Adidas olimpia

Adidas olimpia

Az Adidas az egyik legnépszerűbb globális márka. Mindenféle sportruházatot gyárt. Az Adidas olimpiai ingek nagy igényük van - minden nap kényelmes felsőruházat.

Modell jellemzők

Az olimpiai nők különböző anyagokból készülnek. A természetes, például pamut és gyapjú különösen népszerű. Sokan választanak és szintetikus anyagokat, mint pl. Gyapjú, elasztán, poliészter.

 • A legnépszerűbb női olimpiai pólókat klasszikus módon vágják, illeszkedve a sziluetthez.
 • Az Adidas több eredeti modellt is gyárt, amelyben a vállvonalat alulértékelték.
 • A nyakörvek széles választékát kínálja: magas, nem magas, rugalmas, hornyos, állványos gallér.
 • Vannak olyan modellek, amelyek összekötik a varrott csuklyát.

A legnagyobb a kereslet az olimpiai lombikok számára, cipzárral rögzítve, a termék tetejétől az aljáig. De vannak modellek gombokkal. Az Olympiika alján elasztikus hornyú él van, amely jól illeszkedik az ábrához.

Az olimpia hosszú ujjú. Raglanhüvely van. Vannak modellek lyukakkal a hüvelykujjhoz. Az ujjak színe kontrasztos a modell fő színével, és mandzsettákkal kombinálható.

A legtöbb modell zsebekkel van ellátva. Ezek réseltek, cipzárasak, fölöttük vannak. Az Adidas kényelmes kenguru zsebeket kínál különféle apróságokhoz vagy oldalszegélyekhez.

A legkülönbözőbb módon díszített. Olyan modellek találhatók, amelyekre fényvisszaverő részleteket varrtak. És ezek a biztonságos sportok éjszaka nélkülözhetetlen elemei.

Gyönyörűen hangsúlyozzák a fehér színű csík kontúrját, amely az ujjakat kinyújtja. Természetesen minden modellen megtalálható a hagyományos Adidas márka patch - trefoil. A mellkasra, a hüvelyre, a hátoldalon helyezkedik el.

Hogy megfeleljen

A mindennapi viselet ruhájaként minden személy szekrényében ing van. A férfiak, nők, gyerekek, minden korosztály és minden korosztály viseli.

Az Olimpiyka elsősorban a kényelem érdekében készült, ezért nem kell gondolni, hogy az Önnek megfelel-e vagy sem. De a divatos fiatalok ezt a ruházatot a stílusuk kiemelésére használják. Ebből a célból az inget nagyon óvatosan kell kiválasztani, a színe, stílusa és a többi ruhával kombinálva.

Az Adidas tervezési lehetőségei valódi divatos képet fognak létrehozni, még a "rendes" olimpiai játékból is.

színek

 • Az Adidas olimpiainak színskálája változatos, de meglehetősen elfojtott.
 • Fekete, szürke és fehér színek mindig érvényesek.
 • De a fényesebb modellek szerelmesei többszínű olimpiai csíkot vásárolhatnak, például tricolor, fehér, piros és kék színben.
 • Tiszta rózsaszín opciók vannak.
 • A nők számára elegáns, virágos nyomatokkal díszített mintákat mutatnak be.
 • A legtöbb férfi modell szürke vagy fekete. De vannak színek, sötétkék, bordó olimpia.

Népszerű modellek

Az Olympiika koncepció a szovjet ember elméjében több mint fél évszázada jelent meg. Eddig az elmúlt évtizedek modelljei is igényeltek. A ruházat rajongói keresik a 80-as és 90-es évek olimpiai ingek értékesítését. Ma ezeket a ruhákat évjáratnak tekintik.

Ugyanaz a ritka az Adidas Szovjetunió Olimpikája. A 80-as és 90-es években modelleket készítettek a Szovjetunió javításával. Eladáskor magánszemélyek exkluzív példányaiban találhatók.

Adidas Original modellek a A modern változat a sportruházat világának minden divat trendjének gyűjteménye. Ezek egy klasszikus vágás, magas gallérral és villámgyorsítóval ellátott termékek. A modern változatokban különböző színeket mutatnak be. A divatos változat virágnyomtatással és nagy hátlappal díszített.

Superstar modellek néhány évtizede is. Az első alkalommal megjelenő tervek célja a sport és az utcai divat közötti határok törlése.És ma sikeresen teljesítik ezt a funkciót.

gyűjtemények Adidas teljesítménye célja, hogy a sportolók képzését a lehető legegyszerűbbé tegyék. Az összes modern technológiát beépítették a sportruházat gyártásába, és továbbra is „intelligens” termékekkel egészítik ki őket.

Clima365 koncepció úgy tervezték, hogy maximális kényelmet nyújtson, ha a termék közvetlenül érintkezik a bőrrel. Változatokban ClimaProof, ClimaLite, ClimaCool, ClimaWarm.

ClimaProof
ClimaLite
ClimaCool
ClimaWarm.

Az egyes fogalmak szövetei megkülönböztetik a könnyedségüket. Úgy tervezték, hogy kiváló szellőzést biztosítsanak. A céltól függően (nyáron vagy télen) jól tartják a hőt, vagy éppen ellenkezőleg, lehetővé teszik a bőr lélegzését, és még intenzív edzés közben is szárazon hagyja. És aktívan távolítsa el a nedvességet és a hőt a bőrből. Ebből a költségből maximális kényelmet biztosít az edzés során.

Az orosz válogatott számára az Adidas egy speciális ruházati vonalat készít az RFU cég logójával. Az országuk rajongói és hazafiakja vásárolhat magának Olimpiket és más típusú sportruházatot ezeken a márkás foltokkal.

A legújabb gyűjtemény érdekes újdonságainak áttekintése

 • A legújabb gyűjtemény érdekes olimpiaiból megemlíthetjük az Adidas Originals frissített olimpiai ingét. Gazdag maróna szín (maroon), vágott, kiemeli a férfi alak férfiasságát és gyönyörűen illeszkedik a törzshöz. Aláírás hullámos gallér és a felirat a hüvely mentén gyönyörűen kiegészíti a sportos megjelenést.
 • A női modellek közül kiemelkedik a sport olimpiai póló virágos változata. Allover nyomtatás. A 80-as évek stílusában készült, hideg téli színekben. A klasszikus pólót klasszikus stand-up gallér, barázdált gallér és széles alsó él keretezi.
 • A több telített színek rajongói kiválaszthatják a Firebird pulóvert. Kék, piros és rózsaszín divatos virágnyomattal díszített.

Stílusos képek

Férfi

A férfiak, akik divatos képet alkotnak a ruhák kiválasztásához, sokkal könnyebbek, mint a nők. A sport nadrágot és nadrágot, farmert és bármilyen sportcipőt olimpiai pulóverekkel kombinálják.

Női

 1. Ha tetszik az olimpiai ing, nem jelenti azt, hogy a romantikus képek nem az Ön számára. Az egyik legelegánsabb megjelenés az O-ing és a maxi szoknya.
 2. Kiváló olimpiai póló farmerrel fog kinézni. Adja meg a szexualitás és a romantika magas sarkú cipő képét.

Bármi legyen is az Ön által választott adidas olimpiai darab, mindig kiegészítheti a megjelenését ugyanazon sorozatból származó ruhákkal és cipőkkel. A nadrágok, cipők, hátizsákok ugyanolyan színekben és nyomatokban, mint az olimpiai ingek segítenek megtalálni a tökéletes öltönyt.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok