Ruha tulipán szoknya - a természet szelleme

Ruha tulipán szoknya - a természet szelleme

A női szekrény melyik eleme ideálisan hangsúlyozza a sziluett törékenységét az arcszíntől függetlenül? Ruha szoknya-tulipán - a természet szelleme és valódi lelet azok számára, akik nőiesnek akarnak kinézni.

A ruha szoknya kivágása nagyon szokatlan: a deréknál meglehetősen szűk, a csípőn szélesedik, és közelebb áll a szegélyhez, és ismét kúpos. Vizuálisan nagyon emlékeztet egy tulipán fordított rügyére, ahonnan a név származott. Annak ellenére, hogy a ruha, vagy inkább a szoknyája stílusát a francia több mint 50 évvel ezelőtt feltalálta, még mindig népszerű, és ez a vágás sajátosságainak köszönhető.

Jellemzők

A ruha különlegessége - a tulipán kiemelkedő alján van. A szoknya térfogatának megteremtése érdekében a derékszövet összeszereléssel, dekoratív részletekkel és elemekkel keretezve összegyűlik, a csípőre további könnyű szövetréteget varrunk. A modellek többsége a vágás jellemzőinek köszönhetően V-alakú szegéllyel rendelkezik. A ruha felső része teljesen eltérő lehet, valamint a hosszúság is.

Hogy megfeleljen

A tulipán ruha megjelenése alapján a tavaszi tisztaságát személyre szabja, ezért kizárólag fiatal és fiatal lányok számára ajánlott viselni. Ami az ábra jellemzőit illeti, szinte mindenre illeszkedik:

  1. Ha a lánynak elég széles vállai vannak, a szoknya kötetet ad a csípőnek, és a sziluett arányos lesz.
  2. A körtefajtájú lányok közelebb hozhatják a sziluettüket a homokórahoz, ha a nyakkivágásban egy modellt választanak, ahol volumetrikus ujjak vagy fodrosok vannak.
  3. Túl karcsú lányok egy kis előnyhöz jutnak, ha egy V-nyakú ruha modelljét választják.

De akiknek ezt a stílust biztosan el kell kerülni, a lányok túl rövidek. Egy ilyen ruha vizuálisan „elszakítja” a sziluettet részekre és rövidre teszi a lábakat. Ebben az esetben az egyetlen üdvösség lehet olyan cipő, amely sarkú vagy tűsarkú.

Sokan úgy vélik, hogy a tulipán ruha nem alkalmas a kanyargós lányok számára, de ez nem teljesen igaz. Vegyünk néhány tippet.

Teljesen

A kiváló formájú lányok ideális modellje a körbevágó tulipán ruha. A legjobb az egészben, hogy egy ilyen felszerelés magas sarkú cipővel fog kinézni. A hosszú ujjú és közepes hosszúságú ujjú ruhák másolatait ajánlatos választani. Ne felejtsük el a derék kontrasztos öv kiválasztását is. De mégis, ha egy lánynak túlságosan észrevehető hasa van, ezt a modellt el kell hagyni, különben a „tulipán” hatása egyszerűen eltűnik.

Divat trendek

A klasszikus tulipán ruha egyedülálló a szoknyájával, de az utóbbi időben a divatos tervezők megkezdték kiegészíteni a felső részét is eredeti elemekkel. A divatos most egy ruha, drapéria, valamint egy elegáns, szíj nélküli karosszéria.

modell

A legkedveltebb modellek mellett, amelyeknek szaga és V alakú nyakkivágása van, vannak olyan ruhák is, mint a tulipán négyszögletes, kerek m ovális nyakkivágással. Mindkét ruha hosszú ujjú és pántokkal divatos. Vannak olyan modellek is, amelyek a vállakon fodrosak, valamint keskeny ujjak és puffok. Az oldalsó zsebbel rendelkező modellek nagyon népszerűek, mivel lehetővé teszik, hogy a csípőhöz kötetet adjon.

anyagok

A mindennapi viselethez használt tulipán ruhák nyári modelljei pamutból, chintzből és sifonból vannak varrva. A melegebb másolatok testre szabásához sűrű kötöttáru és gyapjú. Ahhoz, hogy ünnepélyesebb pillantást találjanak, szatén, bársony, selyem és még sok más.

hossz

A közepes és kis termetű lányok a tulipán hosszúságú tulipán ruhákat választják.Ruhák egy szoknya alatt a térd alatt, jól néz ki a magas lányoknál. A hosszú ruhák általában a boka közepéhez érnek, és estélyi ruhákként használják.

Színek és nyomatok

A tulipán ruha fekete modellje ideális mind az irodai, mind az esti viselethez, bár a második esetben díszítőelemekkel, csipkékkel, flitterekkel stb. . Egy fehér tulipán ruha olyan ünnepesnek tűnik, hogy gyakran egy esküvőn viselt. A bézs színű tulipán ruha a mindennapi élet és az egyszerűség szinonimája, a piros pedig a romantika és az ünnepély.

Mit kell viselni

A ruha-tulipán a legjobb kiegészítők a tartozékok. A V-nyakú modelleknél a masszív brossok és nyakörvek tökéletesek, és négyszögletes, ovális és kerek medálokhoz. Az öveket is helyesen kell kiválasztani. Ha viszonylag vékony derék, válasszon egy széles övet, és ha nem - keskeny. A táskában jobb egy elegáns tengelykapcsolót vagy egy kézitáskát választani a láncon.

A magas sarkú cipőkről már mondták, de vegye figyelembe, hogy minél hosszabb a ruha, annál szélesebb és magasabb a sarok. A közepes hosszúságú modelleknél jobb, ha cipőt használnak a sarokkal.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok