Mit kell viselni lila ruhával?

Mit kell viselni lila ruhával?

Jellemzők

A tisztességes nemek közül sokan bíbor lila. Ennek ellenére a lila színárnyalatai népszerűek, és ha megtanulod, hogyan kell helyesen viselni és lila ruhákat kombinálni más szekrénydarabokkal és kiegészítőkkel, akkor az egyik legfontosabb szerepe lesz a szekrényben. Úgy gondolják, hogy a lila színt a kreatív természet, az érzékeny és sebezhető emberek fejlett intuícióval részesítik előnyben. A leggyakrabban lila szöveteket estélyi ruhák varrására használják.

Ki fog menni

A lila egy szép és ravasz szín, ami nagyon szelektív a nő megjelenésére. Annak megállapítása érdekében, hogy az ibolya vagy bármelyik árnyalata megfelel-e Önnek, a saját megjelenésének színtípusára kell épülnie.

A sötét haj és a mogyoró vagy a szürke szeme számára jobb, ha sötét és telített lila árnyalatokat választ. Tökéletesen kombinálva sötét bőrrel, és a megjelenés kifejezőbb. A vörös haj és a zöld vagy szürke szemek lila ruhát kapnak. A szőke hajú, szőke hajú nőknek el kell kerülniük a gazdag árnyalatot, és inkább a könnyebb hangokat.

Népszerű stílusok és befejezések

ennivaló

A csodálatos ruha mindig a legjobb alkalom, hogy a tervezők megmutassák a kreatív képzeleteket. Ez a modell tökéletesen hangsúlyozza a derékot és elrejti a csípőt. Ruffles, drapériák, íjak, szatén szalagok a csodálatos ruhák díszítésére szolgálnak. A lila buja ruha egy nagyszerű lehetőség egy prom-ra, vagy egy hivatalos fogadásra.

nyár

A nyári ruhák általában könnyű anyagból készülnek, mint például ágynemű, pamut, viszkóz, selyem és sifon. A lila lila ruhák jóak a rövidített változatban és a maximális hosszban is. A selyem és a sifon modelljei alkalmasak az ünnepi nyári rendezvényekre, a pamut és az ágynemű viselése ruhát jelent minden nap.

baszkok

A basky lila ruhái különleges nősténységben különböznek. A gyönyörű baszkoknak köszönhetően az alak finomabb és elegánsabb. Baska hangsúlyozza a derékvonalat, és szélesíti a csípőt, így vizuálisan a női alak arányait természetes és szép. A lila ruhás, a baszk teljes vonzereje az, hogy nemcsak a túl vékony lányok csípőinek térfogatát növeli, hanem segít a teljes csípő elrejtésében is, kiemelve a derékot.

A színek és a nyomatok kombinációja

Sötét lila

Az ibolya legsötétebb árnyalatát fekete színnel keverjük össze. A sötét lila ruha tökéletesen vékony, de a fekete-tól eltérően érzelmi színe van.

Halvány lila

A szelíd lila színű ruha romantikus jellegű. Hangsúlyozza a nagyon fiatal szépségű fiatalokat és megújítja az érett korú nőket. Egy gyönyörű lila színárnyalat tökéletesen illeszkedik mind az alkalmi, mind az ünnepi szekrénybe.

Lila sárga

A sárga szín az ibolya egyik tankönyvei. Ahhoz, hogy egy lila-sárga ruhát egy nő díszítsen, mindkét árnyalatnak alkalmasnak kell lennie neki. Ellenkező esetben a sárga kitölti az alakot, a lila pedig az arcot idősebbé teszi.

Fekete és lila

Egy fekete és lila ruha egy nagyszerű lehetőség egy estélyi ruha számára. A lila szövet és a fekete csipke kombinációja eredetinek tűnik.A fekete és lila ruha alkalmi változata gyakran virágos, kontrasztos cellával vagy szalaggal van díszítve.

Lila-rózsaszín

A lila színárnyalat lila-rózsaszín ruhával való telítettségétől függően képeket készíthet, amelyek eltérőek az érzelmi színben. Szóval, rózsaszín, sápadt lila, gyengédséggel jár és romantikus hangulatot teremt. Ragyogó és telített lila ruha vonzóbb és elegánsabb.

Lila zöld

A zöld és lila ruhák kombinációját meglehetősen merész és szokatlan döntésnek nevezhetjük. Ez a lehetőség azonban elég pozitívnak tekinthető, és a zöld szín lila lédúsabbá és gazdagabbá teszi.

Kék lila

A színspektrumban a kék és a lila nagyon közel állnak egymáshoz, és tökéletesen harmonizálnak egymással. A kék-lila tandem lehetővé teszi, hogy gazdag esti megjelenést hozzon létre. A kék-lila ruhák nagyszerű lehetőséget jelentenek a hétköznapi szekrény színeivel való hígítására, és ugyanakkor nem tűnnek túl dacosnak.

Lila piros

A lila és a piros ruhát kombinálva a tervezők érzelmileg erős és világos ruhát hoznak létre. Különösen eredeti és stílusos megjelenésű kétoldalú vörös-lila ruha, melynek kölcsönös befejezése kontrasztos színekkel rendelkezik.

hossz

A padlóra

Egy lila ruha a padlón a szezon igazi trendje. Ebben az estében egy csodálatos királynőnek és egy elegáns hölgynek fog kinézni, hangsúlyozva az ábra minden erényét. Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy megünnepeljük az új évet, a bálját, az esküvői barátnőjét vagy bármely más ünnepi estét.

midi

A midi hossza meglehetősen sokoldalú, és lehetővé teszi, hogy lila ruhát viseljen az irodában, egy hivatalos eseményen és mindennapi problémák megoldására. Ugyanakkor egy egyszerű vágott midi ruha extra díszítő elemek nélkül jobban illeszkedik a munkához.

rövid

Gyengéd és légy rövid lila ruha, kifejezetten a coquette számára. Hangsúlyozza a karcsú alakok minden előnyét, és a stílustól függően egy prom éjszaka, vagy csak egy sétára helyezhető.

Szövetek és textúrák

szatén

Az Atlas meglehetősen sűrű, sima elülső felületű és matt belső. A lila szatén szövet nagyon szép és kellemes a vizuális érzékeléshez. Elegánsnak tűnik a sima szatén modellek és az elegáns ruhák, amelyeket a lila színvonalú szövetből varrtak.

csipkés

A csipke szokatlanul szép áttört szövet, amelyben sok szál van kötve bizonyos mintákkal. A lila csipke ruha tökéletes egy estélyi ruhában.

Köntös

A sifon könnyű áttetsző hálós szövet. Ez jól borít, így a lila chiffonot gyakran használják romantikus ráncok létrehozására az elegáns ruhák szoknyain.

guipure

A Guipure olyan szövet, amely egy hálóval összekapcsolt egyedi hímzett elemekből áll. A szintetikus szálak használatából adódóan a guipure szövet a hagyományos csipke anyagtól megkülönböztethető.

Mit kell viselni

A lila szín jól megy a zöld szín minden árnyalatával. A pisztácia dzseki tökéletes egy lila-lila ruhához, és egy zöld palackszínű dzseki vagy kabát egy gazdagnak. A lila fekete ruhákkal, arany és ezüst csillogással jól működik.

Egy fényes, lila ruha, rövidített változatban, fekete kabát bőrkabátdal, stílusos és eredeti. Az ilyen íjnak feltétlenül tartalmaznia kell a fekete átlátszatlan harisnyát és egy fekete széles övet.

Milyen manikűr és smink lesz

Gondosan átgondolt „a körmök tippjei” kép segít abban, hogy megteremtse a megfelelő benyomást magáról. Választani egy lila ruhát ünnepélyes alkalomra, akkor választhat egy eredeti és megfelelő szín manikűr.Mind a monofonikus bevonat, mind a más színek kombinációja, a borostyánhatás és a francia kialakítás lehetséges.

Most már minden manikűr minden egyes köröm esetében a trendben ugyanaz, de ugyanolyan stílusban és harmonikus színsémában van. Egyrészt különböző szekvenciákban, kabátokban, virágmintákban és monokromatikus bevonatokban alkalmazható. Az ilyen manikűr esti változata gyakran díszített strasszokkal és csokrokkal.

A lila lakkkal harmonikusan keverő színek és árnyalatok közé tartozik a menta, a fekete, a bézs, a rózsaszín, az arany és az ezüst.

A lila ruhához a smink kiválasztása a bőr színétől függ. A lila bőr világos rózsaszín árnyalatúan tökéletesen néz ki. Szükséges óvatosan igazítani a bőr színét és elrejteni a különböző hibákat. A blush színének őszibaracknak ​​vagy rózsaszínnek kell lennie. A rózsaszín és lila árnyékok zöld és kék szemekkel egyeznek.

Ha egy kicsit titokzatosabbá szeretné tenni a képet, a szemek szélén húzza meg a gyönyörű nyilakat, hogy a sugárzás hatását hozza a szemöldökvonal alá, néhány fényes árnyalatú ragyogó árnyékot. A szemek fényes színének kiemelése, ne feledje, hogy az ajak smink esetében megfelelő lenne az átlátszó fényt korlátozni.

tartozékok

A lila ruhák kiegészítőkkel és aranyszínű árnyalatokkal díszítettek, elegánsak és fényűzőek. Ez lehet egy öv, egy kis kézitáska vagy egy gyönyörű nyaklánc, bross, szemüveg. Az arany kombinálható fekete és sárga betétekkel, például egy ékszerkészletben, amely egy gyöngyökből, egy karkötőből és egy hatalmas gyűrűből áll.

A nyári lila ruha jól fog kinézni a kézitáskával, amely piros betétekkel, monokróm szürke és sárga táskával rendelkezik. Ugyanakkor a táskához illeszkedve egy övet és cipőt is felvehet. Nyáron nem szabad elfelejtenie a fehér színt, és olyan fehér kiegészítőket kell használnia, amelyek segítenek a kép nőiesebbé tenni.

A lila ruhát csillogó díszítéssel kiegészítik ugyanazok az elegáns kiegészítők, amelyek megfelelnek a ruhának. Ragyogó lehet, mint az egész termék, és csak egy része.

Cipő kiválasztása

cipő

A Stiletto cipő, a lakk vagy a ragyogó szatén textúra tökéletesek a lila ruhákhoz. Ezek lehetnek ezüst, fekete vagy sötétkék modellek. Ha a modell enyhén vöröses árnyalatú, akkor bordó vagy vörös-barna cipőt kell választani. A szerény és elegáns megjelenés létrehozásához válassza a Nud cipőt.

csizma

A lila szín nagyon szeszélyes, beleértve a cipőt is. Ha úgy dönt, hogy egy lila ruhát kombinál a nyári csizmákkal, vegye figyelembe a semleges bézs színű árnyalatokat, világos aranyat vagy ezüstöt.

Csillagválasztó

A híres szupermodell Irina Shayk szinte mindig választja a tömör ruhát. A stílusos illesztésű lila ruha tökéletesen hangsúlyozza a modell ideális formáit, feltárva csak a lábakat.

A fotózásra Emma Watson brit színésznő luxus lila-lila ruhát választott. Egy sötétzöld kardigán hozzáad egy bizonyos elegáns megjelenést a megjelenéshez.

A Kate Middleton könnyű lila chiffon ruha, mint mindig, a hercegnő jó stílusérzetéről beszél. A vörös szőnyegbe való belépéshez Sarah Burton neves tervezőjét választotta. A ruha hangsúlyozza a Kate Middleton vékony derekát és egy repülő sziluettet teremt.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok