Nike olimpia

Nike olimpia

Még sportruházatban is stílusosnak és divatosnak tűnik. A Nike-olimpia kiválasztásával biztonságosan nem csak a sportpályára, hanem a barátaival is sétálhat.

Modell jellemzők

Olimpiyka az olimpiai játékok után az ötvenes években szovjet időkben tapasztalta a legmagasabb népszerűségét. A csapat tagjai ezt a kényelmes és emlékezetes ruhát viselték, cipzárral, amely a mellkas közepére ér.

Napjainkban az olimpiai ing olyan sportruházat, amely állványos gallérral, a mandzsettákon és a derékon elasztikus rugalmas szalagokkal, valamint a termék teljes hossza mentén cipzárral rendelkezik.

Az ing különböző anyagból készül, mint például pamut, gyapjú, poliészter és elasztán. A természetes szöveteket gyakrabban használják az univerzális olimpiai pulóvereknél, míg a szintetikus szöveteket olyan sportolókra használják, akik a dolgokat tökéletesen értékezik, és nem akadályozzák a mozgást.

Jelenleg az olimpiai nők számos sportruházat gyártanak, például egy olyan világhírű márka, mint a Nike.

Az amerikai cég, miután a sportolók jó és olcsó cipőinek hiánya miatt jött létre, gyorsan megnyerte az ügyfelek szeretetét. A márkanév a görög istennő Nika nevével korrelál. Érdemes megemlíteni, hogy a híres „virágzó” logó a szárnyát szimbolizálja.

Tehát a Nike olimpiai ingek ma a harmadik világ országaiban készülnek, ami lehetővé teszi számukra, hogy értékükben demokratikusak legyenek, és ne legyenek rosszabbak a többi globális márka minőségében.

Hogy megfeleljen

Az Olimpika a lányok és a fiatal férfiak számára alkalmas, aktív életmódot vezet. A könnyű anyagok lehetővé teszik, hogy a bőr lélegezzen, ugyanakkor meleg időben is meleg van benne.

A Nike olimpiai ingével kompatibilis a boltba való járás vagy a parkban való járás, mert a szerény sport logó nem feltűnő, így nemcsak sport nadrágokkal, hanem a mindennapi szekrényből álló farmerrel is kombinálható.

Meg kell mondani, hogy az olimpiai pulóver az utóbbi időben népszerű sportstílus szerves része. Sikeresen kombinálható és kompanuyut más dolgokkal, mindazokkal, akik legalább egy kicsit közel vannak ehhez a divatos irányhoz.

színek

A Nike széles színválasztékát kínálja a ruházati márkájában.

piros

A piros szín a Nike gyűjteményeiben változatlan népszerűségnek örvend. Telített sárgás színek sikeresen kombinálva a bor árnyalatával. Sárga és kék csíkok a hüvely mentén a modell fényerejét adják.

 • A piros póló legérdekesebb részletei a mellkas közepére nyúló zár, és az ujjak, amelyeknek van egy lyuk a hüvelykujj számára.
 • Néhány piros színű pulóvert kiegészítenek széles kontrasztos zsebek.

fekete

A fekete olimpiai ing klasszikus sportstílus. A Nike logó ezen a háttérben látványosnak tűnik. A fehér csíkok és a fényes cipzár elegáns színeket adnak a fekete színben.

Nem titok, hogy a sötét hang egyetemes. Ennek ismeretében a cég stilisztikusai díszítik a narancssárga, világos zöld, szürke és fehér betétekkel ellátott klasszikus olimpiai ingeket az ujjakon. Szintén vannak vastag variánsok, például savas-sárga árnyalatokban.

kék

A kék színpalettában Nike több divatos árnyalatot azonosított. Tehát az olimpiai csíkok gazdag kék, sötétkék, valamint kék színű, kék színű változatban kaphatók.

A márka tervezői a színeket egy tehetséggel keverik, sima átmenetet hoznak létre a vállak között a fénytől a sötétebbé.A gazdag kék kék színű díszítéssel rendelkezik az ujjakon, és a szokásos modellt stílusos elemké alakítja, amelyet a tervezők kényes ízlése hoz.

fehér

Figyelembe véve a fehér, a nem praktikusságot, nem lehet megcsodálni a ruházatával való harmonikus kapcsolatot. A Nike sportos nem kivétel. Elegáns, fehér színű cipzárral ellátott modelleket egészítenek ki a világos árnyalatok sárga tónustól a hamutartó árnyékáig. Azt kell mondani, hogy a póló fehér színű ujjú formájú lapjai nem kevésbé stílusosak, de kevésbé vannak kitéve a szennyezésnek.

Fekete-fehér

A márka sportruházatának fekete-fehér változatai kis csíkokkal és elegáns színkombinációkkal díszítettek. Így fehér alapon a fekete logó, amely egy kis embléma a mellkason, és az olimpiai csík elülső részének teljes felületén áthaladhat a körvonalon, fényes elemévé válik.

lila

A Violet a férfiak és nők olimpiai ingek vezető pozícióját vette át. Világos, telített színek és tompa padlizsánok harmonikusan kombinálva vannak az ujjak és a motorháztető rózsaszín és piros lapjaival.

sárga

Az esőn kívül és edzés előtt? Tegyél egy fényes, meleg inget, és nyugodtan menj az osztályba, a divatos, gazdag szín örömmel és rólad. Sárga-zöld árnyalatok váltak népszerűvé ebben a szezonban.

faj

A Nike cég számos sportklubdal együttműködik, új, stílusos és kényelmes ruhát kínál.

Spartacus

Július 26-án Nike egy új egyenruhát vezetett be az FC Spartak labdarúgóinak. Az űrlap piros színe tömören hígítja a fehér vízszintes szalagot a mellkason. A logó és a kapu klasszikus fekete.

Barcelona

A katalánok szimbolizmusával rendelkező Olimpik fekete háttéren különbözik a mellkason halványkék vízszintes csíkkal. Az emblémát és a csíkok az ujjakon és a vállakon is kék színben készülnek.

Manchester egyesült

Sportruházat a Manchester United számára piros színben. A mellkas a jobb oldalon - a Nike logója és a bal oldali - a klub emblémája csíkok formájában van díszítve. A kapu fekete-fehér.

Portugália

Portugália alakjának változását sötétvörös színsémában hajtják végre, az oldalakon zöld csíkokkal. A mellkason van egy tapasz a klub emblémája és a cég logója formájában.

Horvátország

A stílusos horvát egyenruhák közé tartozik egy fehér pulóver, fényes fehér és piros kockás emblémával. A Nike logó piros színben készült.

A legújabb gyűjtemény érdekes újdonságainak áttekintése

 • A sötét színű rendszerben az olimpiai póló fényes-zöld színben a belső burkolattal díszített, a cég stílusos újdonságává vált. Egy ilyen kép nem marad észrevétlenül.
 • Egy másik új termék olimpiai pólóvá vált, színes színben. A termék szélén fekete szegély lett a modell vékony, elegáns része.
 • Olimpiks a szezonban a praktikussá vált. A cipzáras zsebek, a fej alakját ismétlődő kapucnis hihetetlenül kényelmesebbé teszik a modellt.

Stílusos képek

A Nike megkönnyíti a sportos és elegáns ívet.

Férfi

 1. A zöld szegéllyel rendelkező sárga póló frissességgel és színek gazdagságával büszkélkedhet.
 2. Piros, klasszikus olimpiai póló, fehér csíkokkal az ujjakon tökéletesen illeszkedik egy sportos képbe.
 3. A színvonalas kombináció a cég jellemzője. A fehér és szürke csíkokkal ellátott fekete olimpiai ing alkalmas sportolásra és mindennapi íjra.

Női

 1. A rózsaszín csíkokkal ellátott fekete olimpiai póló sportos szettben is hangsúlyozza a lány nőiességét és romantikáját.
 2. Az ujjakon fekete csíkokkal ellátott, fehér sportos póló klasszikus típusú sportruházatot hoz létre.
 3. A narancssárga minimalista pulóver csak egy kis cég logót díszít. A monotonia ellenére az ing a szekrény világos és fülbemászó eleme.
Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok