Gyönyörű ceruza ruha

Gyönyörű ceruza ruha

A divatos nők egyre inkább visszatérnek a ruhákhoz, és az utóbbi időben hazánkban a legkedveltebb ruházat a nők körében a nadrág vagy a farmer. Az egyik leginkább előnyös lehetőség, amely szinte minden helyzetben megfelelő lenne, egy szép ceruza ruha.

Jellemzők

Mivel a stílus a háború utáni időszakban született, legfontosabb jellemzője a rövidség. A klasszikus formájú ruha illeszkedik az alakhoz, sekély nyakkivágással rendelkezik, és ujjak nélkül. Hosszúság, általában a térdre, a szoknya lefelé.

Hogy megfeleljen

Ez az a helyzet, amely teljesen mindenkinek szól, a legfontosabb dolog az, hogy tudjuk, mit kell keresni. A karcsú lányok bármilyen ruhát választhatnak, ha az alak nagyon törékeny, jobb, ha szorosabban marad a szöveten. A térd hossza egy magas nőre alkalmas, miniatűr nőnél rövidebb változat jelenik meg. A göndör hölgyek könnyedén megtalálhatják a ceruzaruhát, mert a stílusnak köszönhetően néhány hibát elrejtenek. A heveder hiánya az övön, vizuálisan kiterjeszti a figurát, és a sűrű szövet derékban harmonikusabbá teszi. A szép melleket, amelyek gyakran tele vannak lányokkal, megfelelően hangsúlyozzák.

Gyönyörű modellek és stílusok

A ceruza ruha már régóta meghaladta az eredeti stílusát. És bár a legfontosabb pontok változatlanok maradnak, főleg a sziluett, sok új részlet és árnyalat jelenik meg.

A vágások nagy választéka sokáig nem korlátozódik a hajóra. Ez lehet egy V-nyak, egy üres nyakörv vagy egy mély nyakvonal. Az absztrakt geometriai alakzatok eredeti vágásai, sok éles sarkával, divatba kerültek. A ruha teteje akár banda stílusában is elkészíthető. Egy szép vágás a hátán egy estélyi ruhává alakítja a ruhát.

A klasszikus hosszúságot, a térd alatt, mini és maxi egészíti ki. Miután hozzáadta a szokásoshoz egy bolyhos szoknyát, és a térdre varrva, a tervezők új stílust találtak fel: egy hableány ruhát.

A szokásos, ujjú ruhák mellett téli modellek is vannak. Hosszú ujjú, magas gallérral és meleg anyaggal rendelkeznek. Rövid és 3/4 ujjú, ujjú pelyhes vagy mandzsettával. A modern ceruzaruhát nagyszámú kiegészítő elem díszítheti. Ezek a felsővezetékek és a zsebek, további hajtogatások, mandzsetták, gallérok, nagy és kis gombok, cipzárak. A tervezők képzeletére gyakorlatilag nincs korlátozás.

Öltöztetős ruha

Különös figyelmet kell fordítani erre a modellre, mivel viszonylag nemrégiben megjelent, de szinte azonnal trenddé vált. Baska egy széles frill, amely egy miniszoknyához hasonlít. A derékvonalon a ruhához van varrva. Ez az elem különösen népszerű ruhákban, ami elég elegáns, de a lány mindennapi modelljeiben, akik a divat magasságában akarnak lenni, nem hanyagolják el őket. Érdemes megjegyezni, hogy a baszk adja a csípő mennyiségét, így illeszkedik a karcsú magas lányokhoz. Jobb, ha a rövidtávú tulajdonosok visszautasítják ezt a stílust, hiszen már egy rövid figurát félre fog vágni. Keskeny csípő, a baszk díszíti és megadja nekik a szükséges kötetet és a nőiességet.

Népszerű színek

A múlt század harmincas éveiben, amikor a hiány miatt született a ceruza ruha, megfeszítették, gyakran sötét színűek voltak. A divatipar fejlődésével a színskála bővült, de a közelmúltig a ceruzaruhát az üzleti szekrény része maradt, és kizárólag a klasszikus stílushoz tartozott. Ez monoton és homályos volt.De a divat diktálja a saját szabályait, bevezeti az új elemeket a klasszikusokba, különböző stílusokká alakítva. Most a futószalagon nemcsak élénk színeket láthatunk, hanem különböző nyomatokat is, többek között több színt is, például geometriai vagy virágos.

fekete

Mindenki ismeri a kis fekete ruhát Chaneltől, lehet, hogy egy ceruza ruha. Ez abszolút minden alkalomra illik. És minden nőnek meg kell. Egy ilyen ruhában lévő figura mindig jól néz ki. Használhatja az irodában egy blézer vagy nyakkendő hozzáadásával. Ugyanakkor tökéletes egy partira, még a legszigorúbb öltözködési kóddal is.

piros

Ezzel a ruhával minden lány létrehozhat saját képet, és biztosan szexi lesz. A fehér bőr piros ruhájának tulajdonosai segítenek abban, hogy nagyon elegánsak legyenek, hogy hollywoodi dívává váljanak, ha ragyogó rúzsot használ. De a sötét bőren jól néz ki.

A vörös szín csak különleges alkalmakra alkalmas. Világos, és természetesen egy piros nő vonzza mások véleményét. Ebben a ruhában egy ünnepségre vagy a színházra lehet menni. Egy időpontban is elengedhetetlen.

kék

Kék színű, az egyik legszebb, elegáns és mély. Különleges alkalomra is alkalmas, nem pedig minden nap. A kék nagyon jól feketeszerű, ezt meg kell emlékezni a kiegészítők kiválasztásakor.

bézs

Egy ilyen ruha, mint egy tiszta lap. Ez hatalmas mennyiségű dolgokkal tölthető be. Ugyanakkor a színválasztásban gyakorlatilag nincs korlát. Különböző sálak és sálak, bármilyen színű és stílusú blazerek, kedvenc ékszerek viselése lehetséges.

Emellett a test harisnya vagy harisnya kombinálásával magasabb és vékonyabb lesz.

zöld

Itt sok az árnyéktól függ. A duzzadt, mocsári árnyalatok alkalmasak a munkára és a mindennapi életre. Fényes smaragd fényes szövet - ez az esti változat, tökéletesen kombinálva az arany ékszerekkel.

rózsaszín

Minden kis hercegnő kedvenc színe. A rózsaszín ruha megfelel egy fiatal és vékony személynek. A színe tökéletes nyárra, gyönyörűen hangsúlyozza a barnaságot. Az idősebb nőknek el kell utasítaniuk. Legalább a klasszikus ruhákban.

Szövetek és textúrák

A végeredmény és annak teljes benyomása attól függ, hogy melyik ruhát varrják.

szatén

Teljesen esti lehetőség. Nagyon elegánsnak és költségesnek tűnhet. Rendkívül fontos, ebben az esetben az anyag minősége, nagyon magasnak kell lennie, különben a ruha ellenkezőleg olcsó és felesleges fényt fog kinézni.

kötött

Nőies és ugyanakkor kényelmes, aki nem álmodik ilyen dolgokról. Egy kötött ruhában, akkor jöjjön dolgozni, és egy kávézóban barátokkal után. Fontos emlékezni arra, hogy a kötöttáru megmutatja az alak hibáit, ha vékony. A vastag kötöttáru modelljei éppen ellenkezőleg, húzóhatásként jelentkeznek, ezért ne vegye le őket, még akkor is, ha az ábra messze nem ideális.

csipkés

A legszexisebb lehetőség. Gyakran ilyen ruhában hímszínű bélés készül, ami érzését idézi elő. Egy ilyen ruhát választva figyelnie kell a csipke minőségére és mintázatára. Mindennek nemesnek és elegánsnak kell lennie, mert egy ilyen anyaggal nagyon könnyű a vulgaritásba csúsztatni.

Vastag, nem nyújtó anyag

Segít abban, hogy tiszta sziluettet hozzon létre hibák nélkül. Elrejti a hiányosságokat és hangsúlyozza az előnyöket. Az ilyen szövet nem teszi lehetővé, hogy a ruhát ne helyezze kisebbre vagy nagyobbra. Itt mindent szigorúan be kell tartani a paramétereknek. Csak akkor fog tökéletesen ülni és jobbra nézni.

hossz

A ruha hossza az egyik fő paramétere. Ez attól függ, hogy hol lehet majd menni, és kinek lehet elhelyezni.

rövid

Egy rövid ruha nagyon vonzónak tűnik, de csak a karcsú lábak tulajdonosa. A teljes hosszúságú lányok egy másik hosszúságot részesítenek előnyben.Az életkor szerint a mini nem mindig megfelelő, még akkor is, ha a lábak megengedik, hogy vigyázzanak. Kivétel lehet a strand vagy a nyári nem kötelező ösvény.

A térd alatt

Ez a ceruza ruha klasszikus hossza, tökéletes és olyan, mint mindenki. És vékony és teljes. Mindig elegáns és kifinomult. Csak ezt a hosszúságot eredetileg tervezték. A térd alatti ruhát az irodában, üzleti találkozón lehet elhelyezni. Egy üzleti nőt képvisel, mindenki ezt látja.

Ez a hosszúság lehetővé teszi, hogy ruhát viseljen nyugodtabb légkörben, ha a stílus semlegesebb. Nem akadályozza a mozgást még gyaloglás vagy vásárlás közben sem.

hosszú

A hosszú ceruzatábla viszonylag friss lett. Ebben a verzióban több stílus van. Természetesen jobban alkalmasak az esti kijáratokra, mivel nehéz egy ilyen ruhát másképp elképzelni.

Mit kell viselni

A ceruza ruha klasszikus változata óta ez a ruha közepes hosszúságú, nincsenek ujjúak, harisnya nélkül viseljen. Csípős, és itt mindent óvatosan meg kell mérni, nagyon vékony, szinte észrevehetetlen harisnyát vagy húsos harisnyát viselhet. Színes, és minél több fekete harisnyát nem lehet viselni, ha a kezek nyitva vannak.

A hosszú ujjú, vastag kötöttáruból készült meleg ruha kombinálható a színnek megfelelő harisnyával. Ha a ruha nyakkivágással rendelkezik, hozzáadhat egy sálat. Magas gallérral ékszereket viselhet, ha a ruhában nincsenek további elemek, a fő dolog nem túlzás.

A tökéletes megjelenés a ceruza ruha és a stiletto sarkú szivattyúk. De a modern módon, bizonyos átalakítások miatt, a ruha már elfogadható más szandálok vagy cipők viselésére is. Ebben az esetben a sarok minden esetben szükséges, és jobb lenne, ha vékony lenne. Őszi ruhákkal kombinálják a boka csizmát, nem lehetnek durvaak és nyitottak. A sarok is szükséges.

Stílusos képek

A ceruzaruhát különféle variációkkal lehet bemutatni, így lehetőség van egy olyan kép kiválasztására, hogy stílusos, divatos, szép és egyéni legyen.

A világos és elegáns szettet fekete klasszikus cipő hozzáadásával készíthetjük el, egy fekete kabátot a térd alatt, és ugyanolyan színű kiegészítők: órák, övek, napszemüvegek.

A bézs színű üzleti megjelenés barna szíjjal és sötétebb peremű szemüvegekkel árnyalható. A bézs stilettók és egy nagy, félköríves, kemény kerettel ellátott táska hosszú fülbevalóval és nagy gyűrűvel kiegészíthető.

A gyönyörű, szürke csipke betétekkel kiegészített, szüreti stílusban és tengelykapcsolóval díszített fülbevaló ezüst esti megjelenésű. Az utolsó érintés - ezüst szandál vékony pánttal, magas vékony saroknál.

Brand New 2016

A divattervezők, mint korábban, egyetértenek abban, hogy a ceruza ruha hossza a térd alatt legyen, de vannak kivételek. Például Carven megjelent és rövid modelleket.

A mai napig a ceruzaruhát le kell zárni, amennyire csak lehetséges, nincs nagy vágás. Egy ilyen megközelítéssel egyetértek Boss és Dolce & Gabbana.

Különböző nyakörvek, amelyek díszítik a ruhákat, a híres házak, mint Valentino, Christian Dior, Chanel, és sok más, divatos tárgyak lettek.

A Louis Vuitton és a Valrntino ismerős irodai stílusa ötvözi a modern részleteket.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok