Ruha nyitott vállakkal - trend 2019

Ruha nyitott vállakkal - trend 2019

Jellemzők

Az ilyen ruhák az összes női stílus - romantikus, boho, új megjelenés stb. Már régóta ismert - hasonló stílust viseltek a 18. és a 19. században, különösen, amikor golyókhoz és palotákhoz érkeztek. Christian Dior és Cristobal Balenciag győztes megjelenése után a divatmodellek gyűjteményeiben a ruha csak az esti ruhák és a „vörös szőnyeg” attribútumává vált, de ebben az évben a tervezők a mindennapi megjelenésbe kezdnek.

Hogyan válasszuk ki

Hasonló stílusú ruhát választva figyelembe kell venni az alakja sajátosságait. A széles vállú lányok számára nem alkalmas, mivel vizuálisan növeli ezt a testrészt. Éppen ellenkezőleg, a keskeny vállak tulajdonosai, és különösen a "körte" alakja, egy ilyen ruha kiváló eredmény lenne. Ugyanakkor az alacsony és a teljes lányok számára a mesterséges bánásmódot tesz lehetővé, ami „hordó” hatást eredményez (ebben az esetben ajánlott ujjakkal és kis nyakkivágással rendelkező modelleket választani).

Ezen túlmenően ez a ruha egy másik hatással is rendelkezik - vizuálisan meghosszabbítja a nyakát és vonzza a figyelmet. Az életkorral összefüggő bőrhiányok jelenlétében azonban ez negatív hatással lehet, ezért érdemes figyelembe venni ezeket az egyéni jellemzőket.

Népszerű stílusok és modellek

Fodrokkal

Az egyik legmodernebb modell a vállvonal alatti ruhanemű. A kifinomultság, a játékosság és az abszolút nőiesség jellemzi. Minél hosszabb a ruha, annál különösebbek a „Turgenev hölgy” társulásai. Erősítse ezt a hatást, és segít a hajnak a nagy fürtökben elhelyezett hajában, ami megismétli a shuttlecocks görbéit.

Rugalmas szalagon

Ez az időtlen modell kiváló választás a boho stílusú megjelenéshez - különösen akkor, ha a bőrből és a velúrből készült kiegészítőkkel egészíti ki. A ruha nélküli ujjú változat lehetővé teszi, hogy különféle karkötőkkel és díszekkel díszítse magát (a boho felesleg csak üdvözlendő!), És egy vágott szoknyával rendelkező ruha tökéletesen kombinálható a cowboy-stílusú csizmákkal.

Sok hasonló ruhát, például a népszerű ázsiai márka, Artka, akinek üzleteiben megfelelő cipőt és farmert is vásárolhat. Ez utóbbit hasonló stílusú chiffon ruhával kombinálják, például khaki.

Ujjakkal

Az ujjú ruha modellek nagyon elegánsak, különösen akkor, ha a nyakkivágás elég mély. Ugyanakkor a kis nyakkivágás választása lehetővé teszi, hogy egy korú nő elérje a kívánt hatást anélkül, hogy hangsúlyozná a bőrnek a nyakon és a mellkason lévő, életkorral kapcsolatos hiányosságait. A hosszú ujjú modellek ebben a szezonban bemutatták Dolce & Gabbanát, Barbara Casasolát stb.

közvetlen

Az egyenes ruha kitűnő megoldást jelent a nők számára, valamint az „alma” típusú figurákhoz, amelyeknek derekája természetesen gyenge, és az első helyen extra súlyt ad.

Ne válasszon modellt a térd fölött - a padlón jobban illeszkedik a ruha, ami vizuálisan meghosszabbítja a képet.

ingyenes

Az ilyen modellek valóban romantikus képet alkotnak. Jól fog kinézni egy időpontban, és meg tudja fordítani a fejét. De ne felejtsd el figyelembe venni a természetes formáidat és a színtípust is - a lágy, rózsaszín tónusú csipke ruha nem teszi teljesen kifinomultnak és romantikusnak, ha ellentétben áll a „drámai” megjelenésével és gazdag természetes színével. Ebben az esetben éppen ellenkezőleg, a nevetségesnek tűnik. Ezen túlmenően egy ilyen ruhát egy nagyon idős asszonynak tűnhet.

hüvely

A nyitott vállú ruha illeszkedő modellje egy hagyományos estélyi ruha.Elég sokoldalú, azonban a legmegfelelőbb a Kibby típusokhoz: színházi romantikus, romantikus, lágy drámai és drámai. A „természetes” típusok képviselőinek jobban el kell kerülniük az ilyen modelleket, és előnyben kell részesíteniük a szabadabbakat.

Hevederrel

Ruha csupasz vállakkal és pántokkal, összefonódva vagy a nyak mögött kötve - egy nagyon bátor modell. Azonban ő helyesen a szezon trendje, mert ez a felszerelés nagyon stílusos és modern. De a széles vállú lányoknak meg kell tartózkodniuk az ilyen stílusoktól - a nyitott vállú ruhák minden lehetőségétől leginkább a vállát hangsúlyozza.

Ugyanakkor a szimmetria függőleges egyensúlya, amelyet heveder nélkül érünk el, lehetővé teszi az ilyen ruhák szinte minden típus használatát.

Egy vállon

Az ilyen ruha másik, nem szabványos formája egy nyitott vállú modell. Ők lehetnek áldozatok azok számára, akiknek a természet széles vállát adta és a hagyományos ruházati lehetőségeket nem érte el. Ebben a szezonban ez a modell az elsők között volt a Gianfranco Ferre, Calvin Klein, Michael Kors, Lanvin stb.

hossz

hosszú

Hosszú ruha - klasszikus estélyi ruha, és a nyitott vállú stílus még nagyobb szabálytalanságot és nőiességet biztosít a képnek.

Egy hosszú és nagyon laza ruhát nem érdemes rövidnadrág lányok viselni, bár ez egy szép nyári lehetőség. Az Ön esetében előnyösebb a közepes hosszúságú vagy szűkített szoknyával rendelkező modellek adása a padlóhoz (mint esti opció), amely vizuálisan meghosszabbítja a lábakat.

midi

A közepes hosszúságú modellek különösen jónak tűnnek a gamin típus és a „téglalap” figura tulajdonosai számára.

Azt mondhatjuk, hogy ez a hosszúság univerzális, így más típusokra is érvényes lesz. A legfontosabb dolog, ne felejtsd el figyelni a vágás részleteit, és igyekezzenek biztosítani, hogy hangsúlyozzák az erősségeit, és a figyelmet a hiányosságoktól távolítsák el.

rövid

A ruha hossza a térd fölött tökéletes, mint mindennapi. Ezenkívül tunikaként is használható és egyenes és szerelt vágással kombinálva farmerrel vagy nadrággal.

A ruha leggyakoribb változata - egyenes vágású modell.

Tényleges színek

fekete

A fekete könnyű kezével a fekete már régóta túljutott a gyász ruhákon, az elegancia és a stílus színvonala lett. Azonban ne felejtsük el, hogy a "tavasz" és az "őszi" szín, ő, mint a fehér, nem lehet a legjobb megoldás. De érdemes megjegyezni, hogy ebben az esetben a megfelelő árnyalatú köpeny megmenti a helyzetet, különösen azért, mert a fekete szín könnyen kombinálható másokkal. A további hatás érdekében ne felejtsük el felvenni a cipőket, hogy megfeleljenek a köpenynek, és válasszanak egy azonos színű tengelykapcsolót, vagy további árnyalatok hozzáadásával jobban észrevehessék a képet.

piros

A vörös szín a szenvedély és az érzékiség, így az ilyen színekben nyílt vállú modellek a nagyon bátor nők választása. Ha nem akar túlságosan agresszívnak látszani (különösen, ha a választás fényes piros ruhára esett a padlón), akkor ne felejtsd el hozzáadni egy képet olyan kiegészítőkkel, amelyek kiegyensúlyozzák a piros fogságot. Ez lehet a jelenlegi szezon divatos árnyalatai - folyópart, cápa, meleg taupe vagy fazekas agyag, vagy azzal egyenértékű.

kék

Ha stílusosnak és divatosnak szeretné kinézni, válasszon egy csendes árnyalatú kék ruhát. Különösen óvatosan érdemes egy ilyen ruhát választani a cserzett vagy cserzett bőrű lányoknak - a fényes kék nagyon erős kontrasztot ad, és semleges színekkel ellátott kiegészítőkkel kell „elnémítani”.

sárga

A sárga szín opció az egyik legdivatosabb ebben a szezonban. Emlékezz Belle-re a "Szépség és a fenevad" rajzfilmből? Ez a szín egy igazi hercegnővé válik, és bármelyik fél sztárjává tesz! Különösen előnyös lesz egy ilyen sárga ruhát nézni egy sötét bőrű lánynál, vagy egy „őszi” színtulajdonosnál.

kék

Ebben a szezonban minden divatos árnyalat "szürke".Ez azonban sokoldalúvá teszi őket, és azoknak a színtípusoknak is megfelelő, amelyekhez a hideg színek szigorúan ellenjavalltak.

rózsaszín

A szezon minden rózsaszín árnyalatából a legnépszerűbbek halvány rózsaszín és világos ciklamen. Választásukkor mérlegelje, milyen hangulatot kell adnia a hagymának. A ciklámen a fényes és kreatív természet himnuszává válik, és a rózsaszirom árnyékának gyengédsége hangsúlyozza a gyengédséget, az érzékenységet és a fiatalokat.

zöld

A zöld szín fáradhatatlan klasszikus. Különböző árnyalatai mindig és mindenhol megfelelőek (kivéve természetesen a szigorú öltözködési kódot). Ezért biztonságosan kiválaszthatja azt, amelyik megfelel az Önnek, figyelembe véve a személyes beállításokat és a színtípust. A zöld szín és a hideg színek különböző változatai jelen vannak az abszolút minden színtípus ajánlásában.

csíkos

Ruha csupasz vállakkal egy fényes (főleg fekete-fehér) csíkban - üdvözlet az 1980-as évektől! Hasonló burkolatú ruha, cipőbőrrel és kis kézitáskával létrehoz egy olyan képet, amely nem marad észrevétlenül. Tökéletes stilizált partira vagy nyári ruházatára, amelyhez egy klasszikus fekete keretben széles karimájú kalapot és napszemüveget is hozzáadhat. A modern szemüveg is alkalmas, de kerülje el a szűk és kerek szemüveget - egyszerűen elvesznek az ilyen készlet hátterében.

szövetek

csipkés

A tetszőleges csipkés ruhát óvatosan kell kiválasztani. Képessége nőiességet és romantikát adhat, azonban groteszk és „báb” lesz, ha nem veszik figyelembe a személyes jellemzőket. Ezt a ruhát nem ajánlott nőknek korban - így kockáztathatja a "mesterséges fiatalítás" hatását, ami komikus

gyapotmag

A pamut kiváló választás a nyári és meleg országok számára, mivel ez egy természetes anyag, amelyet a bőr jobban érzékel, mint sok szintetikus analóg. Ezenkívül a pamut ruha nagyszerű megoldás azok számára, akik koruk vagy személyes preferenciáik miatt nem engedhetik meg maguknak a csipkéket.

Köntös

A sifon - könnyű, áttetsző anyag - könnyűvé és lágyabbá teszi a megjelenését. Azonban, ha Ön egy visszafogottabb vagy keményebb tulajdonos, a kép kiváló kiegészítése egy sifon köpeny vagy kendő, amely a legjobban hangsúlyozza az egyéniségét.

kötött

A kötöttáru leggyakrabban szorosan illeszkedő modellekkel van varrva, így, mint fent említettük, ez a választás nem lesz jó választás mindenkinek. És ez biztosan nem lesz estélyi ruha - a kötöttáru nem ad elegendő képet a képnek. De a mindennapi életben egy ilyen, közepes és mini hosszú ruha jó választás lesz, különösen azért, mert elég univerzális.

Mi és hogyan kell viselni

Kiegészítők és dekorációk

A csupasz vállú ruha a stílus, amelyhez nagyon nehéz megtalálni a megfelelő ékszereket a nyakon. Ugyanakkor lehetővé teszi, hogy teljesen elhagyja őket. Alternatívaként a képet masszív fülbevalókkal, különféle karkötőkkel és széles karimájú kalapokkal egészítheti ki, amelyek nem hagyják az üresség érzését az íjában.

A ruha fontos kiegészítése ebben az esetben egy könnyű szövetből készült köpeny vagy kendő. Ez nem csak egy gyönyörű tartozék, amely harmonikusan illeszkedik ehhez a stílushoz, hanem egyfajta üdvösség a széles vállak tulajdonosai számára.

Mi a frizura?

Ezzel a stílussal hosszú, laza haj jól néz ki (különösen, ha a Kibby tipológiája szerint természetes, puha, természetes vagy pompás természetes).

Minden más fajta lesz egy összegyűjtött hajfrizura egy gyönyörű hajtűvel vagy elegáns kalapkal (az esti változatban nagyon megfelelő egy kis fátyol).

Ünnepi és elegáns képek

Ennek a megjelenésnek a legszegényebb változata talán a ruhában készült, világos szőrzetből készült ruha, amely a bodice szaga. Kiegészítjük gyöngy- vagy akvamarin ékszerekkel - és egy sellővé válsz.Vagy kiegészítse azt egy virágos mintával rendelkező hatalmas nyaklánccal - és összehasonlítások egy gyönyörű erdei nimfával. Megfelelő lesz, mint egy összegyűjtött frizura fényes hajtűvel és laza hajjal. A hajszálakat is eltávolíthatja, és csak egy részét eldobhatja.

Az esti ruhában egyaránt nagyszerű lehetőség nyílik a nyitott vállakkal és a nyitott háttal. Ne feledje azonban, hogy egy ilyen kép nagyon megdöbbentőnek tűnik, és úgy dönt, hogy túlságosan „sikoltozó” színű ruhát választ ki, mert szükségtelen lesz. Jobb, ha ezt fülbevaló fülbevalókkal és kövekkel ellátott karkötőkkel egészíti ki.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok