szalaggal. Vagy ha a menyasszony képét látványos díszítéssel vagy szokatlan színű cipővel egészíti ki.

Általában a vörös színű sminket bizonyos szabványok szerint végzik. De biztonságosan megváltoztathat mindent önmagában, beállítva a szokásos sminket. A legfontosabb dolog az, hogy nem kombinálod a túl sok fényes ékezetet, különben a smink valóban vulgáris lesz, és általában csalódott leszel.

Alkalmazási tippek

A vörös rúzs alkalmazásának bizonyos finomságai vannak, amelyekre emlékeznünk kell, hogy valóban szép sminket hozzon létre. Tehát például azért, hogy ne tartósan korrigálja a sminkjét, szúrja be az ajkát, vagy használjon bázist a rúzs alkalmazása előtt. Az ajkak nem fájnak, és a színe nem rontja meg. A smink még mindig szép és szép lesz.

De ha az ajkai természetesen túl szárazak, vagy a matt rúzsok elrontották, akkor az alkotóelem előtt ellenkező esetben hidratáló alapot kell használni. Lehet higiénikus rúzs vagy akár egy egyszerű gyermekkrém. Egy ilyen puha eszköz a repedéseket kevésbé észrevehetővé teszi, és a bőr lágyabb. Sok gyártó gyárt rúzsot is, amelyet már kiegészítenek az ajkak hidratálására alkalmas alkatrészek. Ha ilyen rúzsot vásárol, akkor akár naponta is használható, anélkül, hogy attól tartanánk, hogy az ajkai megrepednek és mikrokockákkal lesznek fedve.

Gyönyörű sminket készíthetsz vörös rúzs segítségével, kontúr ceruza használata nélkül is. A legfontosabb dolog nagyon egyértelműen felhívja a vonalat rúzssal.Ha valami rosszul megy, és túlmutat a széleken, akkor minden egyszerű melegvízzel mártott pamut tamponnal korrigálható. Egy tiszta kontúr és egy make-up hatékonyabbá tehető egy rejtegetővel vagy egy könnyű ceruzával. Körülvágja az ajkakat a kontúr mentén, és finoman keverje össze a vonalat a kontúr mentén, hogy ne legyen túl világos.

De ha lehetősége van, jobb, ha egy ajakbélésű ceruzát használunk, így észrevehetően lecsökken és szebb lesz. És ha enyhén aszimmetrikusak, akkor javítsuk ki ezt a hiányosságot. Aztán a vörös rúzs valóban szexi lesz az ajkán.

Az is fontos, hogy ne felejtsük el, hogy ahhoz, hogy a vörös rúzs jól nézzen ki, a többi sminknek tökéletesnek kell lennie. Állítsa be a hibákat, állítsa be a megfelelő szemöldökformát, majd a make-up egésze látványos és stílusos lesz. Ha úgy dönt, hogy „az Ön” rúzsát alkalmazza, és ezt a szabályt alkalmazza, akkor ez a kozmetikai termék lehet az egyik kedvenc.

A látványos barnák, akik nem félnek magukra vonzani a figyelmet, a vörös rúzs tökéletesen illeszkedik. Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy nyereségesen kiemelje előnyeit, és figyelmen kívül hagyja a figyelmet a mínuszoktól. Tehát biztonságosan kísérletezhet a rúzs különböző árnyalataival, anélkül, hogy félni kellene valaki más véleményétől, és nem gondolkodnia a sztereotípiákról.

Ez a videó 3 ajak sminket kínál piros rúzssal.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok