Életkori smink

Életkori smink

Ahhoz, hogy jól ápolt és fiatalok legyenek, egy korszerű nő minden korban köteles használni a dekoratív kozmetikákat. Vannak speciális szabályok a make-up alkalmazására a halványuló bőrre. Életkori smink - ez az, amit meg kell adnod minden szilárd hölgynek. A legfőbb dolog az, hogy szeressétek magadat, és egy kis időt helyezzünk el magadra.

Mi az?

Minden nő, függetlenül attól, hogy milyen régi, 30, 60 vagy 70 éves, álmodik fiatalabbnak lenni. És néha csinálják.

Ma, a legújabb kozmetikai eredményeknek köszönhetően, az elegáns korú nők többsége elfelejtette, hogy milyen ráncok vannak. A modern nő nagy figyelmet fordít az arcának gondozására. A fiatalító eljárások, az emelés, mind otthon, mind a szépségszalonok látogatásakor, valamint jó örökségük 60 éves korig késleltethetik megjelenését. Igaz, nem csak a ráncok adnak életkorot. Néha megfigyeljük, hogy a hölgy gyakorlatilag hiányzik, nincsenek pigment foltok, az arc egészséges, de idősebbnek tűnik. Kiderül, hogy a fő dolog, ami az arc bőrével történik, és erősen befolyásolja a megjelenést, az a tény, hogy a rugalmasság elvész, az arc ovális alakja megszakítja a geometriáját. Megfigyelhető a szemhéjak, a szem alsó része alá eső zsákok megjelenése, a száj leejtése a sarkokban, a nasolabialis hajtások mélyülnek. Mindez pár évvel bővül.

Ebben a helyzetben nem elég, hogy gyakran látogasson el a szalonban és vigyázzon az arc bőrére otthon. Az elegáns korú nők számára a smink kiemelkedő fontosságú. Lehetetlen, mint az ifjúságban, csak a méltóság hangsúlyozása.

Grafikailag az életkori smink a lejtővonalak minden irányának korrekciójára épül, feladata, hogy megfordítsa őket, másfelől felfelé irányítsa őket.

Természetesen egy smink segítségével egy 50 éves nő nem válik fiatal hölgyré. Azonban egy kompetens öregedésgátló alkatrész átalakítja azt, ami több évvel fiatalabb és frissebb lesz.

Jellemzők és előnyök

A korosztály legfőbb jellemzője a természetes természet.

Végül is, a modern, elegáns korú nő már nem olyan hajlamos a ráncok kialakulására, mint a legújabb kozmetikai technológiák. Ennek a sminknek az egyik jellemzője az időskori változások álcázása. A főbb változások a rugalmasság elvesztéséhez kapcsolódnak.

Egy fiatal hölgy arca különbözik a fiataloktól: a szemhéjak leereszkedett vonala jellemzi, az ajkak sarkai lefelé irányuló eltolódása, a nasolabialis hajtás megnyilvánulása. A dekoratív kozmetikumok, amelyeket ügyesen és kompetensen alkalmaznak, elrejthetik az életkorral járó összes változást, vizuálisan csökkenthetik őket. Ez a kora smink előnye és jellemzője.

Az érett nők számára a szem smink megkülönböztető tulajdonsága, hogy megkülönböztetik őket, hangsúlyozzák őket. Az életkorban a rúzs nem lehet fényes, hogy ne hangsúlyozza az életkorot.

A 40 év után a smink elsődleges feladata az érett nő frissebb és ápoltabb arcának elkészítése. A legkisebb feladat nem az, hogy régebbi legyen, a maximális feladat az, hogy fiatalabbnak tűnjön.

Természetesen nem lehet egy fiatal hölgyet egy fiatal lánygá változtatni, de minden nő köteles megalkotni egy fiatal és csinos, minden korú nő benyomását.

A smink típusai

Az anti-aging smink alkalmi és esti típusai saját jellegzetességekkel rendelkeznek.

Fokozatosan elemezze az idősebb bőr make-up technikáját minden nap.

A mindennapi smink a maszkoló készítményeken alapul, például alapozó krém vagy rejtegető.A ráncok elrejtésére a dekoratív kozmetikumok ugyanolyan árnyalatúak, talán könnyebbek, sötétebbek, mint a természetes arcszín.

A sminkművészeknek azt javasoljuk, hogy használjon korrektorot, hogy kiemelje a ráncokat, az arc bőrén ráncokat. A terméket óvatosan kell alkalmazni, hogy az alkalmazás határai ne legyenek láthatók.

A porozáshoz laza port használjon, amely visszaverő részecskékből áll.

40 év után különös figyelmet kell fordítani a szemöldökre. Kicsinyített szemöldök hozzáadja az életkorot. Vastag, csipesszel, szemöldök hiányában a hölgyek modern eszközöket használhatnak: állandó smink.

Az életkori smink különleges, hogy felfelé irányítja az arcot. A sarkokban lévő szemeknek és ajkaknak vizuálisan meg kell emelniük.

Az árnyékokhoz matt meleg árnyalatokat kell használni. Sötét pigmentáció jelenlétében a szemhéjak alsó részén a lila és kék árnyalatok árnyékát nem lehet használni.

A fekete ceruza kategorikusan ellenjavallt.

Sminkművészek a kora make-upban csak az őszibarack elmosódott árnyalatait ajánlják, rózsa. Egy korosztály ovális korrekciójához sötétebb pislogást alkalmazunk az arccsontvonal alatt, és könnyebbeket alkalmazunk az arccsont domború részén.

Fokozatosan a nők ajkai elveszítenek egy észrevehető kontúrot, a térfogata csökken, a nemkívánatos ráncok megjelennek. Mindezeket a hátrányokat figyelembe kell venni, ha a ajak smink 40 évnél hosszabb. A rúzs jobb és hosszabb tartása érdekében a sminkművészek kontúr ceruzát használnak, míg a löketvonal kissé magasabb lehet a természetes kontúrnál. A színárnyalatú ceruzát a rúzs színével kell kombinálni, ez egy kicsit könnyebb lehet.

A felnőtt nők számára az esti vagy ünnepi sminknek élénkebbnek és kifejezőbbnek kell lennie, mint a mindennapi.

A fiatal lányok gyakran félénkek a vörös rúzs használatával. És igazuk van, hagyományosan a vörös ajkak az élet előnye, és egy fiatal lánynak nevetségesnek tűnnek.

Meg kell ismernie az esti smink árnyalatait.

Először is, egy skarlátos rúzs számára egy kifogástalan háttér egyszerűen szükséges, ez egy olyan alap, amely színben illeszkedik az arc természetes bőrszínéhez.

A szemöldök ideális alakja, a szem körüli nyílt vonal és a felső szempillák két szempillaspirálrétegének kifejező megjelenése a szemöldök ideális alakja lesz, az alsóakat nem kell festeni, hogy ne hangsúlyozzák a ráncokat.

A közelgő század problémái miatt az árnyékok használata nem üdvözlendő.

Az ünnepi sminknek vörös rúzsával tökéletesnek kell lennie, és meg kell szépítenie egy szilárd hölgyet.

Ez hibátlan, tiszta kontúrú ajkakon alapul. Ezt úgy érjük el, hogy egy ceruzarúddal illeszkedik a rúzshoz, a kontúr kissé árnyékolt a központ felé.

Ezután ecsettel alkalmazzuk a skarlátos rúzsot. Nagyobb térfogat esetén az ajkak por alakúak és ismét rúzsfestékkel festettek.

Hogyan válasszuk ki a kozmetikákat?

Az életkori sminknek különböznie kell a többi mérsékelt és ügyes alkalmazástól. Drága, tiszteletreméltó és ugyanakkor észrevehetetlennek kell lennie.

Az ilyen smink megvalósításához csak kiváló minőségű, fenntartható készítményeket használjon, és csak finom eloszlású textúrával. A sminkművészek szerint ezek a termékek nagyon vékony réteggel borítják a bőrt, és a maszk hatása nem figyelhető meg. Az ilyen kozmetikumok nagyon természetesnek tűnnek. Minél idősebb a hölgy, annál jobban meg kell gondoskodni a smink segítségével létrehozott képéről. Ezért csak a kiváló minőségű, bizonyított és jól ismert márkákból álló dekoratív kozmetikumok kiválasztását állítjuk le.

A kozmetikai iparban 40 év elteltével sokféle bonyolult bőrápoló terméket állít elő. Ezek az öregedés elleni védekezés, amely jelentősen javítja az állapotát. Használja az öregedésgátló vonalat Capt, Dior. A szem körüli bőrápolás érdekében a sminkművészek az öregedésgátló szemkrémeket ajánlják. "Dior Capture Totale Soin Regard Multi-Perfection".

Nagyon fontos, hogy a kozmetikumok színválasztékát válasszuk ki, amely az arcnak leginkább harmonikus, a fotózásnak kitett arc.A színek kiválasztása nem lehet túl világos, miközben frissíteni kell a természetes arcszínt.

Nagy jelentőséget tulajdonít az életkorral járó változások elfedésének.

Például egy barna felületen lévő foltok rózsaszín rejtegetővel (például "Bobbi Brown Bisque Concealer").

Az alapítványt ugyanolyan hangerővel választjuk ki, mint a bőrt, vagy kissé könnyebb. A textúra szerint kívánatos egy szatén hatású tonalnik kiválasztása. A hölgyek a korban elfogadhatatlanok a ragyogó, ellenjavallt és szőnyegcsillapító szerek használatára. A laza por a legjobb választás. Diorskin Poudre Libre.

A korosztály hölgyei körében a szelíd elpirulást célszerű használni Menard vagy "Dior Blush", finom textúranak kell lenniük.

A szemceruza esetében a választás leáll a kontúron. Collistar, melynek van egy éles hegyű kefe, amely lehetővé teszi, hogy vékony vonalat alkalmazzon simogatáskor. Az árnyékokat természetes vagy pasztell árnyalatok kiválasztására ajánljuk. A textúrának matt vagy szaténnak kell lennie. De a gyöngy árnyékok csak a ráncokat hangsúlyozzák, ezért el kell hagyni őket. Öt paletta szatén árnyékból Dior - ez az, amire szüksége van.

A rúzs előnyben részesíti a természetes tónusokat, közelebb a fényhez, mivel a sötét életkor hozzáad. Azonban a rúzs viszonylagos fényereje nem sérül, mert egy halvány árnyalat arctalan tömör nőt hozhat létre.

Egy ajakbélés növeli az ajkai kötetétollistar Lip Gloss. Ő is az arzenáljában kell lennie.

Frissítse a sminkzsákját, majd sikerül.

Hogyan kell jelentkezni?

A dekoratív kozmetikumok idős bőrre való alkalmazásának technikájának ismerete segít a jó regenerálódásban.

Az anti-aging smink alkalmazása lépésről lépésre.

1. lépés - szemöldök korrekció.

A nők nem veszik komolyan szemöldökét, de ők azok, akik befolyásolhatják a radikális átalakulást. A szemöldök sűrűsége régi, hiánya miatt az arc nem érdekes. Amikor szemöldöket ragaszthat az arany középpontjához: a jól ápolt szemöldöknek világos vonalnak kell lennie. Szükséges túl hosszú szőrszálakat húzni, így felemeljük őket, hogy a figyelmet az alsó szemhéjaktól távolítsuk el.

2. lépés - arcszín.

Először frissíteni kell a szemét a szem körüli terület korrektorjával, amely szigorító hatást fejt ki. Ez elrejti a szemhéjak nem kívánt pigmentációját és a szem alatti területet.

Az arc színezése 40 év után a lehető legvékonyabb. A fading bőr kényes kezelést igényel, nagyon érzékeny, így az alapítvány jobban alkalmazható tiszta kezekkel, puha mozgásokkal.

A tonizálás laza por alkalmazásával fejeződik be. Lágyabbá teszi az arcvonásait, gondoskodik a hölgynek, és megjavítja a sminket.

3. lépés - szem smink.

Smink művészek nagyon óvatosan kiválasztják a ceruza vagy a szemhéjfesték hangját a szemöldök korrekciójához. Általában a hajhoz igazodik. Van azonban egy kivétel: a fekete és a szőke barnák használata szigorúan nem megengedett. Helyesebb lenne más árnyalatok szerszámát használni, például szürke vagy barna. A szemöldök színezéséhez használjon speciális ceruzát. Száraz textúrájú, és az alkalmazott szemöldökmintázat természetesebb. Néhány felnőtt hölgy a szem szemöldökét körvonalazza. Ezt nem szabad megtenni, mivel ennek a szerszámnak a szerkezete túl puha, így a szemöldök meghibásodott, természetellenesnek tűnik.

Alkalmazza a nyíl vonalát a csípő széléhez közel, jól és vékonyan. Ugyanakkor szükségszerűen felfelé kell irányulnia.

Néhány grafikai technika és színpadi titok árnyékok segítségével segít a fiatalító hatás elérésében. Ha a megfelelő árnyalatokat választja, jelentősen frissítheti a szemét, kifejezheti. Világos árnyékokat ajánlunk, hogy lefedjék a homlok alatti területet. Az életkori sminkgrafika fő szabálya a természetes vonal vizuális felemelése.

4. lépés - ajak smink.

A korban lévő hölgyek nem rendelkeznek elegendő mennyiségű ajkakkal, pontosan nyomon követhető kontúrvonal hozzáadásával. Ezzel felemelkednek az ajkak sarkai, a felső ajak körvonala kissé eltúlzott, kicsit feljebb húzva a természetes vonal fölé. Ahhoz, hogy a rúzs hosszabb ideig az ajkakra ragadjon, és természetes legyen, a kontúr alkalmazása után árnyékolunk egy ceruzát a szélektől a középpontig.

5. lépés - elpirul.

Rozsdamentes smink nélkül 40 év után befejezetlen lesz. Alkalmazzon árnyalatokat rózsaszínről őszibarackra. Egy nagyon vékony réteg pislogást kell alkalmazni az arccsontokon, majd árnyékolni. Ez az idős arcnak frissebb megjelenést fog adni.

Sminkművészek tippei

Sminkművészek adnak néhány tippet az életkori smink alkalmazására.

 • Javasoljuk, hogy az arcán a hangot a kezével, nevezetesen ujjhegyekkel alkalmazza. Idős nőknél a bőr porózus, csak a rövid, hirtelen mozdulatokkal történő kezeléssel dolgozzák fel - ez kényelmesebb az ujjaival.
 • A make-up művész egyik színisztikus titka: a szürke pigmentációt egy lila rejtegető eltávolítja. Foltok a bőrön barna eltávolítják a rózsaszín rejtegetőt.
 • A szemhéj ellenőrzése a nyitott szemhéjban. Egy nyitott korban zárt szemhéjjal készített korszakban egyszerűen nem látható.
 • Általában 40 után az alsó szempillák már nem festik, szélsőséges esetekben a szemek egy kis részét a szem külső sarkában festik.
 • A sminkművészek szemöldökkorrekciót javasolnak vessző formájában, egy felnőtt nő kerek szemöldökét nevetségesnek tűnik. Természetesebb szemöldökét nem ceruzával, hanem árnyékok segítségével rajzolni. A szemöldökét szaggatott vonallal, körvonalakkal kell körvonalazni, és nem lehet szilárd vonal.

Az életkori sminknek több tabu van.

 • Életkori smink nem teszi lehetővé a tömeges szempillaspirál használatát, a hölgyeknél az életkorban a leggyakoribb szempillaspirál használata javasolt.
 • Bármely nacre használata nem megengedett. A megengedett legkisebb mennyiség csak a szemöldök alatt van.
 • A sminkművészeknek javasoljuk, hogy a fekete-t lágyabbakkal helyettesítsék, például a szürke vagy barna sötét árnyalataihoz.
 • A szemceruza vagy a szempillaspirál színe soha nem vesz vörösvörös árnyalatot. Ez a hang a szemek vörösségét hangsúlyozza.
 • A kék és lila árnyalatok csak erősítik a szem alatti zúzódások benyomását.
 • Az életkori smink soha nem használ narancssárga és lime árnyalatot - ez szintén tilalom.

Vélemények

A nők és a make-up művészek számos véleménye azt mutatja, hogy az életkorhoz kapcsolódó sminkben a legfontosabb az a természetesség, ezért a természetes adattól függően egyedileg kell megközelíteni a sminket.

Sok elegáns korú nő használja ezt a sminket és érezte magát a legjobban.

Mesterosztály azoknak a nőknek, akik közelebb vannak az 50-höz, lásd a következő videót.

Comments
Megjegyzés szerző

Ruhák

Szoknyák

Blúzok